جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: كتاب در مورد تجربه باطني در عرفان
-
۱۳۸۵/۰۹/۲۲, ۰۸:۱۱ #1
كتاب در مورد تجربه باطني در عرفان
اين سوال را يكي از كاربران گرامي ايميل كرده اند كه آن را در اينجا قرار مي دهم و از دوستان مي خواهم اگر كسي كتابي سراغ دارد معرفي كند :
به نام خدا
کتابی در بحث عرفان در مورد تجربه باطنی معرفی کنید بسیار سپاسگزارم.
-
۱۳۸۵/۰۹/۲۲, ۲۱:۰۰ #2
نقل قول : كتاب در مورد تجربه باطني در عرفان
اولی بار است که عبارت تجربه باطنی را می شنوم اما به هر حال معلوم است موضوع این نوع کتابها در چه حال و هوایی هستن. چنین کتابهایی لازمه که معتبر باشن و کتابهای معتبر همه شناخته شده اند که شما از من بهتر می شناسیدشان
اما بالاخره پیشنهاد من
و انه لقرآن کریم. فی کتاب مکنون. لا یمسه الا المطهرون
-
۱۳۸۵/۰۹/۲۵, ۱۷:۵۱ #3
احتمال مي دهم منظور ايشان از تجربه باطني همان تجربه اي است كه عرفاي به نام دارند: بزرگاني همچون حضرات آيات عظام بهجت، بهاء الديني ، قاضي طباطبايي ، انصاري همداني و ... .
در اين باره كتاب هاي زير ممكن است مفيد باشد :
عطش
سوخته
و...
اطلاعات بيشتر را به زودي تقديم مي كنم .
-
۱۳۸۶/۰۱/۲۰, ۱۶:۱۸ #4
در باره مي توانيد به كتابهايي مانند شواهد الربوبيه از مرحوم شاه آبادي يا كتابهاي مانند شرح حال شيخ رجبعلي خياط نوشته آقاي محمدي ري شهري و يا شرح حال عرفاي ديگر مراجعه كنيد .
اللهم صل علي محمد وآل محمد
-
۱۳۸۶/۰۴/۱۰, ۱۳:۱۰ #5
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
چند كتاب معرفي ميكنم شايد به كارتان آيد:
1- : فرهنگ اصطلاحات عرفاني محييالدينابن عربي
نويسنده : ترجمه و تأليف قاسم ميرآخوري - حيدرشجاعی
تاریخ چاپ: چاپ اول - ۱۳۷۶
نام ناشر :
شرح مختصر :
ابن عربي همچون متصوفة ديگر در بيان انديشه خود از تعابير و واژگاني استفاده كرده است كه غالباً به صورت رمزي و نمادين و ابهامآميز است و خواننده در هنگام مطالعه آثار او نيازمند آن است كه تعابير نماديني كه وي به كار برده آشنا شود تا بتواند تجربه عرفاني و باطني اين عارف بزرگ را دريابد.
او در طول حيات فكري خويش به تصوف و عرفان رنگ فلسفي بخشيد و ادراك شهودي عارف مسلمان را كه چندين قرن در پردة ابهام قرار داشت، در قالب نظريات عقلاني و نفساني كه پروردة ذهن تواناي اوست، جمعآوري و تدوين كرد.
كتاب حاضر شامل مجموعهاي از مفاهيم و تعبيرات عرفاني محييالدين ابنعربي است كه بر اساس كتابهاي موجود وي، بخصوص فتوحات كليه و فصوصالحكم و تفسيرالقرآن و التجليات الهيه و ترجمانالاشواق تنظيم شده است
2- تجربه دينى
نوشته:دكتر سيد محمد حكاك
چكيده:
تجربه دينى يكى از مصطلحات جديد غربيان در حوزه دين پژوهى است. مراد آنان از اين اصطلاح در عين اختلافى كه در تفسير آن دارند اتصال آدمى با امر قدسى است. اين اصطلاح در متون اسلامى نيامده است، هر چند در كتاب هاى عرفانى اصطلاحاتى نزديك به آن موجود است. در اين مقاله اصطلاح تجربه دينى به معنايى اعم از آن چه مقصود غربيان است به كار رفته است؛ به گونه اى كه در برگيرنده تجربه عرفانى و تجربه فلسفى نيز هست. اين مقاله پس از توضيح مختصر تجربه ظاهرى و تجربه باطنى به توضيح دو تجربه عرفانى و فلسفى مى پردازد و بعد از آن تجربه دينى را به منزله طيفى گسترده از شناخت عقلى، قلبى و فطرى از خدا تا شناخت عميق فلسفى و معرفت و گرايش عرفانى و از آن ها بالاتر تا مرحله نبوت و دريافت وحى مورد بحث قرار مى دهد
-
۱۳۸۶/۰۸/۱۷, ۲۲:۰۸ #6
به نام خدا
سلام
برای تهیه كتاب شما نیز كتابهای استاد كریم محمود حقیقی را خیلی خیلی خیلی پیشنهاد می كنم
وآن 4جلد كتاب تجلی خود استاد می باشد كه من هم به شما وهم به بقیه دوستان پیشنهاد می كنم كه كتابهای استاد حقیقی را تهیه كنند وبه احتمال خیلی زیاد وبا لطف حضرت حق تعالی زندگی آنها عوض میشود
برای تهیه كتابهای استاد حقیقی به سایت زیر بروید:
[SIZE="5"]www.haghighi.irبروید ودر قسمت آثار بروید وتهیه كنید ومهمتر از همه این كه روی خودتان پیاده كنید.
التماس دعا[/SIZE]
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۶, ۰۵:۴۰ #7
كتاب تجربه ديني از دكتر علي شيرواني توصيه مي شود .
-
۱۳۸۷/۰۶/۰۶, ۱۵:۵۷ #8
سلام به همگی
کتاب جهان در پناه یازده اسم اعظم که شرح ترجمه کتابیست از محی الدین عربی
کتاب نسبتا مناسب و خوبیه
یا لطیف
ارحم عبدک الضعیف
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۵, ۱۹:۱۸ #9
با سلام و درود
کتاب انسان در عرف عرفان از جناب علامه حسن زاده آملی پیشنهاد می گردد . از انتشارات سروش .
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۰/۰۹/۲۹, ۱۰:۱۳ #10
دوست عزیز هر گونه شنیدن و خواندن در مورد تجربه عرفانی فقط به شما تصویری از آن تجربه ارائه میکند نه حقیقت آن را.
خواهش میکنم دقت کنید بسیاری از ما قبل از تجربه عرفانی همیشه با تصاویری از آن خود را مشغول میکنیم و همیشه منتظریم برای ماهم اتفاق بیافتد
در حالیکه تجارب عرفانی بسیار متفاوتند من چون خودم چنین تجربه هایی داشته ام درک میکنم شما دنبال چه هستید..موفق باشید
اگر تمایل دارید ایمیلم رو داشته باشید rezamb749@yahoo.com
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری