-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۱۶:۵۴ #1
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
باطل کردن سحر و جادو
ایا جادو کردن گناه است؟
ایا باطل کردن جادو گناه است؟
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۱۴:۴۷ #2
به نام خدا
با عرض سلام
ابتدا در زمينه سوال شما توضيحاتي رو خدمتتون عرض كرده و سپس پاسخ رو خدمتتون عرض مي كنم
سحر از نظر قرآن كريم
سحر و جادو از نظر قرآن كريم و احاديث واقعيت دارد. به اين امر در آيه 102 سوره بقره و 4 سوره فلق اشاره شده است. از اين آيات استفاده مي شود كه برخي از سحرها واقعا اثر گذارند. همچنان كه آيه 102 سوره بقره مي فرمايد: مردم سحرهايي را فرا مي گرفتند كه ميان مرد و همسرش جدايي مي افكند
علامه طباطبايي در وجود داشتن چنين اموري مي فرمايند: "... در اين ميان افعال خارق العاده ديگري است كه مستند به هيچ كدام از سبب از اسباب طبيعي و عادي نيست، مانند خبر دادن از پنهاني ها و مانند ايجاد محبت يا دشمني و گشودن گره ها و گره زدن ها و خواب كردن و احضار و حركت دادن اشياء با اراده و از اين قبيل كارهايي كه مرتاض ها انجام مي دهند كه به هيچ وجه قابل انكار نيست، يا خودمان بعضي از آنها را ديده ايم و يا برايمان آن قدر نقل كرده اند كه ديگر قابل انكار نيست"
از نظر فقهي سحر و تعليم و تعلم آن - به جز براي بي اثر كردن سحر ساحران - حرام البته نكته اي رو هم بايد عرض كنم كه گرچه سحر و جادو واقعيت دارد ولي برخي مواردي كه در جامعه مطرح مي شود مانند نيامدن خواستگار براي دختر اصلا دليل بسته شدن بخت و سحر و جادو نمي باشد و اكثر كساني كه به اين امور ميپردازند كلاه برداراني هستند كه از اين طريق قصد اخاذي و پر كردن جيب خود را دارند. ولي اگر بر فرض موردي پيدا شد كه سحري در كار بود راههايي براي بطلان آن وجود دارد:
1) استعاذه به خداوند و خواندن سورههاي فلق و ناس
2) خواندن و نوشتن آيات 75 تا 82 سوره يونس
3) دعا وتضرع به درگاه خداوند
4) درخواست دعا از اولياي واقعي خداوند
5) صدقه دادن
يا حق
-
تشکرها 11
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۱۵:۵۱ #3
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ایا فقط از همین راهها میتوان سحرها را باطل کرد و مراجعه به ساحران حرام است؟
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۵, ۱۷:۵۷ #4
به نام خدا
با عرض سلام
مراجعه به كسيكه بتونه سحر رو از بين ببره گناه نيست اما بايد توجه داشته باشيم كه مدعياني كه الان در جامعه ما وجود دارند كلاه برداراني بيش نيستند ئ لذا بايد از اونها دوري نموده و روشهاي معقولي كه خدمتتون عرض كردم را پي گرفت
يا حق
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۶, ۰۰:۳۸ #5
در اسلام در مورد سحر چیزی که مجاز است باطل کردن سحر است و نه جادو کردن .
بنابراین برای باطل کردن یه سحر ممکنه راه های دیگری بجز آنچه ذکر شد هم وجود داشته باشد اما مهتر از راه پیدا کردن یک فرد قابل اطمینانه که یقین کنیم علم این کار را داره و سوء استفاده نمی خواد بکنه که مشکل عمده تو این بخش قصه است .
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۶, ۱۵:۲۲ #6
من شنیدم برای باطل کردن سحر حروم نیست ، به کسانی مراجعه کنیم که علم بطلان سحر رو دارن ولی اولا اصلا باید ثابت کرد که این مشکل که برای ما پیش اومده به خاطر سحر است و ثانیا باید یکی رو پیدا کنیم که آدم درستی باشه به قول آقای سخن آشنا کلاه بردار نباشه چون من شنیدم بعضی ها مردم رو سحر می کنن تا مثلا فلان مشکلشون حل شه ولی اسمشو بطلان سحر می زارن ، مردم بنده خدا هم که نمی دونن و بیشتر گره تو گره در زندگیشون بوجود بیاد:salavat:
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۶, ۲۱:۴۵ #7
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
یعنی مراجعه به انسانی که باطل سحر بلده مصداق اون ایه ی قران که میگه به جای کمک خواستن از خدا از شیاطین کمک میخواهند و دنیا و اخرتشون رو از بین میبرن نیست؟
چون من از خود این باطل کننده ها تحقیق کردم گفتن با اجنه سر و کار دارن و با اجنه این کارارو میکنن
یعنی اگه ما به این باطل کننده ها مراجعه کنیم
به طور غیر مستقیم به اجنه پناه نبردیم؟؟؟
میدونید برای چی میپرسم؟برا اینکه میبینم از هر سه نفر دو نفر داره مشکلاتشو از طریق همین افراد حل میکنه به نظر من ازین بابت در چند سال اینده دچار بحران میشیم
اکثرا دنبال جادو بازین
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۶, ۲۱:۵۶ #8
من دقیقا نمی دونم ولی فکر می کنم خدا برای حل هر مشکلی راهی قرار داده ، این که آدمی که سحر شده البته اگه مطمئن باشه که سحر شده ، به کسی که مومنه و علم بطلان سحر رو بلده مراجعه کنه از شیاطین کمک نخواسته بلکه فکر می کنم دقیقا مشکلش رو داره از راهش حل می کنه بازم تاکید می کنم اولا بدونه مشکلش از سحره، ثانیا به اهلش رجوع کنه، ثالثا برای بطلان سحر رجوع کنه نه برای اینکه یه سحر جدید واسش بنویسن که مشکلش حل شه، فکر کنم بین سحر کردن و باطل کردنش فرقه ، باطل کردنش مثل این که حروم نیست ولی سحر که دیگه همه می دونیم حرومه
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۶, ۲۲:۱۴ #9
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خوب شاید بد سوالمو میگم
سوالم اینه که رابطه با اجنه حلاله یا حرومه؟
-
۱۳۸۶/۱۰/۲۰, ۲۲:۴۸ #10
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
ارتباط با اجنه امري ممكن است و در قرآن كريم در مورد حضرت سليمان نقل شده است كه از جمله نعمتهاي الهي كه به حضرت داده شده اين بود كه جن تحت فرمان او بودند: "سپاهيان سليمان، از جن و آدم و پرنده گرد آورده شده بودند".(1) نيز وارد شده كه: "برخي از جن پيش روي او به اجازه پروردگارش كار ميكنند".(2)
اين آيات بيانگر امكان ارتباط با جن بوده و جن ميتواند با برخي انسانها ارتباط برقرار نمايد.
از آن جا كه ميان جنيان، كافر و مؤمن وجود دارد، گاهي ارتباط جن كافر و مشرك باعث افزايش طغيان و گمراهي برخي انسانها ميشود، چنانكه قرآن ميفرمايد: "مرداني از بشر به مرداني از جن پناه ميبردند و آنها سبب افزايش گمراهي و طغيان ميشدند".(3)
يكي از مسائل مهم تسخير و در تحت فرمان در آوردن جن است كه اين امر ممكن است. عدهاي توانستهاند
جن را تسخير نمايند و به نتايجي رسيدهاند. مرتاضان و ساحراني هستند كه با رياضتهاي مخصوص (و اكثراً غير شرعي) بر انجام كارهايي قادر ميشوند.
اكثر اين گونه امور كه توسط مرتاضان از راههاي غير شرعي صورت ميگيرد، مورد تأييد اسلام نميباشد و مضرّات فراواني در پي دارد. احضار جن و تسخير آن در اسلام حرام شده است.(4) اين حرمت به خاطر مضرات آن است. در جامعه خودمان مشاهده ميكنيم كه عدهاي اين كار را منبع درآمدي براي خويش تلقي نموده و به بهانه ارتباط با جن، غيب گويي مينمايند و ادعا ميكنند كه از امور پنهاني خبر ميدهند. بسياري از اين امور صحيح نبوده و سوءظن و تهمت به افراد را در پي دارد.
پينوشتها:
1 - نمل(27) آيه 17.
2 - سباء (34) آيه 12.
3 - جن( 72) آيه 6.
4 - امام خميني، تحريرالوسيله، ج 1، ص 498، مسئله 16.
پس:
رابطه با جنیان حرام است.و هیچگونه توجیهی نیز نمی تواند موجب حلال بودن آن شود
-
تشکرها 9
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری