صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: هدف خودم رو در زندگي گم کرده‌ام

شروع کننده موضوع

نوشته
    71
    مورد تشکر
    102 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    0

غمگین هدف خودم رو در زندگي گم کرده‌ام

من هدف خودم رو در زندگي گم کرده ام. احساس مي کنم بيهوده زندگي مي کنم .از همین اول باید بگم که من نياز هايم را با اهدافم اشتباه گرفتم . ولی حالا گمان می کنم به تمام نیازهام رسیدم.اکنون که به نيازهايم رسيده ام بي هدف شده ام؟

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما

نقل قول نوشته اصلی توسط نگار نمایش پست
    من هدف خودم رو در زندگي گم کرده ام. احساس مي کنم بيهوده زندگي مي کنم .از همین اول باید بگم که من نياز هايم را با اهدافم اشتباه گرفتم . ولی حالا گمان می کنم به تمام نیازهام رسیدم.اکنون که به نيازهايم رسيده ام بي هدف شده ام؟
    بنام خدا
    شکي نيست پاسخ به نيازها جزء اهداف هر انسان هدفمند است .در اين زمينه در مسير درستي گام برداشته‌ايد. اما اينها در واقع اهداف متوسط هستند براي دست يابي به هدف برتر و عالي تر. اينکه هدف عالي تر و برتر زندگي چيست ، ديدگاه هاي گوناگوني وجود دارد ، اما آنچه از منابع ديني استفاده مي شود ، هدف عالي و برتر در زندگي رسيدن به خدا است. برخي نيز رسيدن به آرامش در زندگي را هدف عالي تر دانسته اند که در اين صورت نيز رسيدن به خدا ، آرامش انسان است: «با ياد خدا دل ها ارام مي گردد.» عالمان اخلاق اسلامي نيز قرب به خدا (نزديکي به خدا) را هدف برتر دانسته اند.

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

یه توضیح ....شاید بی ربط باشه ...ولی ..

هدف از زندگی چیست؟

همه ی انسانها اهدافی متاثر از نظام اخلاقی و عرف حاکم بر جامعه در زندگی خویش معین می کنند.اما در اکثر موارد این اهداف هدف های واقی فرد نیستند.

به طور مثال وارد دانشگاه می شویم بدون این که هدفمان کسب علم و دانش باشد ورود به دانشگاه تنها بهانه ای برای بدست آوردن یک وجه اجتماعی خاص است.یا برای بدست آوردن یک سری امتیازات ویژه عضو گروه های مختلف سیاسی فرهنگی یا اجتماعی .... می شویم .
    البته وجود دارند افرادی که هدف و برنامه ی زندگی خود را دقیقآ مشخص کرده اند و می دانند برای چه به این دنیا آمده اند و در راه رسیدن به کمال ثابت قدم هستند.اما انسان های ضعیف بیشتر به دنبال جذب منافع هستند و توان مبارزه با مشکلات را ندارند در نتیجه سر گشته و حیران هر روز به دنبال چیزی اند.و با توجیهات بی منطق و آسمان ریسمان بافتن جامعه و افراد آن را محکوم می کنند و در آخر با پنهان کردن اهداف پست خود در زیر لوای اهداف مقدس و والا سعی در بزرگ نمایی شخصیت خود می کنند. اما در این میان جز این که روح جامه آسیب می بیند بزرگترین آسیب متوجه خود فرد است که در تمام طول زندگی برای هیچ زندگی کرده انرژی اش تحلیل رفته و دچار افسردگی و پوچی شده است.
    صبح تا شب خسته زندگی ایم بدون آن که تکلیفمان را با خواسته نیازها و اهدافمان در زندگی مشخص کرده باشیم......

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

هدف عالي تر و برتر زندگي چيست
    به نظر من بالاترین هدف ما از زندگی خداشناسی باشه ...

شروع کننده موضوع

نوشته
    71
    مورد تشکر
    102 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    0

غمگین

دوستان جواب خوبی دادید.ولی من بعد از گذشت چند سال که با یک هدف نادرست زندگی کردم احساس می کنم تمام زندگیمو در اشتباه محض بودم.آخه الان فهمیدم که هدف از زندگی عبادت وبندگی هست ولی من در چیزهای دیگه ای می جستم.

شروع کننده موضوع

نوشته
    71
    مورد تشکر
    102 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    0

غمگین

ولی هرچه که بود .الان وقتی خوب دقت می کنم می بینم به اون هدف سابقم رسیدم.حتی اگه اشتباه بوده باشه.
    ولی میترسم بازهم در شناختن هدف جدیدم هم اشتباه کرده باشم.

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

دوستان جواب خوبی دادید.ولی من بعد از گذشت چند سال که با یک هدف نادرست زندگی کردم احساس می کنم تمام زندگیمو در اشتباه محض بودم.آخه الان فهمیدم که هدف از زندگی عبادت وبندگی هست ولی من در چیزهای دیگه ای می جستم.
    بنام خدا
    سلام جناب نگار بزرگوار
    در آيات قرآن عبادت و بندگي انسان ، به عنوان هدف نزديکي به خداوند بيان شده است، اما عالمان تفسير و اخلاق خاطر نشان کرده اند که اين نيز هدف متوسط است ، نه عالي و برتر ، چون عبادت هدف عالي نيست ، بلکه ابزار و وسيله اي است براي رسيدن به کمال انساني که قرب و رسيدن به خدا باشد. خداوند در قرآن نيز عبادت را به عنوان وسيله اي براي رسيدن به يقين معرفي مي کند.
    بنابراين آنچه جستجو مي کرديد ، هدف متوسطي است که مي توان با يک يا چند واسطه ، ابزاري براي رسيدن به هدف عالي تر قرار گيرد .
    پس اشتباه شما در فرق نگذاشتن بين هدف و وسيله است . نبايد از وسايل و ابزارهايي که مي تواند ما را به هدف مي رساند ، غافل بود . نيازهايي انساني نيز ابزراهايي است که مي توانند ما را به هدف برتر برسانند.

ویرایش توسط meshkaat : ۱۳۸۸/۰۶/۱۶ در ساعت ۰۷:۲۶

شروع کننده موضوع

نوشته
    71
    مورد تشکر
    102 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط meshkaat نمایش پست
    بنام خدا
    سلام جناب نگار بزرگوار
    در آيات قرآن عبادت و بندگي انسان ، به عنوان هدف نزديکي به خداوند بيان شده است، اما عالمان تفسير و اخلاق خاطر نشان کرده اند که اين نيز هدف متوسط است ، نه عالي و برتر ، چون عبادت هدف عالي نيست ، بلکه ابزار و وسيله اي است براي رسيدن به کمال انساني که قرب و رسيدن به خدا باشد. خداوند در قرآن نيز عبادت را به عنوان وسيله اي براي رسيدن به يقين معرفي مي کند.
    بنابراين آنچه جستجو مي کرديد ، هدف متوسطي است که مي توان با يک يا چند واسطه ، ابزاري براي رسيدن به هدف عالي تر قرار گيرد .
    پس اشتباه شما در فرق نگذاشتن بين هدف و وسيله است . نبايد از وسايل و ابزارهايي که مي تواند ما را به هدف مي رساند ، غافل بود . نيازهايي انساني نيز ابزراهايي است که مي توانند ما را به هدف برتر برسانند.
    منهم تاحالا مشکلم این بود که توی انتخاب هدفم اشتباه فکر می کردم.کسی هم نبود راهنمائیم کنه.بازم خداروشکر که حالا فهمیدم که اونچه که من دنبالش بودم وسیله بود نه هدف برای زندگی

9. تشکرها 3

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما

منهم تاحالا مشکلم این بود که توی انتخاب هدفم اشتباه فکر می کردم.کسی هم نبود راهنمائیم کنه.بازم خداروشکر که حالا فهمیدم که اونچه که من دنبالش بودم وسیله بود نه هدف برای زندگی
    در آيات قرآن عبادت و بندگي انسان ، به عنوان هدف نزديکي بيان شده است ، اما عالمان تفسير و اخلاق خاطر نشان کرده اند که اين نيز هدف متوسط است ، نه عالي و برتر ، چون عبادت هدف عالي نيست ، بلکه ابزار و وسيله اي است براي رسيدن به کمال انساني که قرب و رسيدن به خدا باشد. خداوند در قرآن نيز عبادت را به عنوان وسيله اي براي رسيدن به يقين معرفي مي کند.
    بنابراين آنچه جستجو مي کرديد ، هدف متوسطي است که مي توان با يک يا چند واسطه ، ابزاري براي رسيدن به هدف عالي تر قرار گيرد

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما

بنابراين اشتباه شما در فرق نگذاشتن بين هدف و وسيله است . نبايد از وسايل و ابزارهايي که مي تواند ما را به هدف مي رساند ، غافل بود . نيازهايي انساني نيز ابزراهايي است که مي توانند ما را به هدف برتر برسانند.

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری