-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۲۲:۳۵ #1
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
کلمات ورپریده ؟!
سلام
یه چند وقت بود میخواستم یه چیزی بگم اما نمیدونستم چه جوری بگم
امشب میخوام بالاخره بگم
میخوام بگم که من از کلمه ها دردم میاد
چی میشد اگه ما تو حرفایی که میزنیم بهترین کلمه ها رو به کار ببریم مگه خدا تو قران همینو نگفته؟
به نظر من کلمات وطرز استفاده از اونا فرهنگسازی میکنه
اگه از کلمات بد استفاده کنیم فرهنگهای بدی رو به وجود میاریم که شاید دیگه خیلی راحت نتونیم از بین ببریمشون
حالا اگر تو جایگاهی باشیم که چشم مردم به کلماتیه که از دهان ما خارج میشه تا اونو برای خودشون فرهنگ کنن که دیگه هیچی خیلی خیلی باید مواظب باشیم
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۲۲:۴۳ #2
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بیشتر روی صحبتم با مفسران ومبلغان دینه
چون شما دینو به مردم معرفی میکنید
اگرچه عمل به دین وتبلیغ عملی بهترین راه معرفی و دعوت به اسلامه
اما همه ی افراد در تماس مستقیم با شما و اعمال شما نیستند
پس بیشترین دسترسی به بیانات شماست
و بیشتر نوشته ها وکلام شماست که در ذهن مردم میمونه وسعی میکنن روش فکر کنن و بهش عمل کنن
حالا میخوام حرفامو با مثال توضیح بدم
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۲۲:۵۸ #3
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
معنای واژه ی تنبیه اگاه کردن است
اما بار معنایی این دو (هم معنی )در محاورات تفاوتهایی دارد
هرگاه از مصدر اگاه کردن استفاده میکنیم این معنی به ذهن میرسدکه کسی که چیزی را میداند به کسی که نمیداند خبر میدهد و او را اگاه میکند
اما هر گاه از واژه ی تنبیه کردن استفاده میکنیم این معنا به ذهن القا میشودکه کسی که در مقام بالاتری قرار دارد کسی را به چیزی که متوجهش نبوده اگاه میکند
در واقع هر دو یکیست اما یکی از انها در فرهنگ چیزی بیشتر از دیگری به ذهن القا میکند که شاید اصلا منظور نظر اسلام نباشد
مثلا در بحث تنبیه زن همه ی مباحث سر این بود که مردی همسر خود را به زناشویی تشویق و تحریک کند و هیچ برتری وجایکاه و مقامی هم نسبت به زن ندارد
اما ما با به کار بردن کلمه ی تنبیه ناخداگاه جایگاهی ویژه برای مرد قرار میدهیم
که به مرور زمان تبعات بدی برای فرهنگ اسلامی ما دارد
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۲۳:۱۷ #4
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
وقتی سایتمون رو به یکی از دوستام که اصلا از اسلام خوشش نمیاد و به نظرش اسلام نسبت به زنها تحقیر امیز رفتار میکنه و حرف میزنه معرفی کردم فکر میکردم دارم اونوبه درک واقعی اسلام دعوت میکنم اما بعد از چند روز ازم خواست که دیگه هیچ وقت هیچ سایتی بهش معرفی نکنم
و راجع به دین و دینداری و اسلام چیزی نگم
وقتی دلیلشو جویا شدم گفت ادم وقتی بعضی چیزای دینی رو میخونه یه جورایی احساس بدی بهش دست میده
گفت شماها دینو با فرهنگ خودتون قاطی کردین اگه خدا اونطوریه که تو تعریف میکنی و انقدر خوبو دقیق و عادله هیچ وقت مردو در جایگاه بالاتر قرار نمیده که بهش اجازه تنبیه کردن زنو بده
اگه به زعم شما این یه مجازات یواشو کوچیکه برای تمکین زن چطور خدا این محاکمه رو به دست مرد میده ؟اصلا مگه میشه بی محاکمه حکم صادر بشه؟مگه خدا نمیگه حاکم باید عادل باشه از کجا میشه تضمین کرد که مردا عادلن؟ بعد هم گفت که یگانه جان به نظر تو اصلا درست و عقلانیه که شاکی و حاکم یه نفر باشه؟
گفت چرا تو تعالیم شما هی در مورد زن میگن باید فرمانبر باشه ومطیع در حالیکه وظیفه ی زن نسبت به مرد که به قول شما تمکین خاص و بیرون نرفتن بی اجازه است انقدر وسیع نیست که بخوایم از لفظ اطاعت و فرمانبری برای همین دو تا استفاده کنیم و اصلا مگه گاو وگوسفند است که فرمان ببرد
در حالیکه هیچ وقت نمیگویید که مردی که به خانواده خرجی نمیدهد از زن خود نافرمانی کرده زیرا شما در ته ذهنهای خود زن را فرمانبر و مرد را فرمانده میدانید در حالی که مسئولان دولتی هم خود را خدمتگذاران مردم و مردم را ارباب رجوع خود میدانند
خانواذه هم که ارتش نیست که فرمانده داشته باشد
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۲۳:۲۳ #5
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
میخوام بگم چرا وقتی اسلام انقدر مهربانانه و قشنگ تمام ریزه کاری ها را در نظر میگیرد ما با برداشت غلط یا با کلمات نامتناسب و شاید متاثر از فرهنگ سنتی دافعه ایجاد میکنیم
بهتر است کلمه ای را انتخاب کنیم که نیاز به توجیح و توضیح نداشته باشد
در پستهای اینده باز هم کلمات ورپریده ی دیگری را مثال خواهم زد
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۱۳:۲۶ #6
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
حساسيت يا بارمعنايي واژه ها
اگر چه من تا حدودي به جناب يگانه حق مي دهم اما واقع امر اين است كه گاهي حساسيت هاي محيطي و تبليغات محيط اطرافمان باعث چنين اتفاقي مي شود
مثلا شما ببينيد شما كه به مسائل حقوقي مسلطيد مي دانيد احكام حدود و قصاص و ديات در همه اديان هست در بي دين ها هم وجود دارد
يكي از آن ها قصاص اعدام است توي كشورهاي غربي يك روزي اعدام مثل آب خوردن بود اصلا آدم كشي خيلي رواج داشت هنوز توي فيلم هاي وسترن نمونشو داريم مي بينيم بالاخره بايد قبول كرد كه د توحش بودند اونقدر توي اين مسئله افراط كردند كه باعث ايجاد جرياني شد به نام حمايت از حقوق بشر حالا از اين طرف افتادند و تفريطي شدند حتي كسي كه ده نفر هم مي كشد باز او را اعدام نمي كنند و با تبليغات اين گروه توي دنيا ذهن مردم را متوجه امر اعدام كردند ما مسلمانان هم كه داشتيم زندگيمونو مي كرديم يك دفعه با پيش اومدن اين امر شديم يكي از كساني كه با اعدام حقوق بشر را زير پا مي گذاريم
يا مسئله كتك زدن براي تربيت كودكان همه مي دانند كودك آزاري بيشترين آمارش مال دنياي غربه اما كاري كردند گروه حمايت از حقوق كودكان كه بچه توي خونه كار بدي مي كنه پدر كمي باهاش تند ميشه بچه فوري زنگ ميزنه اداره پليس مي آيند و با پدر و مادر برخورد مي كنند
نمونه ديگرش جريان فمينيستي است كه مفصل توضيح خواهم داد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۱۴:۰۹ #7
به نام خدا
با عرض سلام
خانم يگانه بنده هم سخنان شما رو تا حدودي قبول دارم البته اين كه منشاء استفاده از اين نوع اصطلاحات حتي بصورت پرسش گري كجاست با شما هم عقيده نيستم و به هيچ وجه اداب و سنن خود رو منشاء نمي دونم بلكه عاملان واقعي رو كساني مي دونم كه به اصطلاح خود را فمنيست معرفي مي كنند و به هر طريق مي خواند با شبهه پراكني به اسلام ضربه بزنند و لذا اين كلمات و اصطلاحات رو هم اونها جعل كرده اند
يا حق
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۱۶:۰۵ #8
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
جناب سخن اشنا من منظورتون رو درست متوجه نمیشم یعنی شما میگید فمنیستها از کلمات تحقیر امیز برای خانومها استفاده کرده اند؟
تا جایی که اطلاعات من یاری میکنه فمنیستها قاعدتا برای دفاع از زنان دست به کار شدند
در ضمن موارد استفاده و بار معنایی کلمات همیشه توسط مردم و رسانه ها خود را بروز میدهند
لطفا بیشتر منظورتون رو توضیح بدید
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۱۹:۰۴ #9
- نوشته
- 131
- مورد تشکر
- 342 پست
- حضور
- 4 ساعت 36 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
توجه كنيد
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۴, ۲۱:۲۸ #10
داستا ن چیه؟!
شما می دونید که من مخم خسته است!!
می شه یکی یه توضیحه مختصر و ساده و مفید بده؟!
من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه...
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری