صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: اگر جریانی برروی انقلاب شمشیر بکشد، نظام با او برخورد قاطع خواهد کرد

  1. #1
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    802
    مورد تشکر
    2,188 پست
    حضور
    12 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    9

    راهنما اگر جریانی برروی انقلاب شمشیر بکشد، نظام با او برخورد قاطع خواهد کرد




    رهبر معظم انقلاب در خطبه‌هاي نماز جمعه تهران
    اگر جریانی برروی انقلاب شمشیر بکشد، نظام با او برخورد قاطع خواهد کرد

    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و با شکوه روزه داران موحد تهرانی در سومین نماز جمعه ماه مبارک رمضان، با تبیین سلوک سیاسی مولای متقیان حضرت علی بن ابیطالب(ع)، رفتار سیاسی امام خمینی را منطبق با سلوک و سیره امیر مومنان برشمردند و تأکید کردند: روز قدس از برجسته ترین یادگارهای امام راحل عظیم الشأن است و به فضل و هدایت الهی، ملت بزرگ و بیدار ایران جمعه آینده، یکپارچه و متحد، پرچم حمایت از مظلومان فلسطین را در پیشاپیش ملت های ظلم ستیز جهان، به اهتزاز درخواهد آورد.
    رهبرمعظم انقلاب، روز قدس را نشانه دلبستگی «امام و انقلاب و ملت ایران» به قدس شریف دانستند و با اشاره به خشم مستکبران و صهیونیست ها از این اقدام ملت ایران در زنده نگه داشتن نام و یاد فلسطین، افزودند: دشمن در تمامی سال ها تلاش کرده، مراسم روز قدس تضعیف شود اما امسال هم ملت شریف ایران با راهپیمایی در تهران و سراسر کشور این روز را گرامی می دارد و بسیاری از مسلمانان جهان نیز به تبعیت از این ملت، نام قدس را بار دیگر زنده می سازند.
    حضرت آیت الله خامنه ای، روز قدس را مظهر وحدت ملت ایران خواندند و با اشاره به لزوم مقابله با اختلاف و تفرقه تأکید کردند: مردم مراقب باشند که برخی، از اجتماعات روز قدس برای ایجاد تفرقه استفاده نکنند چرا که پرچمداری در عرصه حمایت از فلسطین، تنهابا یکپارچگی ملت امکان پذیر است.
    حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با تبیین ابعاد مختلف سلوک سیاسی حضرت علی علیه السلام در خطبه اول نماز، خاطرنشان کردند: سیاست ورزی امیرالمومنین علیه السلام آمیخته با سلوک معنوی و اخلاقی آن حضرت بود.
    ایشان توأم بودن سیاست با اخلاق و معنویت را موجب کمال مردم و جامعه دانستند و افزودند: در غیر این صورت، سیاست ورزی، وسیله ای برای کسب قدرت، ثروت، و پیش بردن امور دنیوی خواهد بود و به آفتی برای جامعه و حتی سیاست ورزان تبدیل خواهد شد.

    رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به بی ارزش بودن حکومت در دیدگاه حضرت علی علیه السلام، «احقاق حق، ایجاد عدالت و مبارزه با ظلم را» علل قبول حکومت از جانب امیرمومنان برشمردند و خاطرنشان کردند: یکی از ویژگیهای سیاست ورزی حضرت امیرالمومنین علیه السلام، پرهیز از مکر و فریب بود در حالیکه در نظامهای سکولار و نگرشهای مبتنی بر جدایی دین از سیاست، استفاده از هر روشی از جمله مکر و حیله اشکالی ندارد.
    ایشان افزودند: در مکتب سیاسی مولای متقیان، توسل به ظلم و دروغ برای پیروز شدن جایگاهی ندارد و حضرت علی علیه السلام بطور جدی از مردم می خواستند که با تملق و چاپلوسی با او سخن نگویند.
    مدارا با مخالفان و حتی دشمنان تا حد ممکن، ویژگی دیگری از سلوک سیاسی امیرمومنان بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن پرداختند.
    ایشان در این زمینه خاطرنشان کردند: آن حضرت در مقاطع و حوادث مختلف تا آنجا که امکان داشت با مخالفان و معارضان با تسامح و خوش رفتاری برخورد می کردند اما اگر در نهایت چاره ای باقی نمی ماند، با قاطعیت مقابل آنها می ایستادند.
    حضرت آیت الله خامنه ای بیان استدلال و منطق در مقابل دشمنان و مخالفان را یکی دیگر از ویژگیهای سلوک سیاسی امیرالمومنین علی علیه السلام برشمردند و افزودند: رفتار آن حضرت با همه افراد و جریانهای معارض و مخالف، یکسان نبود و میان آنهایی که با وجود داشتن اهداف حق، از روی جهالت و قشریگری، به راه انحراف و اشتباه می افتادند، با افرادی که از ابتدا در راه باطل بودند تفاوت قائل می شدند ضمن اینکه آن حضرت در مقابل انحراف و توسل به ظواهر دینی، قاطعانه می ایستادند.
    حضرت آیت الله خامنه ای در آغاز خطبه دوم نماز در سخنانی که مخاطب اصلی آن جریان ها و شخصیتهای سیاسی و «مسئولان سابق و کنونی کشور» بودند به بررسی انشعاب هایی پرداختند که در سی سال اخیر در جریان اصیل مردم و انقلاب به وجود آمده است.
    ایشان علت برخی از این انشعابها را اختلاف در «مبانی و عقاید» دانستند و افزودند: برخی انشعاب ها و اختلاف ها نیز در واقع بر سر منافع بوده اما برخی دیگر، اختلاف نظر بر سر چگونگی اجرای اصول بوده است که باید با هر کدام برخورد متفاوتی شود.
    رهبر انقلاب اسلامی با تبیین برخوردهای امام خمینی (رض) با انشعاب ها و اختلافات، خاطرنشان کردند: امام راحل به تأسی از سلوک سیاسی امیرمؤمنان «به تناسب ماهیت و جوهره جریان های سیاسی و انشعابی»، با آنها برخوردهای متفاوتی می کردند.
    حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری چگونگی برخورد امام با دولت موقت، مخالفین لایحه قصاص و گروهک منافقین افزودند: امام ابتدا مدارا و نصیحت می کردند اما وقتی این روش بی نتیجه می ماند قاطعیت از خود نشان می دادند.
    ایشان در همین زمینه یادآوری کردند: این گونه برخوردهای امام حتی در سطوح بالاتر از رئیس جمهور هم دیده می شد به گونه ای که امام (رض) در اواخر عمر با کسانی که احساس کردند مدارا با آنها دیگر امکان ندارد، برخورد کردند.
    حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سوابق انقلابی و مذهبی جریان های انشعابی خاطرنشان کردند: ماهیت برخی از این اختلافها، تفاوت دیدگاه در روشهای اجرای اصول بود اما عده ای با اختلافات بنیادین و یا دعوا بر سر منافع، کار را به درگیری و معارضه با امام و انقلاب کشاندند و تلاش کردند مبانی غلط را مانند سمی مهلک در روح و کالبد نظام رسوخ دهند که امام وقتی این خطر را احساس کردند مدارا را کنار گذاشتند و با آنها برخورد قاطع کردند.
    ایشان، اختلاف در سلایق و روش ها را بر خلاف اختلاف در مبانی، دارای منافعی برای جامعه دانستند و افزودند: وجود افراد و جریان های منتقد و صاحب دیدگاههای متفاوت به نفع کشور است به شرطی که این اختلاف سلایق در چارچوب اصول یعنی «اسلام، قانون اساسی و رهنمودها و وصیتنامه امام» باشد، نه مسائلی که اسمش را اصول می گذارند اما در حقیقت با مبانی و اصول انقلاب بیگانه است.
    رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: برخلاف برخی تبلیغات، اگر کسی یا جریانی، عقیده ای مخالف داشته باشد و اصطلاحاً دگراندیش باشد نظام با او کاری ندارد اما اگر جریانی به معارضه و ضربه زدن روی آورد و برروی انقلاب شمشیر بکشد، همچنانکه در هیچ جای دنیا تحمل نمی شود، در ایران نیز، نظام در دفاع از خود با او برخورد قاطع خواهد کرد.

    ایشان جذب حداکثری و دفع حداقلی را سیاست نظام در قبال جریانهای مختلف کشور اعلام کردند و افزودند: نظام تا جایی که مجبور نباشد با جریانی برخورد نمی کند بنابراین اگر کسی و جریانی دنبال خشونت نرود، برای بر هم زدن امنیت و آسایش جامعه تلاش نکند، با مبانی نظام معارضه نکند و دنبال دروغ پراکنی و شایعه سازی نباشد، در فعالیت ها و ابراز عقاید خود، آزاد است و هیچ کسی با او کاری نخواهد داشت.
    خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران، با توصیه مؤکد رهبر انقلاب به فعالان سیاسی، مسئولان «صاحبان نفوذ و قدرت» درباره مراقبت شدید از خود در مقابل انحراف و فساد پذیری ادامه یافت.
    ایشان سهل انگاری در مقابل لغزش ها و انحرافات کوچک را زمینه ساز انحرافات بزرگ و سقوط نهايي خواندند و با استناد به آيات قرآني خاطرنشان كردند: لغزش ها، تدريجاً، انسان را از درون فاسد مي كند و اين فساد، به انحراف در عمل و گاه به انحراف در عقيده منجر مي شود بنابراين همه بايد ضمن رعايت تقوا، مراقب يكديگر از جمله اعضاي خانواده خود باشيم.
    حضرت آيت الله خامنه اي در همين زمينه مردم را به موعظه و نصيحت مسئولان توصيه كردند و افزودند: مردم به وسايل و روش‌هاي گوناگون مسئولان را نصيحت كنند تا مبادا آنها دچار لغزش شوند چرا كه انحراف و لغزش مسئولان، براي نظام، كشور و مردم خطرناكتر است.
    ايشان، نظام اسلامي را نيز مانند يك فرد، در معرض خطر لغزش و انحراف و فساد خواندند و افزودند: اگر همه مراقب نباشيم ممكن است اسم و ظاهر جمهوري اسلامي باقي بماند اما سيرت و رفتار و عملكرد و برنامه هاي نظام، غير اسلامي شود.
    حضرت آيت الله خامنه اي حركت جامعه و كشور به سمت عدالتخواهي، رفتار و اخلاق ديني، "رشد فكري و علمي و صنعتي" در فضاي آزادي، و ايستادگي مقتدرانه در مقابل "دشمنان و جبهه ظلم بين المللي" را از جمله نشانه هاي سلامت و دوري نظام از فساد و بيماري دانستند.
    ايشان افزودند: مردم بيدار باشند و بدانند اگر مسير حركت جامعه و نظام غير از اين باشد و مسائلي نظير شكاف عظيم طبقاتي، استفاده از آزادي در جهت فساد و فحشا، و احساس ضعف و عقب نشيني در مقابل زورگويان جهاني به وجود آيد اينها نشانه بيماري نظام اسلامي است.
    رهبر انقلاب اسلامي، پيگيري جدي مباني و شعارهاي حضرت امام خميني را علاج مشكلات، و تضمين كننده ادامه "پيشرفت و عزت و افتخار ملي" دانستند و افزودند: دشمن، همچنان كه در بلواهاي پس از انتخابات روشن تر شد، در صدد ضربه زدن به پشتوانه مردمي نظام است و همه بايد مراقب باشيم.
    ايشان مشاركت 85 درصدي و حضور 40 ميليوني مردم در انتخابات 22 خرداد را جلوه زيباي اعتماد مردم به نظام خواندندو خاطر نشان كردند: دشمن و متأسفانه برخي در داخل كشور، اين حقيقت را ناديده مي گيرند و از بي اعتمادي مردم سخن مي گويند اما ان شاء الله همه خواهند ديد كه در انتخابات سال هاي آينده نيز مردم با وجود تلاش هاي اخير دشمنان و "غافلان و بي خبران داخلي"، حضوري قوي و مستحكم خواهند داشت.
    حضرت آيت الله خامنه اي وجود دوست و دشمن را براي هر حكومتي، مسأله اي طبيعي و عادي دانستند و افزودند: هيچ حكومتي در جهان نيست كه مردم داخل يا خارج آن كشور، همه با او خوب يا همه با آن بد باشند همانطور كه در طول تاريخ نيز هر حكومتي، مخالفان و موافقاني داشته است، و مهم اين است كه دقت شود مخالفان و موافقان هر حكومت چه كساني هستند.
    ايشان، مخالفت غارتگران و استعمارگران بين المللي از جمله آمريكا و انگليس و دشمني صهيونيست هاي خبيث با ايران را يادآوري كردند و افزودند: اين مخالفتها مايه افتخار ملت است و نبايد كسي را بترساند و يا به تسليم در مقابل دشمن بكشاند ضمن اينكه ملت هاي مؤمن و استقلال طلب در سراسر جهان و سياستمداران مستقل، هوادار اين ملت و اين نظامند و اين صف بندي، نشان دهنده حقانيت جمهوري اسلامي است.
    رهبر انقلاب اسلامي، كشور و آينده درخشان آن را متعلق به نسل جوان دانستند و افزودند: جوانان عزيز بايد با هوشياري و احساس مسئوليت، براي استمرار و تكميل اين نظام تلاش كنند چرا كه اقتدار علمي، اقتصادي، سياسي، اطلاعاتي و بين المللي نظام اسلامي مايه عزت و افتخار همه ملت بويژه جوانان پر نشاط كشور بوده و خواهد بود.
    حضرت آيت الله خامنه اي در پايان خطبه دوم نماز جمعه، هوشياري همگاني را ضروري خواندند و خاطرنشان كردند: مردم مراقب باشند كه برخي، با تحركاتي كه در ده سال گذشته هم گاهي انجام داده اند اما با هوشياري مردم مهار شده است براي ملت يك جمهوري اسلامي تقلبي درست نكنند و شعارهاي هميشه جذاب و پر طراوت و پرثمر امام و انقلاب را تضعيف نسازند.
    رهبر انقلاب اسلامي، در خطبه هاي نماز همچنين با گراميداشت ياد مرحوم آيت الله طالقاني، و شهيد ايت الله مدني افزودند: ياد اين دو مرد بزرگ با تاريخ نماز جمعه ايران، پيوند خورده است، و خدمات آنان در حافظه مردم و تاريخ ايران فراموش نخواهد شد.

    مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلا
    از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكرده‏اند
    مارا به دعا کاش نسازند فراموش
    رندان سحر خیز که صاحب نفسانند



  2. #2

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۸
    نوشته
    1,016
    مورد تشکر
    2,020 پست
    حضور
    27 دقیقه
    دریافت
    19
    آپلود
    28
    گالری
    42



    ايشان، مخالفت غارتگران و استعمارگران بين المللي از جمله آمريكا و انگليس و دشمني صهيونيست هاي خبيث با ايران را يادآوري كردند و افزودند: اين مخالفتها مايه افتخار ملت است و نبايد كسي را بترساند و يا به تسليم در مقابل دشمن بكشاند ضمن اينكه ملت هاي مؤمن و استقلال طلب در سراسر جهان و سياستمداران مستقل، هوادار اين ملت و اين نظامند و اين صف بندي، نشان دهنده حقانيت جمهوري اسلامي است.
    إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ كُبِتُوا كَمَا كُبِتَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَقَدْ أَنزَلْنَا آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ وَلِلْكَافِرِينَ عَذَابٌ مُّهِينٌ ﴿۵﴾
    بى‏گمان كسانى كه با خدا و فرستاده او مخالفت مى‏كنند ذليل خواهند شد همان‏گونه كه آنان كه پيش از ايشان بودند ذليل شدند و به راستى آيات روشن [خود] را فرستاده‏ايم و كافران را عذابى خفت‏آور خواهد بود (۵)
    آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ ، برای شهید شدن هنوز هم فرصت هست ، دل را باید صاف کرد.
    حضرت امام خامنه ای

    اینجا "فضای مجازی" نیست، فضای بازی گلوله هاست و باز هم وبلاگ حاجی بخشی دارد در سه راهی شهادت آتش می گیرد. دیروز عده ای اجازه دادند "علــی(ع)" در "فضای کوفه" تنها بماند اما ما نمی گذاریم "سید عــــلی" حتی در "فضای سایبر" تنها بماند...

    هر عمامه به سری که از رهبر مکرم فاصله بگیرد لعنت خدا برش باد.
    آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب

  3. تشکرها 3


  4. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۸
    نوشته
    1,016
    مورد تشکر
    2,020 پست
    حضور
    27 دقیقه
    دریافت
    19
    آپلود
    28
    گالری
    42



    [color="rgb(139, 0, 0)"]ایشان سهل انگاری در مقابل لغزش ها و انحرافات کوچک را زمینه ساز انحرافات بزرگ و سقوط نهايي خواندند و با استناد به آيات قرآني خاطرنشان كردند: لغزش ها، تدريجاً، انسان را از درون فاسد مي كند و اين فساد، به انحراف در عمل و گاه به انحراف در عقيده منجر مي شود بنابراين همه بايد ضمن رعايت تقوا، مراقب يكديگر از جمله اعضاي خانواده خود باشيم.[/color]

    وَإِذَا أَرَدْنَا أَن نُّهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُواْ فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا ﴿۱۶﴾
    و چون بخواهيم شهرى را هلاك كنيم خوشگذرانانش را وا مى‏داريم تا در آن به انحراف [و فساد] بپردازند و در نتيجه عذاب بر آن [شهر] لازم گردد پس آن را [يكسره] زير و زبر كنيم (۱۶)



    رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ ﴿۸﴾
    [مى‏گويند] پروردگارا پس از آنكه ما را هدايت كردى دلهايمان را دستخوش انحراف مگردان و از جانب خود رحمتى بر ما ارزانى دار كه تو خود بخشايشگرى (۸)

    آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ ، برای شهید شدن هنوز هم فرصت هست ، دل را باید صاف کرد.
    حضرت امام خامنه ای

    اینجا "فضای مجازی" نیست، فضای بازی گلوله هاست و باز هم وبلاگ حاجی بخشی دارد در سه راهی شهادت آتش می گیرد. دیروز عده ای اجازه دادند "علــی(ع)" در "فضای کوفه" تنها بماند اما ما نمی گذاریم "سید عــــلی" حتی در "فضای سایبر" تنها بماند...

    هر عمامه به سری که از رهبر مکرم فاصله بگیرد لعنت خدا برش باد.
    آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب

  5. تشکرها 2


  6. #4

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۸
    نوشته
    1,016
    مورد تشکر
    2,020 پست
    حضور
    27 دقیقه
    دریافت
    19
    آپلود
    28
    گالری
    42



    ایشان، اختلاف در سلایق و روش ها را بر خلاف اختلاف در مبانی، دارای منافعی برای جامعه دانستند و افزودند: وجود افراد و جریان های منتقد و صاحب دیدگاههای متفاوت به نفع کشور است به شرطی که این اختلاف سلایق در چارچوب اصول یعنی «اسلام، قانون اساسی و رهنمودها و وصیتنامه امام» باشد، نه مسائلی که اسمش را اصول می گذارند اما در حقیقت با مبانی و اصول انقلاب بیگانه است.


    وَالَّذِينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَن يَعْبُدُوهَا وَأَنَابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرَى فَبَشِّرْ عِبَادِ ﴿۱۷﴾الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ ﴿۱۸﴾

    و[لى] آنان كه خود را از طاغوت به دور مى‏دارند تا مبادا او را بپرستند و به سوى خدا بازگشته‏اند آنان را مژده باد پس بشارت ده به آن بندگان من كه (۱۷)به سخن گوش فرامى‏دهند و بهترين آن را پيروى مى‏كنند اينانند كه خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندان (۱۸)

    آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ ، برای شهید شدن هنوز هم فرصت هست ، دل را باید صاف کرد.
    حضرت امام خامنه ای

    اینجا "فضای مجازی" نیست، فضای بازی گلوله هاست و باز هم وبلاگ حاجی بخشی دارد در سه راهی شهادت آتش می گیرد. دیروز عده ای اجازه دادند "علــی(ع)" در "فضای کوفه" تنها بماند اما ما نمی گذاریم "سید عــــلی" حتی در "فضای سایبر" تنها بماند...

    هر عمامه به سری که از رهبر مکرم فاصله بگیرد لعنت خدا برش باد.
    آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب

  7. تشکرها 2


  8. #5

    تاریخ عضویت
    جنسیت شهريور ۱۳۸۷
    نوشته
    39
    مورد تشکر
    50 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    25
    آپلود
    0
    گالری
    0



    با توکل به خدا سوالات، شبهات، نکات و نقدهای خود را بر روی مطلب فوق اعلام می دارم :

    1- "اگر جریانی برروی انقلاب شمشیر بکشد، نظام با او برخورد قاطع خواهد کرد"

    باید دانست که در حکومت اسلامی که در صورت کشیدن شمشیر اگر اعتقاد داریم که در حکومت علوی زندگی می کنیم، ابتدا به نصیحت و خیرخواهی و اتمام حجت می پردازیم. سپس در صورت عدم عقب نشینی معاندین و دشمنان، نظام اسلامی بر اساس قوانین اسلامی و اصول و مبانی اسلام با آن ها برخورد می کنیم/.

    2- "رفتار سیاسی امام خمینی را منطبق با سلوک و سیره امیر مومنان برشمردند"

    انطباق در صورتی است که انسان تلاش کند که هموراه سعی و تلاش خود را حتی در صورت قصور و یا جهل بر مبنای رفتار حضرت امیر (ع) قرار دهد
    اما من در مورد آنچه که می دانم (که البته فکر کنم ناقص است) به عنوان نمونه یک رفتار اشتباه امام خمینی که بر خلاف مشی حضرت علی (ع) را ذکر می کنم : چرا باید اجازه داد تا گروهی از افراد به حسینیه یک شهروند حمله نمایند و نه تنها آن ها را مواخذه نکند بلکه در برابر آن سکوت کند (مسئله تخریب حسینیه آیت اله منتظری) در صورتی که ایشان در برابر حکومت شمشیر نکشیده بود و همچنین اگر خلافی بوده است باید از طریق مراجع عادل قضایی این بحث پیگیری شود/.

    3- "مردم مراقب باشند که برخی، از اجتماعات روز قدس برای ایجاد تفرقه استفاده نکنند چرا که پرچمداری در عرصه حمایت از فلسطین، تنهابا یکپارچگی ملت امکان پذیر است."

    منظور از تفرقه را متوجه نشدم - مگر قبلا تفرقه بوده است که امروز ممکن است احتمال تفرقه در مراسم روز قدس را انتظار داشته باشیم.
    اگر منظور جنبش سبز است باید دانست که نزدیکان مقام معظم رهبری در این نوع مسائل که هنوز اتفاق افتاده است بسیار خوب می توانند تمام مسائل گروه مخالف خودشان را منعکس کنند اما در مسائلی همچون آزار جنسی در زندان ها این افراد گویا هیچ ندیده اند.
    نکته بعدی مربوط به این است که مگر اعتراض مدنی در روز قدس ایرادی دارد. اصلا این روز برای حمایت از مستضعفین است و چه مستضعفی نزدیک تر از خودمان
    همچنین این چگونه مملکت اسلامی است که می توان نسبت به جنایات خارج از کشور (البته مربوط به امت) اعتراض کرد اما نمی توان اعتراض مسالمت آمیز خودشان را در مورد جنایت کاران بروز دهند. خوب این بازخوردش در مسئله قدس نمایان خواهد شد و اعلام می کنم که بنده به عنوان فردی مسلمان و ایرانی غیور در این راهپیمایی علاوه بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین به همراه جنبش سبز اعتراض خود را به جانیان و دروغگویان اعلام می کنم و با افتخار اعلام می کنم که وصیت نامه خود را پیش از آن نوشته زیرا انتظار بعیدی نیست که در چنگال درندگان، دریده شوم/.


    4- ایشان توأم بودن سیاست با اخلاق و معنویت را موجب کمال مردم و جامعه دانستند و افزودند: در غیر این صورت، سیاست ورزی، وسیله ای برای کسب قدرت، ثروت، و پیش بردن امور دنیوی خواهد بود و به آفتی برای جامعه و حتی سیاست ورزان تبدیل خواهد شد.

    قسمت اول سخنان ایشا بسیاز دقیق و عالی است اما کجاست مرد عمل؟
    همگان می دانند که بزرگترین بی اخلاقی که معصوم (ع) آن را کلید تمامی گناهان برشمرده اند چگونه می تواند سبب حمایت حضرت آیت الله خامنه ای از یک دروغگو شود. مگر این عمل وسیله ای برای کسب قدرت و ثروت نیست پس چگونه می شود که ایشان می فرمایند که تفکرات ا-ن به ایشان بسیار نزدیک است. البته صحت این جمله از آنجا مشخص می شود کهاین آفت اکنون انقلاب را نه تنها از مسیر اصلی خود خارج کرده است بلکه در برابر آن ایستاده است/.

    5- یکی از ویژگیهای سیاست ورزی حضرت امیرالمومنین علیه السلام، پرهیز از مکر و فریب بود در حالیکه در نظامهای سکولار و نگرشهای مبتنی بر جدایی دین از سیاست، استفاده از هر روشی از جمله مکر و حیله اشکالی ندارد.

    این جمله بسیار پرمعنا و کاملا صحیح است. اما نکته اساسی اینست که آیا مکر و فریب در اسلام همواره ممنوع است؟ خیر. همگان می دانند که این موضوع در مواردی همچون جنگ و چند مورد غیره جایز است. آیا این مکر و فریب نشان دهنده سکولار بودن خواهد بود.
    اما نکته دیگر مربوط به مکر و فریب در موارد ممنوعه است. آیا می شود در یک حکومت بدون ذکر دلیل یک امکان قطعی (مانند پیامک موبایل) را برای مردم از بین ببرند و بعد از چند هفته اعلام نمایند که مشکل فنی دلیل آن بوده است و پس از کشکمش های فراوان اعلام کنند که به خاطر مسائل امنیتی از شب قبل از انتخابات (که مسئله امنیتی در کار نبوده است) پیامک ها را قطع نموده ایم. آیا این مکر و فریب نیست؟ حضرت آیت الله خامنه ای ظاهرا به خوبی پیامک ها را دنبال می کنند (نشانه آن صحبت ایشان هنگام رای گیری است) اما نه تنها هیچ توجه ای به این مسئله و مسائلی از قبیل آن نمی کنند بلکه با سکوت خود رضایت خود را نسبت با آن ابراز می کنند/.

    ادامه بحث ان شا الله در آینده
    از همه دوستان می خواهم که با نظرات و سخنان آن (موافق و مخالف) بنده را خوشحال نمایند
    ان شا الله خداوند به همه ما عقل دهد و همه ما را هدایت به صراط مستقیم نماید/.

  9. تشکرها 2


  10. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت شهريور ۱۳۸۸
    نوشته
    767
    مورد تشکر
    1,425 پست
    حضور
    18 دقیقه
    دریافت
    20
    آپلود
    0
    گالری
    47



    درود جناب ابومحمد عزیز.
    در ایجاد این سرنام تشکر میکنم.

    خواندن این متن مرا به یاد خطابه های استالین در میدان بزرگ مسکو انداخت! آنجا که استالین مردم را به وحدت کلمه فراخوانده و آنان را از دشمن و غول بی شاخ و دمی بنام "غرب" میترساند. و تمام هدف اش این بود که اذهان مردم بیچاره را از کشور خودشان به سمت یک دشمن بیرونی بکشاند! گاهی غلو های مضحکی در مورد خطر غرب برای انقلاب میکرد و تا جاییکه میتوانست احساسات درونی مردم را تهیج میکرد و سوار بر امواج احساسات مردم ساده دل، دیکتاتوری خویش را ادامه میداد.

    او هر گونه دگر اندیشی و انشعاب و مخالفی را دست نشانده ی امپریالیسم میخواند و در اندک زمانی مخالفین خودش را خفه میکرد. اینها جزء لاینفک هر دیکتاتوری می باشد. و اساسا دیکتاتوری با همین عوام فریبی هاست که پایدار میماند و تلاش میکند که چند سالی بیشتر در تاریخ بماند و با دروغ و لاف گزاف، برای خودش کسب مشروعیت نماید. اما تاریخ نشان داده است که هر رژیمی رفتنی و هر دیکتاتوری مردنی است! آنچه که باقی ست، مردم هستند و آینده ای روشن برای آنان. آنچه که می ماند، قضاوت تاریخ است در مورد آنان.


  11. #7

    تاریخ عضویت
    جنسیت شهريور ۱۳۸۸
    نوشته
    767
    مورد تشکر
    1,425 پست
    حضور
    18 دقیقه
    دریافت
    20
    آپلود
    0
    گالری
    47




    ما نسل کامکاری هستيم. ما زوال استبداد دينی را جشن خواهيم گرفت.



    نقل قول نوشته اصلی توسط ابو محمد نمایش پست
    رهبر انقلاب اسلامي، در خطبه هاي نماز همچنين با گراميداشت ياد مرحوم آيت الله طالقاني، و شهيد ايت الله مدني افزودند: ياد اين دو مرد بزرگ با تاريخ نماز جمعه ايران، پيوند خورده است، و خدمات آنان در حافظه مردم و تاريخ ايران فراموش نخواهد شد.
    جالب اینجاست که همین دو سه روز قبل، مراسم سالگرد آقای طالقانی از طرف خانواده ی ایشان لغو گردید و یک مراسم فرمایشی با حضور پر شور برادران امنیتی لباس شخصی و جاپرکن ها برگذار شد!

    حتم دارم که اگر آقای طالقانی هم امروز زنده بود، او را نیز مانند پسر آیت الله بهشتی امروز در زندان میکردند. و یا حتی بدلیل افکار جمهوری دموکراتیک خواهی اش، اعدامش میکردند!

    در ضمن یادمان نرفته است که سرسخت ترین مخالفهای وجود اصل ولایت فقیه در قانون اساسی در مجلس خبرگان، آقای طالقانی بود و بعد از او بنی صدر و دیگران. شاید اگر تا زمان تصویب اصل ولایت فقیه در مجلس خبرگان زنده میماند، هرگز نمیگذاشت که این اصل تصویب شده و کشور وارد مرحله ی استبداد مذهبی و کیش شخصیت پرستی بشود. اما افسوس که چند روز پس از فوت ایشان، این اصل را به تصویب رساندند. اکنون جالب است که یک «ولی فقیه» از ایشان یاد میکند. عجب دنیا غریبی است!

    بعد از سه دهه، همان افرادی که روزگاری مهره های انقلاب بوده اند، یا در زندان اند یا اینکه رسما از مواضع قبلی خودشان اعلام برائت کرده اند. آخرینشان هم آقای دکتر خودمان بود (همو که با قبض و بسط تئوریک شریعت خود، شریعتمداران را دچار قبض و بسط فیزیکی کرد!) که سالهاست بخاطر مشارکت در "ستاد انقلاب فرهنگی" او را نکوهش میکنیم. اما همین دو روز قبل خطاب به آقای خامنه ای چنین نامه زده است:

    فرو ريختن رعب رعيت و زوال مشروعيت ولايت بزرگترين دستاورد شورش غيرت بر غارت بود و شير خفته شجاعت و مقاومت را بيدار کرد.
    شما حاضر بوديد آبروی خدا برود اما آبروی شما نرود. مردم به ديانت و نبوت پشت کنند اما به ولايت شما پشت نکنند.
    شما از بيراهه و کژ راهه رفتيد. و اينک در طلسم تهلکه ای افتاده ايد و قربانی نظام بسته ای شده ايد که ديرگاهيست خود آن را آفريده ايد، که نه نقد در آن می رويد نه نظر، نه علم نه خبر.
    خيانت و تقلب کم بود دست به قتل و جنايت برديد، خيانت و جنايت بس نبود تجاوز به زندانيان را بر آن افزوديد، قتل و تجاوز و تقلب هنوز کم بود تهمت های جاسوسی و ناموسی را هم بر آن اضافه کرديد. درويشان و روحانيان و نويسندگان و دانشجويان را هم امان نداديد و از دم تيغ گذرانديد.
    ما نسل کامکاری هستيم. ما زوال استبداد دينی را جشن خواهيم گرفت. جامعه ای اخلاقی و حکومتی فرادينی طالع تابناک مردم سبز ماست.
    بار خدايا! تو گواه باش، من که عمری درد دين داشته ام و درس دين داده ام، از بيداد اين نظام استبداد آئين برائت می جويم و اگر روزی به سهو و خطا اعانتی به ظالمان کرده ام، از تو پوزش و آمرزش می طلبم.



  12. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت شهريور ۱۳۸۸
    نوشته
    767
    مورد تشکر
    1,425 پست
    حضور
    18 دقیقه
    دریافت
    20
    آپلود
    0
    گالری
    47



    نقل قول نوشته اصلی توسط imanzamani نمایش پست
    ايشان، مخالفت غارتگران و استعمارگران بين المللي از جمله آمريكا و انگليس و دشمني صهيونيست هاي خبيث با ايران را يادآوري كردند و افزودند: اين مخالفتها مايه افتخار ملت است و نبايد كسي را بترساند و يا به تسليم در مقابل دشمن بكشاند ضمن اينكه ملت هاي مؤمن و استقلال طلب در سراسر جهان و سياستمداران مستقل، هوادار اين ملت و اين نظامند و اين صف بندي، نشان دهنده حقانيت جمهوري اسلامي است.
    دوست عزیز.

    پیشنهاد میکنم که کمی در احوالات دیکتاتورهای معاصر مطالعه بفرمایید. اگر در مورد فاشیسم هم اطلاعاتی کسب کنید بد نیست. آنگاه یکسانی مو به موی این سخنان را با سخنان هیلتر و موسولینی و پینوشه را درک خواهید کرد.
    همه ی نظام توتالیتر، نیاز دارند که مردم خودشان را بطور مداوم از یک دشمن بیرونی بترسانندو به این ترتیب خودشان را به عنوان تنها پناهگاه و ایمن گاه مردم نشان بدهند. یکی ابتدا یک مسترک وحشتناک در برابر چشمان مردم ساده قرار داده و بلافاصله آغوش خود را میگشایند تا مردم از آن مترسک رم کرده و در آغوش آنان آرام بگیرند! این تنها یکی از چندین و چد ترفند و ویژگی های دیکتاتورهاست.


    در ضمن یک سوال حاشیه ای دارم: اگر شما قائل هستید که انگلیس استعمارگر و غارتگر و حامی صهیونیسم است، پس چرا با انگلیس هنوز رابطه داریم؟ مگر گفته نمیشود که انگلیس در وقایع اخیر قصد کودتای مخملی داشته است، پس چرا هیچ واکنشی در برابر آن انجام نشده است؟ چرا مانند سال 58، چند برادر بسیجی نمیروند سفارت انگلیس را بعنوان لانه ی جاسوسی فتح نمایند؟ مگر جز این است که غارتی که انگلیس از ایران کرده است، بسیار بیشتر از امریکا بوده است؟ پس چرا با امریکا قطع رابطه کرده اید ولی همچنان مجیز انگلیس را کشیده و فرش قرمز جلویشان پهن میکنید؟

    جالب اینجاست که سران رژیم بارها و بارها میگویند که انگلیس دشمن ماست و بی بی سی فلان کرده و ...، اما یک بار هم جرئت ندارند که حتی خواب قطع رابطه با انگلیس را ببینند.

  13. تشکرها 2


  14. #9

    تاریخ عضویت
    جنسیت آذر ۱۳۸۷
    نوشته
    514
    مورد تشکر
    1,051 پست
    حضور
    6 ساعت 56 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0



    نقل قول نوشته اصلی توسط خردبین نمایش پست
    یک نکته ی قابل تامل و البته تکراری در سخنان امروز آقای خامنه ای این بود که ایشان با مهارت و استادی تمام انگشت روی احساسات مذهبی و الگوی های رفتاری احساسی آنها گذاشته و با تهییج این احساسات، از آن به سود خویش بهره میبرد. ....
    جناب خردبین یه سوال رو مرد ومردونه جواب بده قبلا هم پرسیدم مثلا شاه اردن ملی گرای عربه یا اوباما لیبرال دمکراته شما دین خودتو مشخص کن ادعای نبوت پیشکش چون رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران آیت الله سید علی خامنه ای حفظه الله دشمنانش یا ملی گرای افراطی هستند یا لیبرال یا سلطنت طلب یا منافقین خلق بدبخت خوار ودربدر یا شاه اردن یا شاه عربستان یا برادران متحجر طالبان ونشانه ای از خرد،بین ش ویا محبوبیت مردمی ویا گرایش مردم به سمت آنها دیده نمی شود جز از جانب گمراهان که آینده ی تاریخ را نمی بینند


    ویرایش توسط ابو محمد : ۱۳۸۸/۰۶/۲۱ در ساعت ۰۱:۵۰
    بقیه الله خیرلکم ان کنتم مومنین
    http://mhb90.blogfa.com/

  15. #10

    تاریخ عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۷
    نوشته
    73
    مورد تشکر
    195 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    2



    نقل قول نوشته اصلی توسط خردبین نمایش پست
    خواندن این متن مرا به یاد خطابه های استالین در میدان بزرگ مسکو انداخت! و ...

    قیاسی بچه گانه بود.
    به صرف یافتن شباهت هایی ظاهری می توان دو عامل را یکی دانست؟؟؟
    در دفاع مقدس بعثی ها ما را می کشتند و ما هم بعثی ها را می کشتیم.هر دو یکی بودند؟
    در ضمن اگر استالین در مورد غرب سخنانی گفته بسیاری از آنان درست بوده است ولی موضوع این است که استالین هم خودش هم سنخ غربی ها بوده است و آن از بازگو کردن آن سخنان اهداف خودش را داشته است.

    در مورد تاریخ هم عرض کنم که چندان به آن امیدوار نباشید چرا که بسیاری که حرف های مشابه شما را می زدند تاریخ بر ضد آنان قضاوت کرد.پس این قدر شعار هم ندهید.

    در ضمن این دیکتاتوری که شما می نامید پشتوانه ی رای 85 درصدی مردم را دارد!
    البته خود غربی ها هم ابراز شگفتی می کردند و به جای تلاش برای زیر سوال بردن مردم سالاری دینی ایران سعی می کردند روی تقلب کار کنند آن وقت شما ...

    متوجه شدید ادعای بی اساس یعنی چه؟

    در ضمن آنچه که باقی ست، مردم هستند و آینده ای روشن برای آنان.

    و نظام مردمی ایران هم به خاطر همین طی 30 سال توطئه و تلاش برای سرنگونی اش قدرتمندانه به راه خویش ادامه می دهد.
    برای همین مشارت بی نظیری د انتخابات به ثبت می رسد.
    و ...
    ویرایش توسط دلتنگ : ۱۳۸۸/۰۶/۲۱ در ساعت ۰۰:۰۶

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود