صفحه 1 از 34 123112131 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ایا خدا وجود داره؟!

شروع کننده موضوع

نوشته
    262
    مورد تشکر
    267 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

ایا خدا وجود داره؟!

سلام
    بچه ها من مدتیه خیلی در زمینه ی خدا و اسلام درگیری ذهنی پیدا کردم.کلی سوال بی جواب دارم که کسی نتونسته بهم جواب بده.جدیدا هم چند تا مطلب از جاهای مختلف خوندم که کاملا گیجم کرده و نتونستم جوابی براش داشته باشم.این سایت رو تو سرچام پیدا کردم.نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی حس کردم اینجا شاید کسانی باشن که بتونن کمکم کنن.بنابراین ازتون میخوام بدون پیش داوری و قضاوت زودهنگام نظراتتونو بگین و بحث کنیم.ممنون میشم.

من این بحث وجود خدا رو تو یه فروم دیگه دیدم ولی نتونستم به جواب برسم ازتون میخوام کسانی که میتونن برن ببین و جوابی برای حرفهایی که مطرح شده اونجا بدن.اونجا با دلایل علمی وجود خدا رو زیر سوال بردن.من میخوام جوابی برای اون سوالای مطرح شده و اون بحثها پیدا کنم.

نمیدونم نظریات یا تئوریهارو شنیدین یا نه.یکی از تئوریهایی که خیلی الان بحث انگیزه و وجود خدا رو زیر سوال میبره نظریه ی تکامل داروینه.یا مثلا کتاب پندار خدا اثر ریچارد داوکینز(اگه ندیدین بگین من واسه دانلود اینجا بذارم)این دوتا کامل وجود خدا رو نهی میکنه و اصلا دین و ... رو زیر سوال میبره و خیلی بحثهای دیگه.

حالا سوالم از شما اینه.ایا واقعا خدا وجود داره؟شما چه جوری اینو اثبات میکنین؟(لطفا بدور از احساسات و کاملا منطقی بحث کنین)

پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
    ویرایش توسط meshkaat : ۱۳۸۷/۰۳/۰۵ در ساعت ۲۱:۱۶

2. تشکرها 3

نوشته
    94
    مورد تشکر
    81 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

هر نظمی نیاز به یک ناظمی داره...نظم در طبیعت و موجودات رو ببینید؟
    غیر منطقیه؟
    غیر طبیعیه؟
    به بدن خودتون نگاه کنید...چقدر عجیب.
    به دستاتون نگاه کنید...انگشتانتون چه نظم خاص و جالبی دارن...این نظم فوق العاده نشون می ده که یه چیزی اینا رو خلق کرده...یعنی درست کرده و به وجود آورده...نمی دونم اسمش چیه.....هر کی که هست خیلی قویه...
    البته قطعا از جنس خود همین انسان نیست و باید از او قوی تر باشه...
    طبیعت و خورشید و ماه و آب و خاک و درخت و حیوان هم نمی تونن باشن چون سراپا ضعفن و پر از مشکل...
    پس چی می تونه این موجود ماورایی؟!

من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه...

4. تشکرها 2

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

درخت سیب هر سال سیب می ده ، یکبار هم نشده تا حالا آلبالو بده ، این به نظر شما کلیشه ایه
    تکرار نظم منظم یعنی سطحی و کلیشه ایه !!!!!!!!!!!!!
    نمی دونم ما تو دبیرستان یه سری مطالب راجع به نظم و برهان و اینا داشتیم ، وقتی دبیرمون اون مطالب رو تدریس می کرد ما هم خیلی سوال یا به قولی شبهه مطرح می کردیم که ایشون هم جواب می داد ، حالا اینو می خوام به شما بگم : شما هم عین سوالتون رو بطور دقیق و مشخص مطرح کنید تا کار بلدا یکی یکی جواب بدن ، توقع نداشته باشین برن یه سایت دیگه رو بخونن ، یه مطلب دیگه هم این که این جور کتابها یا سایت هایی که شما به علمی بودن و صحیح بودن مطالبشون اطمینان ندارید و ضمنا پایه های اعتقادی آدم رو متزلزل می کنه رو سعی کنید به دیگران معرفی نکنید چون ممکنه کسانی که اون کتابا رو می خونن یا اون سایت ها رو می بینن به کسی دسترسی نداشته باشن تا شبهاتشون رو جواب بده اونوقت تا آخر عمر تو شک و تردید می مونن معلوم هم نیست با چه دینی از دنیا می رن و شما هم تو این گناه شریک می شین .
    البته منظورم از بیان این حرفا این نیست که سوالها مطرح نشه و عقاید بررسی و محکم نشه و راجع به درستی و نادرستی عقایدمون بازنگری نکنیم بلکه می خوام بگم شبهه افکنی کار خوبی نیست ، البته منظورم شما نیستین ، کلی گفتم.

مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

نوشته
    11
    مورد تشکر
    18 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    ما انسان ها موجودات کاملی نیستیم و نمی تونیم در مسائلی به این مهمی تمام جنبه هارو در نظر بگیریم و صحبت کنیم . ما هیچگاه آغاز خلقت رو ندیدیم و در مورد چیزی که ندیدیم نمی تونیم با قاطعیت صحبت کنیم .
    نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینه که دانشمندان و اندیشمندان زیادی تاکنون نظریه های مختلفی ارائه کردن که بعدا مشخص شده جز اشتباه چیزی نبوده .
    همون نظریه ی معروف اون دانشمند یادتونه که گفته بود اگر در جایی مقداری لباس کثیف و گندم بذاریم در اون محل به صورت خود به خود موش به وجود خواهد اومد . مردم اون زمان اینو باور کردن ولی الآن همه به اون نظریه می خندن . پس نباید توجهی به نظریات انسان ناکامل کرد ... و اما پس چطور به وجود خدا پی ببریم ؟
    شما می تونید مثلا همین کتابی رو که میگیم از طرف خداست مورد بررسی قرار بدی . قرآن رو میگم .
    قرآن فقط همین ظاهر ساده ای که ما می بینیم نیست . چه بسیار شگفتی ها در قرآن وجود داره که انسانی که کامل نیست نمی تونسته تمام این جنبه ها رو در نظر بگیره چند تاشونو عرض می کنم :
    1 - قرآن دارای یک سیستم ریاضی بسیار بسیار پیچیدست که همش حول عدد 19 هست . اگر دقت کنید قرآن با عبارتی 19 حرفی ( بسم الله الرحمن الرحیم ) شروع و با عبارتی 19 حرفی دیگه تموم میشه . تمام اعداد مورد استفاده در قرآن همه مضربی از 19 هستن . اگر مایل بودید لیست کاملشون رو براتون می فرستم .
    2 - تمام دستورات قرآن متضمن سلامتی روح و جسم انسانه . هیچ دستوری در قرآن اضافی و بیهوده نیست و مفید بودن همه ی آونا قابل اثباته .
    مثلا نگاه نکردن به نامحرم که موجب تحریک انسان و در نتیجه گرایش به فساده و همچنین حجاب برای زن .
    رعایت کردن پاکیزگی که سلامت روح و روان و جسم رو به همراه داره .
    قرآن فرموده گوشت خوک نخورید که در این زمان پژوهشگران پی بردن که گوشت خوک دارای نوعی انگل مضره .
    مراحل خلقتی که دانشمندا به بعضیاشون رسیدن - همه در قرآن که 1500 سال پیش نازل شده وجود داره . مثلا دانشمندا پی بردن جهان هستی در اول به صورت فشرده به هم و یک جوهر بوده که بعد باز شده و حال آنکه در قرآن آمده : " آیا کافران ندیدند که آسمان و زمین یک ذات بودند و ما آنها را بشکافتیم و به وجود آوردیم چرا باز ایمان نمی آورند ؟ " ( آیه ی 30 سوره ی انبیا ) .
    یا اینکه کلمه ی "روز" در قرآن 365 بار آمده حال آنکه سال عربی 355 روزه . کلمه ی ماه 12 بار اومده .
    از این موارد در قرآن خیلی زیاده که در اینجا جاش نیست . اما بهتره شما به جای اتکا کردن به نظریه هایی که توسط انسان و عقل محدود اون ارائه میشه با روش دیگه ای به وجود خدا پی ببرید . مثل بررسی قرآن .
    می تونیم در این مورد بیشتر صحبت کنیم .

نوشته
    11
    مورد تشکر
    18 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

در ضمن یادتون باشه اگه وجود خدا برای همه چیزی عادی بود اونوقت داشتن ایمان ارزشی نداشت .
    خداوند همه چیز رو به ما مو به مو نگفته بلکه چون به ما مغزی پیچیده داده دوست داره ازش استفاده کنیم و خودمون به خیلی از چیزا برسیم که ارزشمند هم همینه .

8. تشکرها 3

احمد

به خودت يك نگا ه بكن ببين از قبل از تولد تا حالا ،فكر مي كني چگونه جلو ميري آيا هيچ وقت احساس نكردي كه تمام درها به روت بسته شده ،ولي اين مشكلت از يك گوشه ويا.... حل شده پس اين لطف كي مي تونه باشه حتما يك نفر هست كه هواي ما را در تمامي مراحل زندگي داره شك نكن فقط اميد داشته وتوكل كن تا شك تو نيز برطرف شود پيرو حق باش نه باطل

10. تشکر

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam_m نمایش پست
    ممنون!!!
    راستش فکر نمیکردم تو یه همچین مکانی اینقدر سطحی بخواین جوابمو بدین!متاسفانه اینجوابها خیلی کلیشه ایه و همه از جمله من از بهرم ولی همونطور که گفتم این مطالب جدیدی که خندم بااعث شده منو به تردید بندازه.مطمئنم حتی شما یک پست از اون فرومی که معرفی کردم و حتی یک خط از نظریه ی داروین رو نخوندین!!!کاش حداقل یه سری به اون سایت میزدین و بعد جواب میادین.
    ولی بازم از شما ممنونم که حداقل اینقدر ارزش قایل شدین که یه جواب بدین بقیه که ...

راستی یه سوال!اینجا از طرف ارگان یا نهاد خاصی حمایت میشه؟
    مریم خانم سلام و به کانون ما خوش آمدین
    من به سایتی که آدرسش رو دادین سر زدم و مطالبی که نوشته بودن خوندم .حقیقتش رو بخواهید سفسطه خالص بود . نه مقدمات بحث ها ، مقدمات صحیحی بود ، نه نتایج . اصلا حوزه های علوم مختلف رو با هم قاطی کردن ، خسته کننده و ملال آور بود و نتونستم همه پستها رو بخونم ، فقط 7-8 تا از اونها رو خوندم .
    مریم جان اینجوری نمیشه پاسخ سوال رو داد چون اصلا معلوم نیست مورد سوال شخص شما چیه ؟ لطفا دقیقا و بطور کاملا واضح و مشخص سوالتون رو مطرح کنین تا بشه روی اون بحث کرد .

شروع کننده موضوع

نوشته
    262
    مورد تشکر
    267 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

مرسی از نظراتون

نقل قول نوشته اصلی توسط omg نمایش پست
    ما هیچگاه آغاز خلقت رو ندیدیم و در مورد چیزی که ندیدیم نمی تونیم با قاطعیت صحبت کنیم نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینه که دانشمندان و اندیشمندان زیادی تاکنون نظریه های مختلفی ارائه کردن که بعدا مشخص شده جز اشتباه چیزی نبوده.
    خوب ما خیلی چیزهارو ندیدیم!علم اول با نظریه شروع میشه و یه تعریف ارایه میشه و بعد به صورت قانون در میاد و از اون قانون استفاه میشه.پس در واقع اصلا علم وجود نداره؟!!اگه همه چی قابل دیدن بود و ما میدونستیم که دیگه علم معنی پیدا نمیکرد درسته؟
    بعد خوب از کجا معلوم اینها بعدا غلط از اب در بیاد؟فعلا نتونستن اشتباهشو ثابت کنن واسه همین میگم وجود خدارو زیر سوال برده.

شما می تونید مثلا همین کتابی رو که میگیم از طرف خداست مورد بررسی قرار بدی . قرآن رو میگم .
    قرآن فقط همین ظاهر ساده ای که ما می بینیم نیست . چه بسیار شگفتی ها در قرآن وجود داره که انسانی که کامل نیست نمی تونسته تمام این جنبه ها رو در نظر بگیره چند تاشونو عرض می کنم :
    1 - قرآن دارای یک سیستم ریاضی بسیار بسیار پیچیدست که همش حول عدد 19 هست . اگر دقت کنید قرآن با عبارتی 19 حرفی ( بسم الله الرحمن الرحیم ) شروع و با عبارتی 19 حرفی دیگه تموم میشه . تمام اعداد مورد استفاده در قرآن همه مضربی از 19 هستن . اگر مایل بودید لیست کاملشون رو براتون می فرستم .
    راستشو بخوای به نظرم این ها چیزیه که خود ادما میگردن و در میارن و به یه چیزی ربطش میدن!!!برای همین نمیشه به عنوان دلیل اوردشون.

نقل قول نوشته اصلی توسط fatememeshkat نمایش پست
    مریم خانم سلام و به کانون ما خوش آمدین
    من به سایتی که آدرسش رو دادین سر زدم و مطالبی که نوشته بودن خوندم .حقیقتش رو بخواهید سفسطه خالص بود . نه مقدمات بحث ها ، مقدمات صحیحی بود ، نه نتایج . اصلا حوزه های علوم مختلف رو با هم قاطی کردن ، خسته کننده و ملال آور بود و نتونستم همه پستها رو بخونم ، فقط 7-8 تا از اونها رو خوندم .
    مریم جان اینجوری نمیشه پاسخ سوال رو داد چون اصلا معلوم نیست مورد سوال شخص شما چیه ؟ لطفا دقیقا و بطور کاملا واضح و مشخص سوالتون رو مطرح کنین تا بشه روی اون بحث کرد .
    مرسی فاطمه جان میدونم خودمم که خیلی قاطیه!!!واسه همینم خودم هنگ کردم و نتونستم جزئیتر بگم!!!
    الان خود سوال و اینجا مطرح میکنم(در واقع همون خدا چیه؟ماهیتش چیه؟خدا کیه؟)
    این سواله ولی در ازای تمام جوابهایی که تا حالا شنیدم یه جواب اینجا اورده شده که دوباره اونو زیر سوال برده.واین منو به شک انداخته.

من چند تا از گفتگوهای اونجارو کپی میکنم قول و نقل قول رو با - و * نشون دادم.بعضی ها رو هم با فاصله که زیاد قاطی نشن.دیگه ببخشید از این جمعتر نشد!!!
    جواب این سوال هارو و میخوام بدونم(پاسخهایی هم که داده شده رو گذاشتم تا اگه قراره جوابهای تکراری داده بشه پاسخشون از قبل داده شده باشه)

سوال:
    هر چیزی که در دنیا تعریف بشه و بخواد وجود داشته باشه باید در مرحله ی اول دارای یک شخصیت و ماهیت باشه

شما بگو ماهیت خدا چیست ؟ اگر جسم ( یعنی ماده ) نیست پس آیا انرژی هست ؟

اگر انرژی هم نیست پس چی می تونه باشه ؟

2 جور قضیه رو فرض کنیم ، اگر خدا وجود داشته باشه ، یعنی در حالت کلی بگیم اگر چیزی وجود داشته باشه :

1 - باید تابع یه سری قوانین باشه
    2 - لزومی نداره تابع یه سری قوانین باشه

اگر حالت اول باشه که وجود خدا باید توسط قوانین هم به اثبات برسه
    اگر حالت دوم باشه که وقتی لزومی نداره قانونی وجود داشته باشه دیگه بحث این که کی خلق کرده چه معنایی داره ؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از نظر نظم:

-
    ببین عسل ، از نظر فیزیک نیوتنی حرف تو درست ، لزومه ی کار جهان ما نظم هست
    ولی از نظر فیزیک کوانتوم هیچ نظمی وجود نداره ، هیچ قاعده و خالقی هم نیست ، بلکه اجسام از هم دیگه تاثیر می پذیرن به طور رندم

در نتیجه آره ، میشه که تمام دنیا تصادفی باشه

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- بحث انرژی بودن خدا منتفی هست
    چون اگر خدا رو انرژی به حساب بیاریم طبق اصل اول پایستگی انرژی :

انرژی به وجود نمی آید ( نمی آفریند ) ، از بین نمی رود ، بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر شکل می دهد ( وجود چرخه ی انرژی )

طبق این تعریف اگر خدا انرژی باشه قدرت آفرینش نداره ، پس این که کهکشان ها ، انسان و ... توسط یک انرژی اصلی آفریده شدن کاملاً منتفی هست چون انرژی به جهان اضافه نمی شه

اگه آفرینش انسان رو بخشی از تغییر شکل انرژی خدا به جسم بشری بدونیم ( یعنی روح ) باز تعریف این که خدا آفریده نمی شه از بین می ره ، چون وقتی انسان می میره دوباره انرژیش به شکل خدا بر میگرده پس یعنی خدا دوباره از انرژی انسان باز آفرینی میشه که با تعریف دین ها متغیره

پس خدا رو نمی شه انرژی فرض کرد

* خدا انرژي نيست. چون انرژي هم مخلوق و آفريده ي خداست!
    خدا نميتونه از جنسي باشه كه خودش خلقش كرده.

- خوب در این صورت پس خدا وجود نداره
    چون همه ی جهان به 2 چیز می رسه : انرژی و انرژی سیاه !
    پس اگه خدا انرژی نباشه پس وجود نداره چون هیچ اثرِی تو جهان ازش تعریف نشده و وجود نداره !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- من به هیچ چیزی اعتقاد ندارم ، از هیچ چیزی حمایت نمی کنم و هیچ چیزی رو حقیقت و درست نمیشمارم ، من می گم ماست سیاه هست چون رنگ ماست رو ما تعیین کردیم با چشممون ، من می گم این ماست وجود نداره چون وجود داشتنش رو ما تعریف کردیم با حس هامون !

چیزی که ادیان خدا می نامندش از دید من یک انرژی مرکب هست که چندین بعد فراتر از بعدهای 3 گانه ی ما قرار داره ، به همین دلیل برای ما غیر قابل درک هست اما یه چیزی می تونه وجود اون رو برای ما اثبات کنه ، اون هم اصل فیزیک هست ، ما تو فیزیک می گم یک سیاه چال وجود داره با اینکه برای ما قابل احساس نیست ولی اثرش محسوس هست برای ما ، منم می گم خدا ممکنه وجود داشته باشه به شرطی که اثرش رو بتونیم اثبات کنیم ولی خوب ما اثری اثبات شده ای هم نداریم ازش

من نمی گم خدا وجود داره ، من بحثم رو نظریه بیگ بنگ هست و متا استرینگ ها ، من دارم می گم اگر خدایی رو بخوایم متصور بشیم طبق منطقی که می تونم ازش دفاع کنم اون خدا باید چنین ویژگی هایی داشته باشه

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- چیزی که ادیان ازش حرف میزنند یه موجود اسطوره ای بیشتر نیست .

بهتر بود میگفتی خدای تو این ویژگی ها را داره . ادیان حرفی از بعد فراتر و انرژی نزدند .

و یک سوال : فکر میکنی یک انرژی مرکب در یک بعد فراتر شعور و توانایی اندیشیدن داره یا نه ؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    میگین پس اولین انسان رو کی افریده؟!:

-
    اصلاً این که اولین انسانی در کار باشه وجود خارجی نداره ، انسان موجودی حاصل از یک تکامل هست ، نه یک چیزی که ییهو آفریده شده باشه

اولین گیاه هم وجود خارجی نداره ، چون یک گیاه نبوده باز
    اولین حیوان هم باز وجود خارجی نداره ، چون یک حیوان نبوده باز

اینیم که کسی آفریده باششون اثباتی نداره

- تمامی موجوداتی که تو می بینی ، در شروع از یک تک سلولی شروع میشن ، اگه منظور تو منشاء پیدایش همه ی این موجودات باشه تو اون تک سلولی رو داری می گی ، پس خدای شما یک تک سلولی هست!!!ایا خدا وجود داره؟!

* نه عزیزم اون تک سلول از چی درست شده ها؟
    یقینا یکی باید اون تک سلول رو بوجود آورده باشه ... درسته؟

- یقیناً همینجاس که با ساده ترین مثال کل وجود خداتون رفت زیر سوال
    چون چیزی به عنوان روح در اون تک سلولی وجود نداره ، روح همون چیزی هست که می گین خدا به آدم داده ایا خدا وجود داره؟! جالب اینجاس که خود انسان هم چندین دقیقه از عمرش رو در رحم مادر به شکل تک سلولی زندگی می کنه

یه سوال جالب ، ویروس ها نه روح دارن ، نه شعور سلولی به تنهایی ، باید رو یک Victim قرار بگیرن ، نقش خدا واسه یک ویروس چیه ؟ ایا خدا وجود داره؟!)))))))))))))))))))))))))))))

+ قبل از ما هیچ نسل دیگری از انسان وجود نداشته ، اگر نظریه داروین رو بخونی میگه : انسان و میمون هر 2 از یک نسل هستن ، یعنی نسل های قبلی ما موجوداتی بودن مابین انسان و میمون ، بعضی اشتباهاً می گن داروین می گه انسان از نسل میمون هست ، در حالی که غلطه ، داروین می گه انسان و میمون هر 2 از یک نسل هستن

میگین چون من هستم خدا هست؟!:

- بله اثبات خداوند من و شما هستیم. از این واضح تر؟؟

* یعنی اگه من و شما نبودیم خدا هم وجود نداشت ؟!!!!!!!

خوندن این متن خالی از لطف نیست:

-
    بذار اول یه تمایز بین فیزیک و متافیزیک قائل بشیم

دنیایی ما ، یعنی زمین و خورشید و ... ، یک دنیای 3 بعدی هست
    در این گیتی اجزای بسیار دیگری وجود دارند که غیر از 3 بعدی هستند ، این اجزا گاهی برای ما قابل تشخیص نیستند اما ما با قواعد ریاضی و فیزیک اون ها رو می سازیم ، به این می گن متافیزیک

پس این که علم نمی تونه به سوالهای ما جواب بده کاملاً غلط هست ، من همیشه و همیشه این حرف رو از دهان کسانی شندیم که اطلاعاتی در علم و علاقه ی خاصی بهش نداشتن اما اگر واقعاً با علم آشنا باشن می فهمن که جوابی تمام سوالات داده میشه توسطش

ولی اما عالم خواب ، اصولاً هر چیزی که شما با چشمانتون می بینید وجود نداره ، به خاطر همین هست که یه بیمار که دچار توهم شده ممکن هست شما رو مثلاً یه دیو ببینه و بترسه ، آیا شما واقعاً ترسناک هستید ؟
    عالم خواب هم قضیه ای متشابه هست ، در واقع تصویری که ما می بینیم فعالیت عصبی و مغزی ماست ، اصول این فعالیت شیمیایی و فیزیکی هست و تصویری که شما می بینید رو این فعالیت ها می سازه ، پس اصلاً این که ماهیت خواب یه چیز غیر قابل علمی هست غلطه !

در مورد رویاهای واقعی باید بهت بگم که به دلیل همون قضیه مرکب بودن انرژی انسان هست و همچنین اثر انرژی می تونه از بعد زمان خارج بشه ! این که اثر انرژی چطوری می تونه از زمان جلو بیفته بحث فوق العاده طولانی ای هست ! در واقع اثر یک انرژی دارای محدود به ابعاد فضا و زمان نیست برای همین در زمان شناور هست به عبارتی !
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگه میگین متافیزیک تعریف بشره و نیمشه استدلال کرد:

-اما دوست عزیز آقا/خانم م.ع دقت کنید که چیزی به نام فیزیک و چیزی به نام متافیزیک _یا به زبان خودمان ماورا الطبیعه_ وجود ندارد. ماورا الطبیعه یعنی آنچه ورای طبیعت است و این نام گذاری به این خاطر است که در قدیم، فکر می کردند چیزی خارج از نظام طبیعت وجود دارد، اما در واقع این فریبی بیش نیست

*
    دقیقاً همینطور هست ، ما چیزی به عنوان ماورای طبیعت نداریم ! البته چیزی به عنوان ماورای طبیعت انسانی یعنی چیزهایی که در زمین هست بسیار بسیار داریم اما چیزی به عنوان ماورای طبعیت یعنی ماورای چیزهایی که وجود داره در کهکشان ها و دنیای ما نداریم

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگه میگین بر اساس علت و معلول خدا وجود داره:

- یادمه قدیما بهمون برهان علت و معلول یاد می دادن. می گفتن هر چیزی علتی داره و علت وجود ما هم وجود خداست. وقتی می پرسیدیم پس با این برهان علت وجود خدا چیست می گفتن خدا از اول وجود داشته. اگر پیشرفته تر بودن می گفتن شما در این مجموعه ای که هستید توسط این برهان اثبات می شوید ولی بررسی وجود خدا در مجموعه ای دیگر بررسی می شود. کمی جلوتر اساتید فلسفه ی اسلامی که کارشان توجیه مسائل غلط بود می گفتند دور در فلسفه باطل است و اصلا اجازه ی پرسیدن این سوال را نداریم که ما توسط خدا به وجود آمده ایم پس خدا چگونه به وجد آمده است. مانند قضیه ی سقراط و دروغگویی مردم یونان*.
    سقراط می گوید مردم یونان دروغگویند. خود سقراط هم یونانی است. پس دروغ می گوید که مردم یونان دروغگویند. پس مردم یونان راست گویند. پس سقراط راست می گوید که مردم یونان دروغگویند. (نمونه ای از دور که در فلسفه باطل است)

- درسته ، وجود یا وجود نداشتن خدا رو نمیشه بحث کرد ، چون تعریف و منطقی براش نداریم اما تمامی حرف های ادیان رو راجع به آفریدگار میشه مورد بررسی قرار داد و تک تک رد کرد و من این کار رو با غرور تمام می گم که شدنی هست و من می تونم اثبات کنم که این حرف ها خرافات هست ، البته نه تنها من ، هر کسی که ذره ای فکر کنه و به علم مراجعه کنه می فهمه
    ببخشید پستم طولانی شد.

نوشته
    11
    مورد تشکر
    18 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

راستش شاید اینی که میگم بتونه کمکی بهتون بکنه :
    شما هیچ وقت جریان برق رو دیدید ؟ با نگاه کردن می تونید بگید توی سیم برق هست یا نه ؟
    اما وقتی سیم به لامپ وصل شد و لامپ روشن شد می فهمید که برق در سیم بوده . شاید اونموقع کسی از شما بپرسه بگو ماهیت برق چیه ؟ چجوریه ؟ اما شما نمی دونی و فقط اینو می دونی که جریان برق در سیم هست .
    در این دنیا هم با نشونه ها میشه به وجود خدا پی برد مثلا :
    فرض کنید حیوونات طبق نظریه ی تکامل تدریجی به وجود اومده باشن . اما یه سوال مطرح میشه که آیا غریزه های اونا هم به همین شکل به وجود اومده ؟
    حیوانات بدون اینکه قدرت تفکر و تعقل داشته باشن دقیقا دارن کارایی رو انجام میدن که باید بدن . اگه حیوان غریزه نداشت اصلا نسل همشون منقرض می شد . و دیگه اینکه بچه ی اون حیوان هم که به دنیا میاد دقیقا از همون اول همون غریزه هارو داره . فرض کنید بچه ی یه حیوان ( یا بچه ی انسان ) میک زدن بلد نبود اونوقت چطوری می خواست شیر بخوره ؟ کی می تونست این کارو بهش یاد بده ؟ میشه به یه بچه ی تازه به دنیا اومده آموزش داد ؟
    این که چیزی نیست . در طبیعت نمونه های زیادی از این دست وجود داره .
    به نظر شما این غریزه خود به خود به وجود اومده ؟ یا اینکه کسی برای ادامه ی نسل اونا این امکان رو درونشون گذاشته ؟
    دلیل دیگه اینکه چرا دستورات دین کاملا با نیازهای و شرایط مادی و معنوی انسان مطابقه ؟ اگه این دستورات کار انسان بود به نظر شما حتی یه جای کوچیک اشتباه نمی کرد ؟
    منتظر جوابتون هستم .

14. تشکرها 3

نوشته
    25
    مورد تشکر
    25 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خجالت چند کتاب

به نام خدا
    به شما پیشنهادمی کنم کتاب های زیر را بخوانید:
    1-نهایه الحکمه (اثر علامه طباطبایی)
    2- براهین اثبات وجود خدادر فلسفه غرب(ااثر ادواردز-پل)
    3-منشور جاوید (جعفر سبحانی)-جلد1-مدخل مسائل جدید کلامی
    4-شرح نهج البلاغه(اگر اشتباه نکنم تالیف آیت ا...مکارم شیرازی)-خطبه های 109و18
    *چون یقین به وجود خدا از مسائل اساسی است برای آنکه به قول معروف "لیطمئن قلبی "شوید خواهش می کنم حتما این که کتابها را مطالعه بفرمایید در اینصورت انشاءالله رفع سردرگمی شما را تضمین می کنم.
    فلئن اخرتنی الدهوروعاقنی عن نصرک المقدور ولم اکن لمن حاربک محاربا ولمن نصب لک العداوه مناصبافلاندبنک صباحا ومساء...حتی اموت بلوعه المصاب

صفحه 1 از 34 123112131 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری