|
|
|
1
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
تو دل یه مزرعه! یه کلاغ رو سیاه! هوایی شده بره پابوس امام رضا! اما هی فک می کنه اونجا جای کفتراست! آخه من کجا برم یه کلاغ که رو سیاه! من که توی سیاهی ها از همه رو سیاه ترم! میون اون کبوترا با چه رویی بپرم...
نماهنگ زیبایست! فرصت را از دست ندهید و دریافت کنید! صلوات بر محمد و آل محمد فراموش نشود! |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 9 |
|
|
2
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
اگر احیانا نرم افزار فلش پلایر بر روی سیستم شما نصب نیست! از همین پست، ورژن های مختلف بنا به سلیقه خویش دریافت نمایید! شما را جوابگو خواهد بود!
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
3
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا(ع)
![]() دوستدارم نگات کنم تو هم منو نگاه کنی من تو را صدا کنم تو هم منو صدا کنی ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
4
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
شب شده بود و دلم دوباره غم گرفته بود
داشتم از غصه میمردم بیاد کربلا گفتم امشب را میرم زیارت امام رضا(ع) . . . . . . دیدم آقای غریبم داره گریه میکنه سر تکون میده ازم داره گلایه میکنه |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
5
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]() |
به نام خدا و سلام بر دوستان
![]() فایل زیبایی هست. سفارش می کنم دانلود کنید. زبان حال و نجوایی هست با آقا امام رضا علیه السلام اگر هم دلتون شکست و اشکی جاری شد، هم دیگه رو از دعا فراموش نکنیم. البته همه می دونیم که این اشک به هیچ وجه کافی نیست! بلکه مهم اینه که یادمون هم بمونه و عامل باشیم. وگرنه اگه صد تا از این کلیپ ها رو فقط رو گوشی بریزیم و روزی صد بار هم گوش کنیم اما در عمل توجه نداشته باشیم، نه تنها ثمری نداره، بلکه ممکنه موجب سنگین تر شدن مسئولیت هم بشه. یا امام رضا، ما که گنه کاریم و رو سیاه، چشم امیدمون به شفاعت شماست. ![]() چشم امیدمون به اینه که بلاخره این محبت ها و وابستگی ها، باعث عاقبت به خیری مون بشه. |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط parsa : ۱۳۸۸/۰۲/۷ در ساعت ۰۳:۲۶ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
6
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
یا امام رضا (ع)
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
7
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]()
|
![]() آلبوم صوتی تولا ویژه ولادت امام رضا (ع) کاری از معاونت تبلیغات و ارتباطات آستان قدس رضوی ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
8
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]()