-
۱۳۸۶/۱۱/۰۸, ۱۱:۰۲ #1
- نوشته
- 25
- مورد تشکر
- 25 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حوزه
به نام خدا
1- فرق جامعه الزهرا (س) با حوزه ی علمیه چیست؟
2-مهلت ثبت نام هردو تا چه زمانی است؟(این سوال را با توجه به آپدیت بودن !!!! هر دو سایت می نویسم).
3- به نظر شما خواندن دروس حوزوی در کنار دروس دانشگاه عملا امکان پذیر است؟
فلئن اخرتنی الدهوروعاقنی عن نصرک المقدور ولم اکن لمن حاربک محاربا ولمن نصب لک العداوه مناصبافلاندبنک صباحا ومساء...حتی اموت بلوعه المصاب
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۸, ۱۶:۲۰ #2
با سلام
جامعة الزهرا نام يكي از تشكل هاي حوزوي در قم است كه بسيار جامع تر از خود حوزه است از جمله اين كه داراي دبيرستان هدي نيز هست همينطور بخش طلاب خواهر خارجي هم دارد اما حوزه علميه قم تشكلي بزرگتر است كه در واقع نقش يك ستاد هماهنگ كنننده را ايفا مي كند به عنوان نمونه حوزه هاي علميه شهرستان ها حتي اون ها كه مربوط به خواهران است زير نظر حوزه علميه قم است بخش امور مدارس و ديگرارتباطي با جامعة الزهرا ندارد در واقع جامعة الزهرا تشكلي حوزوي است و مستقل و فعاليت هايش فرا حوزوي هم هست اما حوزه علميه صرفا حوزوي است
مهلت ثبت نام را مي توانيد با خود سايت هايشان درميان بگذاريد زمان ثبت نام آن ها و شرايطشان ممكن است با هم هماهنگ نباشد
در مورد خواندن دروس حوزوي در كنار دانشگاه بايد گفت اين بستگي به هدف شما دارد به نظر من نيازي نيست ضمن اين كه در زماني كه دروس حوزوي را مي خوانيد خصوصا دروس مقدماتي بايد متمركز خوانده شوند وگرنه خيلي بهرمند نمي شويد چون نياز به ممحض بودن دارند و تمرين زياد مگر اين كه از هوش بسيار بالايي برخوردار باشيد.
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۸, ۲۲:۲۶ #3
- نوشته
- 25
- مورد تشکر
- 25 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
*
به نام خدا
پس این کار امکان پذیر است.بسیار خوب من نمی توانم تا پایان تحصیلات دانشگاهی ام صبر کنم چون نیاز به دروس حوزوی را واقعا در خودم احساس می کنم . اما سوال دیگر و آن اینکه در این که نمی توانم به صورت حضوری شرکت کنم حرفی نیست .حال دو راه پیش رو دارم یکی اینکه ان شاءالله جامعه الزهرا به صورت غیر حضوری شرکت کنم (دانشگاه من در قم نیست) دوم به صورت نیمه حضوری در حوزه ی علمیه ی مستقر در شهر دانشگاه شرکت کنم ولی باز مشکل مغایرت با کلا سهای دانشگاه ممکن است باشد به نظر شما ان شاءالله برای کدام اقدام کنم؟
فلئن اخرتنی الدهوروعاقنی عن نصرک المقدور ولم اکن لمن حاربک محاربا ولمن نصب لک العداوه مناصبافلاندبنک صباحا ومساء...حتی اموت بلوعه المصاب
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۲۰:۰۹ #4
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
دروس حوزوی
کاربر گرامی بنده پیشنهاد می کنم اگر می خواهید به صورت پاره وقت دروس حوزوی را بخوانید از مدارس شهرستان استفاده کنید اگر تهران هستید در تهران مدارسی هستند که برای خواهران حتی دوره های کوتاه مدت دارند مانند حوزه علمیه شهید شاه آبادی ولی در صورتی که جامعة الزهرا بخش مکاتبه ای دارد می توانید به صورت مکاتبه ای هم دروس حوزه رابخوانید البته بنده ترجیح می دهم پس از اتمام دروس دانشگاه به صورت رسمی در دروس حوزوی شرکت کنم. تا ممحض در درس ها خصوصا دروس پایه شوم.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری