جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: اقای خامنه ای (مقام معظم رهبري مد ظله العالي)
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۱۰:۱۲ #1
- نوشته
- 8
- مورد تشکر
- 10 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اقای خامنه ای (مقام معظم رهبري مد ظله العالي)
با سلام
اول از همه بگم منظورم ازاین سوال سیاسی بازی نیست
قفط میخوام جواب سوالمو بگیرم
پس بنابراین از همه خواهش میکنم که قضیه رو سیاسی نکنن و درست جواب بدن چون جواب این سوالات برای من خیلی مهمه
سوالم اینه که چرا بعضی از مردم اقای خامنه ای رو عاشقانه دوست دارن بعضی دیگه نه
مگه اونایی که عاشقانه دوسشون دارن راجع به ایشون چی میدونن که بقیه نمیدونن؟
جریان این هه عشق و ارادت و اشک و گریه ی بعضی ها چیه؟
یه روز از یه بسیجی شنیدم که میگفت
همیشه با خودم فکر میکنم اگه یه روز اقا نباشه من میمیرم و های های گریه میکرد و اصلا توجهی به شاخهای رو سر من نداشت
من از خودم میپرسم جریان چیه ؟چرا؟حتما باید یه دلیلی داشته باشه دیگه
چرا برای حضرت علی ع صلوات نمیفرستن اما برای اقا اگه اسمشون بیاد گاهی تا 3تا صلوات میفرستن
؟
ایا ایشون واقعا با امام زمان رابطه دارن؟
میشه منو روشن کنید
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۱۲:۳۸ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
با سلام
دوست عزيز
همه اين عشق وارادتها به خاطر ولايت است .ولايتي كه در منابع ديني ما از آن بحثها شده .كه دشمنان دين هم باهمين ولايت دشمني داشته اند ودارند .اون روزي كه علي (ع) ولي مسلمين شد تا حال كه سيد علي ولي مسلمين شده ، هميشه با ولايت دشمني داشته اند.
چرا كه ولايت است كه مردم را با زندگي حقيقي آشنا ني كند وولايت است كه مردم را به مبارزه با طاغوتهاي زمانه دعوت مي كند....
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۱۶:۳۸ #3
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
من ولی نظر دیگه ای دارم...این همه عشق و ارادت دلیلی نداره جز معنویت و پاکی شخص مقام عظمای ولایت.
جناب شوکران211!
تا حالا از نزدیک آقا رو دیدید؟!
اگر از نزدیک می دیدید معنی عشقه معنوی رو درک می کردید.
می دونید مثله چی می مونه؟!
بعضی مواقع آدما یه کسی رو می بینن که کاملا غریبه است ولی به دلشون می شینه،می دونید چرا؟!
این محبتی است که خدا در درون اون فرد قرار داده است.
در مورد ارتباط ایشان با امام زمان هم من و شما و هیچکسه دیگه ای نمی تونه چنین ادعایی کنه.
یا حق
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۲۲:۳۷ #4
با سلام
جناب شهیدان من متوجه نشدم همه ی این ارادتها برای ولادت است یعنی چه؟
یعنی هرکس در جایگاه ایشون قرار بگیره همین عشق و ارادت وجود داره یا این عشق و ارادت فقط مختص اقای خامنه ای است؟
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۲۲:۴۲ #5
سلام جناب منتظر
از کجا میشه فهمید این حالتها تلقینات سیاسی نیست و واقعی است
اگر مردم برای یک رهبر عالی رتبه این همه عشق ورزی میتوانند بکنند چرا برای امام زمانشان که در بالاترین سطح معنویت است این مساله انقدر کمرنگ است؟چرا فقط نیمه شعبان به یاد ایشان میفتند
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۲۳:۵۷ #6
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
کاربر گرامی ، یگانه!
نه!
من خیلی از انسانها رو دیدم که همیشه به یاده امامشون هستند...تحته هر شرایطی.
مردم یعنی جامعه و باید پذیرفت که جامعه داره اشتباه حرکت می کنه در بحثه اطاعت به ولایت فقیه و غفلت می کنه از یاد و نام امام زمان...مطمئنم اون بچه بسیجیه که شوکران گفت خیلی بیشتر از مقام رهبری امامشو دوست داره و بیشتر به امامش عشق می ورزه..یه علت دیگش هم به نظر من می تونه این باشه که عقله بعضی ها به چشمشونه(البته شاید خیلی غیر منطقی باشه).البته درک معنویت برای من و شمای نوعی و عادی معمولا با ملاقاته حضوری امکان پذیر است.البته اینها همه نظره شخصیه بنده است.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۰۸:۳۲ #7
[quote=shokaran211;8162]با سلام
اول از همه بگم منظورم ازاین سوال سیاسی بازی نیست
قفط میخوام جواب سوالمو بگیرم
پس بنابراین از همه خواهش میکنم که قضیه رو سیاسی نکنن و درست جواب بدن چون جواب این سوالات برای من خیلی مهمه
سوالم اینه که چرا بعضی از مردم اقای خامنه ای رو عاشقانه دوست دارن بعضی دیگه نه
مگه اونایی که عاشقانه دوسشون دارن راجع به ایشون چی میدونن که بقیه نمیدونن؟
جریان این هه عشق و ارادت و اشک و گریه ی بعضی ها چیه؟
یه روز از یه بسیجی شنیدم که میگفت
همیشه با خودم فکر میکنم اگه یه روز اقا نباشه من میمیرم و های های گریه میکرد و اصلا توجهی به شاخهای رو سر من نداشت
من از خودم میپرسم جریان چیه ؟چرا؟حتما باید یه دلیلی داشته باشه دیگه
چرا برای حضرت علی ع صلوات نمیفرستن اما برای اقا اگه اسمشون بیاد گاهی تا 3تا صلوات میفرستن
؟
ایا ایشون واقعا با امام زمان رابطه دارن؟
میشه منو روشن کنید[/quote]
به نام خدا
سلام کاربر عزیز
همونطور که بعضی از دوستان اشاره کردن عشق به آقا یه چیز ساده نیست این عشق به دو جنبه مربوط میشه
یکی ولایت آقا و یکی هم شخصیت و خصوصیات شخصی آقا
اون جنبه که مربوط به ولایته عشق با ایمان و عقیده ی افراد ارتباط داره یعنی میدونن که وقتی کسی در جایگاه ولایت الهی قرار گرفت باید از جان دل از او اطاعت کرد و در حضور و غیابش خیرخواه او بود همونطور که خیر خواه خدا و کتاب خدا و رسول خدا و جانشینانش هستیم.
در همین رابطه خوبه این نکته رو تذکر بدم که صلوات فرستادن برای آقا در همین راستا است و اما اینکه برای حضرت علی علیه السلام اینجور صلوات فرستاده نمیشه به خاطر حساسیت زمانه توصیح اینکه ولایت در این زمان در آقا متجلیه و دشمن روی ایشون حساسه نه حضرت علی. ایمان داشتن به حضرت علی و پذیرفتن ولایت حضرت علی در این زمان هنر نیست بلکه هنر شناختن علی و معاویه ی زمان و تشخیص حق در این زمانه. همونطور که در زمان حضرت علی شناخت حق از باطل بین علی و معاویه مشکل بود.
و اون جنبه که مربوط به خصوصیات شخصی آقاست خیلی زیاده و توی این فرصت کم نمیگنجه
فقط اشاره میکنم که جریانات و اتفاقاتی که از روحیات معنوی، ساده زیستی، مردم داری، مهربانی، عشق خود آقا به ملت، فرزانگی، علم و سیاست و جامع نگری و... سایر محسنات آقاست که ملت آگاه و قدرشناس رو عاشق ایشون میکنه.
امیدوارم در فرصت های دیگه بنده یا دوستان دیگه نمونه هایی از این خصوصیات و قضایا رو اینجا نقل کنیم.
یا حق
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۰۹:۲۳ #8
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
اولا من گفتم ولايت نه ولادت
ولايت چيزي است كه در راستاي ولايت انبياء واولياء قرار دارد .اگر بحث ولايت فقيه را مطالعه كنيد خصوصا كتاب حضرت امام را ، خواهيد فهميد كه ولي فقيه اختيارات امام معصوم را دارد چون در نبود آنها او جانشين آنهاست.
بله به نظر من هر كس ولي فقيه باشد همين محبوبيت را دارد چون اين محبوبيت معنوي است.در زمان امام مگر محبوبيت وجود نداشت الان هم همين طوره .البته براي كساني كه ولايت فقيه را در زمان نبود معصوم پذيرفته باشند....
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۰۳, ۱۸:۵۳ #9
جای بحث ولایت رو تو این سایت خیلی خالی می بینم ، ولایت از همه جنبه ها از بالاترین سطح تاپایین ترین سطح .
اگه همین جا بحث اش شروع بشه خیلی عالیه ، ما هم استفاده می کنیم، سوالات دوستان هم حل می شه،
یه سوال چرا بحث ها نصفه نصفه رها شده ، آخر هیچ بحثی به نتیجه ای نرسیده، مثلا باید الان شوکران بیاد بگه من قانع شدم یا نه، مشکلم حل شد یا نه؟ نه تنها این تاپیک بلکه تمام تاپیک هایی که من تا الان سر زدم یه جورایی اینجوریه!
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۰۳, ۲۰:۳۶ #10
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
این یکی از آسیب های سایت ماست!
تو کانون کسی رد نوشته ها و نظرات خودش رو نمی گیره اصطلاحا همه به موضوع روز فقط نظر می دن...هیچ کس به فکر این نیست که از بحث یه نتیجه ای بگیره...
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری