-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۱۵:۱۷ #1
- نوشته
- 197
- مورد تشکر
- 145 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حرامهایی که ما حلالش کرده ایم ؟!
سلام
می خواستم اگه بشه همدیگر رو کمک کنیم تا با دید دقیقتری به حرامها و حلالهایی که در دین ما وجود داره نگاه کنیم و اینطوری تشخیص بدیم آیا به اونها همانگونه که باید نگاه می کنیو یا با هزاران شرط و شروط و کلاه شرعی و احکام من دراری حلال خدا را حرام و حرام خدا را حلال کرده ایم.
ممنون از همراهیتون
به ما سر بزنید
بی قیمتم جز تو خریدار ندارمگیرم نخرندم به کسی کار ندارمگیرم نپسندد دو جهانم، تو پسندیمن در دو جهان غیر تو غمخوار ندارم
يــــــــــا علـــــــــــــــــــــــ ــــــی
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۱۵:۵۴ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
با سلام
بله اين مسئله بسيار مهمي است كه اشاره كرديد.چرا كه قيام امام حسين (ع) هم براي مقابله با دستگاه ظلم و جوري بودكه به دنبال حرام كردن حلال خدا و حرام كردن حلال خدا بودهاند .واز طرفي چنانچه در روايات داريم :يكي از عوامل خروج انسان از دايره اهل ايمان ووارد شدن به گروه مرتدين همين مسئله است .چون ارتداد يعني انكار وجود خدا و يا انكار يكي از ضروريات دين كه همان حرام كردن حلال خدا و يا حلال كردن حرام خداست.
پس در زندگي خيلي بايد مراقب بود تا حلال خدا حرام نشود وحرام خدا هم حلال نشود.
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۹, ۲۳:۱۰ #3
سلام یاسین جان
ضمن خیر مقدم برای ورودت به کانون باید بگم یکی از فوق العاده ترین و کاربردی ترین موضوعات رو مطرح کردی
افرین
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۰۸:۰۲ #4
نوشته اصلی توسط [SIZE=2
نوشته اصلی توسط [SIZE=2
به نام خدا
موضوع مهمیه اما
اول باید حرام ها و حلال های خدا رو بشناسیم و در این مورد یا باید خودمون اجتهاد کنیم و احکام خدا رو از آیات و روایات و سیره و عقل و غیره (همون منابعی که حجیتشو با اصول فقه اثبات می کنیم) یا اگر به مرحله ی اجتهاد و استنباط نرسیدیم از مجتهدین مورد اعتماد کمک بگیریم
دوم اینکه ببینیم چه عواملی باعث میشه توسط انسان حرام هایی حلال بشن و حلال هایی حرام بشن و به قول شما احکام من دراری از کجا پيدا میشن؟
من پیشنهاد میکنم از بحث حجیت شروع کنیم. یعنی اینکه چی حجته و میتونه به عنوان دلیل شرعی مورد قبول قرار بگیره
یا حق
ویرایش توسط saeed623 : ۱۳۸۶/۱۱/۱۴ در ساعت ۱۴:۳۸ دلیل: اصلاح عبارت
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۰۹:۳۱ #5
- نوشته
- 197
- مورد تشکر
- 145 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
از نظراتون ممنون
اون چيزي که هدف من از براه انداختن اين موضوع بود اشاره عملي است که هر کدوم ما تو زندگيهامون بهش بر مي خوريم.بعضيهاش به نظرمون مياد و از کنار بعضياش ميگذريم
من پيشنهاد مي کنم بدنبال مثالها باشيم و با توجه به احکام رساله ها در موردشون تصميم بگيريم.
اين بحث با عث ميشه هر کدوم از ما با يه سري از حرامهايي آشنا بشيم که عملا داشتيم انجامش مي داديم يا حداقل وقتي انجام اونو تو جامعه يا تو رسانه ها ميديديم خون مسلمونيمون به جوش نمياد و هيچ اعتراضي نميکنيم.
ویرایش توسط ياسين : ۱۳۸۶/۱۱/۱۰ در ساعت ۱۰:۵۰
به ما سر بزنید
بی قیمتم جز تو خریدار ندارمگیرم نخرندم به کسی کار ندارمگیرم نپسندد دو جهانم، تو پسندیمن در دو جهان غیر تو غمخوار ندارم
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۱۰:۰۴ #6
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
مانند :نقشهايي كه برخي از خانمها يا آقايان در مقابل همديگر با چهره ها وآرايشهاي مبتذل در تلويزيون ويا سينما ويا ... بازي مي كنند وازخودشان حركاتي مانند رقص و... صادر مي كنند...عشوه هايي كه مخصوص زن وشوهر در محل خصوصي شان هست را در برابر هم به اجرا درمي آورند وجملاتي مانند دوست دارم و...كه باعث تحريك يكديگر مي شودرا به زبان مي آورندو... وهمه ما هم تماشا چي هستيم .واصلا به حكم شرعي آن توجه نداريم...
آيا ارتباط صميمانه بازيگران زن ومرد كه نامحرم هم هستند نسبت به هم حلال است يا حرام؟
ویرایش توسط شهيدان : ۱۳۸۶/۱۱/۱۰ در ساعت ۱۰:۰۷
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۱۰:۱۳ #7
- نوشته
- 197
- مورد تشکر
- 145 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مانند:سود بانکي که باتوجه به هزاران اماو اگرهايي که مسئولان مي آورند طبق نظر فقهااز جمله آيت لله بهجت و آيت الله سيستاني که نزديک شدن به آنها بسيار خطرناک است و ربا محسوب ميشود اما اين موضوع نصف تبليغات رسانه هاي جمهوري اسلامي را تشکيل مي ده.
ویرایش توسط ياسين : ۱۳۸۶/۱۱/۱۰ در ساعت ۱۰:۴۹
به ما سر بزنید
-
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۰, ۲۳:۳۴ #8
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۱, ۰۷:۵۵ #9
- نوشته
- 197
- مورد تشکر
- 145 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اونجور که من از مرجعم پرسیدم تا حد امکان وام نباید گرفت.(در صورت استیصال).اگر به اسم مثلا ماشین وام میگیرید خرج چیزه دیگه نباید بشه.اما حرام نیست
به ما سر بزنید
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۱, ۰۸:۰۰ #10
- نوشته
- 197
- مورد تشکر
- 145 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مثلا اصلاح صورت با تیغ برای آقایان حرام است.
اما همه یادشون رفته انگار.اونایی که تازه مذهبی هستن با تیغ ریششون مرتب میکنن و شکل میدن.
به ما سر بزنید
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)