-
۱۳۸۶/۱۱/۱۳, ۲۳:۱۹ #1
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دوستی های اینترنتی
سلام
نظرتون رو در باره دوست یابی از طریق اینترنت بگین لطفا ، محاسن ، معایب ، باید ها نباید ها و هر چیزی که فکر میکنین در این زمینه مفیده .
آیا تا بحال کسی از این طریق براتون ایجاد مزاحمت کرده ؟ هیچ وقت دلتون نخواسته حالا که کسی ما رو نمی شناسه و به هویتمون پی نمی بره یه دوستی از نوع کاملا اینترنتی رو تجربه کنیم فقط برای یه با ر؟
شما چه پیشنهادی برای استفاده بهینه و کاملا اخلاقی در دنیای مجازی دارید ؟ میشه تاثیر گذار بود و به این تاثیرات اندک امیدوار ؟ چه شیوه هایی رو پیشنهاد می کنین ؟
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۳, ۲۳:۲۶ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
با سلام خدمت جناب فاطمه مشکات مدیر محترم!
خدمت شما عرض شود که علی الحساب اینو داشته باشید که دوستی های اینترنتی به هیچ عنوان قابله اعتماد و اطمینان نیست.
یه نکته ای که به نظرم می رسه در اینجا باید بیان کنم اعتماد بیجاییه که بعضی از کاربران به کاربران دیگه در این کانون می کنن. در دنیای نت باید به شدت از اطلاعات شخصی و فردی خود محافظت کرد و از همه مهمتر این اصله اساسی رو فراموش نکرد که تو دنیای مجازی هیچ وقت نباید صد در صد به کسی اعتماد کرد.چون واقعا این دنیا هیچ حساب و کتابی نداره.
اطلاعاتمون رو به صرفه اینکه یه نفر تو کانونه گفتمانه قرآنی داره فعالیت می کنه نباید در اختیار اون قرار بدیم.
خطرناک ترین اتفاقه دنیای نت اعتماده بی جاست.
جالبه بدونید که همین اعتماد بی جا عجیب ضربه هایی به طرفین در دوستی های اینترنتی وارد می کنه.
امیدوارم بحثه داغی داشته باشیم.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۳, ۲۳:۳۳ #3
آخ آخ آخ خانم مشکات حرف دل منو زدی ، یه چیزی گفتی که خیلی وقت بود دوست داشتم راجع بهش بحث بشه
خوب می دونین من فکر می کنم دنیای نت یه ویژگی و یه امکان استثناییه ، خیلی راحتتر از دنیای حقیقی می تونی حرف بزنی ، فعالیت کنی، بپرسی ، جواب بدی ، کل کل کنی ، جیغ بزنی و دوست پیدا کنی
حالا اصل قضیه اینه که همه کسانی که توی اینترنت فعالیت می کنن برداشتشون از مفهوم دوست اینترنتی یکسان نیست ، بعضیها( که البته تعدادشون تو دنیای نت خیلی کمه اما تو این کانون خیلی زیاد ) برداشتشون از دوستی اینترنتی پیدا کردن یک یا چند نفره که با هم سره یه مسئله ای گفتگو ی سالم داشته باشن ، بحث کنن ، به نتیجه برسن فقط در همین حد .
اما بعضی هااااا، واااای ، بی جنبه ، بی ظرفیت ، سریع می رن پروفایل طرف رو نگاه می کنن و هی ایمیل می زنن برای دوستی و آشنایی و گفتمان
خوب آخه یکی نیست بهشون بگه خوب بفرمایین حرفتون رو بزنید کانون به این بزرگی ، این همه فضا ، این همه موضوع ، این همه کاربر خوب و سرحال و پابکار ، این همه مدیر انجمن خوب و صمیمی (بدون قصد پاچه خواری) مشکلتون چیه ، مگه کسی حرف خصوصی اینجا با کسی داره ، هر کی دنبال یه همچین دوستی هایی می گرده ، این همه سایت با کاربرایی که کشته مرده این چیزان، برین اونجاها ، اینجا همه با هم دوستی های نوع اول رو دارن ،
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۳, ۲۳:۴۶ #4
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
احسنت سارا!
دقیقا حرفه دله منو زدید.این گیر دادن های کانون شده برای من یه دغدغه.متاسفانه همش هم از اعتماد کاذبیه که به وسیله نام قرآن به باقیه کاربران دست می ده.
سنت پروفایل خونی تو این کانون باید ور بیفته و این تاپیک مب تونه آغازگر خوبی برای اون باشه...
من اهل شفاف سازی و این صحبت ها نیستم ولی چند تا نمونه زنده تو دست و بالم هستش که می ذارم واسه روز مبادا...فقط می گم که حواسشون به خودشون باشه...سوتی ندن!
به قول سارا هر حرفی هست تو محیط عمومی مطرح بشه،تا همه استفاده کنن...اینجا کسی با کسی حرفه خصوصی نداره مگر اینکه کارب باشه و یا واقعا خاص.
یه توصیه هم به همه کاربرای کانون دارم!
گول اسم و آی دی و پروفایل هیچ بنی بشری رو نه تو اینجا بلکه در تمام دنیای نت نخورید.همه چیز اینجا مجازیه!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۳, ۲۳:۴۷ #5
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
یه نکته دیگه اینکه دوستی یه پروسه و روند کاملا حقیقی و حضوری و واقعی است و اصلا در جایی مثله نت کاملا بی معنی و ابتدایی و سطحی است.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۰۰:۰۳ #6
من کاری به دیگران ندارم که چه جوری برای خودشون آینده رقم می زنن ولی اینو بدونن که کسی که اینجا عضو هستش برای خودش حرمت قائل شده که وقتش رو اینجا می گذرونه ، کسانی که کارشون دوست یابی هستش لطف کنن اینجا مزاحم نشن
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۰۰:۰۸ #7
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
احسنت!
اینجا نه بنگاهه ازدواجه و نه کارگاهه همسر یابی.تو این کانون یه سری دور هم جمع شدن تا بتونن به اطلاعات مذهبی شون با بحث کردن اضافه کنن...هر کسی به هر علتی غیر از این اومده امیدوارم وقتی داره ما رو تنها می ذاره موفق باشه!
خیلی وقت بود این حرفا کنجه سینم مونده بود!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۲۱:۵۵ #8
یکی از محاسن گفتگوهای اینترنتی اینه که محدودیت های دنیای حقیقی رو نداره مثلا شما رو در رو طرف مقابلت رو نمی بینی تا یه سری کارها و آدابی رو که اجبارا در گفتگوهای حضوری ملزم به رعایت اون هستید مراعات کنید
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۲۲:۱۳ #9
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
آلبته تحت هر شرایطی باید آدما شخصیت و منش خودشون رو حفظ کنن...حدود خودشون رو بدونن و حواسشون باشه دارن چی می گن و چی می نویسن...نباید حتی تو این ارتباط توهین و بی احترامی باشه!
این بسیار مهمه که درسته من شما رو یا شما منه نوعی رو نمی بینید اما دلیل بر این نیست که آداب ارتباط و گفتگو رعایت نشه!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۲۲:۱۶ #10
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
مثلا یک مرد یا زن نباید به خودش اجازه بده مثلا تو یه گفتگو هر حرفی رو که دلش می خواد بزنه،شوخی های جلف کنه و یا حتی خارج از عرف با یه کاربره دیگه شوخی کنه و بگه بخنده...
این مهمه!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری