-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۰۷:۳۲ #1
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
نقد ديدگاه دكتر سروش
دكتر سروش رسما نزول قرآن ازسوي خداوند را انكار كرد
اين آدرس را ببينيد
http://jahannews.com/pages/view.php?id=23161
-
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۰۸:۵۳ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
به نظر من اين گونه حرفا ،چيز جديدي نيست بلكه خيلي از افرادي كه با اسلام وقرآن سازشون جور نيامده اين طورحرفهايي رو زده اند.گاهي وقتها هم اغراض سياسي با آن قاطي مي شه ...دنياست ديگه.
آيا زماني را سراغ داريد كه افرادي مثل اين بابا نبوده باشند وحرفهايي كه سندشان فقط خود آنها هستندرا نزده باشند؟
من در تعجبم كه اين بابا ، با اين همه ادعا ، چرا در يك جلسه مناظره اي با علماي اهل فن كه كم هم نيستند بحث ومناظره نمي كند.
اين طور حرف زدن كه خيلي ساده است .منم مي توانم از اين حرفا يزنم .آخه كي از اين بابا براي حرفهاش دليل ومدرك خواسته .اين كه بگويد ، به نظر من و...كه مدرك وسند نشد.
خلاصه :من فكر مي كنم اين حرفا زدنش كاري نداره اثباتش هنره .اون هم اگر راست مي گويد بيايد با علمايي مانند آقايي سبحاني ، جوادي آملي و...مناظره كند.اون وقت براي اهلش روشن مي شود.
راستي زدن اين حرفاوشبهات علمي توي فضاي عمومي ودر حضور كساني كه اصلا در اين زمينه مطالعاتي ندارند ، چه معني دارد؟آيا معني آن كمك به اسلام وقرآن است ويا زدن زيرآب همه مقدسات؟
خدا به دادش برسد.به همين زوديها جواب اين حرفهاشو مي گيره .آخه در طول تاريخ كساني كه با اسلام وقرآن درافتادند همگي ورافتادند.منتظريم ببينيم سرنوشت اين بابا چه مي شود.
باتشكر-شهيدان
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۱۴:۵۷ #3
اون هم اگر راست مي گويد بيايد با علمايي مانند آقايي سبحاني ، جوادي آملي و...مناظره كند.اون وقت براي اهلش روشن مي شود.
يك ضرب المثل معروف هست كه مي گويد :
خالف تعرف
مخالفت كن معروف مي شوي .
روش بدي هم نيست .
-
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۱۸:۱۳ #4
وا، بسم الله، به حق چیزای نشنیده
جواب ابلهان خاموشی است
(البته به این معنی نیست که علما جواب این آقا رو ندن ، اینو گفتم دلم خنک شه )
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۶/۱۱/۱۴ در ساعت ۱۸:۱۸
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۴, ۲۱:۰۰ #5
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
بابا یکی بیاد اینو بگیره!
معلوم هست این عبدالکریم داره چی کار می کنه...می گن یارو رو جو گرفته...این بابا رو انگار بد فرم جو گرفته...داستانه اون طرفه که ادعای پیغمبری می کنه.بهش می گن کتابت کو؟!!
می گه من از این سوسول بازی ها خوشم نمی یاد،جزوه می گم بنویسید.
یا مثلا یزید که نماز جمعه رو چهارشنبه می خوند می گفت خلوت تره، بهتره!!!
یا اون همشهری ما که....
ولش کن...این بابا اصلا ارزش نداره به خاطر مباحثه باهاش دستای خودتون رو خسته کنید واسش پست بدید...یا حتی وقته مبارک و با ارزش علما رو بگیرید تا به حرفای این بابا جواب بدن....
همین آقا شهیدان ما واسه گرفتنه حاله این یارو بسه...شهیدان!
آماده یک مناظره با این حضرت استاد باشید.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۵, ۱۰:۱۱ #6
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
اولين جوابيه يك ايراني مقيم آلمان
در اولين اقدام يك ايراني نويسنده مقيم آلمان پاسخي فلسفي به اشكال سروش كرده و درقالب قرآن حادث يا قديم ملاحظه فرماييد
http://jahannews.com/pages/view.php?id=23208
-
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۵, ۱۳:۲۴ #7
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تناقض بزرگ در یک نوشته!!!
اگر از جاده احساس و عاطفه درجواب دادن فاصله گرفته شود وبه سبیل منطق وبرهان قدم گذاشته شود ، لزومی به صرف وقت علمایی مانند جوادی و مصباح و..نیست بلکه با کمی دقت سطحی، بی پایه بودن این مقاله روشن میشود.
به نظر من روح حرف آقای سروش در این دو جمله هست.
1- ..پیامبر به نحوی دیگر نیز آفرینندهی وحی است. آنچه او از خدا دریافت میکند، مضمون وحی است. اما این مضمون را نمیتوان به همان شکل به مردم عرضه کرد؛ چون بالاتر از فهم آنها و حتی ورای کلمات است. این وحی بیصورت است و وظیفهی شخص پیامبر این است که به این مضمون بیصورت، صورتی ببخشد تا آن را در دسترس همگان قرار دهد. پیامبر، باز هم مانند یک شاعر، این الهام را به زبانی که خود میداند، و به سبکی که خود به آن اشراف دارد، و با تصاویر و دانشی که خود در اختیار دارد، منتقل میکند.
2- .. من فکر نمیکنم که پیامبر «به زبان زمان خویش» سخن گفته باشد؛ در حالی که خود دانش و معرفت دیگری داشته است. او حقیقاً به آنچه میگفته، باور داشته است. این زبان خود او و دانش خود او بود و فکر نمیکنم دانش او از دانش مردم همعصرش دربارهی زمین، کیهان و ژنتیک انسانها بیشتر بودهاست. این دانشی را که ما امروز در اختیار داریم، نداشته است. و این نکته خدشهای همبه نبوت او وارد نمیکند چون او پیامبر بود، نه دانشمند یا مورخ . متن کامل دراین آدرس است
http://jahannews.com/pages/view.php?id=23161
واما نقـــد:
با نگاه سطحی به این دوجمله ایشان، تناقض آشکار برای هرخواننده بیغرض نمایان است.زیرا
در جمله اول ؛ فهم پیامبر را بالاتر از فهم مردم میداند.
و در جمله دوم: دانش پیامبر را از دانش مردم عصرش بیشتر نمیداند!
واما جمله پایانی آقای سروش اینه:
...وظیفه مسلمانان امروز این است که پیام گوهری قرآن را به گذشت زمان ترجمه کنند.
نـقــــد دیگر:
ولی تمام سوال که در بحث تفسیر قرآن ؛ شیعه را از غیر شیعه ممتاز میکنه اینه که :
وظیفه کدام مسلمان ترجمه کردن پیام گوهری قرآن با گذشت زمان هست ؟
آیا هر بقال و کاسب و سبزی فروش و ... که مسلمانه میتونه ترجمه و تفسیر قرآن کنه یا اینکه (بگفته خود دکتر سروش این مضمون را نمیتوان به همان شکل به مردم عرضه کرد چون بالاتر از فهم آنهاست و حتی ورای کلمات .) وفقط باید کسی که احاطه کامل به علوم و معارف قرآن را مانند محکمات و متشابهات –عام وخاص- مطلق ومقید – ناسخ ومنسوخ – و...باضافه شان نزول و شرائط زمانی و... ده ها ملاکات دیگر.. دارد مسئول تفسیر قرآن باشد.
که اگر چنین بود اساسا چه فلسفه ای برای ارسال پیامبر وجود داشت جز اینکه قرآن با همه تنزلش باز از فهم بشر بالاتر بود لذا خداوند پیامبر فهیمی را فرستاد تا این وحی را با زبان قابل فهم برای توده مردم بیان کند. البته این بمعنی بالاتر بودن فهم پیامبر از فهم همه مردم در همه اعصار نیز هست چون خود قرآن و وحی برای همه اعصار هست.
بنا براین یا باید خود پیامبر آن را برای مردم ترجمه وتفسیر کند و یا کسی که مانند پیامبر و نماینده و جانشین اوباشد یعنی امامانی که مانند خود پیامبر معصوم از لغزش دردریافت وحی ونیز معصوم درگفتار و کردار باشند .
ممکن است دوستان دیگه جوابهای منطقی دیگری نیز داشته باشند که بیان آن برای اهل فکر خالی از لطف نیست. والبته خیلی از تعبیرات ایشان دوپهلو به نطر میرسه مانند آنچه او از خدا دریافت میکند، مضمون وحی است .
برای اینکه از جاده انصاف خارج نشیم بقول شاعر:
این همه عیب به صد جمله بگفتی
هنرش نیز بگوی
1- آقای دکتر دراین نوشته خدا را قبول دارد
2- پیامبر را قبول دارد
3معاد را قبول دارد
لکن در فهم از وحی و رسالت پیامبر ووظائف نائبان پیامبر دچار لغزش شدید شده.
امید است خداوند همه را براه راست هدایت کند.
ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۶/۱۱/۱۵ در ساعت ۱۳:۳۴
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۵, ۱۹:۱۰ #8
جواب منطقی
فکر میکنم منطقی جواب بدیم بهتر ه تا بدگویی
چون اسلام دین منطقه و همیشه حرف برای گفتن داره از طفی اگر یک بی طرف این حرفهای آقای سروش را ببیند و جواب احساسی را چه برداشت میکنه .
فکر میکنم جواب جناب حسین تبار و شهیدان منطقیه نقل جناب سعید
ویرایش توسط asemani : ۱۳۸۶/۱۱/۱۵ در ساعت ۱۹:۱۲
-
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۵, ۲۲:۵۰ #9
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
بحثه جواب منطقی و غیر منطقی نیست.
اصلا نقل نقله این حرفا نیست.
می دونید آدم حرص می خوره..می سوزه...شما حسه من رو نمی تونید درک کنید.
به هر حال شما آسمانی هستید.
این خصوصیاته آسمانی هاست.
ما زمینی ها زود رنجیم.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۱/۱۵, ۲۲:۵۸ #10
شرمنده جنا ب آسمانی
شما به بزرگواری خودتون ببخشید
من در حد اساتید نیستم که جواب تخصصی بدم ولی دوست داشتم تو بحث شرکت کرده باشم
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری