جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: بیا بگو چه کتابی خوندی==>>چه کتابی رو پیشنهاد می کنی؟
-
۱۳۸۶/۱۲/۰۲, ۱۱:۲۸ #1
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
بیا بگو چه کتابی خوندی==>>چه کتابی رو پیشنهاد می کنی؟
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام و آرزوي موفقيت براي تك تك كاربران عزيز در سايت
موضوعي كه از ديرباز نظر بنده رابه خود جلب كرده كتاب خواني است خيلي دلم ميخواد توي كانون فضاي كتاب خواني و مطالعاتي ايجاد كنم دلم مي خواد كاربران بيان اينجا و از كتاب هايي كه خوانده اند تعريف كنند و ديگران رو هم تشويق به خواندن كتاب كنند اينطور فكر مي كنم فرهنگ كتاب خواني را بيشتر رونق خواهيم داد و اين همان چيزي است كه قرآن و دين اسلام بر آن بسيار تاكيد كرده است از اين رو تصميم گرفتم تاپيكي را با همين عنوان ايجاد كنم و بدينوسيله كاربران اهل مطالعه را دعوت كنم بيان اينجا و از كتاب هايي كه تابه حال خوندن يا دوست دارن بخونن تعريف كنند فكر مي كنم مي تونين توي همين تاپيك سراغ كتاب هايي را كه دسترسي بهشون نداريم را مي تونيم بگيريم شايد دوستان ديگري آدرس كتابفروشي رو داشته باشند كه اون كتاب رو داره به هرحال از اين فرصت خوب استفاده بكنيد و همديگر رو راهنمايي كنيد و از اطلاعات مطالعاتي خود ديگران رو هم بهرمند كنيد اين گوي و اين ميدان
-
تشکرها 12
-
۱۳۸۶/۱۲/۰۳, ۰۸:۲۷ #2
سلام
من یه کتاب میخوام که شبهاتی که در باره زن زده میشه رو جواب داده باشه و همینطور کتابی درباره توحید و اینکه وجود خدا رو ثابت کنه اگه لطف کنین انتشاراتیش رو هم بگین از طریق 118 میتونم آدرسشو پیدا کنم .
ممنون از اینکه یه همچین فکر خوبی کردین
خیلی راحت میشه از این راه درباره کتاب هایی که میخوایم با هم تعامل داشته باشیم
الیس الله بکاف عبده
-
-
۱۳۸۶/۱۲/۰۳, ۱۸:۳۲ #3
با سلام
یکی از بهترین کتابها درباره پاسخ به شبهات و سوالات در باره زن ، کتاب زن در آیینه جلال و جمال ، تالیف آیت الله جوادی آملی است
این کتاب در چهار فصل به بیان کامل جایگاه انسان و زن در قران ، عرفان ، برهان و پاسخ به شبهات مربوطه پرداخته است .
این کتاب رو مرکز نشر اسراء در قم و در سال 1383 چاپ کرده .
کتاب دیگری که در خصوص پاسخ به شبهات جدیدا دیدم کتابی تحت عنوان زن در نهج البلاغه است ، تالیف دکتر نجوا صالح الجواد و ترجمه ورود سلامی . در این کتاب سعی شده تمامی ماخذ و منابع کلام امام علی (ع) که در مورد زن در نهج البلاغه آمده بررسی شود ، به بیان زن و جایگاه او در قران ، سیره و سنت پیامبر (ص) ، ادیان و جوامع غیر اسلامی و زن در احادیث وارده پرداخته شود و چگونگی برداشت از کلام امام علی (ع ) به دقت و تفصیل بیان گردد ، ارتباط نصوص نهج البلاغه با حوادث بیان گردد و نهایتا زن در سیره امام علی (ع) را تبیین کند . این کتاب را هم انتشارات زمزمه زندگی در قم منتشر کرده است .
در مورد توحید و خداشناسی هم کتاب تبین براهین اثبات خدا تالیف آیت الله جوادی آملی به ذهنم میرسه ، البته این کتاب رو هم انتشارات اسراء در قم منتشر کرده است .
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۶/۱۲/۰۳ در ساعت ۱۸:۳۶
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۸, ۰۹:۳۰ #4
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
منتظر شما هستيم
ویرایش توسط مدیر اجرایی_فرهنگی سابق : ۱۳۹۷/۰۶/۱۳ در ساعت ۱۶:۰۰ دلیل: برداشتن لینک سایت های سایر
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۴/۲۰, ۰۷:۵۵ #5
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
سلام جناب سعيد بزرگوار
كار بسيار جالبي را آغاز كرديد كه مي تواند در افراد انگيزه كتاب خواني را بالا ببرد.
بنده نيز چند كتاب زير را به دوستان توصيه مي كنم حتما مطالعه كنند .
در زمينه مهدويت خيلي جالب بحث كرده اند البته دنبال فايلشون هستم كه اگر پيدا كنم حتما براي دوستان قرار مي دهم.
1. چشم به راه مهدی(عج) مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (چاپ دوم 1378)
2. عصر زندگی (محمد حکیمی).
3. راه مهدی (آیت الله سید رضا صدر) (این دو کتاب از انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی هستند.
4. حکومت جهانی مهدی(عج) (آیت الله مکارم شیرازی)(مدرسه امام علی بن ابیطالب چاپ هشتم 1376.)
5. دادگستر جهان (آیت الله ابراهیم امینی چاپ 21 1380 – چاپ قدس)
6. امامت و مهدویت آیت الله صافی گلپایگانی در چند مجلد (چاپ سپهر 1377 )
ویرایش توسط مدیر اجرایی_فرهنگی سابق : ۱۳۹۷/۰۶/۱۳ در ساعت ۱۶:۰۱ دلیل: برداشتن لینک از نقل قول
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۴/۲۰, ۲۰:۵۰ #6
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
اگر دوستان اهل خوندن رمان هستن من یه رمان بهشون معرفی می کنم که شبایی که من می خوندمش صبحاش معمولا گیج می زدم...
یه رمان 550 صفحه ای عاشقانه مذهبی اما عجیب و غریب...
نویسنده کتاب رضا امیر خانی؛از نویسندگان جوانی است که مدتی ریاست انجمن قلم ایران رو بر عهده داشت.
کتاب"من او" نوشته رضا امیر خانی.
کتاب از فصل های مختلفی تشکیل شده که با تقسیم بندی عجیب غریبی شما رو پرتاب می کنه به تهران قدیم...به کوره پز خونه ها...به خانواده سنتی پولداری که همه دور سفره پدر بزرگ زندگی می کردند...
به اتفاقات زندگی علی فتاح...به عشق پاکش به یه دختر،به خواهر کریم...
عجیب است.
از دست ندهید.
قیمت کتاب 4000 تومان است.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۴/۲۳, ۲۱:۴۲ #7
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
کتاب صحیفه سجادیه یکی از افتخارات بزرگ جهان تشیع است که لبریز از علوم ومعارف دینی ما است که به زبور آل محمد(ص) شهرت دارد.
خودم که خیلی از این کتاب بزرگ بهره میبرم .و اعتراف می کنم که هربار که مطالعه اش می کنم بیشتر تشنه معارف آن می شوم.
اینهم لینک دانلود آن
ویرایش توسط meshkaat : ۱۳۸۷/۰۴/۲۳ در ساعت ۲۱:۴۳
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۴/۲۳, ۲۲:۲۴ #8
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
چند وقت پیش یک جایی بحثی داشتم در مورد خطبه بدون الف امام علی(ع) ,خیلی برای من جذابیت داشت .اینکه در بین این همه جملات حتی یک الف هم پیدا نکنی. اونهم جملاتی به اون زیبایی.
برای همین فایل وردی آن را اینجا میزارم تا هر کسی خواست استفاده کنه.
-
-
۱۳۸۷/۰۶/۱۵, ۰۷:۲۲ #9
با سلام به دوستان
راستش با همه اختلاف عقیدتی که ممکن است با مدیران این سایت داشته باشم ولی در این یک مورد یعنی ایجاد انگیزه در کتابخوانی هم عقیده ام. و بزرگترین مشکل جامعه امروز ایران را نبود و یا کمبود رشد فکری و کمرنگ بودن تفکر انتفادی می دانم. که ریشه هر دو بر می گردد به عدم اقبال به کتاب و آشنایی و الفت نداشتن با کتاب. من به تجربه دریافته ام که کتاب نخوان ترین افراد را نیز می توان کتاب خوان کرد. کافی است اصلی ترین خط علاقه فرد را بیابید و بهترین و مناسبترین کتاب را به وی دهید و مشکلاتی را که حین کتابخوانی برایش پیش می آید برطرف کنید. این روش معجزه می کند. از این گذشته و صرفنظر از علائق خاص هر فرد، تقریبا همه افراد از خواندن داستانهای جذاب و کوتاه خوششان می آید. یعنی داستانها جذاب و پرکشش و نه خیلی بلند مثل سی دی راه انداز عمل می کنند.
اما بهترین کتابهایی که تاکنون خوانده ام:
ادبیات:
1- یادداشتهای یک دیوانه/نیکلای گوگول/ ترجمه خشایار دیهیمی/ نشر نی
2- تبعیدیان سودایی/ ایچ کار/ترجمه خشایار دیهیمی/ طرح نو
3- آنا کارنینا/ تولستوی/ترجمه سروش حبیبی
4- کوری/ خوزه ساراماگو/ ترجمه مهدی غبرایی ( فقط با ترجمه این مترجم خوانده شود)
.....
تاریخ:
1- پس از 1400 سال/ شجاع الدین شفا
2- تاریخ مشروطه ایران/ کسروی
دین و مذهب و فلسفه:
1- تببین براهین اثبات وجود خدا/ عبدالله جوادی آملی/اسرا
2- تولدی دیگر/ شجاع الدین شفا
3- مقدمه ای بر جهانبینی اسلامی/ مرتضی مطهری
4-اصول فلسفه و روش رئالیسم/ محمد حسین طباطبایی و مرتضی مطهری
5-The God Delusion/ Richard Dawkins
6- The Blind Watchmaker/Richard Dawkins
7-مقالات دکتر مصطفی ملکیان عمدتاً مندرج در نشریه نقد و نظر
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۶/۱۵, ۱۳:۳۶ #10
نام کتاب: یادم تو را فراموش... (اتل متل یه بابا)
مجموعه کامل آثار زنده یاد ع.سپهر
انتشارات:موسسه فرهنگی هنری جنات فکه
.
.
.
....در دفتر نشریه فکه نشسته بود قلم و کاغذ به دست گرفته بود و آرام آرام چیزهایی مینوشت.
سراغش رفتم و برگه مجوز چاپ کتابش را روی میز گذاشتم و گفتم: «بفرما آقا سپهر این هم مجوز چاپ شعرهایت.» خنده معنی داری کرد و گفت:« شعرهایم!؟ این شعرها مال من نیست این ها حواله ای از طرف شهداست که از زبان من بیرون می آید».
.
.
.آی قصه قصه قصه-----یه دختر شکسته
که دستهای ظریفش -----چند ساله پینه بسته
چند سالیه که دختر-----زرنگ و ساعی شده
از اون وقتی که بابا-----قطع نخاعی شده
نشونه بیعته-----پینه دست زهرا
بهترین شفاعته-----نگاه گرم بابا
شهید محمد رضا موحد دانش
ای خواهران حجاب و عصمت و پاکدامنی را سرلوحه زندگی خودتان قرار دهید ،
و همیشه فاطمه وار و زینب گونه زندگی و مبارزه کنید .
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)