-
۱۳۸۶/۱۲/۱۰, ۱۹:۵۳ #1
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 4 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
توانایی زن
چرا اکثر امکانات قانونی و یا اجتماعی برای زنان با تکیه بر احساسات او(که گاهی واقعاً بی انصافیه!) از اون صلب میشه و زن در یک اجتماع مسلمان بیشتر در حاشیه نگه داشته میشه؟
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۰, ۲۲:۳۳ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
جناب سمانه !
ضمن خوشامد گویی، باید خدمتتون عرض کنم که زندگی زنان در جمهوری اسلامی هیچ نشانه ای از حاشیه نشینی و گوشه گیری آنان ندارد.به عبارت دیگر طبقه زنان در کشور ما یکی از فعال ترین و پویا ترین طبقات اجنماعی است.
علت ایجاد این سوء تفاهم(بودن زنان در حاشیه) اینه که زنان در زمانه جدید تمایل بسیار زیادی دارند که شبیه مردان باشند.این امر است که حضور آنان را به حاشیه برده است.(از نظر خودشان).
ویرایش توسط .:MONTAZER:. : ۱۳۸۶/۱۲/۱۱ در ساعت ۲۱:۳۰
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۰:۲۹ #3
ببخشید جناب منتظر من دقیقا متوجه فرمایشات شما نشدم لطفا یه کم توضیح بدید (ارتباط بین مثل مردا شدن زنها و حاشیه نشینی اونا چیه؟)
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۱:۳۳ #4
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
ببینید جناب یگانه!
حرف بنده اینه که زنان در جامعه امروز ایران با وجود نقش فعالی که دارند به نقش های خود راضی نیستند...مثلا می خواهند آنها هم بتوانند استادیوم بروند یا مثلا فوتبال بازی کنند و یا مثلا موتور سوار شوند.در حالی که بعضی کارا کاملا مردانه است و زنان برای ایفای نقش در اون نقش آفریده نشده اند...
در اصل می تونم خدمتتون عرض کنم که زنان ناراضی جامعه امروز ایران اندکی زیاده خواه شدند...زیاده خواهی های غیر منطقی!
این نظر بنده است.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۱:۴۹ #5
:Sokhan:
خدمت دوست عزیزم سمانه باید عرض کنم که من با مطالب شما کاملا موافقم و با فرمایشات جناب منتظر هم تا حدی موافقم
درواقع مشکل اینجاست که جامعه ی جهانی مردانه شده است که این مسائل به وجود میاید......
ویرایش توسط yeganeh : ۱۳۸۶/۱۲/۱۱ در ساعت ۲۳:۲۷
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۱:۵۶ #6
اما این که زنان قشر وسیعی از جمعیت جامعه رو تشکیل میدن ولی با این حال بهشون کم توجهی یا بی توجهی می شه شکی در آن نیست ؛علت ایجاد این سوء تفاهم(بودن زنان در حاشیه) اینه که زنان در زمانه جدید تمایل بسیار زیادی دارند که شبیه مردان باشند
ویرایش توسط shamim : ۱۳۸۶/۱۲/۱۲ در ساعت ۰۵:۲۷
شنیده ام که قرار است جمعه بر گردی
کدام جمعه نمی شد اشاره می کردی
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۱:۵۶ #7
وقتی تمام اموری که امروزه در سطح جهانی ارزشمند تلقی میشه وافراد رو دارای اعتبار بیشتری نشون میده ظاهرا مردانه است مطمئنا تمایل افراد برای انجام اون امور بیشتر میشه و اینطوری به نظر میاد که زنها به کارهای مردونه بیشتر تمایل پیداکردند در حالی که مشکل در تعریف واقعیتهاست
مشکل در تعریف کار مردانه و زنانه است مشکل در میزان و درستی اعتباری است که ما به کارهای افراد میدهیم در ارزشی است که ما برای کارها و نقشها قائلیم.......
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۲:۰۶ #8
در اين مورد سري به وبلاگ حقوق زن بزنيد . مطلب جالب و خوندني در اين زمينه داره .
ادرس:
http://www.hoqooqezan.parsiblog.com/
مي خواستم لينك دقيق مطلب رو بذارم ولي مثل اين كه امشب سرويس پارسي بلاگ خرابه . اگه پيدا نكرديد توي اين آدرس كامنت بذاريد ، متن ويرايش شده و كاملش رو براتون ايميل مي كنيم.
http://www.nasimevahy.parsiblog.com/
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۲:۱۷ #9
در مساله ی حاشیه نشینی بانوان دلایل زیادی نقش بازی میکنه دلایلی که ریشه در گذشته ها واداب و رسوم ما وحتی جهان هم داره روزی روزگاری قدرت بدنی تعیین کننده ی میزان ارزش و اعتبارو توانمندی افراد بود اما این مساله دیگر در عصر تمدن جایگاه خود را از دست داده است اما چون تغییرات فرهنگی کندتر از تمدن و فرهنگ جهانی رشد میکنه هنوز ما درگیر الگوها و پیشداوری ها و فرهنگ مردسالارانه ی خود هستیم بنابراین نمیتونیم به صورت دقیق بگیم کدوم کار مردانه است کدوم کار زنانه است در ضمن تا به امروز بسیاری از این موارد توسط مردان تعریف شده و این در حالی است که هیچ جنسیتی به طور دقیق نتونسته جنسیت و تواناییهای خودش رو تعریف کنه چه برسه به جنس مخالفش.....
ویرایش توسط yeganeh : ۱۳۸۶/۱۲/۱۱ در ساعت ۲۲:۲۲
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۱, ۲۲:۳۲ #10
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
من فقط توي اين دعواي دوستانه مي توانم اين جمله را عرض كنم كه:
کاری که بر تر از توانایی زن است به او وامگذار که زن گل بهاری است نه پهلوانی سخت کوش
التماس دعا-شهيدان
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)