-
۱۳۸۷/۰۱/۰۲, ۰۷:۴۹ #1
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۷
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
عدل
اگر خدا عادل است پس این تفاوت ها که دربین مردم است بخاطر چیست چرا پدر ومادر در سرنوشت ما تا ثیر دارد چرا گنا هان آنها در زندگی ما تاثیر دارد
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۲, ۰۸:۲۱ #2
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۷
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
به نام خداسلام من خیلی روی موضوع عدل خدا فکر کردم ولی بعد از یک مدتی به بن بست میرسم کتابهای هم خوندم ولی نتیجه ای نگرفته ام . میگن این تفاوت های که بین ما آدمهاست لازمه زندگی کردن است . درست است که اگر تفاوت نبود نمی شد زندگی کرد . ولی خوشبختی من در این دنیا ودر آخرت هم به خودم بستگی دارد هم به پدر ومادرم وهمچنین به جامعه ای که در آن زندگی میکنم چرا من باید شیعه به دنیا بیایم ودیگری کمونیسم چرا یکی بااستعداد و دیگری کودن مسلما هیچ کس نمی خواهد کودن باشد . من می گوییم اگر خدا عادل باشد حداقل توی این دنیا عادل نیست چون خیلی از امور دست من نیست خیلی از بیماری ها را ما از پدرانمان به ارث می بریم خیلی از صفات [خوب یا بد ]را از پدرانمان به ارث می بریم . برای بعضی از افراد خیلی از بد بختی ها مربوط به پدرومادرشان می باشد ولی اونها دارن رنجش را تمل میکنند بطور مثال اگر آدم گناه نمی کرد امروز ما روی زمین نبودیم
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۲, ۱۰:۱۰ #3
با سلام و خوش آمد گويي به شما
سوالات ويژه عدل الهي در اين وبلاگ مفصل جواب داده شده . احتمالا الان پاسخگوي مربوطه نيستند . شما يك سري به لينك زير بزنيد احتمالا جواب خواهيد گرفت:
http://www.adleelahi.parsiblog.com/
اگر قانع نشديد همين جا مطرح كنيد در خدمت شما هستند .
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۲, ۱۳:۱۸ #4
با سلام خدمت کاربر گرامی دریا
عید شما مبارک
ببخشید دریا جان من خیلی سر در نمی آرم بخوام به شما جواب تخصصی بدم ولی شما کتاب عدل الهی شهید مطهری رو خوندید ، من بهتون توصیه می کنم یه نگاه به اون کتاب بندازید
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۲, ۱۵:۳۳ #5
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
سلام بر شما كاربر گرامي
به شما با يد تبريك گفت بابت اين سوالتون.
يكي از سوالاتي كه هميشه در ذهن هر انسان عاقلي بوجود مياد ولي متاسفانه كمتر كسي پيگيرش ميشود اين است كه چرا خدا اين همه بين بندگان فرق قائل شده است .و....
اما نكته اي اين جا وجود دارد و آن اينكه ما يك تفاوت داريم ويك تبعيض. كه در ظاهر به هم شبيه هستند اما در واقع دو مقوله جدا از هم هستند .
فرق تبعيض و تفاوت آن است كه در تبعيض، چند موجود قرار دارند كه همه شايستگي و حق يكسان دارند اما به يكي داده مي شود و به ديگري داده نميشود يا كمتر داده مي شود، ولي تفاوت اين است كه در شرايط نامساوي، بر اساس همان شرايط نامساوي فرق گذاشته شود. به عبارت ديگر تبعيض از ناحيه دهنده است و تفاوت مربوط به گيرنده. به عنوان مثال اگر يك معلّم به تمام دانش آموزاني كه همه در يك درجه هستند و كار آنها يكسان است، نمرههاي مختلفي بدهد، تبعيض است، ولي اگر معلّم همه را به يك ديد بنگرد و همه را يك جور تعليم دهد و يك گونه امتحان كند و سؤالات امتحاني كه طرح مي كند، براي همه يكسان باشد، اما برخي از شاگردان به خاطر هوش كم يا كوشا نبودن، از عهده امتحان به خوبي يا اصلاً برنيايند، ولي برخي ديگر از شاگردان به علت استعداد قوي و كار خوب، سؤالات را كاملاً جواب بدهند و معلّم به هر كدام طبق جواب نمره بدهد كه قهراً مختلف خواهد بود، در اين جا تفاوت رخ داده، نه تبعيض.
ویرایش توسط meshkaat : ۱۳۸۷/۰۱/۰۲ در ساعت ۱۵:۳۵
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۲, ۱۵:۳۷ #6
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
ادامه بحث قبلي:
اما
راز اين تفاوت ها
اگر همه موجودات از هر نظر مساوي و مشابه خلق بشوند، هرگز آفرينش يك جهان نظاممند (كه اجزاي آن داراي روابط حساب شده و در حركت به سوي هدف معيني باشد) ممكن نيست، مثلاً اگر شما صدها تُن مواد ساختماني كاملاً مشابه و يكسان داشته باشيد و در مصرف بخواهيد به گونهاي از آن استفاده كنيد كه منزل كاملاً مساوي داشته باشيد، هيچ ساختماني را نميتوانيد بسازيد.
اگر صدها نيروي انساني با تحصيلات، توانمندي و قابليتهاي كاملاً يكسان وجود داشته باشند و در پُست دهي و به كارگماري بخواهيد كاملاً مساوي عمل كنيد، هرگز يك نظام اداري موفق نخواهيد داشت، زيرا اگر يكي رئيس باشد، بايد همه رئيس باشند، آن هم در يك حوزه با اختيارات و قدرت واحد، بنابراين ايجاد هر نظامي اعم از اعتباري و تكويني مستلزم وجود تفاوت است، ليكن در نظامهاي اعتباري مانند سيستمهاي اجتماعي و سياسي، تفاوتها وضعي و قراردادي است، ولي در نظامهاي تكويني مانند جهان خلقت، تفاوتها ذاتي و طبيعي است.
گذشته از اين كه تفاوت موجودات، ذاتي آنها مي باشد و لازمه نظام علت و معلول است، مثلاً فردي كه از شخصي "الف" متولّد مي شود، از جهاتي تابع اوضاع داخلي و خارجي او خواهد بود مانند كيفيت ژنها و وراثت، آب و هوا و محيط زندگي، نحوه آميزش و زمان و مكان، كيفيت غذاها و هزاران عامل ديگر. فرزندي كه از "ب" متولد مي شود، به همين سان اند، بنابراين جهان بي تفاوت ممكن نخواهد بود.
ویرایش توسط meshkaat : ۱۳۸۷/۰۱/۰۲ در ساعت ۱۵:۴۰
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری