صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: پیرامون توهین به مقدسات!

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    8 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پیرامون توهین به مقدسات!

درود بر شما،

این موضوع توهین به مقدسات هم مانند یک چماغ شده است، در کشور ما اوضاع وخیمتر است، چنانکه آخوندها، امامزاده ها و... به مراتب از خدا مقدسترند.

شاید بتوان کتابی در رد براهین خدا نوشت ولی مثلا اگر در مورد خمس بنویسید بدبخت خواهید شد.

اما توهین به مقدسات یک امر نسبی است، به موارد زیر توجه کنید:

1- اعتقاد شیعیان است که خلیفه دوم حرامزاده بوده است (با پوزش از اهل سنت) و همچنین خلفای سه گانه و همسر محمد را لعن میکنند.

2- همه ما گوشت حیوان مقدسی به نام گاو را میخوریم.

3- فرض کنید هیتلر هم ادعای پیامبری کرده بود و جنایتش دینی میشد، آیا حاضر بودید به آن احترام بگزارید؟

4- آیا شما دین بهائیت را محترم میدانید و به آن احترام میگذارید؟

5- رسول الله به مقدسات بت پرستان توهین میکرد و بزرگان انها را نادان مینامید. به این حدیث توجه کنید:

و محمد بن احمد سنانى، و على بن أحمد بن موسى الدّقّاق روايت كرده‏اند، كه ابو العبّاس احمد بن يحيى بن زكرّياى قطّان ما را حديث كرد، و گفت كه عبد اللَّه بن حبيب ما را حديث كرد، و گفت: تميم بن بهلول ما را حديث كرد، از پدرش، از ابو الحسن عبدى، از سليمان بن مهران، كه گفت: جعفر بن محمد عليهما السّلام را گفتم: رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله چند حجّ بجاى آورد؟ امام فرمود: بيست حجّ، و در هر حجّ به سرزمين «مأزمين» ميگذشت و پس در آنجا فرود مى‏آمد و ادرار ميكرد. گفتم اى پسر رسول خدا، چرا در آنجا فرود مى‏آمد، و ادرار ميكرد؟گفت: زيرا آنجا محلّى بود كه بتها در آن محلّ مورد عبادت واقع شدند، و آن سنگ كه هبل را از آن تراشيده‏اند از آنجا گرفته شده است‏.
    من لا يحضره الفقيه، شيخ صدوق،مترجم: على اكبر غفارى‏،‏ نشر صدوق، چ: اول‏،1367 ش‏.ج3،برگ:85.

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ببینید کاربر گرامی
    وقتی شما دارید با طرف مقابلتون بحث می کنید باید به مقدسات او احترام بگذارید و او هم باید به مقدسات شما احترام بگذاره و هر دو طرف هم باید تحمل شنیدن عقاید همدیگه رو داشته باشن اما هیچ کدوم موقع ابراز عقیدش اجازه اهانت به دیگری رو نداره
    ما نه هیتلر رو محترم می دونیم ، نه بهائیت رو و نه برای گاو قداست قائلیم و نه بت پرستان رو انسانهای فاضل و عالمی می دونیم ، اما اینها باعث نمی شه موقع بحث با یک بهائی یا یک نازی یا یک گاو پرست ، مستقیما تو روش عقایدش رو به باد توهین و استهزا بگیریم ، ما فقط برای عقاید اونها دلیل منطقی ارائه می کنیم و توی این کانون هم همه همین توقع را دارند
    بحث رو به بیراهه کشاندن به ترکستان ختم می شود

مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

3. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    8 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ما نه هیتلر رو محترم می دونیم ، نه بهائیت رو و نه برای گاو قداست قائلیم و نه بت پرستان رو انسانهای فاضل و عالمی می دونیم ، اما اینها باعث نمی شه موقع بحث با یک بهائی یا یک نازی یا یک گاو پرست ، مستقیما تو روش عقایدش رو به باد توهین و استهزا بگیریم ، ما فقط برای عقاید اونها دلیل منطقی ارائه می کنیم و توی این کانون هم همه همین توقع را دارند
    بحث رو به بیراهه کشاندن به ترکستان ختم می شود
    بسیار عالی،

حالا شما میخواهید ثابت کنید هیتلر جنایتکار بوده ولی طرف مقابل معتقد است طرح چنین موضوعی توهین به مقدساتش است.

نظرتان را در مورد توهین رسول الله به مقدسات بت پرستان و توهین شیعیان به خلفا را نگفتید؟

نوشته
    513
    مورد تشکر
    1,094 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط razi نمایش پست

بسیار عالی،

حالا شما میخواهید ثابت کنید هیتلر جنایتکار بوده ولی طرف مقابل معتقد است طرح چنین موضوعی توهین به مقدساتش است.

نظرتان را در مورد توهین رسول الله به مقدسات بت پرستان و توهین شیعیان به خلفا را نگفتید؟
    به نام خدا
    با عرض سلام
    من تصور نمی کنم در دنیا کسی وجود داشته باشد که هیتلر را جزو مقدسات خود بداند و فکر می کنم طرح اینگونه موارد که وجود خارجی ندارد درست نیست و فقط بحث را منحرف می کند
    اقا رضا ایا شما مخالف این مساله هستید که احترام به مخاطب در گفتگو لازمه یک بحث علمی است
    یا حق

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسیار عالی،

به نظر شما چه چيزي يك انسان را از حيوان جدا مي كند و او را قابل احترام مي نمايد؟

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

عزیز دل انگیز!
    اولا که بذارید تکلیف بقیه بحث ها روشن شه بعدش بیایید یه موضوع جنجالیه دیگه مطرح کنید....البته با زیاد کردن دامه بحث ها فقط توانایی دوستان کانون بهتون اثبات می شه ولی خب به هر حال بهتره از اونا یه جوابی بگیزیم تا برسیم سر بقیه...اول برادری ثابت شه بعدش می ریم سر تقسیم ارث پدری!!!

دویما!
    اولا توهین نمی کنیم ما به این بندگان خدا که!(همین خلفای چی چی بودن؟!!!)!
    اسلام هم رد می کنه این توهین رو و اگر بعضی از مسلمونا(حتی اگر تعدادشون خیلی هم زیاد باشه) این کار رو می کنن اشتباه می کنن...بی تعارف گفتم..هر چند که این افراد فوق الذکر حقشونه ولی خب دلیلی هم نیست که توهین بشه...پس باز رسیدیم سر پله اول که کار مسلمون جماعت دلیل بر اسلامی بودن و منطبق بودن با دین نمی شه!!!!این رو یادت نره جیگرررر!!

سیما!
    حالا گیریم که ما توهین می کنیم(که نمی کنیم)...خب ما داریم اشتباه می کنیم بی تعارف!!!
    بینم!
    اشتباه ما مجوز برای شماست!!!

ای کلک!

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

8. تشکرها 2

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

کاربر گرامی رازی
    من گفتم اگر با عقاید کسی مخالفیم نباید به جای ارائه دلیل منطقی توهین کنیم
    چیزی که در بحث های اخیر به کرات از جانب اکیپ شما رعایت نشده است
    ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۱/۱۲ در ساعت ۱۱:۴۱
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

10. تشکرها 2

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

توهین کردن در بحث نشانه ی یک سری از مسائل است...جالب اینجاست که معمولا در چنین بحث های چکشی و بد بستونی و جنجالی کسی که حق می گه همیشه آرومه و الکی شلوغش نمی کنه و دیدگاهش هم همیشه استواره و یک کلامه و توهینی هم نمی کنه مگر در مقابل توهین طرف مقابلش به مقدس ترین هایش!
    توهین،طفره رفتن،شلوغ کاری کردن،عجول بودن،آب بستن به بحث،تند تند بیان کردن و منطقی جلو نرفتن و ...از خصوصیات کم آوردن در مباحث است.
    در ضمن
    پاینده ایران-پاینده اسلام
    یا علی مددی
    ویرایش توسط .:MONTAZER:. : ۱۳۸۷/۰۱/۱۲ در ساعت ۱۱:۵۱

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

12. تشکر

نوشته
    919
    مورد تشکر
    2,035 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

درود بر شما،

این موضوع توهین به مقدسات هم مانند یک چماغ شده است، در کشور ما اوضاع وخیمتر است، چنانکه آخوندها، امامزاده ها و... به مراتب از خدا مقدسترند.

اشتباه به عرضتون رسوندن، ممکنه به عللی حساسیت روی بعضی چیزا بیشتر باشه اما این دلیل تقدس بیشتر نیست.

شاید بتوان کتابی در رد براهین خدا نوشت ولی مثلا اگر در مورد خمس بنویسید بدبخت خواهید شد.

اینم اشتباه به عرضتون رسوندن، خمس و مسایل مربوط به اون از مباحث فقهیه و کسانی که تخصص بررسی اینجور مسایلو دارن خیلی روش بحث کردن و می کنن و کتاب ها در بارش نوشته شده. یکیشونو نشون بده که بدبخت شده باشه اگه راست می گی.

اما توهین به مقدسات یک امر نسبی است، به موارد زیر توجه کنید:

1- اعتقاد شیعیان است که خلیفه دوم حرامزاده بوده است (با پوزش از اهل سنت) و همچنین خلفای سه گانه و همسر محمد را لعن میکنند.

این کار شما منو یاد مشرکین انداخت که رفتند به نجاشی پادشاه حبشه گفتند: "این پیروان محمد که به سرزمین تو پناهنده شدند عقیده دارند که عیسی بنده خداست ..." و با این چوغولی کردن ها می خواستند نجاشی رو نسبت به اونا بشورونند!
    جناب راضی شما نمی تونی حرف های عامیانه و احادیث جعلی یا ضعیف رو جزء اعتقادات شیعه قلمداد کنی. اگر شیعه مسأله با خلفا داشته باشه یک بحث تاریخیه و تاریخو نمی شه تغییرش داد. و ما به خاطر حفظ وحدت با برادران اهل سنت روی این مباحث تاریخی که مشکلی را در زمان ما حل نمی کند اصراری نداریم. و کسی را هم جز آنانکه قرآن و پیامبر صلی الله علیه و آله لعن کرده اند لعن نمی کنیم. هرکس غیر از این روش را دنبال کند دانسته یا ندانسته با دشمنان اهل بیت همراهی کرده است.

2- همه ما گوشت حیوان مقدسی به نام گاو را میخوریم.

به ما چه!!!

3- فرض کنید هیتلر هم ادعای پیامبری کرده بود و جنایتش دینی میشد، آیا حاضر بودید به آن احترام بگزارید؟

معلوم می شود حتی فرق بین کسی مثل هیتلر و پیامبر و مقام پیامبری را نمی دانید که فرض می کنید امثال او بتوانند ادعای پیامبری کنند و ما هم قبول کنیم.

4- آیا شما دین بهائیت را محترم میدانید و به آن احترام میگذارید؟
    خیر، چون بهائیت یک دین ساخته استعمار انگلیس برای ایجاد تفرقه و حکومت بر مسلمانان است.
    5- رسول الله به مقدسات بت پرستان توهین میکرد و بزرگان انها را نادان مینامید. به این حدیث توجه کنید:

و محمد بن احمد سنانى، و على بن أحمد بن موسى الدّقّاق روايت كرده‏اند، كه ابو العبّاس احمد بن يحيى بن زكرّياى قطّان ما را حديث كرد، و گفت كه عبد اللَّه بن حبيب ما را حديث كرد، و گفت: تميم بن بهلول ما را حديث كرد، از پدرش، از ابو الحسن عبدى، از سليمان بن مهران، كه گفت: جعفر بن محمد عليهما السّلام را گفتم: رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله چند حجّ بجاى آورد؟ امام فرمود: بيست حجّ، و در هر حجّ به سرزمين «مأزمين» ميگذشت و پس در آنجا فرود مى‏آمد و ادرار ميكرد. گفتم اى پسر رسول خدا، چرا در آنجا فرود مى‏آمد، و ادرار ميكرد؟گفت: زيرا آنجا محلّى بود كه بتها در آن محلّ مورد عبادت واقع شدند، و آن سنگ كه هبل را از آن تراشيده‏اند از آنجا گرفته شده است‏.
    من لا يحضره الفقيه، شيخ صدوق،مترجم: على اكبر غفارى‏،‏ نشر صدوق، چ: اول‏،1367 ش‏.ج3،برگ:85.
    اجازه بده کمی روشنت کنم.
    از نظر اسلام و بلکه از نظر عقل سلیم، انسان تاوقتی که با حق به دشمنی برنخاسته احترام دارد چه مسلمان باشد و چه غیر مسلمان.
    اما چوب و سنگ و حرف ناحق و عقیده ی باطل به هیچ وجه احترام ندارد.
    حال اگر بی احترامی به این ها مستقیماً به شخصیت و حرمت انسانی افراد محترم لطمه وارد نسازد هیچ مانعی ندارد.
    به همین خاطر قرآن می فرماید: "و لاتسبوا الذین یدعون من دون الله فیسبوا الله عدواً بغیر علم..." (انعام /108)
    این آیه به خوبی نشان می دهد که خود انسان محترم است نه آنچه غیر از خدا می پرستد. زیرا می فرماید به کسانی که غیر خدا را می خوانند دشنام ندهید....
    حضرت ابراهیم علیه السلام تمام بت ها را شکست غیر از بت بزرگ تا بطلان عقیده ی بت پرستان را ثابت کند.
    بت هایی را که به دستور عمویش قرار بود به صاحبانش تحویل دهد روی زمین می کشید تا به بت پرستان بفهماند که این ها احترام ندارند و نباید انسان شریف اسیر مخلوق پلید گردد.

خلاصه اینکه احترامات و تقدس ها باید جنبه ی منطقی، عقلی و عقلایی داشته باشد و در راستای بندگی حق تعالی باشد.
    همه ی ارزش های انسانی و معنوی در این راستا تقدس می یابد.

نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
    (جلسات مناظره)

موضوع مهم :
    کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار

چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه

کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
    الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر

14. تشکرها 2

نوشته
    321
    مورد تشکر
    295 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

باسلام

بنظر من دوست خوبمان آقا يا خانم رازي به نكته درستي اشاره كرده اند و براي من عجيب است چرا منظور ايشان درست فهميده نشده است. ببينيد اگر كسي گاو پرست باشد اين گفته شما كه گاو مقدس نيست را بي احترامي به اعتقادش تلقي ميكند.
    برخورد ابراهيم با بتها بي احترامي واضح به عقايد آنها بوده است. شايد بگويد عقيده اي كه محترم نيست نبايد محترم شمرده شود. بنابراين آنهايي كه خارج از اسلام هستند نيز چنين قضاوت خواهند كرد چون مي توانند بگويند اين عقيده محترم نيست. ما به وضوح مشاهده مي كنيم كه اظهارات منطقي نيز در حوزه عقايد ديني با چوب تكفير رانده مي شود.
    هر عقيده اي پايان انديشيدن در خصوص آن موضوع است. ما وقتي به چيزي معتقد مي شويم كه دانش و بينش خود را در خصوص آن كافي مي دانيم و يا به خود مي گوييم كه كساني هستند و ميدانند و ما به آنها اطمينان داريم. ايمان انتهاي اين راه و سكون مطلق انديشه است.
    در حاليكه شك گوهر و موتور جستجو است. البته هربينش و دانشي در نظر آدم عقيده تلقي مي شود مهم اينست كه در هر لحظه پذيراي افكار نو باشيم و خود را از چنگال تعصب برهانيم.
    خطر افزايش تعصبات با تحريك فرصت طلبان را نمي بينيد. سروصدايي كه روي كاريكاتور هاي پيامبر شد تنها خاصيتش اين بود كه در همه بلاد مسلمين رويت شوند و گرنه كمتر كسي توجه مي كرد. فكر نمي كنيد كه اين مقدسات بيشتر به نقاط ضعف ما بدل شده است.
    مثلا در حفظ آرامگاه ها در عراق چه خونها كه ريخته نشده است. چرا مثل داستان لشكر ابرهه حفظ اين بنا ها را به صاحبانش نمي سپاريم كه با مرغان آسماني آنها را حفاظت كنند .چرا هزينه هاي گزافي را صرف تزيين و زرق و برق اين بناها مي كنيم و هر روز انسانها را بجاي دعوت به انديشه، دانش و خرد به اشكال مختلف بت پرستي دعوت مي كنيم.

16. تشکرها 2

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری