جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: فضاي بي انتها و سقفي كه خدا نگاه داشته !
-
۱۳۸۵/۰۸/۲۸, ۱۷:۴۶ #1
فضاي بي انتها و سقفي كه خدا نگاه داشته !
دوستي مسيحي شبهه كرده بود در قرآن آمده است : وَجَعَلْنَا السَّمَاء سَقْفاً مَّحْفُوظاً ... [أنبياء : 32] آسمان سقفي نگاه داشته شده است و خداوند آن را نگاه مي دارد تا فرو نيفتد: ... وَيُمْسِكُ السَّمَاء أَن تَقَعَ عَلَي الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ ... [حج : 65] اگر اين گونه است ، پس در مورد فضاي بي انتها چه مي گويد ! آيا آن هم مي تواند سقفي قابل سقوط باشد تا خداوند آن را نگهدارد؟!
-
۱۳۸۵/۰۸/۲۸, ۱۷:۴۷ #2
پاسخ : هر واژه اي هم حقيقت دارد و هم مجاز . تعبيري كه در اينجا آمده است ، مجازي است . آسمان را به سقف خانه مانند كرده است . در حقيقت آنچه مانع فرو ريختن سقف مي شود ، ستون ها است و در اين آيه مجازا خداوند به ستون تشبيه شده است ؛ چرا كه هر امري به قدرت اوست .
نظير همين تعبير در تورات و انجيل نيز آمده است : آنجا كه مي گويد : از كاهلي سقف جاري ميشود و از سستي دستها خانه فرو مي ريزد (18 جامعه 10).
كتاب مقدس با اين تعبير مي خواهد بگويد : تنبلي موجب فقر مي شود و فقر منجر به خرابي خانه ها . مي بينيم كه از (خراب شدن ) به (جاري مي شود) تعبير نموده است . سقف كه با تنبلي جريان پيدا نميكند . بلكه با ويران شدن است كه ستون ها فرو مي ريزد و اين چيزي نيست جز همان مجاز.
در مكاشفه يوحنا آمده است : و چون فرشته سيّم نواخت ناگاه ستاره عظيم چون چراغي افروخته شده از آسمان فرود آمد و بر ثلث نهرها و چشمههاي آب افتاد(10 مكاشفه يوحنّاي رسول 8)
ستاره بدون اراده خداوند چگونه مي تواند از آسمان فرو بيفتد و سقوط كند ؟
در جاي ديگري از همين سفر آمده است : و ستارگان آسمان بر زمين فرو ريختند مانند درخت انجيري كه از باد سخت به حركت آمده ميوههاي نارس خود را ميافشاند(13 مكاشفه يوحنّاي رسول 6)
حضرت عيسي عليه السلام مي فرمايد : گنجشك جز با خواست خداوند نمي تواند بر زمين بنشيند : آيا دو گنجشك به يك فلس فروخته نميشود و حال آنكه يكي از آنها جز به حكم پدر شما به زمين نميافتد(27 انجيل متّي 10) ليكن همه مويهاي سر شما نيز شمرده شده است(28 انجيل متّي 10) پس ترسان مباشيد زيرا شما از گنجشكان بسيار افضل هستيد(29 انجيل متّي 10)
در نامه پولس به عبرانيان آمده است : افتادن به دست هاي خداي زنده چيزي هولناك است(31 رساله به عبرانيان 10)
-
۱۳۸۶/۱۲/۱۶, ۲۲:۰۷ #3
لطفا برای من حقانیت قرآن واینکه این کتاب از طرف خداست را اثبات کنید.من برای قانع کردن خودم مسایل و مثالهای علمی ذکر شده را سند قرار می دادم.اما چرا همه این مثالها از وجود دریاها گرفته تا اعجاب شتر همه در شبه جزیره عربستان ست؟؟چرا مثلا خداوند درباره کانگورو که در استرالیاست مثالی نزده؟؟مگر این کتاب برای همه جهانیان نازل نشده است؟
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۱۸:۴۲ #4
گویا دوستان قرآن شناس پاسخی برایتان ندارند!
پاسخ این است: خیر!
قرآن از آنجایی که نه کتاب آسمانی است و نه معجزه، تنها برای عرب شبه جزیره 14 سده پیش، آن هم نه همه شان، بلکه گروهی بیابانگرد و نادان گیرایی داشته و گروهی که در خود قرآن هم از ایشان یاد شده این گفته ها را نمی پذیرفتند.
دانش گوینده قرآن درباره آفرینش هستی، گردش ماه و خورشید به دور زمین، گسترده شدن زمین به هنگام آفرینش آن، بر آمدن و فرو رفتن خورشید و ... نشان دهنده این موضوع است.
ویرایش توسط سنبلعلی : ۱۳۸۷/۰۱/۰۵ در ساعت ۱۸:۴۲
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۱۸:۵۰ #5
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۲۱:۰۴ #6
نه این جواب درست نیست.ما هم اگر تو اون زمان باشیم بهتر از اونا نمیشیم.پیشرفت علم تفسیر قرآن باعث شده ما الان مسائل قرآنی و بفهمیم.مطمئنا مردم آینده خیلی از مسائلی روکه ما الان نمیفهمیم ، میفهمن.اون بخاطر پیشرفت علمه ،از جمله علوم قرآنی.
جواب آسمان،به نظر من اینا ایرادای بنی اسرائیلییه.مثل زمانی که حضرت علی (ع) میگفت:تا من هستم از من بپرسید،بعد یک سری آدمای کوتاه فکر مثلا می پرسیدن ،موی سر ما چند تاست.
در ضمن کی گفته تو قرآن اسمه کانگورو نیست،معانی قرآن اینقدر زیاده که هنوز کسی نمیدونه ،فکر کنم تا روز قیامتم کسی نتونه بفهمه. این معانیکه الان هست خیلی سطحییه برای من و شمای دنیاپرست.
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۲۱:۵۶ #7
در ضمن کی گفته تو قرآن اسمه کانگورو نیست،معانی قرآن اینقدر زیاده که هنوز کسی نمیدونه ،فکر کنم تا روز قیامتم کسی نتونه بفهمه. این معانیکه الان هست خیلی سطحییه برای من و شمای دنیاپرست.
دوست عزيزم
قرآن كتاب هدايته نه جانور شناسي . مواردي هم كه توي قرآن اومده مثل زنبور عسل ، شتر و امثال اون براي اينه كه يك سري نكته هاي هدايتي و اعتقادي رو در اين قالب بيان كنه. از باب مشت نمونه خروار.
هدف از قرآن اينه كه ما رو به سعادت معنوي و اخروي برسونه .
اون چيزي كه ما بايد از قرآن انتظار داشته باشيم هم اين نيست كه تمام پيشرفت هاي علمي بشر رو و اين كه فلان پشه در فلان جزيره چجور موجوديه رو براي ما بيان كنه. قرآن نه كتاب پزشكيه نه كتاب جانور شناسيه نه كتاب نانو تكنولوژيه و نه ... . اون چيزي كه به عنوان يك انتظار درست از قرآن به حساب مي ياد اينه كه آموزه هاي قرآن مخالف علم نيست. با اين كه در 1400 سال پيش نازل شده اما اين گونه نيست كه با علم ضديت داشته باشه.
ما مي گوييم اگر قرآن كتاب آسماني نبود ، نمي توانست اين گونه باشد و قطعا در تضاد با علم قرار مي گرفت . حال آن كه اعجاز و شگفتي علمي قرآن در اينه كه در هيچ برهه اي از زمان با علم مخالفت نداره .
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۲۲:۱۶ #8
لطفا برای من حقانیت قرآن واینکه این کتاب از طرف خداست را اثبات کنید.من برای قانع کردن خودم مسایل و مثالهای علمی ذکر شده را سند قرار می دادم.اما چرا همه این مثالها از وجود دریاها گرفته تا اعجاب شتر همه در شبه جزیره عربستان ست؟؟چرا مثلا خداوند درباره کانگورو که در استرالیاست مثالی نزده؟؟مگر این کتاب برای همه جهانیان نازل نشده است؟
آسمان عزيز
زنبور عسل در روستا يا شهر يا منطقه شما وجود ندارد و فقط مختص عربستان است؟
و پروردگارت به زنبور عسل الهام کرد که از کوه ها و درختان و آنچه [از دار بست هایی] که [مردم] بر می افرازند، برای خود خانه هایی برگیر. نحل / 78 .
آسمان گرامي
در عربستان بيشتر گاو است يا در استراليا و كشورهايي كه هواي معتدل و خنك دارند؟
(در قرآن يك سوره كامل به اسم بقره (گاو) است)
آسمان جان
فيل در هندوستان بيشتر است يا در عربستان؟
(يك سوره كامل به نام فيل در قرآن آمده است)
دوست خوبم
كدام كشور غير از عربستان است كه اسب در آن نباشد؟
محبت و عشق به خواستنی ها [که عبارت است] از زنان و فرزندان و اموال فراوان از طلا و نقره و اسبان نشاندار و چهارپایان و کشت و زراعت، برای مردم آراسته شده است؛ اینها کالای زندگیِ [زودگذرِ] دنیاست؛ و خداست که بازگشت نیکو نزد اوست. (آلعمران: ۱۴)
آسمان گرامي
عربستاني كه حتي آب و علف هم ندارد ، ماهيش كجا بود ؟
پس هنگامی که به محل برخورد دو دریا رسیدند، ماهی خود را [که برای خوردن فراهم کرده بودند] از یاد بردند، [آن] ماهی راه خود را [به طور سرازیر] در دریا پیش گرفت. (الكهف: ۶۱)
نتيجه : آسمان گرامي اين كه فرموديد همه مثال هاي قران كريم همه در شبه جزيره عربستان است ، قضاوت درستي نيست. من مثال هايي را در جواب براي شما ذكر كردم . اگر كمي مطالعه و دقت كنيد ، موارد بيشتر را خودتان مي توانيد پيدا كنيد.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۲۲:۵۸ #9
-
۱۳۸۷/۰۱/۰۵, ۲۳:۲۱ #10
من پاسخ به نوشته ای دادم که دو هفته از زمان فرستادنش گذشته بود و این ربطی به تعطیلات و .. ندارد.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری