صفحه 6 از 6 نخست ... 456
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: شهوت عامل بدبختی بسیاری از جوانان ما(راهکار ارائه بدهید)

نوشته
    2,070
    مورد تشکر
    9,989 پست
    حضور
    61 روز 20 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام

ببخشید باگوشی تایپ میکنم اگ اشتباهی بود دیگه بعلت عدم دسترسی ب کیبورده......وای بدم میاد باگوشی تایپ کردنو.....

من فقط اخرین پست ک متعلق ب جناب شیعه اهل بیت هست رو خوندم.....حرفاشون کامل درسته....اصلا چندین سال سن بلوغ در دختران وپسران اومده جلو...

حالاعوملی ک جناب شیعه مثال زدن من جمله فساد و پوششای نامناسب و....ماهواره و فضای نامناسب تربیتی خونواده و.....

بنظرم باید برنامه اصلاحیه تربیتی پدران و مادران اینده رو ایجاد کنند تا فضای مسموم جامعه حل بشه...

الان مشکلی ک شایع شده درجوانان و نوجوانان مشکل خودارضایی هستش...ک بسیار خطرناکه خصوصا برای روان فرد ک بموند چ اثارتخریبی بدی دارد ...
    خالم پرستار بیمارستانه تعریف میکرد ک پسربچه 3 ساله ای اوردن بیمارستانشون بعلت تجاوز .... کارش نزدیک بوده ب عمل جراحی برسه---خب بگذریم از صدمه جسمانی ک بمرور زمان حل میشه اما میشه صدمه روحی روانیشم حل کرد؟میشه تضمین کرد این بچه در بزرگی شرور نشه یا مفسد نشه یا گوشه گیر همراه بااختلالات روانی نشه و....

اصلا خالم گفت خیلی حالم بد شد ......توجامعه زیاد شده---تو پرورشگاه ها---امارش ک میاد ادم شوکه میشه ولی جامعه مون رو اگ خودمون اصلاح نکنیم دراینده هیچ تضمینی برای سلامت روان بچه هامون نیس....

قبلنا ی حدیث خوندم جالب بود---ازمعصومین نقل شده بوذ ک شیطان از دوراه بوجود انسان راه پیدا میکنه1 غفلت 2 شهوت.غفلت رو میشه با نمازخوندن و عبادت و.... برطرف کرد و شهوت رو باازدواج ....

یاعلی
    ویرایش توسط راهیان عشق : ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ در ساعت ۲۳:۵۹
    خدایا دلم شهادت میخواهد...
    مردن رو که همه بلدن...

کمکم کن طوری زندگی کنم که لایق باشم...

نوشته
    20
    مورد تشکر
    55 پست
    حضور
    1 روز 1 ساعت 57 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام دوستان عزیز به زودی سرگذشت عجیب خودم رو همین جا براتون می نویسم من امروز صبح چهارشنبه این تاپیک رو دیدم و باید برم سر کار عصری میام می نویسم که بدونید من چی بودم و چی شدم. یا علی....

نوشته
    3
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    5 ساعت 55 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

در جوانی پاک زیستن شیوه پیغمبری است ورنه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار

واضحه که نیروی شهوت خیلی خیلی قویه چون با لذتهای شدید در کار است.
    من خودم چند تا تجربه برای نوجوانان و جوانان دارم که نباید توش شک کنند 1-هر وقت وسوسه ای شیطانی به شما رسید به خدا پناه ببرید چرا که خدا شنونده وداناست 2- (این راه حل تضمینی است و مخصوص اونهایی که توانایی ازدواج ندارن) سوره های قیامه و عبس و معارج و حاقه را به ترتیب بخوانید ترجیحا با صداس استاد غامدی و نرمافزار i quran
    3- حتما اقا پسر هایی که نمازشونو تو خونه میخونن برن مسجد و دختر خانم ها هم در خانه بخونن.
    امیدوارم این راهنمایی ها به کارتون بیاد جوانان عزیز(که حتما مورد 2 میاد) و بدانید که طبق سوره آل عمران خداوند بهتر از اینها با لذت های بینهایت به شما خواهد داد.
    هر کس بر خدا توکل کند خدا بر او کافیست...

صفحه 6 از 6 نخست ... 456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری