صفحه 1 از 12 12311 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: احضار جن

شروع کننده موضوع

نوشته
    1
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

احضار جن

من در مودر احضار جن در شکم

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

ممكن است در مورد احضار ارواح چنان كه آيت الله مكارم شيرازي در كتاب ارتباط با ارواح آن را به اثبات رسانده اند ،‌ شك وجود داشته باشد ، اما در مورد احضار جن چنين شكي نيست و امري ثابت شده است. در اين مورد مي توانيد به خاطراتي كه از علما و برخي اشخاصي كه در اين زمينه فعاليت هايي داشته اند مراجعه كنيد. مطالعه كتاب سفينه الصادقين مي تواند مفيد باشد.
    اما بايد توجه داشت كه نبايد ادعاي هر كسي را مبني بر احضار جن پذيرفت . بسياري از اشخاص هستند كه با كلاه برداري با اين روش به ارتزاق مي پردازند.

نوشته
    11
    مورد تشکر
    17 پست
    حضور
    6 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اين امر كاملا صحت دارد و طبق گفته هاي قرآن جن وجود خارجي دارد و ميتوان آن را احضار نمود و در خدمت آورد و بعضي مواقع به آزار و اذيت انسان مي‌پردازند. بنده به شخصه حضورش را درك ميكنم و چندين بار با فواصل دور موفق به ديدنش شده‌ام.
    البته طبق گفته‌هاي ائمه و پيامبران انواع جن وجود دارند مانند ما انسانها پس اگر با سلام بر پيامبر و صلوات وارد محلي بشويد مطئن باشيد كه گزندي به شما نخواهد رسيد.

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما

نقل قول نوشته اصلی توسط mirzaii نمایش پست
    من در مودر احضار جن در شکم
    يكي‌ از مسائل‌ مهم‌ و دقيق‌ در خصوص‌ جن‌ و شيطان‌، تسخير آن‌ها است‌، يعني‌ آيا مي‌توان‌ بر آن‌ها مسلط‌ شد و از آنان‌ در امور زندگي‌ كمك‌ خواست‌؟
    مسلم‌ است‌ كه‌ تسخير جن‌ ممكن‌ بوده‌ وعده‌اي‌ توانسته‌اند جن‌ و حتي‌ شيطان‌ را مسخر كنند و به‌ استخدام‌ خود‌ درآورند. اگر چه‌ نمي‌توان‌ براي‌ تسخير جن‌ يك‌ قاعده‌ و اسلوب‌ مشخص‌ و كلي‌ داد اما گروهي‌ كه‌ در اين‌ باره‌ تلاش‌ كرده‌ و به‌ نتائجي‌ دست‌ يافتند، مرتاضان‌ و ساحران‌ بودند كه‌ با رياضت‌هاي‌ مخصوص‌ و غالبا غير شرعي‌ قادر بر اموري‌ شدند، حتي‌ افرادي‌ بعضي‌ جنيان‌ را براي‌ امور دنيوي‌ "دست‌ يابي‌ به‌ برخي‌ امور پنهاني‌ از قبيل‌ پيدا كردن‌ اموال‌ مسروقه‌ به‌ خدمت‌ مي‌گرفتند .
    در قرآن‌ كريم‌ راجع‌ به‌ تسخير جن‌ و شيطان‌ تنها دربارة‌ حضرت‌ سليمان‌ آمده‌ است‌. از نعمت‌هايي‌ كه‌ خدا به‌ حضرت‌ عطا كرد: "و من‌ الجن‌ من‌ يعمل‌ بين‌ يديه‌ باذنه‌؛[1] برخي‌ از جنيان‌ پيش‌ روي‌ او به‌ اجازة‌ پروردگارش‌ كار مي‌كنند".

1: سباء (34) آية 12

نوشته
    2
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آیا هر کسی می تواند جن احضار کند من به این کار علاقه فراوانی دارم از کجا می توانم کمک بگیرم

نوشته
    46
    مورد تشکر
    87 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

هر شخصی نمیتواند احضار جن کند
    آن شخص باید ریاضت کرده باشد و کاملا با عالم جن آشنا باشد و بداند جن چیست
    به نظر من چنین عملی را تجربه نکنید الا اگر کاملا با حالت روحی و جسمی خود آشنا باشید به خاطر این که با مجرد دیدن جن از قدرت جسمی شما کاسته میشود و احساس خستگی فراوان میکنید و مسئله مهم تر اين است كه اگر جن را برای اولین بار ببینید یعنی این که هر روز جن را خواهید دید .. پس اگر وارد چنین قضیه ای شدید رهایی ندارید و باید از زندگی خود مایه بگذارید.

احضار جن ممکن است
    ویرایش توسط جانم فدای رهبر : ۱۳۸۷/۰۸/۱۲ در ساعت ۱۲:۴۲
    قمه زنى حرام و وهن به مذهب است

نوشته
    398
    مورد تشکر
    481 پست
    حضور
    5 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

تا دلت بخاد سایت در موردش هست

?!who's winner

نوشته
    611
    مورد تشکر
    866 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط donys69 نمایش پست
    آیا هر کسی می تواند جن احضار کند من به این کار علاقه فراوانی دارم از کجا می توانم کمک بگیرم
    سلام:
    اگر چه نظر دوستمان بعد از پست شما از راویه ای صحیح است
    بله همه میتوانند جن احضار کنند!!!
    چون معتقدم همه میتوانند سر کلاس بیست بگیرند.
    اما بعضی های باید سعی بیشتری کنند بعضی ها سعی کمتری کنند
    بعضی ها استعداد ذاتی بهتری دارند بعضی ها کمتر
    و باز معتقدم صرفا تمام دانشمندان از ما با هوش تر نبودند فاکتور برد آنها اراده قویتر و خود باوری بود.
    اما احضار جن:
    جن ها دارای رتب گوناگون هستند بالاترین آنها شاه جن مشرق و مغرب و به ترتیب
    مانند انسانها داری رتبه پایین تر
    و پایین ترین انها :جن قبرستان است که مرتبه پایینی دارند و با سه روز برنامه میتوان آنها را احضار کرد که بهتر است نشود و نشود و نشود.
    البته بجز رتبه داری سیستم های مشابه مانند پری و دیو هستند
    پری نوع زیبایی جن است با چشمانی گیرا و جذاب
    و دیو (نه دیو و هیولای خیالی و غول پیکر) دارای همان ابعتد جن است فقط چشمانشان عمودی هستند و افقی نیستند.
    پناه بردن مردانی از ادم به مردانی از جن در ایات اولیه قل اوحی(سوره جن) منع
    شده است.
    و باز به نظر من اطلاعات لازم در این تاپیک در مورد جن داده شده است
    لطفا دوستانی که به احضار وارد هستند و یا اطلاعاتی دارند به هیچ عنوان در
    تاپیک فوق نگذارند.
    این بازی خطرناک است
    این جمله را از من بیسواد قبول کنید اگر بیسوادم اما بحد کافی با این افراد و صدمه
    های وارد شده به انها اطلاع دارم.
    اگر من مدیر بودم حتما این تاپیک را میبستم با پوزش از استارتر محترم

آفت تفکر تعصب است
    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
    ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
    حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.

نوشته
    17
    مورد تشکر
    31 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسمه تعالي
    با سلام

ولي با مراجعه به ظاهر سوره مباركه جن اينگونه مشاهده مي گردد كه حتي حضرت رسول اكرم(ص) نيز خود شخصا" اين موجودات را مشاهده ننمودند بلكه حضرت جبرائيل امين(ع) ايشان را مطلع نمودند و به قول ران كريم جن موجودي است ماوراي حس انساني و درك ما و به عالم ماوراء الطبيعه تعلق دارد البته با كساني كه جن را احضار و يا حتي با آن گفتگو نموده اند نيز نشست و برخواستي نموده ام ولي نه همه از تخيلات و عقده هاي دروني آنان آنان سرچشمه مي گيرد . نمي دانم خداوند متعال بهتر مي دانند

10. تشکر

نوشته
    611
    مورد تشکر
    866 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط rezvzni نمایش پست
    بسمه تعالي
    با سلام

ولي با مراجعه به ظاهر سوره مباركه جن اينگونه مشاهده مي گردد كه حتي حضرت رسول اكرم(ص) نيز خود شخصا" اين موجودات را مشاهده ننمودند بلكه حضرت جبرائيل امين(ع) ايشان را مطلع نمودند و به قول ران كريم جن موجودي است ماوراي حس انساني و درك ما و به عالم ماوراء الطبيعه تعلق دارد البته با كساني كه جن را احضار و يا حتي با آن گفتگو نموده اند نيز نشست و برخواستي نموده ام ولي نه همه از تخيلات و عقده هاي دروني آنان آنان سرچشمه مي گيرد . نمي دانم خداوند متعال بهتر مي دانند
    سلام دوست گرامی مرا ببخشید ولی چطور همچین استنباطی کردید؟
    در سوره جن به جن های مسلمان و غیر مسلمان اشاره شده
    اگر سوالی داشتند از پیامبر میپرسیدند
    پیامبر حضرت روح الامین را دیدند و ملائک را و مسئله معراج این گروه مجردات مرتبه بالاتری نسبت به جن
    دارند و خوب ماورا حس انسانی ودرک ما عالم ماورا طبیعه هستند
    اینها را پیامبر دیده
    بعد چگونه میتوان انرا دلیلی دانست که پیامبر آنها را ندیده باشد؟
    در مورد مردم عادی که مدعی دیدنش هستند اکثر خواب و تخیل و بختک و... را جن میپندارند یا لا اقل به قول
    شما دروغ های با گرایش روانی میگویند اما
    میتوانید دیدن جن توسط ایت الله کشمیری و طباطبائی و ... را پیگیری کنید
    همچنین دیدار امام حسین با جعفر جنی(زعفر نام عبری اوست)

فقط اینکه رفتن بدنبال احضار کار نادرستی است
    یا به گروه نود و نه درصدی شیادین بر میخورند که با استفاده از اکازیب در مورد جن کلاهبرداری میکنند.
    یا اینکه اگر به گروه یکی دو درصدی هم بخورند و یاد بگیرند احضار را در اصل در چاه بدبختی خود را گرفتار
    کردند.
    آفت تفکر تعصب است
    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
    ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
    حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.

12. تشکرها 2

صفحه 1 از 12 12311 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری