|
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | امتیاز موضوع | نحوه نمایش |
|
|
1
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
|
به نام خداوند بخشند مهربان السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ الْبَرِیَّهِ ، السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَهُ الشَّهِیدَهُ، السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمَظْلُومَهُ الْمَغْصُوبَهُ سلام بر تو، سلام بر تو ریحانه پیامبر که مظهر نوری و سرچشمه ظهور! بگذار این درهای بسته بسوزند،سلام بر تو این روزهای گُر گرفته، خاکستر شوند. این شبهای بیرحم، شعلهزاری از ندامت شوند. کجایِ خاک، نمناکیِ گونههایت را در خود فرو کشیده است؟ کجایِ خاک، پهلوی شکستهات را به جوانه نشسته است؟ بر طبلِ طغیان بکوبم یا سر بر دیوارههای سکوت و سیاهی؟ چشمهایم را از کدام دریچه به دار بیاویزم؟ پیراهنِ عزاداری را در آغوش کدام باد رها کنم؟ تو را کدام بهار سوخته، پرپر باور خواهد کرد؟ تو را کدام قناری، با گلویِ بسته فریاد خواهد کشید، ترانه خواهد خواند؟ فاطمه علیهاالسلام ، طلوع طراوت است در حرارت دلها. فاطمه علیهاالسلام ، نور نیایش است، در شب نشینیِ تیرهگیها. ![]() مجموعه پیش رو نرم افزار پرتابلی ست که حاصل زحمات دوستان و کارشناسان کانون گفتمان قرآن می باشد. با استعانت از خداند بلند مرتبه و کمک اساتید و دیگر دوستان مجموعه ای در برگیرنده بیش از 40 پرسش و پاسخ در باب حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها تقدیم شما خوبان میشود. این اثر شامل موضوعاتی چون : مساله فدک ، نحوه شهادت بزرگ بانوی اسلام ، دلایل اختفای قبر ایشان ، عصمت حضرت زهرا و مقام اهل بیت بر اساس سوره دهر و ...می باشد. امید که مورد قبول درگاه حضرتش قرار گیرد. ![]() وظیفه خودم میدونم که از زحمات همه دوستان و اساتید سایت خصوصا همکار تدوین و همکارمدیر سایت بی نهایت تشکر کنم لینک دانلود مجموعه پرسش و پاسخ یاس کبود |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط iranproud : ۱۳۸۹/۰۲/۲۸ در ساعت ۰۶:۱۹ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
2
|
||||||||||||||||||
|
دوست جديد
![]() ![]()
![]() |
سلام
اجرک الله یا صاحب الزمان فی هذه المصیبه از شما هم تشکر میکنم زیبا بود و مفید. |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط jalil82191 : ۱۳۸۹/۰۲/۲۷ در ساعت ۰۶:۲۳ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 22 |
|
|
3
|
||||||||||||||||||
|
مدير كل سايت
![]()
|
مقام معظم رهبري ( دام عزه العالي) :دختر پيامبر معماي ناگشوده ذهن بشر و معارف بشري است ( حديث ولايت - ج 2 - ص 145) زهرا است فروغ ابدي و ازلي دراوج ولايت است همتاي علي در هر غم و محنتي امام باقر يا فاطمه مي گفت به آواز جلي ضمن عرض تسليت خدمت همه دوستداران اهل بيت عصمت و طهارت( عليهم السلام ) نرم افزار بسيار زيبايي است اجر تمام عزيزاني كه در انتشار اين نرم افزار پرمحتوا زحمت كشيده اند با حضرت فاطمه الزهرا ( سلام الله عليها ) التماس دعا |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط خادم قرآن : ۱۳۸۹/۰۲/۲۷ در ساعت ۰۶:۴۶ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
4
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
احسنت بارک الله باری فیک .
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 12 |
|
|
5
|
||||||||||||||||||
![]()
|
بر حاشیه گلبرگ شقایق بنویسید
گل طاقت بین در و دیوار ندارد اجرتان با فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 10 |
|
|
6
|
||||||||||||||||||
|
همکار تدوین مدیر سایت
![]()
![]() |
به نام خدا
يا ايها العزيز مسنا واهلنا الضر وجئنا ببضاعه مزجاه فاوف لنا الكيل وتصدق علينا ان الله يجزي المتصدقين اللهم صل علي فاطمة و ابيها و بعلها و بنيها و سرالمستودع فيها بعدد ما احاط به علمك ضمن عرض تسليت بمناسبت شهادت بضعة الرسول زهراي بتول سلام الله عليها جايي كه امام خميني (ره) در مقام توصيف زهراي مرضيه سلام الله عليها فرمودند "زنى كه هر كسى با هر بينش درباره او گفتارى دارد و از عهده ستايش او برنيامده. احاديثى كه از خاندان وحى رسيده به اندازه فهم مستمعان بوده و دريا را در كوزه اى نتوان گنجاند، و ديگران هر چه گفته اند به مقدار فهم خود بوده، نه به اندازه مرتبت او."حقيقتا در باب فضائل آن ليله قدر و انسيه حورا و ام ابيها چگونه مي توانيم سخن بگوييم . نرم افزار فوق بضاعت مزجاتي است كه با عنايت بزرگ بانوي دوعالم تهيه و تنظيم گشته و مفاد و محتواي علمي و حقايق مندرج در آن نيز بي هيچ شك و شائبه اي به الطاف و عنايات " زني است كه اگر مرد بود جاي رسول الله بود ." خداي فاطمه - سلام الله عليها - را سپاس مي گوييم كه نظر عنايت بزرگ بانوي دو عالم شامل حال ما گشت و اميد كه ذخيره قبر و قيامت گردد . هر چند سخن در شان مظلومه علي (ع) برايمان ناممكن است اما آب دريا را اگر نتوان كشيد هم بقدر تشنگي بايد چشيد از زحمات همه دوستان پيدا و پنهان بويژه مدير محترم سايت ، جناب آقاي عاصي – كه علاوه بر مطالب عالي و بسيار علمي ، استنادات بي نظير ايشان از منابع و مستندات تاريخي و غيره به غناي مطالب بسيار كمك كرد - و سركار خانم ايران پرود - كه عنايت هميشگي خدمت به ساحت قران كريم و اهل بيت رسول گرامي (ص) سرمايه ارزشمند شان است – سپاسگزاري ميكنم . ان شالله اين عنايت لا ينقطع تا آخرين لحظات زندگي مشمول حال ايشان و همه ما باشد . پرستوي مهاجرم چرا زلانه مي روي اگر زلانه مي روي چرا شبانه مي روي قرار من ، شكيب من ، مهاجر غريب من فداي غربتت شوم كه مخفيانه مي روي اللهم صل علي فاطمة و ابيها و بعلها و بنيها و سرالمستودع فيها بعدد ما احاط به علمك |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
7
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
|
ماشالله به خواهر خوب و مهربونم ایران عزیز که از هر انگشتش 10 هنر میریزه...
برای سلامتیش صلوات بفرست ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 7 |
|
|
8
|
||||||||||||||||||
![]()
|
فوق العاده بود.
از زحمات تمام دست اندرکاران بخصوص سرکار ایران پرود تشکر میکنم. اجر زحمات شما با فرزند حضرت زهرامرضیه سلام الله علیهما حضرت بقیةالله روحی فداه. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
9
|
||||||||||||||||||
|
عضو ماندگار
![]() ![]()
![]() |
با سلام
من هم به نوبه خودم به ایران تشکر عرض می کنم این گونه نرم افزار ها واقعا دل منو شاد میکنه و ثوابی که سازنده های اینگونه نرم افزار ها میکنند خیلی زیاده . خوشا به سعادت تون . عواملی که سعی در تولید این گونه نرم افزار ها می کنند انشاالله که به کربلا و مکه و مدینه و... قسمتش بشه . الهی آمین اینگونه نرم افزار ها واقعا ستودنی هست و واقعا جای تقدیر و تشکر داره و خدمت بزرگی به مسلمان های فارسی زبانه بازهم از ایران تشکر می کنم که تلاش در تولید و پخش اینگونه نرم افزارها داره . اجرت با خدا |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط مولودحسین : ۱۳۸۹/۰۲/۲۸ در ساعت ۰۳:۳۷ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
10
|
||||||||||||||||||
|
عضو صميمي
![]() ![]()
![]() |
سلام من هم به نوبه خودم از ایران خانم تشکر میکنم . واقعا کار بزرگی انجام دادید.
من یک پیشنهاد داشتم خدمت شما . اگر ما این نرم افزار ها رو توی سایت های دیگه تبلیغ کنیم . اشکالی که ندارد . یا علی |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط MOSTAFA14 : ۱۳۸۹/۰۲/۲۸ در ساعت ۰۵:۲۴ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| نرم افزار،شبهات فاطمیه |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |