جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: اجاره نامه برای وام

نوشته
    74
    مورد تشکر
    71 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اجاره نامه برای وام

سلام
    دانشگاه وامی دارد با عنوان وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل ( به مبلغ یک میلیون و 250 هزار تومان)
    یکی از مدارکی که صنوق رفاه دانشگاه دریافت می کند مدرک اجاره نامه است اما من الان برای رهن مسکن نیازی به این پول ندارم چون پدرخانمم چند سالی یک آپارتمان در اختیارم قرار خواهد داد اما برای مصارف دیگر این پول می تواند به من کمک کند. سوال اینجاست که آیا می توانم با یکی از اقوام که مالک ملکی است قرارداد اجاره نامه ای امضا کنم بدون اینکه وجهی را به عنوان ودیعه یا اجاره به او پرداخت کنم و از آن مدرک اجاره نامه برای دریافت وام استفاده کنم؟

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

شما مقلد كي هستين بفرمايين تا اساتيد پاسخ رو بر اساس اون به شما بدن ؟‌

نوشته
    74
    مورد تشکر
    71 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

حضرت آیت الله سیستانی

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

كاري كه شما مي كنيد اصلا اجاره كردن ساختمان ومسكن نيست بلكه راهي است براي گرفتن وام .واز طرفي اين گونه وامها براي رفع مشكلات اون دسته از دانشجوياني است كه مشكل مالي دارن ويا پدر زن پول داري مثل شما ندارن پس ازجهت شرعي واخلاقي كار شما بي اشكال هم نيست ...
    زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم

نوشته
    74
    مورد تشکر
    71 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    خوب دوست ندارم بعضی از حرفها رو بزنم اما شاید الان که بحث سوال فقهی به بحث اخلاقی تبدیل شده شاید گفتنش بهتر باشد
    اولا پدرخانم من پولدار نیست ولی فقیر هم نیست و اگر این تصمیم را دارد به خاطر اینست که می داند من با حقوق ماهیانه هفتاد هزار تومان نمی توانم اجاره خانه بدهم آن هم در شهر مشهد و خانه ای هم که کسی موقتا در اختیار دیگری قرار می دهد به معنی بخشیدن آن به فرد نیست و هر وقت مالک اراده کند، ما باید با آن خانه خداحافظی کنیم اعم از اینکه مالک پدرم باشد یا پدرخانمم باشد یا برادرم باشد یا کس دیگر.
    من چون منزلی ندارم در طرح مسکن مهر ( اگر با آن آشنا باشید و انشا الله با موفقیت انجام شود) ثبت نام کردم. و باید در یک سال اول شش میلیون تومان به تعاونی بپردازیم. بعد از آن هم 15 میلیون تومان وام 15 ساله دارد. اگر من می خواهم ( در صورت عدم وجود اشکال شرعی) از این وام استفاده کنم برای اینست که حداقل یک میلیون تومان از شش میلیون تومان اولیه را بتوانم با استفاده از این وام پرداخت کنم.
    نکته آخر اینکه دانشگاه حاضر است به دانشجویان روزانه متاهل این وام را پرداخت کند. من هم دانشجوی روزانه متاهل هستم که به این پول احتیاج دارم. مدارک مورد درخواست دانشگاه عقدنامه من و مدرک اجاره نامه است. من پرسش کردم آیا اگر من چنان مدرک اجاره نامه ای به دانشگاه بدهم از نظر شرعی ایرادی دارد یا خیر؟ اگر شرع به من اجازه ندهد چشم می پوشم و بی نیازی پیشه می کنم و اگر شرع به من اجازه بدهد بی خودی به خود و خانواده ام سختی نمی دهم

نوشته
    513
    مورد تشکر
    1,094 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط کاربر جدید! نمایش پست
    سلام
    خوب دوست ندارم بعضی از حرفها رو بزنم اما شاید الان که بحث سوال فقهی به بحث اخلاقی تبدیل شده شاید گفتنش بهتر باشد
    اولا پدرخانم من پولدار نیست ولی فقیر هم نیست و اگر این تصمیم را دارد به خاطر اینست که می داند من با حقوق ماهیانه هفتاد هزار تومان نمی توانم اجاره خانه بدهم آن هم در شهر مشهد و خانه ای هم که کسی موقتا در اختیار دیگری قرار می دهد به معنی بخشیدن آن به فرد نیست و هر وقت مالک اراده کند، ما باید با آن خانه خداحافظی کنیم اعم از اینکه مالک پدرم باشد یا پدرخانمم باشد یا برادرم باشد یا کس دیگر.
    من چون منزلی ندارم در طرح مسکن مهر ( اگر با آن آشنا باشید و انشا الله با موفقیت انجام شود) ثبت نام کردم. و باید در یک سال اول شش میلیون تومان به تعاونی بپردازیم. بعد از آن هم 15 میلیون تومان وام 15 ساله دارد. اگر من می خواهم ( در صورت عدم وجود اشکال شرعی) از این وام استفاده کنم برای اینست که حداقل یک میلیون تومان از شش میلیون تومان اولیه را بتوانم با استفاده از این وام پرداخت کنم.
    نکته آخر اینکه دانشگاه حاضر است به دانشجویان روزانه متاهل این وام را پرداخت کند. من هم دانشجوی روزانه متاهل هستم که به این پول احتیاج دارم. مدارک مورد درخواست دانشگاه عقدنامه من و مدرک اجاره نامه است. من پرسش کردم آیا اگر من چنان مدرک اجاره نامه ای به دانشگاه بدهم از نظر شرعی ایرادی دارد یا خیر؟ اگر شرع به من اجازه ندهد چشم می پوشم و بی نیازی پیشه می کنم و اگر شرع به من اجازه بدهد بی خودی به خود و خانواده ام سختی نمی دهم

به نام خدا
    با عرض سلام
    دوست عزیز انچه که مهم است اینه که در گرفتن وام و ... تقلبی نباید صورت گیرد اما اینکه این وام حق شماست یا در صورت داشتن شرایطی که دارند حق شما میشود باید از مسوولینی گه وام را می دهند سوال کنید
    بنده شماره تلفن دفتر آیت الله سیستانی رو خدمتتون تقدیم می کنم شما می تونید جهت اطمینان بیشتر با دفتر آن بزرگوار تماس گرفته و پاسخ خود را دریافت نمایید
    7836464-0251
    7836363-0251
    ادرس سایتشون هم
    http://www.sistani.org
    یا حق

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری