صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: دوران عقد

شروع کننده موضوع

نوشته
    1
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوران عقد

بسمه تعالی
    با سلام
    دختری هستم که متاسفانه چند سال به گناه خودارضائی مرتکب می شدم و هر چند وقت یکبار این کار را انجام می دادم اما نمی دانستم گناه کبیره است و چه عواقب بدی می تواند داشته باشد تقریبا 6 ماه است که سعی کردم از این گناه زشت دوری کنم و شاید در طول این مدت یکی دوبار متاسفانه این اتفاق برایم تکرار شده است. من بتازگی عقد کرده ام البته چون تازه عقد کردیم هنوز خیلی با همسرم در ارتباط نبودیم . اما یکی از دفعاتی که کنار هم نشسته بودم و شوهرم دستم را گرفته بود به طور کاملا غیر ارادی و ناخواسته این اتفاق برایم برایم تکرار شد و بشدت مرا نگران کرده می ترسم در هر ارتباطی که با او دارم این اتفاق برایم بیافتد. و از طرفی می ترسم بعد از ازدواج نتوانم رابطه خوبی با همسرم داسته باشم و نیازش را برطرف کنم یا اینکه او بعد از مدتی متوجه شود که من این مشکل را داشته ام.(او که در گناه من شریک نیست و این مشکل من است ) و از طرفی می ترسم خودم هم بیش از پیش ضربه بخورم. با توجه به اینکه ما تا 6 ماه دیگر امکان شروع زندگی مشترک برایمان وجود ندارد خواهش می کنم مرا در این رابطه راهنمایی فرمایید که در این دوران عقد مرتکب گناه نشوم و بعد از ازدواج هم بتوانم رابطه خوبی با همسرم داشته باشم.
    البته من نمی دانم تمایلات جنسی همسرم در چه حد است و چقدر ما می توانیم نیاز یکدیگر در این رابطه برطرف کنیم. آیا ما می توانیم ارتباط سالمی با هم داشته باشیم؟ نگرانم اگر همسرم از مردهایی باشد که زیاد تمایلی به این مسئله ندارند من خدای ناکرده ارتکاب به این عمل زشت بعد از ازدواج برایم تکرار شود. خواهش می کنم کمکم کنید. با توجه به اینکه همسرم هم فرد مومنی است دلم می خواهد زندگی خوبی با هم داشته باشیم و همسر خوبی برایش باشم.

سوال دیگر اینکه آیا در دوران عقد با توجه به اینکه بین دو نفر ملاعبه انجام شده و هر دو تحریک می شوند اما آمیزش صورت نمی گیرد آیا این ملاعبه باعث گناه نمی شود؟ آیا در اثر این ملاعبه غسل بر آنها واجب می شود؟
    اینکه دو نفر که از سلامت جنسی برخوردارند آیا در ملاعبه ای که در دوران عقد صورت می گیرد هم ممکن است ارضا شوند و به ارگاسم برسند؟ اگرچنین چیزی ممکن است آیا از نظر اسلام و از نظر بهداشتی چنین ارتباطی صحیح است؟

اینکه گفته شده بیش از چهار ماه آمیزش نداشتن حرام است پس در دوران عقد تکلیف این مسئله چه می شود؟
    قبلا از راهنمایی های شما کمال تشکر را دارم و برایتان آرزوی توفیق روزافزون می کنم.

نوشته
    300
    مورد تشکر
    856 پست
    حضور
    49 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط minasalehi نمایش پست
    تقریبا 6 ماه است که سعی کردم از این گناه زشت دوری کنم و شاید در طول این مدت یکی دوبار متاسفانه این اتفاق برایم تکرار شده است.
    بسم الله الرحمن الرحيم
    باسلام وآرزوي موفقيت
    از اين كه عقد كرديد خوشحاليم كه بالاخره شما با يك مرد محرم شديد و به صورتي قوي تر مي توانيد جلوي ناملايمات جنسي خود رابگيريد
    فكر مي كنم شايد همين اراده قوي شما و انگيزه قوي در ترك معصيت باعث شده خداوند براي شما گشايش كرده است.
    من بتازگی عقد کرده ام البته چون تازه عقد کردیم هنوز خیلی با همسرم در ارتباط نبودیم . اما یکی از دفعاتی که کنار هم نشسته بودم و شوهرم دستم را گرفته بود به طور کاملا غیر ارادی و ناخواسته این اتفاق برایم برایم تکرار شد و بشدت مرا نگران کرده می ترسم در هر ارتباطی که با او دارم این اتفاق برایم بیافتد
    گاربرگرامي اگر چه از نظر عرف جامعه دوران عقد دوراني است كه دختر و پسر از يكديگر جداهستند و رفتارشا عرفا همچون زن و شوهرها نيست، اما شرعا زن و شوهر هستيد و مي توانيد هرگونه لذتي كه خداوند براي زن و شوهرها قرار داده از يكديگر ببريد؛ البته سعي كنيد مسائل عرفي را رعايت كنيد حتي الامكان، بنابراين تازماني كه در كنار يكديگر هستيد سعي كنيد فقط همان زمان از آن افكار داشته باشيد تا احساس نيازتان برطرف شود ولي زماني كه تنها هستيد خود را كنترل كنيد.
    و از طرفی می ترسم بعد از ازدواج نتوانم رابطه خوبی با همسرم داسته باشم و نیازش را برطرف کنم یا اینکه او بعد از مدتی متوجه شود که من این مشکل را داشته ام.(او که در گناه من شریک نیست و این مشکل من است ) و از طرفی می ترسم خودم هم بیش از پیش ضربه بخورم. با توجه به اینکه ما تا 6 ماه دیگر امکان شروع زندگی مشترک برایمان وجود ندارد خواهش می کنم مرا در این رابطه راهنمایی فرمایید که در این دوران عقد مرتکب گناه نشوم و بعد از ازدواج هم بتوانم رابطه خوبی با همسرم داشته باشم
    نگران اين مطلب نباشيد مطمئن باشيد همسرشما هم مانند شما چنين نيازي دارد و نيازي نيست هيچ وقت درمورد اين مشكل باب گفتگو را باهم بازكنيد.ولي مي توانيدزماني كه با هم خصوصي مي شويد احساس نياز خود را به ايشان ابراز كنيد، ولي مواظب باشيد در دوران عقد مسائل عرفي را رعايت كنيدتا شش ماه بگذرد.
    آیا در دوران عقد با توجه به اینکه بین دو نفر ملاعبه انجام شده و هر دو تحریک می شوند اما آمیزش صورت نمی گیرد آیا این ملاعبه باعث گناه نمی شود؟ آیا در اثر این ملاعبه غسل بر آنها واجب می شود؟
    اینکه دو نفر که از سلامت جنسی برخوردارند آیا در ملاعبه ای که در دوران عقد صورت می گیرد هم ممکن است ارضا شوند و به ارگاسم برسند؟ اگرچنین چیزی ممکن است آیا از نظر اسلام و از نظر بهداشتی چنین ارتباطی صحیح است؟
    اين كار باعث گناه نمي شود چون شما به يكديگر محرم هستيد بلكه شايد چه بسا براي اين كه به گناه نيافتيد تا زماني كه در كنار يكديگر هستيد اين كار را بكنيد تا ارضاشده و درخلوت به فكر گناه نيافتيد.
    غسل براي شما لازم نمي شود.
    يكي از حكمت هاي اين محرميت همين است كه شما را از فكر گناه درخلوت بازمي دارد
    سعي كنيد بيشتر بايكديگرارتباط داشته باشيد
    اینکه گفته شده بیش از چهار ماه آمیزش نداشتن حرام است پس در دوران عقد تکلیف این مسئله چه می شود؟
    اين مسئله مربوط به زن و شوهرها است البته فكر مي كنم شما در وضعيتي هستيد كه چاره اي جز رعايت عرفي را نداريد .
    ویرایش توسط از قرآن بپرس : ۱۳۸۷/۰۲/۰۵ در ساعت ۰۹:۳۶

نوشته
    147
    مورد تشکر
    207 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

قبل از اين که به پاسخ شما بپردازيم، پيوند ازدواج شما را تبريک عرض مي کنيم و اميدواريم خداوند اين پيوند را براي شما مبارک گرداند و در پرتو آن به خير و سعادت دست يابيد و يک زندگي پر برکت و توأم با آرامش داشته باشيد. همانطور که مي دانيد ازدواج مراحلي دارد که اگر در هر مرحله اي براساس شناخت و آگاهي و سنجيده گام برداريد به خوبي از آن مرحله عبور مي کنيد و به تدريج آماده زندگي مشترک مي شويد و اگر اين مراحل به خوبي طي شود در واقع سنگ بناي ازدواج و زندگي مشترک به خوبي و با استحکام گذاشته مي شود و پايه هاي زندگي در واقع مستحکم مي شود.
    مرحله اول دوران خواستگاري است که شما بحمدالله به خوبي آن را پشت سر گذاشته ايد و الان در مرحله دوم قرار داريد؛ يعني مرحله نامزدي و دوران عقد. اين مرحله در واقع مکمل مرحله قبلي است. در مرحله قبل شما يک شناخت اجمالي نسبت به يکديگر پيدا کرديد و براساس آن تصميم گرفتيد با هم ازدواج کنيد يعني همديگر را در واقع پسنديديد با توجه به اين که انسان يک موجود پيچيده و داراي ابعاد گوناگوني است و به لحاظ شخصيتي از ويژگي هاي خاصي برخوردار است لازم است که در اين دوران عقد که بسيار شيرين و جالب است شناخت و آگاهي خود را نسبت به روحيات يکديگر کاملتر کنيد تا براي زندگي مشترک از آمادگي هاي خوبي برخوردار شويد. به نظر مي آيد در اين دوره چندين کار شما بايد انجام دهيد تا هم لذت کافي در اين دوره ببريد و دچار روزمره گي نشويد و هم آمادگي هاي لازم را براي ادامه زندگي پيدا کنيد.

نظرات شخصی نگارنده به صورت *نظرشخصی*درج میشوند .
    سایر جوابیه ها رونوشتی است از بانک سوالات نشریه الکترونیکی "پرسمان" به آدرس:

http://porseman.org/q/

نوشته
    147
    مورد تشکر
    207 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

1. بخشي از دوره را بايد به ارضاء نيازهاي عاطفي و جنسيخود بپردازيد و اين بخش را نبايد دست کم بگيريد زيرا يکي از مهمترين فلسفه هاي ازدواج تأمين نيازهاي عاطفي و جنسي است. اگر اين نياز به خوبي و در حد لازم ارضاء شود و دچار افراط و تفريط نشويد نتيجه آن آرامش روحي و رواني است. ممکن است در همينجا سؤال کنيد حد ارضاء اين نياز چقدر است؟ پاسخ آن اين است که حد استاندارد و معيني ندارد و در افراد متفاوت است هر کس بايد ببيند به چه ميزاني از پرداختن به ارضاي اين نياز احساس مي کند نيازش تأمين شد مثل گرسنگي و تشنگي، گرچه اين دو نياز نيز در همه وجود دارد اما ميزان مصرف غذا و آب در همه يکسان نيست. يک نفر ممکن است با 20 لقمه غذا سير مي شود فرد ديگري با 15 لقمه و فرد ديگري با 23 لقمه. در مصرف آب نيز اين چنين است فقط آنچه مي توان گفت اين است که براي اين که حالت دلزدگي و بي ميلي در انسان به وجود نيايد توصيه شده است هنگامي که غذا ميل مي کنيد دو سه لقمه اي که هنوز نياز داريد از غذا خوردن دست بکشيد اين هم از نظر بهداشتي مفيد است و هم از نظر رواني مناسب است و مانع حالت دلزدگي و بي رغبتي به غذا مي شود در نوشيدن آب نيز اين چنين است. همين طور در ارضاء مسائل عاطفي و جنسي هر کسي بايد حال خودش را ملاحظه کند يعني در حدي به اين مسأله بپردازد که احساس کند نيازش برطرف شد و احساس آرامش روحي و رواني در آن به وجود آيد و از باب احتياط براي جلوگيري از دلزدگي و بي ميلي به جنس مخالف (همسر) بايد کمي قبل از اين که اين حالت به وجود بيايد از اين کار دست کشيد و در حالي که هنوز احساس تمايل به ادامه مسائل عاطفي و جنسي مي کنيد دست برداريد. البته اين بدان معنا نيست که قبل از ارضاي کامل دست بکشيد بلکه منظور اين است که افراط نکنيد.
    2. رفت و آمد به منزل خانواده همسر نيز در حدي باشد که براي آنها ايجاد مزاحمت نکنيد. وقت و بي وقت زنگ زدن يا رفتن به منزل آنها باعث کاهش موقعيت و شأن منزلت خود در نزد آن خانواده مي شويد ولو اين که به ظاهر چنين وانمود نکنند اما به طور قطع در دلشان از رفتار شما راضي نيستند.
    3. در کنار اين رفت و آمدها و تأمين نيازهاي يکديگر سعي کنيد به زواياي شخصيتي همديگر بيشتر آشنا شويد به طور قطع شما با يکديگر يک سلسله مشترکات داريد سعي کنيد اين مشترکات روحي و سليقه اي را شناسايي کنيد و روي آنها تأکيد کنيد در مقابل يک سلسله نقاط افتراق و تفاوت نيز داريد و اين امري کاملا طبيعي است زيرا هر فردي شخصيت منحصر به فرد دارد بنابراين به تفاوت هاي فردي همديگر نيز توجه داشته باشيد و توقع نداشته باشيد که همسرتان مثل شما فکر کند و هيچگونه نظر مخالف شما نداشته باشد.
    4. علاوه بر شناخت همديگر سعي کنيد به ساختار خانواده و اعضاي خانواده همديگر نيز آشنا شويد زيرا آنها به طور مستقيم يا غير مستقيم در زندگي حال و آينده شما تأثيرگذار هستند.
    5. مراقب باشيد توقع و انتظارات ايده آلي از همسرتان نداشته باشيد بلکه واقع بين باشيد زيرا هيچ انساني نيست که از نظر جسماني و رواني صد در صد کامل باشد و هيچگونه نقص و عيبي در او نباشد همه ما انسانها از جهات مختلف ناقص هستيم و فقط خداوند است که هيچگونه نقصي ندارد و از هر جهت کامل است، بنابراين به جاي اين که روي عيوب يکديگر دست بگذاريد سعي کنيد عيوب يکديگر را بپوشانيد و در صدد رفع نقايص يکديگر باشيد. به عبارت ديگر زن و مرد بايد مکمل همديگر باشند.
    6. سعي کنيد با مطاله کتاب هايي در زمينه حقوق زوجين، آيين همسرداري و دوران نامزدي اطلاعات و آگاهي خود را افزايش دهيد تا بهتر از اين دوران بهره مند شويد.

نوشته
    147
    مورد تشکر
    207 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

در اين زمينه ر.ک:
    - آيين همسرداري، ابراهيم اميني
    - انتخاب همسر، علي اکبر مظاهري (بخش مربوط به دوران نامزدي)
    7. علاوه بر اين سعي کنيد با ارتقا بخشيدن به سطح آگاهي هاي خود، خودتان را براي زندگي مشترک يعني مرحله بعدي و تربيت فرزند آماده کنيد تا فرزندان سالمتر و صالح تر بتوانيد در آينده تربيت کنيد. لازمه اين کار مطالعه کتاب هايي است که در زمينه تربيت و مراحل رشد کودک نوشته شده است.
    در اين زمينه ر.ک:
    - گفتار فلسفي، مرحوم فلسفي
    - روان شناسي رشد، دفتر همکاري حوزه و دانشگاه
    خلاصه نحوه معاشرت و برخوردتان با يکديگر به گونه اي باشد که در هر جلسه اي که با يکديگر داريد مسائل هفتگانه اي که متذکر شديم در مد نظرتان باشد و به تحقق آنها نزديک شويد. مطمئن باشيد اگر به همه جنبه هاي زندگي فکر کنيد هيچگاه دچار روزمرگي نمي شويد و روزبروي احساس مي کنيد به اهداف زندگي مشترک خود نزديکتر مي شويد و به کمالات عالي دست مي يابيد.

نوشته
    530
    مورد تشکر
    1,498 پست
    حضور
    3 روز 19 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام،

اگر نامزد شما مومن باشد و عقد کرده هم باشید و به هم حلال ، درباره این مورد با ایشان خیلی جدی و آرام صحبت کنید و بدانید که ایشان هم میل به شما داره ... و از ایشان بخواهید که شما رو در ارضا شدن حلال که حقه شماست انجام بده و بی مقدمه هم شروع نکنید با احادیثی که از گناه کردن طرفین در صورت بی توجهی طرف مقابل صورت می گیره بگید و بگید که تا قبل این ، از کاری که گناه بود پرهیز کردید و الان هم که زن و شوهر هستیم ( هستید) دیگه اشکالی نداره و کمک کن که به گناه نیافتم و هدفم از انجام ندادن این عمل در گذشته خیانت نکردن به همسر آینده ام بود. حتی اگر گناه هم کرده بودید این ها رو بگید و شوهرتون رو به خودتون بد بین نکنید و بگید اهله گناه بودید چون بدتر از اونی که می گید درباره شما فکر می کنه. و خدا هم انشاالله گناهان شما رو ببخشه... .

موفق باشید.

دوستان گرامی بنده چند سالی نبودم... عذر می خوام

نوشته
    1
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوران عقد

با سلام
    حدود 15 روز است که با پسرعموم عقد کردم .بعد از این مدت از من میخواهد که عقدمان را به هم بزنیم ودلیل این موضوع را اظهار بی علاقگی ونبودن عشق میگوید .باوجود این که من اورا خیلی دوست دارم اما در برابر من اظهار بی تفاوتی می کند .ناگفته نماند که او ساکن گلپایگان است و من ساکن تهران هستم .خواهش میکنم راهنماییم کنید.

نوشته
    3,458
    مورد تشکر
    8,723 پست
    حضور
    56 روز 19 ساعت 8 دقیقه
    دریافت
    131
    آپلود
    0
    گالری
    13

به نام خدا
    با سلام
    خواهر گرامي ، شما براي حل اين مساله بايد مشاوره خصوصي داشته باشيد . زيرا براي ارائه يك مشاوره دقيق و صحيح ، نيازمند اطلاعات بيشتر و دقيق تري هستيم .
    لطفا با شماره 09640 تماس بگيريد و درخواست مشاوره نماييد تا بصورت صحيح و اصولي ، راهنمايي شويد .
    اليس الله بكاف عبده

الهی ای فلک هرگز نگردی اگر دور سرحیدر نگردی
    الهی ای نفس بی مهر زهرا درون سینه رفتی برنگردی

بشكند دستي كه هتك حرمت اين خانه كرد
    شيعه را سوزاند و خون در قلب صاحبخانه كرد

حضرت زهرا (س) :
    كسی كه عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد

نوشته
    4
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    25 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

عقد

سلام
    یه مشکلیه که خیلی منو درگیر کرده....
    من یه هفته است عقد کردم.... ولی اصلا شوهرم رو دوست ندارم چیکار کنم؟
    ولی اون خیلی منو دوست داره...
    اون خیلی خجالتی و بی اعتماد به نفس وساده... وهمش همینارو میگه...
    همین باعث شده دوستش نداشته باشم....
    چیکار کنم؟

نوشته
    41
    مورد تشکر
    154 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

عجب!!!
    قبل از عقد اینا رو نمیدونستید؟
    مراحل خواستگاری رو طی نکردید مگه؟
    الان دیگه وقت دوست نداشتن نیست
    بنده خدا خیلی ضربه میخوره
    خوب شما کمکش کنید از این حالات در بیاد خب
    نمیتونید؟
    شما باید یه عمر همسفر همدیگه باشید
    از الان .....
    احساس میکنم نیاز به توضیح بیشتری در این رابطه از طرف شما هست تا کارشناسان محترم بتونن پاسخگو باشن
    یا علی(ع)
    وقتی سران استكبار و ظلم، و اشغالگران كشورهای اسلامی وارد ميدان می شوند و موضع گيری می كنند، دو پهلو و مبهم سخن گفتن صحيح نيست زيرا بايد مشخص شود، افرادي كه داخل نظام جمهوی اسلامی هستند، چه موضعي دارند و آيا حاضر هستند از دشمن تبری بجويند؟
    هنگامی كه عده ای در فضای فتنه و غبارآلودگی، با زبان، اسلام را نفی و در عمل نيز جمهوريت نظام را نفی مي كنند و انتخابات را زير سؤال مي برند، انتظار از خواص اين است كه مرز و موضع خود را شفاف مشخص كنند.

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری