جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۴, ۲۲:۴۷ #1
- نوشته
- 919
- مورد تشکر
- 2,035 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی
به نام خدا
بعضی وقتا بعضی ها یادشون میره که انقلاب بزرگ اسلامی ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی (صرف نظر از قصور و تقصیرهای افراد و گروه ها) چه آثار و برکاتی برای ایران و جهان داشته، ... به همین خاطر مناسب دیدم این موضوع رو اینجا ایجاد کنم تا کاربران مؤمن و منصف کانون فهرست یا موردی از این دستاوردهارو که به ذهنشون میاد مطرح کنند.
و خودم شروع می کنم:
1- مهمترین و اساسی ترین دستاورد انقلاب اسلامی، احیای مجدد تفکر اسلامی و گرایش به سمت اسلام ناب محمدی است.
2- دوم استقلال سیاسی و کمابیش در سایر ابعاد اقتصادی، فرهنگی و...
3- در درجه ی بعد، ایجاد حس اعتماد به نفس در جهت خودکفایی و استقلال.
4- توسعه ی خدمات و امکانات عمومی
5- توسعه ی صنایع و پیشرفت های فنی و تکنولوژیکی
....
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۴, ۲۳:۲۶ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
1.هدیه دادن روحیه ازادی و آزادی خواهی به جهانیان
2.ایستادن در برابر ظلم و ستم و زورگویی
3.آموزش طریقه حفظ استقال و تمامیت عرضی به هر گونه
4.تشکیل حکومت اسلامی و اثبات منطق و حقانیت قرآن.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۱۱:۳۴ #3
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
اين حرفها حرفهاي اون آدمايي است كه توي اين مملكت نتوانستند به هدفهاي پوچشان برسند .وچون ضربه محكمي خورده اند حالا از سر سوزش وناراحتي اين حرفها رو مي زنند...
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۱۵:۰۰ #4
چرا بر آنچه رخ ميدهد اصرار ميورزيد آيا براستي اين چيزي كه اكنون در جامعه رخ ميدهد فرايند جامعه الهي است يا سعي ميكنيم منش خود را لعابي بدهيم از نوع اسلام !غير از اينست كه در جامعه مظاهر آن رفته رفته رو به افول است و سكري عجيب طبقات جامعه را فرا گرفته بطوريكه در عمل روز به روز نسخه جديد تري از بي بندو باري بنام اسلام ارائه ميگردد! براستي آيا در لايه هاي رفتاري اطرفيانتان نگريسته ايد ؟
ویرایش توسط خوابنما : ۱۳۸۷/۰۲/۰۵ در ساعت ۱۵:۱۳
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۱۶:۵۴ #5
اين سخني است که از سال 57 تا کنون که سي سال از آن مي گذرد . تکراري شده است اما روز به روز رنگ مي بازد. اما اشکالي ندارد . شما تکرار کنيد و ما منتظر مي شويم تا پيشگويي شما را ببينيم !
ببينيم کدام يک به حقيقت مي پيوندد:
وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ
أُولٰئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
و نيز
اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطَانُ فَأَنسَاهُمْ ذِكْرَ اللَّهِ أُولٰئِكَ حِزْبُ الشَّيْطَانِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ الشَّيْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ
ببينيم کدام به حقيقت خواهد پيوست:
فَانتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُم مِّنَ الْمُنتَظِرِينَ
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۱۸:۳۷ #6
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
بار ها و بارها گفتیم که همه مشکلات از مای مسلمانی است که در انقلاب اسلامی دارم زندگی می کنیم و این همه جرم و جنایت و فقز و فحشا و ظلم و .... نه از اسلام و انقلاب اسلامی بلکه از مسلمان غلفل از خدا و دنیا طلب سر زده است.
ضمنا جناب رسول!
اون کسی که خودش رو به کوچه چپ می زنه شمایید که نمی خوایید این کلام منطقی را بپذیرید نه دوستان ما!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۲۱:۵۷ #7
کوچۀ علی چپ خوشبینانه ترین فرض ممکن برای چنین ادعائیست .. حال آنکه بهترین گزینۀ ممکن همان است که شما را نیز جزئی از نظام بدانیم . زیرا غیر ممکن است که آدم کور مادرزاد نیز این شرایط را عمیقا لمس نکند .
نمیدانم با چنین جانبداری چه قصدی را دتبال میکنید و هرگز از نیت خود حرف نمیزنید .. اما یک سؤال میپرسم ، مردانه جواب بدهید :اگر مشخص شود جانبداری از چنین نظامی شریک شدن در جنایات آنان باشد چه میکنید ؟
اگر برایتان واضح است که این بندگان خدا جرم و جنایت میکنند چرا در مقابلشان نمی ایستید ؟
چرا همصدای اعتراضات مردمی نمیشوید ؟ آیا دلیلش این نیست که احساس میکنید در مقابل کسی که قرآن نوک نیزه زده است نباید ایستاد ؟ آیا از نبرد با آخوند نماز خوان خداگو مثل یکجور کفر نمیترسید ؟
آیا باید یک آخوند دیگری پیدا شود تا فتوای جهاد با همین مسئولان فاسدی را بدهد که ملت را به این روز سیاه انداختند ؟ آنوقت مشکل شما حل میشود ؟
پس میبینید که منطقا نمیتوان شما را از حکومت جدا دانست . با یک دو دو تا چهار تای ساده میشود فهمید شما هم بعله ! .. افسوس .
همان کوچۀ علی چپ را بپذیرید بهتر است . اما من عمیقا افسوس میخورم .
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۲۲:۳۷ #8
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۲۲:۵۰ #9
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
داش رسول
خيلي عصباني شدي مواظب خودت باشد نكنه سكته بزني .شب جمعه اگررفتني شدي آمرزيده مي شي ها .ok ok
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
۱۳۸۷/۰۲/۰۵, ۲۳:۰۶ #10
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
رسول داداش!
نظام بر مبنای اسلام تشکیل شده ولی توسط مسلمانانی به پیش می رود که معصوم نیستند و امکان خطا و اشتباه در آنان وجود دارد...
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری