صفحه 159 از 159 نخست ... 59109119129139149157158159
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آرشيو اخبار قرآني

نوشته
    3,614
    مورد تشکر
    8,843 پست
    حضور
    6 روز 21 ساعت نامشخص
    دریافت
    124
    آپلود
    158
    گالری
    10

خانه زن محجبه در کاليفرنيا ويران شد

خانه زن محجبه در کاليفرنيا ويران شد

واحد مرکزي خبر: افراد ناشناس خانه يک زن مسلمان محجبه را در ايالت کاليفرنياي امريکا که با پوشش اسلامي براي انتخابات شوراي شهر نامزد شده است ويران کردند.

منابع مسلمان گفتند افراد ناشناس پس از انکه گزارشي در يکي از روزنامه هاي محلي از نامزدي خانم ناديا ادولف در انتخابات شوراي شهر نيوارک با عکس محجبه منتشر شد به خانه وي يورش بردند و خانه اش را ويران کردند.

شوراي روابط اسلامي امريکا در بيانيه اي از مقامات محلي و فدرالي خواست درباره اين جنايت تحقيق کنند.

زهره بيلو رئيس برنامه اگاه سازي در شوراي روابط اسلامي امريکا در منطقه سان فرانسيسکو در ايالت کاليفرنيا گفت "به علت ابهاماتي که درباره اين حادثه وجودد دارد بايد درباره انگيزه هاي جانبداري احتمالي تحقيق شود و رهبران ديني و سياسي در جامعه ما نيز بايد هوشيار باشند و براي گفتمان اسلام ستيزي چاره انديشي کنند".

از طرف ديگر منابع رسانه اي فاش کردند يک دانشجوي دختر مصري تبار در دانشگاه ايالت جورجياي امريکا به علت محجبه بودن مورد ازار و اذيت قرار مي گيرد.

سلمي شلبايه بيست و پنج ساله گفت يکي از زنان مدرس در موسسه مطالعات خاورميانه به علت پوشش اسلامي، وي را به تمسخر مي گيرد.

اين دانشجوي مقطع دکترا گفت مارکي استاکي استاد ارتباطات دائما از حجاب وي انتقاد و او را به سنجاب تشبيه مي کند.

منبع : rajanews.com
    الهی العفو...

نوشته
    3,614
    مورد تشکر
    8,843 پست
    حضور
    6 روز 21 ساعت نامشخص
    دریافت
    124
    آپلود
    158
    گالری
    10

استخدام زنان محجبه در اتوبوسرانی دانمارک

يك شركت اتوبوسراني داخل شهري در كپنهاگ پايتخت دانمارك قصد دارد براي رانندگي در خطوط اتوبوسراني داخل شهري، خانم‌هاي مسلمان محجبه را استخدام كند.

ویرایش توسط Behrooz_313 : ۱۳۸۸/۰۹/۲۲ در ساعت ۰۱:۰۸ دلیل: ....
    الهی العفو...

نوشته
    3,614
    مورد تشکر
    8,843 پست
    حضور
    6 روز 21 ساعت نامشخص
    دریافت
    124
    آپلود
    158
    گالری
    10

کارمند نيوز: به گزارش روزنامه واكيت تركيه، شركت نت باس كپنهاگ اعلام كرد در خطوط داخل شهري و به خصوص در مناطقي كه مهاجران اقامت دارند مسافريني كه در خطوط اتوبوسراني اين شركت مسئله ساز هستند به خانم‌هاي محجبه بيشتر احترام مي‌گذارند و موارد اذيت و آزار كمتر گزارش مي‌شود.

اين شركت به همين علت قصد دارد براي رانندگي در خطوط اتوبوسراني داخل شهري خانم‌هاي مسلمان محجبه را استخدام كند.

مسئولان اين شركت مي‌گويند اين تصميم را به دنبال استخدام يك زن مسلمان پاكستاني تبار به عنوان راننده و اشتغال وي در اين خطوط و مشاهده كاهش ميزان مسئله سازي از سوي برخي مسافران مسئله ساز اتخاذ كرده‌اند.

اين خانم مسلمان پاكستاني تبار نيز مي‌گويد مسافران اتوبوس و به خصوص مهاجران مسلمان براي وي احترام زيادي قائل هستند و لذا در حين كار با مشكل چنداني مواجه نمي‌شوند.

الهی العفو...

4. تشکر

نوشته
    5,067
    مورد تشکر
    28,288 پست
    حضور
    133 روز 6 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    24
    آپلود
    41
    گالری
    2534

روایت جالب مسلمان شدن یک دختر یهودی در "اسراییل"

آرشيو اخبار  قرآني

روزنامه آلموندو چاپ اسپانیا در شماره روز پنج شنبه گذشته خود از مسلمان شدن یک دختر 19 ساله یهودی در شهرک کرمئییل در شمال سرزمین های اشغالی خبر داد.

روزنامه آلموندو در ادامه این مطلب خبر نوشت: این دختر یهودی تبار که "مارو داویدیو بیچی" نام دارد اعلام کرده که در پذیرفتن دین مبین اسلام کاملا به طور آزادانه تصمیم گرفته و پس از آن حجاب بر سر کرده است.

این روزنامه اسپانیایی همچنین به نقل از این تازه مسلمان شده نوشت: من به خوبی می‌دانم و اعتراف می‌کنم که مسلمان شدنم خشم بسیار زیاد یهودیان را بر می انگیزد و آنان را غمگین و ناراحت خواهد کرد.

"مارو داویدیو بیچی" در ادامه افزود: من یهودی به دنیا آمدم از همین رو با مسلمان شدنم، خیلی‌ها مرا خائن می دانند و معتقدند کاری که من کردم، دیوانگی است. برخی نیز می پرسند که چگونه این‌ کار را کردی؟! و چگونه توانستی اجداد یهودی خود را فراموش کنی؟!

او در ادامه گفت:از سن 13 سالگی نظرم به قرآن کریم جلب شد و از همین رو به آن اهمیت می دادم. از همان زمان پرسش‌های بسیاری برایم به وجود آمد که به دنبال پاسخی برای آنها می‌گشتم اما این پاسخ‌ها را در دین یهودیت نمی‌یافتم.
    اولین باری که به مسجد رفتم، بعد از خارج شدنم، احساس کردم که قلبم پاک و تمیز و صاف شده از همین رو احساس راحتی بسیار زیادی به من دست داد. فهمیدم که می توانم تمام پاسخ‌هایی را که می‌خواهم در دین اسلام بیابم.
    .....

ویرایش توسط iranproud : ۱۳۸۸/۰۹/۲۲ در ساعت ۱۳:۵۶

نوشته
    5,067
    مورد تشکر
    28,288 پست
    حضور
    133 روز 6 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    24
    آپلود
    41
    گالری
    2534

روزنامه آلموندو همچنین نوشت: "مارو داویدیو بیچی" اکنون تمام اعمال و واجبات دین مبین اسلام را انجام می‌دهد و دین یهودیت را به طور کامل رها کرده است. او حجاب می‌پوشد، قرآن کریم تلاوت می‌کند و این چنین کارهایی که او می کند به مثابه زلزله ای در خانواده او بوده است.

این روزنامه اسپانیایی در ادامه افزود: "مارو داویدیو بیچی" تلاش کرد که پدر و مادر خود را نیز به دین اسلام دعوت کند اما آنان گفته اند که در دین یهودیت راحت هستند و تمایلی به تغییر دین ندارند.

در همین راستا منابع آگاه رسانه ای اعلام کردند که نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی با روش های مختلف در حال شناسایی و رایزنی با جوانان یهودی در خارج از سرزمین های اشغالی هستند تا آنان را از ازدواج با دختران غیر یهودی منع کنند، زیرا مسئولان صهیونیستی معتقدند با ازدواج افراد یهودی با غیریهودیان، دین یهودیت به خطر می افتد.

ویرایش توسط iranproud : ۱۳۸۸/۰۹/۲۲ در ساعت ۱۳:۵۸

نوشته
    5,067
    مورد تشکر
    28,288 پست
    حضور
    133 روز 6 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    24
    آپلود
    41
    گالری
    2534

صفحه 159 از 159 نخست ... 59109119129139149157158159

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری