-
۱۳۸۹/۰۵/۳۰, ۱۶:۵۱ #1
- نوشته
- 109
- مورد تشکر
- 327 پست
- حضور
- 17 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
گفتگوبين صدف وعروس دريايي
یک روز صدف و عروس دریائی به هم می رسند و گفتمانی بین آنها بدین شکل رخ می دهدعروس دریائی: می دونستی همه محو زیبایی من هستندصدف: اما من با عشق به خدا خیلی آرامش دارم عروس دریائی: من سرآمد خوب رویان دریا هستم-صدف: من جمال خدا را در حجاب و حیا دیده ام عروس دریائی: از این که همه من رو ببینند خیلی خوشم می یاد -صدف: از این که گوهری دارم که خدا آن را می بیند و دوست دارد مسرورم عروس دریائی: باید دید و دیده شد نه مثل تو صدف: دیدن و دیده شدن تو همانند تیغ هایت سمی است. هم صیادی و هم صیدی و این عاقبت توست. اما من درست است که بدست آوردنم سخت است اما در درون حجابم گوهریست که فقط حیای من آن را به وجود آورده.
من صیدم و دلسپرده صیادم. . . . صیاد کجایی بشنوی فریادم? . . . . هرکس پی دلبری بگردد اما. . . . . من در به در پنجره فولادم
-
تشکرها 19
-
۱۳۸۹/۰۵/۳۱, ۱۵:۲۲ #2
سلام
در دنیای امروز این گنج بسیار کمیاب و نادر است
برای دارندگانش ساختنش سخت و نگه داشتنش سخت تر است
امید وارم در این راه سخت موفق باشید به حق امام زمام(عج)
ما زندگی می کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه به هر قیمتی زندگی کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج
-
تشکرها 13
-
۱۳۸۹/۰۵/۳۱, ۲۱:۴۸ #3
- نوشته
- 3,215
- مورد تشکر
- 9,897 پست
- حضور
- 99 روز 15 ساعت 4 دقیقه
- دریافت
- 15
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
هرکس لایق هر چیزی باشه همان گیرش میاد و البته چیزهای با ارزش کمیاب هستند
حجاب هم امروزه بسیار کمیاب شده
یکی از دوستان میگفت دیگه حالم از بیرون رفتن به هم میخوره
اگر یک ساعت تو خیابون وایستی یه نفر رو نمیبینی که پوشش مناسب داشته باشه.
مژده باد بر با حجاب ها که فردا در بهشت زیباترین ها خواهند بود
شبی مجنون به لیلی گفت کِی معشوق بی همتا
تو را عاشق شود پیدا ولی......
-
تشکرها 12
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۱, ۰۹:۵۴ #4
- نوشته
- 152
- مورد تشکر
- 249 پست
- حضور
- 2 روز 16 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
غنچه ي حجاب
غنچه تا غنچه است در حجاب است و هيچ کس هوس چيدن آن را نمي کند . اما همين که حجاب سبزينه ي خود را کنار نهاد و باز شد ، آن را خواهند چيد . وقتي که چيدند چند روزي هم ممکن است در جاي مناسب قرارش دهند اما ديري نمي پايد که پژمرده و پر پر مي شود و ان را در سطل زباله مي ريزند . خواهران هم تا در حجاب اند همچون غنچه اند ، هيچ کس دست طمع و تصرف ، به سمت آن ها دراز نمي کند ، اما همين که حجاب را کنار گذارند مورد طمع ديگران واقع خواهند شد
تمثيلات ، حضرت آيت الله حائري شيرازي
به هوای حرم کرب و بلا محتاجم..
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۱, ۱۰:۴۷ #5
- نوشته
- 109
- مورد تشکر
- 327 پست
- حضور
- 17 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ویرایش توسط نجم الثاقب : ۱۳۸۹/۰۶/۰۱ در ساعت ۱۰:۴۹
من صیدم و دلسپرده صیادم. . . . صیاد کجایی بشنوی فریادم? . . . . هرکس پی دلبری بگردد اما. . . . . من در به در پنجره فولادم
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۱, ۱۱:۴۷ #6
- نوشته
- 1,487
- مورد تشکر
- 3,851 پست
- حضور
- 4 روز 13 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 1164
- آپلود
- 119
- گالری
-
2
با سلام
هرکس یه برداشتی داره
برداشت ما هم برا خودمون قابل درکه و شاید برای دیگران نامفهوم
یا حق
آفت دين سه چيز است، داناى بد كار و پيشواى ستم كار و مجتهد نادانحرکت کشتی نجات آدمیان احتیاجی به دریا ندارد.این کشتی روی قطره اشکی مقدس که برای حسین بن علی ریخته می شود می گذرد.علامه جعفری
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۵, ۲۱:۳۳ #7
- نوشته
- 274
- مورد تشکر
- 346 پست
- حضور
- 5 روز 16 ساعت 36 دقیقه
- دریافت
- 9
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ(نور؛31) ای رسول به زنان مؤمن بگو تا چشمها را از نگاه ناروا بپوشند
سلام
واقعا خیلی عالی بود
در قران هم فرشتگان را مانند مروارید درون صدف اشاره میکند
و حور عین کامثال لولو مکنون < فرشتگان با چشم های زیبا که مانند مروارید پنهان هستند >
پس میشه نتیجه گرفت که زیبایی زن در حجاب اونهاست
امیدوارم خانومها قدر این نعمت الهی رو بدونند
...ربنا لا تؤاخذنا إن نسينا أو أخطأنا...
...پروردگارا، اگر فراموش كرديم يا به خطا رفتيم بر ما مگير...
دور می بینی سراب و می دوی *** عاشق آن بینش خود می شوی
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۶, ۰۲:۱۰ #8
- نوشته
- 152
- مورد تشکر
- 249 پست
- حضور
- 2 روز 16 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۶, ۰۲:۱۵ #9
- نوشته
- 152
- مورد تشکر
- 249 پست
- حضور
- 2 روز 16 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حجاب ازدیدگاه مقام معظم رهبری
- مسأله حجاب و مَحرم و نامَحرم و نگاه کردن و نگاه نکردن، همه به خاطر این است که قضیه عفاف در این بین سالم نگهداشته شود.- حجاب، ارزشى است منطبق با طبیعت انسان.
- مسألهى حجاب، یک مسألهى ارزشى است.
- یکى از مظاهر معنویت که غرب هیچوقت با آن سر سازگارى نداشته و ندارد، حجاب است.
- ما حجاب را لباس «مشارکت اجتماعى» زنان مىدانیم.
- حجاب، یکى از وسایل امنیت است، . با حجاب زن مسلمان، هم خود زن مسلمان امنیت پیدا مىکند و هم مردان مسلمان امنیت پیدا مىکنند.
- حجاب شرم در میان زن و مرد، فطرى انسان است. این، نظر اسلام است. موضوع حجاب هم که اسلام روى آن تکیه مىکند، مظهرى از همین اساس بسیار عالى و مهم است.
- اسلام در باب حجاب پوشش را معین نکرده، مقصود را معین کرده. مقصود این است که دیدار زن و مرد و ملاقات طبیعى آنها بهصورت روزمره تبدیل نشود به یک عامل تحریککننده، این هدف است.
- چادر، حجاب منحصر اسلامى نیست. غیر چادرى هر نوع حجابى داشته باشد، با حجاب است و هیچ فرقى هم با چادرى ندارد. البته ... چادر حجاب پوشندهترى است.
- ما معتقدیم که چادر، بهتر از اشکال دیگر حجاب است؛ یعنى حجاب را چادر بهتر حفظ مىکند.
- اگر سلیقهى من را سؤال کنند، من چادر را بر هر حجاب دیگرى براى زن ترجیح مىدهم.
- به نظر ما کاملترین و بهترین نوع حجاب همین چادر است.
- در محیط جامعه و در متن اجتماع، زن مسلمان داراى حرمت و شخصیتى است که مظهر آن حجاب اوست.
- در قدیم در دوران باستان، زنانى که مورد احترام بیشترى بودند، با حجاب بودند. حجاب، علامت تکریم است.
- ما که روى حجاب اینقدر مقیدیم، به خاطر این است که حفظ حجاب به زن کمک مىکند تا بتواند به آن رتبهى معنوى عالى خود برسد و دچار آن لغزشگاههاى بسیار لغزندهاى که سر راهش قرار دادهاند، نشود.
- مسألهى حجاب، به معناى منزوى کردن زن نیست. اگر کسى چنین برداشتى از حجاب داشته باشد، برداشتش کاملا غلط و انحرافى است. مسألهى حجاب، به معناى جلوگیرى از اختلاط و آمیزش بىقیدوشرط زن و مرد در جامعه است.
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۶, ۰۷:۲۸ #10
- نوشته
- 109
- مورد تشکر
- 327 پست
- حضور
- 17 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
امام خمینی(ره) : آنهایی که میخواهند زنها را ملعبه مردان و ملعبه جوانان قرار بدهند ، جنایتکارند. زنها نباید گول بخورند ; زن گمان نکند که این مقام زن است که بزک کرده بیرون برود ... این مقام نیست ! زن باید شجاع باشد، زن آدم ساز است ، زن مربی انسان است. // "صحیفه نور ، ج11" . جنایتکاری از این بزرگتر نسبت به زن هست که زن را با آرایش ، مد و جلوه گری زیور آلات سرگرم کننده و از او به عنوان یک ابزار و وسیله استفاده کنند. امروز سر و سینه را زیور آلات پر کردن، آرایش، مد و لباس را بت قرار دادن برای زن انقلابی مسلمان ننگ است. چادر بهترین نوع حجاب و نشانه ملی ماست//"مسائل الجدید ج1 ،ص28
ویرایش توسط نجم الثاقب : ۱۳۸۹/۰۶/۰۶ در ساعت ۰۷:۴۱
-
تشکرها 4
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)