جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: لطفاً پاسخ تكراري ندهيد (حد و حدود حجاب اسلامی)
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۶, ۱۵:۲۴ #1
- نوشته
- 78
- مورد تشکر
- 137 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
لطفاً پاسخ تكراري ندهيد (حد و حدود حجاب اسلامی)
ببينيد از ابتداي زماني كه ما شروع كرديم به مدرسه رفتن اين صحبتها رو كردند توي سر ما كه هر كي يه چيز با ارزشي داشته باشه هزار جا قايمش ميكنه تا دست كسي بهش نرسه و.......... كه هم من خيلي از اين حرفا شنيدم و هم شما.
دوست دارم بپرسم واقعاً اون كيه كه حد هر چيزي رو معين ميكنه ؟؟ يه سري آدم با سلايق شخصيه خودشون ؟؟ هيچوقت فكر ميكنيم به اينكه نكنه داريم اشتباه ميكنيم؟
نكنه داريم اشتباه برداشت ميكنيم ؟ به نظر من تمام حرفايي كه تا حالا شنيديم فقط يه بهانه بوده يه حرف بيخود.
ميخوام بگم كه من هيچ دانشي تو اين مورد ندارم ولي آدمايي مثل شما كه هم بيشتر از من دنبال اين چيزا رفتين وبيشتر خوندين و هم ادعا ميكنيد كه حرفاتون كاملاً درسته فكر نميكنيد كه وقتش رسيده بجاي اينكه نصيحت كنيد و منتظر باشين يكي حرف بزنه فوري با يه جواب تند حالشو بگيرين ؛ برين دنبالش و بخواين حرفاتونو ثابت كنيد جوريكه ديگه جاي شك و ترديدي نباشه؟؟؟؟
دلم ميخواد منطقي و علمي جواب بگيرم نه احساسي و تعصبي
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۱۲:۵۹ #2
- نوشته
- 78
- مورد تشکر
- 137 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
منظورم اينه كه وقتي پوشش يه نفر طوري باشه كه طوري تنگ نباشه كه زننده باشه چه لزومي داره كه بگيم بده و تو بايدجوري لباس بپوشي كه معلوم نشه چاقي يا لاغر!! تعجب نكنيد چون من اين حرفو از كسي شنيدم كه از لباس پوشيدن ديگران ايراد ميگرفت و ميگفت لباست تنگه. حتماً بايد خانوما يه چيزي مثه گوني بكشن رو خودشون؟؟ مگه ما گناه كرديم كه زن شديم. اگه از روز اول از خود من ميپرسيدن من هرگز راضي به زن بودن نمي شدم. مگه لباس آدم نبايد با اندام آدم تناسب داشته باشه ؟ اگه اينطوري باشه كه همه خانوما بايد يه سايز لباس بپوشن چون بدن اكثرشون حول و حوش يه سايز هست و فقط ميمونه قد كه اونم يه قيچي ميزنن و تموم.
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۱۴:۲۸ #3
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
با سلام خانم نيلوفر اين را بدانيد كه اگر شما لباسي را بپوشيد كه مهيج باشد و تحريك شهوت بكند در حقيقت حق الناس را انجام داده ايد گناه حق انسان نيست اما بواسطه كساني كه مروج فساد از هر طريقي باشند دچار انسان مي شود و مطمئن باشيد تحمل همين بقول شما محدوديتها سعادت ابدي را بدنبال خواهد داشت خيلي از مواقع زنان لباسي را مي پوشند كه از نظر خودشان مهيج نيست اما غافل هستند از مردهاي مجردي كه شرايط ازدواج را ندارند و دوست هم دارند كه پاكدامن باشند و اينها با ديديدن هر صحنه اي مهيج امكان دارد به گناه بيفتند و گناه آنها فقط به گردن كساني است كه ....و كسي نگفته شما لباسهاي مثل گوني را به تن كنيد وجود خانمهايي كه حجاب اسلاميشان را رعايت مي كنند كه تعدادشان هم كم نيست براي شما
حجت را تمام مي كند اگر خواستيد توضيحات بيشتري را به شما خواهم داد ( التماس دعا )
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۲/۱۷ در ساعت ۱۴:۲۸
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۱۵:۱۹ #4
به نام خدا
نیلوفر گرامی سلام ورود شما رو به کانون گفتمان قران خوش آمد عرض میکنم
دوست عزیز تکراری بودن یک پاسخ دلیل بر غلط بودن آن نیست منتهی ممکنه انسان در مواقعی درست توجیه نشده باشد یا مطلب رو از اهل علم نگرفته باشد
...و تو بايدجوري لباس بپوشي كه معلوم نشه چاقي يا لاغر!!
البته در این حرف اغراق وجود داره چون چاق بودن و لاغر بودن چیزی نیست که حتی با لباسهای گشاد هم بشه اون رو پنهان کرد مثلا هر کسی هر لباسی ولو بسیار گشاد هم به تن کنه باز هم مشخصه که در زمره تیپ چاق هاست یا لاغر ها اونچه مورد تاکید است پوشیدن لباسی است که به نحوی باشد که حجم کامل بدن و یا برجستگیهای بدن را مشخص نکند
تعجب نكنيد چون من اين حرفو از كسي شنيدم كه از لباس پوشيدن ديگران ايراد ميگرفت و ميگفت لباست تنگه. حتماً بايد خانوما يه چيزي مثه گوني بكشن رو خودشون؟؟
شاید یکی از اشتباهات ما در فهم دین و دستورات اون این باشه که به هر کسی مراجعه میکنیم و حرفهای او رو ملاک صحت و سقم دستورات الهی قرار میدیم ؛ آخه چرا گونی ؟!!! مگه اینهمه خانم محجبه که با رعایت دستورات شرعی پوشش مناسب دارن همه گونی به تن کردن ؟
. مگه لباس آدم نبايد با اندام آدم تناسب داشته باشه ؟
دقیقا همینطوره که شما می فرمایین ، ما هم همین رو عرض میکنیم ، میگیم به قول فرمایش شما لباس نباید چسبون و زننده باشه زن و مرد هم نداره برای هر انسانی پوشیدن چنین لباسهای نامناسبی عقلا قبیحه ، نیلوفرجان مساله اینه که بعضی ها نمی دونن تناسب یعنی چی ؟ ( سوء تفاهم نشه بنده همون کسانی رو عرض میکنم که از لباسهایی استفاده میکنند که حجم بدنشون رو نشون میده ) لباس باید با تمام اندام بدن متناسب باشه مثلا لباس نباید در ناحیه شکم یا سینه یا... به نحوی باشه که کاملا حجم چنین بخشهایی از بدن رو نشون بده لزومی به پوشیدن گونی نیست لباس می تونه بسیار زیبا و متناسب با اندام انسان تهیه و پوشیده بشه .
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۸/۰۱/۱۹ در ساعت ۱۶:۲۲
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۱۶:۲۰ #5
با سلام به همه و تشکر از پاسخهای زیبایتان
بنده یک مقاله جامع فقهی در خصوص مسائل نگاه و پوشش نوشته ام در اینجا می گذارم .
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید :
http://www.ripway.com/members/getfil...E4%D9%D1%2Edoc
و تشکر فراموش نشه
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۱۷:۱۴ #6
با سلام خدمت دوست عزیزم.
همانطور که شما میگید لباس انسان باید با بدنش تناسب داشته باشد این حس زیبایی دوستی انسان به خصوص خانمها را میرساند ولی خواهر عزیز، تناسب لباس با اندام در محیط داخل و بیرون خانه با هم فرق میکند یک خانم در خانه میتواند کاملا آزاد باشد و لباس متناسب اندام ولو تنگ و چسبان بپوشد و حس زیبایی خواهی خود را تخلیه کند.
ولی در محیط بیرون این تناسب فرق میکند تناسبش به این است که مهیج و تحریک کننده نباشد و انسان میتواند لباسی بپوشد که در عین زیبایی این خصوصیات را هم داشته باشد چرا که لباس نشان دهنده شخصیت انسان است و یک خانم با رعایت کردن این موارد اول از همه خود را از دست مردهای بیمار دل مصون نگه میدارد و بعد جامعه خود را.
باآرزوی موفقیت برای شما
روز وصلش می رسد ، ایام هجران می رود
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۱۸:۴۸ #7
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
فكر كنم كه منظور دوستمان از اينكه پاسخ تكراري ندهيد اين باشه كه فقط حكم شرعي حجاب وپوشش بانوان را بيان نكنيد بلكه مقداري به فوايد وخواص حجاب واين حكم شرعب هم بپردازيد
چرا كه اگر كسي با فوايد يك حكم شرعي آشنا باشه بهتر آن حكم را مي پذيرد وبه آم عمل مي كند.
با اين حال دوستان لطف كنند مقداري هم به خواص وفوايد حكم حجاب بپدرازند تا اين دوستمان جواب كامل وقانع كننده اي گرفته باشه.
با تشكر- شهيدان
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۲۲:۰۰ #8
سلام نیلوفر جان
قبل از هر چیز میخوام بهت بگم که اگه ما واقعا حکمت بعضی حکمارو بدونیم و بهتر از اون اونو با چشم دلمون درک کنیم بهتر میتونم به اون حکم تن بدیم
برای اینکار من به تو توصیه میکنم با یکی از مردان محارم کمی مشورت کنی و از اون درباره اثراتی که بی حجابی ویا بدحجابی زنان بر مردان دارد و ازار و اذیتی که برای انان فراهم میکند پرس وجو کنی زیرا خود مردان بهترین مفسر درباره این حکم الهی هستند
درواقع برای حفظ خانواده خداوند ذات مردان را حساس نسبت به زنان افریده است به طوری که همواره توجهشان نسبت به زن وجنس مخالف خود جذب شود به دو دلیل اول تشکیل خانواده و دوم استحکام خانواده در واقع توجه و طالب بودن مرد نسبت به زن برای تشکیل و تحکیم خانواده لازم است
از انطرف ذات زن را مطلوب و خواهان توجه و جلب کردن افریده است
این هم برای تشکیل و تحکیم زندگی وخانواده واجب است
در این رابطه ی دو سویه یکی از ابزاری که خداوند به زنان داده تا با ان جلب توجه مرد را بنمایند جسم اوست یعنی زن با جسمش ناخوداگاه جلوه گری میکند و ذات مرد هم خریدار ومتوجه این جلوه گری است
هر گاه این طالبیت و مطلوبیت در محیط خانواده و بین زوجین باشد
نتایجی که گفته شد پدیدار میگردد اما هر گاه این حالت در جایگاه غیر خانواده ایجاد شد عوارضی دارد که در ادانه بیان میکنم
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۲۲:۱۲ #9
عوارض ابراز طالبیت و مطلوبیت در خارج از محیط خانواده
مرد به دلیل غریزه در ثانیه ای طلبه جاذبه زنی بدحجاب در خارج از خانه میشود و ان زن خواسته و ناخواسته به ثانیه ای خود را مطلوب مرد دیگری مینماید این مساله ممکن است بارها و بارها اتفاق بیفتد
درواقع زن مطلوب خیلیها و مرد طالب خیلی ها میشود
کدام زنی دوست دارد که همسرش حتی به نگاهی یا ثانیه ای طالب خیلیها باشد و کدام مردی دوست دارد که همسرش مطلوب و مورد توجه خیلی ها باشد
پس با این تفاسیر چه باید کرد؟
غریزه را که نمیتوانیم تغییر دهیم چون حکمت وجود این دو غریزه را بیان کرده ایم
حال چه باید بکنیم
پس عقلا باید تا جایی که امکان دارد جلوی طالبیت و مطلوبیت را در خارج از خانواده بگیریم با کدامین راهکار
دو راهکار عملی و غیر شعاری بیشتر ندارد
1حذف تمام جذابیتهایی که مردان را تحتالشعاع قرار میدهد یعنی
حجاب و پوشاندن هر جاذبه از مردان(غیر از همسر و مردان محرم)
2حذف انچیز که مرد را متوجه جذابیتهای زن میکند یعنی نگاه به نامحرم(غیر از زنان محرم و همسر)
در واقع حجاب یک سر قضیه ی به تعادل کشاندن غرایز است
راهکاری است که در ان شوهرمان را مال خودمان میکنیم و زیرا جز جذابیت خود ما جذابیت دیگری در اختیارش نیست همچنین زنمان را فقط مال خودمان میکنیم زیرا هیچ کس به اندازه خودمان متوجه جمال او وتحت تاثیر اونیست و تمام اینها بر نیازهای زن ومرد تطابق دارد
ویرایش توسط yeganeh : ۱۳۸۷/۰۲/۱۹ در ساعت ۲۳:۵۴
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۷, ۲۲:۱۷ #10
دوست عزیز من سوالی از شما میکنم
ایا اگر هر روز و شب مردی تازه به شما ابراز علاقه کند و هر یک بهتر از دیگری در تصمیم گیریت دچار اشتباه و سردرگمی نمیشوی؟
برای مردان هم همین است این ذات طالب انها توان رویارویی با جاذبه های مدام را ندارد این حالت به روح و جسم مرد فشار وارد میکند وبرای مردان مجرد شکنجه ای بالاتر از ان نیست که همچنان که توان ازدواج ندارند حس طالبیت انها دائم در حال تحریک باشد
و این ظلم بسیار بزرگی است که هیچ زن عاقل و نوعدوستی نه انرا در حق پسر برادر پدر و همسر خود میپسندد که دیگران این ازار را به مردان متعلق به او روا دارند نه خود او درباره مردان دیگر روا میدارد
ویرایش توسط yeganeh : ۱۳۸۷/۰۲/۱۹ در ساعت ۲۳:۵۵
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری