-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۱:۴۴ #1
اعتراض به نام جعلي خليج عربي
كاربران محترم كانون گفتمان قرآني
چند وقت است به اين مسئله فكر ميكنم كه چرا براي اينکه يک قهرمان ورزشي، به عنوان مرد شماره يک جهان مطرح شود، اين همه تبليغ ميکنيم و در بوق و کرنا ميکنيم که همه بروند در فلان سايت و به ايشان رأي دهند كه وي به اين عنوان برسد ولي وقتي يک سايت مطرح در دنيا مثل «گوگل»، تاريخ ما را زير سؤال برده و نام «خليج فارس» را تغيير ميدهد و اقدام به نظر سنجي ميكند، هيچ كس نميگويد كه همه بروند و اعتراض كنند كه چرا اين كار را كرده است. شايد واقعا قهرمان ورزشي مهمتر است!
از شما ميخواهم اين پيام را در سايت خود درج كنيد و به همه اعلام كنيد كه به اين لينك رفته و اعتراض خود را نسبت به اين اقدام اعلام كنند. تنها يك ميليون رأي لازم است تا «گوگل» بار ديگر نام خليج فارس را قرار دهد.
کار خيلي سختي هم نيست، فقط لازم است نام و ايميل خود را وارد كنيد و اگر ميخواهيد در قسمت سوم، يك جمله هم در رابطه با اعتراض خود بنويسيد.
لينك
ویرایش توسط صدرا : ۱۳۸۷/۰۲/۱۸ در ساعت ۲۱:۴۶
-
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۱:۵۷ #2
دوست عزیز این کارها زیاد فایده ای نداره . از طرف خود گوگل هم نیست .
خود گوگل هم دیروز مجددا گفت که بازم از عنوان جعلی خلیج عربی استفاده میکنه .
بنظر من باید مسئولین اقدامات جدی تری انجام بدهند تا کشورهایی که از بعضی شهرهای ما هم کوچکتر هستند اینطور جسور نشوند و هر روز ادعایی علیه ما مطرح نکنند .
چه انتظار عجیبی !!!
تو بین منتظران هم عزیز من ، چه غریبی
عجیب تر ، که چه آسان نبودنت شده عادت
چه بیخیال نشستیم ، نه کوششی نه وفایی
فقط نشسته و گفتیم ؛ خدا کند که بیایی
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۰۳ #3
دوست عزیز چرا میگید تبلیغ نمیکنند خود من تا حالا پنجاه تا اس ام اس و اف لاین دریافت کردم که برید اونجا رای بدین به قول جناب دهقان کاری اساسی تر باید کرد
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۱۱ #4
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۱۵ #5
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
با توجه به صحبتهای سروران تنها یک کار می ماند، اینی که عمویی با یک عملیات انتحاری گوگل رو بفرست رو هوا!!
-
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۲۶ #6
صدرای عزیز کلام بنده را اشتباهی متوجه شدید به زبان عامیانه تر منظورم این است
که انقدر با اس ام اس و اف لاین گفتن برید رای بدین و تبلیغ کردن ما رو کچل کردن چطوری شما میگید سر این مساله تبلیغ نشده و نمیشه و اهمیتش کمتر بوده از مثلا ورزش
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۳۴ #7
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۴۴ #8
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
ولی با عملیات استشهادی عمویی نه تنها گوگل بلکه ریشه بسیاری از مشکلات داغان خواهد شد!!!!
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۸, ۲۲:۴۵ #9
با سلام خدمت همه كاربران محترم كانون گفتمان قرآن
با تشكر از جناب صدرا كه با اين پست خود اهميت موضوع خليج فارس رو مطرح كردند حال بنده يك پيشنهاد دارم كه همين تاپيك را به همين مسئله اختصاص دهيم كه به نظر شما اقدامات جدی تر و اساسي كه مي توان براي اين مسئله انجام داد چيست؟
الهم صل علی محمد و آل محمد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۲/۱۹, ۲۲:۳۰ #10
به نظر من يكي از بهترين راهها شركت نكردن مسئولان ايران در مراسمها و كنفرانس هايي است كه از اين نام جعلي استفاده مي كنند
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری