جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: چگونه جلوی هدر رفتن باتری گوشی را بگيريم
-
۱۳۸۷/۰۲/۲۰, ۰۰:۳۳ #1
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
چگونه جلوی هدر رفتن باتری گوشی را بگيريم
همه با جمله معروف دستگاه مشترك مورد نظر خاموش است مواجه ميشوند و شما نيز تمام روز احساس ميكنيد چيزي كم داريد.......
هيچ احساسي بدتر از تمام شدن شارژ موبايل در وسط روز نيست، زماني كه كلي كار با گوشي خود داريد و افراد مختلفي قرار است با شما تماس بگيرند، اما همه با جمله معروف "دستگاه مشترك مورد نظرخاموش است" مواجه ميشوند و شما نيز تمام روز احساس ميكنيد چيزي كم داريد.
اما براي برطرف كردن اين مشكل نيز راهحلهايي وجود دارد و شما با كمي توجه ميتوانيد عمرباتري گوشيتلفنهمراه خود را طولانيتر كنيد.
روش اول: قابليتها و تنظيمات
گوشيهاي امروزي تعداد زيادي قابليت دارند كه تمام آنها باتري مصرف ميكنند، در نتيجه اگر به هر كدام از آنها نياز نداشتيد ميتوانيد خاموششان كنيد. برخي گوشيها راههاي مختلفي براي جلوگيري از هدر رفتن باتري در اختيار كاربر قرار ميدهند، مثلا گوشي را در حالت آماده باش ياقرار ميدهد و يا زماني كه از برخي قابليتها استفاده نميكنيد، آنها را خاموش ميكند.
شما معمولا ميتوانيد تمام اين تنظيمات را در منو "Settings " يا "Tools " تغيير دهيد. تمام قابليتهاي جديدي كه به گوشيها افزوده ميشود، باتري مصرف ميكنند و با اين كه كيفيت باتريها بهتر شده ، اما همچنان آنقدر خوب نيستند كه بتوانند انرژي را براي مدت زمان طولاني در خود نگهدارند.
اگر از بلوتوثتان استفاده نميكنيد، آن را خاموش كنيد
يكي از معروفترين برنامههاي باتري خور، بلوتوث است كه اغلب بدون دليل روشن ميماند. بلوتوث يك استاندارد راديويي است كه ميتوان به وسيله آن ديتاها و اطلاعات را نقل و انتقال داد، اما براي اين كار، باتري زيادي مصرف ميكند. اگر از هدستهاي بلوتوث استفاده نميكنيد، بعد از نقل وانتقال فايلهايتان به گوشي ديگرفراموش نكنيد آن را خاموش كنيد.
نور صفحه نمايشتان را كم كنيد
قابليت ديگري كه خيلي بايد حواستان به آن باشد، نور صفحه نمايشتان است. برخي گوشيها به صورت اتوماتيك نور صفحه نمايش را متناسب با نور محيط تغيير ميدهند، اما اغلب گوشيها چنين قابليتي ندارند. اغلب گوشيها به صورت پيشفرض روي روشنترين حالت صفحه نمايش تنظيمشدهاند و شما ميتوانيد با مراجعه به منوي تنظيمات، نور آن را كمتر كنيد.
معمولا براي ديدن صفحه نمايش و خواندن آن نياز نداريد نور آن خيلي زياد باشد، در نتيجه هرچه ميزان آن را كمتر كنيد، انرژي كمتري از دست ميدهيد. برخي گوشيها گزينهاي نيز در اختيارتان قرار ميدهند كه ميتوانيد تنظيم كنيد صفحه نمايشتان تا چه مدت زماني روشن بماند. كمتر كردن اين مدت نيز در كمتر هدر رفتن باتريتان كمك ميكند.
از عكسهاي متحرك و زنگ با صداي بلند استفاده نكنيد
محافظهاي صفحه نمايش و عكسهاي پسزمينه متحرك ممكن است زيبا و هيجانانگيز به نظر برسند، اما باتري زيادي مصرف ميكنند؛. پس براي مصرف كمتر باتري بهتر است از اين عكسها استفاده نكنيد. زنگ با صداي بلند و ويبره نيز انرژي زيادي مصرف ميكنند، در نتيجه بهتر است چند پروفايل با صداهاي مختلف زنگ و ويبره بسازيد تا زماني كه لازم نبود، از پروفايل بدون ويبره و زنگ با صداي نه چندان بلند استفاده كنيد.
كمتر از تلفن استفاده كنيد
اگر باتري گوشيتان در حال تمام شدن بود و منتظر تماس خاصي نبوديد ميتوانيد حتي گوشيتان را خاموش كنيد. بازي كردن و يا گوش دادن به موسيقي توسط گوشي كار هيجانانگيزي و وقتپركني است ولي باتري زيادي هم مصرف ميكنند.
استفاده از شبكههاي 3G، GPRS و Wi-Fi
استفاده از شبكههاي 3G، GPRS و Wi-Fi در ايران به خاطر در دسترس نبودن امكانات مخابراتي امكانپذير نيست، اما جزو قابليتهايي هستند كه باتري زيادي مصرف ميكنند. در نتيجه اگر در كشوري بوديد كه ميتوانستيد از اين قابليتها استفاده كنيد، آن را طوري تنظيم كنيد كه تنها زماني كه به آن احتياج داريد فعال شود.
روش دوم: قدرت سيگنال
اگر در محلي قرار داريد كه گوشيتان مرتب مجبور ميشود به دنبال سيگنال براي تعيين ميزان آنتندهي بگردد، بدانيد يكي از علل زودتر تمام شدن باتري گوشيتان نيز همين است. زماني كه در جايي هستيد كه آنتندهي كمتري دارد، گوشي شما بايد انرژي بيشتري براي برقراري ارتباط با نزديكترين ايستگاه مخابراتي مصرف كند به خاطر همين مطلب بهتر است به دنبال مكاني در خانه يامحل كارتان بگرديد كه آنتندهي بهتري دارد و گوشيتان را همانجا بگذاريد. علاوه بر آن زماني كه ميخواهيد با كسي تماس بگيريد، ببينيد آنتن گوشيتان بيشتر از 3 خط باشد.
اگر در محلي هستيد كه اصلا آنتن نداريد، بهتر است گوشي خود را خاموش كنيد و وقتي به جايي رسيد كه آنتن داشتيد، گوشيتان را دوباره روشن كنيد.
روش سوم: باتريتان را بشناسيد!
اغلب گوشيهاي جديد، باتريهاي ليتيومي دارند تا باتريهاي نيكلي. در مورد باتريهاي نيكلي، قبل از اولين بار استفاده بايد گوشي خود را تا 10 ساعت روي شارژ ميگذاشتيد تا آماده استفاده ميشد، اما در مورد باتريهاي ليتيومي، تنها تا زماني كه اعلام ميكند باتري پر شده است، كافي است.
يكي ديگر از معايب باتريهاي نيكلي اين است كه بعد از مدتي استفاده از باتري و شارژ كردن مجدد آن، بايد بگذاريد باتري كاملا خالي شود، چون درغير اين صورت باتري زود خراب ميشود، اما اين مشكل در مورد باتريهاي ليتيومي وجود ندارد.
باتريهاي ليتيومي را هر وقت كه لازم بود شارژ كنيد و لازم نيست صبر كنيد تا شارژ آن كاملا تخليه شود.
باتري را خنك نگهداريد و جلوي آفتاب نگذاريد
باتريهاي ليتيومي در خود تجهيزات الكتريكي دارند كه آنها را در مقابل حرارت زياد محافظت ميكند، در نتيجه اگر گوشيتان را شب تا صبح يا در مدت زمان طولاني روي شارژ بگذاريد، صدمهاي به آن وارد نميشود. اما با اين حال حتي اگر يك باتري ليتيومي را بيش از يك هفته روي شارژ بگذاريد، صدمه ميبيند. اگر گوشيتان را مرتب مقابل نور مستقيم آفتاب و يا نزديك رادياتور هم بگذاريد، چنين اتفاقي برايش ميافتد.
بعد از دو سال، يك باتري جديد بخريد
يك باتري ليتيومي، معمولا تنها تا 300 الي 500 بار شارژ كردن عمر ميكند، در نتيجه اگر از باتريتان يكي دو سال استفاده كرديد، بايد به فكر عوض كردن آن باشيد. به شما توصيه نميكنيم همراه با گوشيتان يك باتري اضافه بخريد، چون حتي اگر از باتري ليتيومي استفاده هم نكنيد، بعد از اين مدت خراب ميشود، در نتيجه هنگام خريد به تاريخ مصرف آن دقت كنيد.
استفاده از هر كدام از لوازم و دستگاهها، ويژگيها و روشهاي خاص خود را دارد كه با مراجعه به دفترچه راهنما آن ميتوانيد با آنها آشنا شويد كه با روشهاي بهينه نگاهداري از لوازم خود آشنا شويد. در اين حالت، هم ميتوانيد از تمام قابليتهاي آن نهايت استفاده را ببريد و هم با نگهداري درست از آن، عمر مصرف دستگاه را زيادتر كنيد. Stand by
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۲/۲۰, ۰۰:۳۵ #2
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
نشانه های خرابی باتری در موبايل و راه رفع آن
در ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که نشانه های خرابی باتری موبایل چیست؟
به طور کلی در هنگام خرابی باتری این مشکلات برای گوشی پیش میاید:
1-گوشي خود به خود خاموش ميشود.
2-گوشي هنگ ميكند.
3-تنظيمات تاريخ و ساعت به هم ميريزد.
4-تخليه سريع باتري صورت ميگرد.
و حال راههای پیش گیری از این مشکلات:
میبایست به این نکته مهم دقت کنیم که مشاهده یکی از این نوع مشکلات و تنها در یک مرتبه نشان دهنده خرابی باتری شما نیست ، بلكه اگر باتري خراب باشد اين نشانه ها به دفعات درگوشي ظاهر ميشود.
و هنگام شارژ باتری زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود و كارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.
واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول عمر باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد.
براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۵, ۱۶:۳۰ #3
11روش برای افزایش دوام باتری تلفن همراه
دوام و شارژ باتری تلفن همراه به ویژه در شرایط حساس یکی از دغدغههای اصلی کاربران و شرکتها است و این امر موجب شده تا یک وب سایت بریتانیایی 11 راهحل برای افزایش دوام باتری تلفن همراه ارائه کرده است.
</B>
خالی شدن باتری تلفن همراه همواره یک مشکل اساسی برای کاربران بوده است، خصوصا زمانی که دسترسی به شارژر ندارند.
11 راهحل برای افزایش دوام باتری به شرح زیر است:
1 - انتخاب تلفنهای همراه با تنظیمات ذخیره انرژی
2 - تا حد ممکن اجتناب از ارسال ایمیل با تلفن همراه مکالمه با تلفن همراه چهار برابر کمتر از انتقال دادهها و ارسال ایمیل، باتری مصرف میکند.
3 - سازماندهی نرمافزاری بیشتر کاربران در هنگام استفاده از نرمافزارها و برنامههای کاربردی اعتدال را رعایت نمیکنند و برای سرگرمی از آنها استفاده میکنند و این کار موجب مصرف بیش از حد باتری میشود.
4 - ارتقاي منظم سیستم اپراتوری تلفن همراه سیستم اپراتوری پر مصرفترین عامل باتری تلفن همراه است و به روز کردن آن موجب صرفهجویی از مصرف اضافی باتری تلفن همراه میشود.
5 - استفاده از زنگهای ساده برای تلفن همراه پس از سیستم اپراتوری، زنگهای تلفن همراه مهمترین عامل خالی شدن باتری گوشی هستند و با به کار گرفتن پردازنده تلفن همراه شارژ آن را کاهش میدهند.
6 - حداقل استفاده از قابلیت «Push» در تلفنهای همراه. معروفترین این سیستم push e-mail است و کاربرانی که فعالیتهای تجاری دارند، بیشتر از آن استفاده میکنند.
7 - کاهش تعداد هشدارهای ویبره و صوتی برای پیامها از آنجا که همه پیامها ضروری نیستند کاربر میتواند فقط برای پیامهای دریافتی از مخاطبین مهم هشدار ویبره و صوتی را انتخاب کرده و برای بقیه پیامها گوشی را در حالت خاموش تنظیم کند.
8 - استفاده از رادیو در مواقع ضروری کاربر میتواند در هنگامی که از رادیو استفاده نمیکند آن را خاموش کند.
9 - استفاده از شبکههای کمسرعتتر در مواقع غیر ضروری کاربر میتواند در مواقع غیرضروری از شبکههای اتصالاتی کمسرعت مانند Gا5/2 و EDGE استفاده کند و نیازی به شبکه 3G نیست.
10 - استفاده از سرویس خاموش شدن خودکار تلفن همراه برخی گوشیها مانند گوشیهای بلک بری طی تنظیمات خاص پس از مدت زمان مشخص گوشی را به طور خودکار خاموش میکند و این موجب جلوگیری از به هدر رفتن باتری تلفن همراه میشود.
11 - عدم شارژ پی در پی تلفن همراه حداقل یک بار در ماه اجازه دهید باتری تلفن همراه به طور کامل خالی شود و سپس آن را کامل شارژ کنید.
کاربران میتوانند با رعایت موارد فوق دوام باتری خود را به طور قابلملاحظهای افزایش دهند.
</B>
-
تشکرها 4
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری