جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: پروانه ها ارزش وقت را بهتر مي دانند
-
۱۳۸۷/۰۲/۲۷, ۲۱:۲۸ #1
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
پروانه ها ارزش وقت را بهتر مي دانند
خيلي از پروانه ها فقط يک روز عمر مي کنند به همين دليل ارزش وقت را بهتر از ما مي دانند .
اگر بنا بود ما آدمها هم، صبح با طلوع خورشيد پا به اين جهان خاکي بگذاريم و با غروب خورشيد از اين جهان رخت بربنديم، آيا با ثانيه ها همين رفتارو داشتيم
يا براي هر ثانيه اش خيالاتي داشتيم.
اما …
اغلب ما با اين که هزاران طلوع و غروب خورشيد را تجربه مي کنيم باز هم هنگام رفتن ،به بهانه آرزوهاي محال مي خواهيم يه روز بيشتر نظاره گر خورشيد باشيم.
همه ما در انتظار فرصتي براي انجام کارهاي نشده هستيم ،اما هر چه انتظار مي کشيم آن را پيدا نمي کنيم .ايتالييايي ها مي گويند کساني که درانتظار زمان نشسته اند ،انو از دست خواهند داشت.
متاسفانه مديريت زمان براي ما مورد توجه نبوده و مردم ما معمولا تعريفي کلي وغيرشفاف از آن دارند و چندان ضروري اش نمي دانند و نتايج حاصل از جستجوي اين واژه و واژه هاي مشابه ناقص و از تعداد انگشتان دست کمتر است.
برخلاف تصور عموم که مساله اصلي را در مديرت زمان وقت مي دانند ، زمان مساله اي کاملا جنبي است .
در حقيقت اصل اساسي در قدم اول درکي صحيح از اهداف و در قدم دوم دانستن ارزش لحظه هاست .
ما معمولا براي يکسال ارزشي بيش از ماه قائليم .ماه مهمتر از روز ،روز مهمتر از ساعت و ساعت مهمتر از دقيقه و ثانيه ها هم که اصلا به حساب نمي آيند اما همگي نکته اي را فراموش کرده ايم شايد براي کسي که يک دريا را بين انگشتانش داشته است ،چکيدن قطره هاي کوچک از بين انگشتانش مهم نباشد ،اما بعد از مدتي کوتاه خواهد ديد که دريايي از بين انگشتانش گذشته است
اغلب کساني که در استفاده از وقت مشکل دارند ، هدفهاي طلائي خود را جدي نمي گيرند وشکايت مي کنند که نمي دانند چه اتفاقي براي ساعتهاي از دست رفته شان افتاده است.کارآمدي هر فرد در مديريت زمان به روشنائي اهداهش بستگي دارد هرچه اهداف روشن تر باشند موفقيت فرد در مديريت زمان بيشتر است .
ما آدمها به هر چيزي زود عادت مي کنيم به تولد ، مرگ ، عشق و عادت کردن ، ارزش همه چيزهاي دوست داشتني مان را مي گيرد .يکي از چيزهايي که ما به آن عادت کرده ايم زندگي است و از آنجا که ما به عادتهايمان فکر نمي کنيم از اصلاح و بازنگري زندگي روزانه ناتوان مي شويم مديريت زمان نوعي تغييير نگرش نسبت به روشهاي عادي زندگي روزمره است
پس بايد همه مان پروانه باشيم
بر گرفته از ماهنامه مشکات
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
-
۱۳۸۷/۰۲/۲۸, ۱۴:۰۱ #2
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ارزش وقت ( 2 )
بسم الله الرحمن الرحيم
يكي از مجالسي كه در اجتماعات برقرار مي شود مجلسي است كه به غفلت مي گذرد در آن گناه نيست ولي نه نفع دنيايي دارد و نه استفاده ديني و عقلايي
ما ر روايت داريم كه اين دو فرشته اي كه بر روي دوش راست و چپ شما هستند را مشغول نوشتن لهويات نكنيد .
خيلي از مسائل در زندگي وجود دارد كه هيچ ربطي هم به ما ندارد ولي ما خود را در آن دخالت مي دهيم .
پيامبر( صلي اله عليه وآله وسلم ) فرمودند : ما من قوم اجتمعوا في مجلس و لم يذكر الله و لم يصلوا علي ّ كان ذالك المجلس عليهم حسرة و وبالا يوم القيامه
اگر گروهي در مجلسي جمع شوند و در آن مجلس ياد و ذكر خدا و همچنين صلوات بر من نباشد آن مجلس باعث حسرت و وبال انسان در روز قيامت خواهد بود
لذا سفارش شده تو هر مجلسي كه نشستيد ياد خدا كنيد و درود و صلوات بر پيغمبر و آلش داشته باشيد و سعي كنيد از اين عمري كه خداوند متعال در اختيارتون قرار داده را نهايت استفاده بكنيد
اما اين زمان و اين ساعت عمر چقدر ارزش داره متاسفانه ما ارزش اون را نمي دانيم .
هرنفس ز انفاس عمرت گوهري است زان نفس سوي خدايت رهبري است
اين زمانها و دقيقه ها كه از عمرمان مي گذرد قابل برگشت نيست عمر به سرعت در حال گذر است كودكي و جواني اگر گذشت قابل برگشت نيست پس سعي كنيم اين باقيمانده از عمر را نهايت استفاده بكنيم .
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۲/۲۸ در ساعت ۱۴:۱۴
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
-
۱۳۸۷/۰۲/۲۸, ۱۴:۰۳ #3
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ارزش وقت ( 3 )
مي گويند يك خليفه اي هوس ران را در بغداد براي تفريح به باغي بردند براي استراحت نزديك نهر آبي نشست دستور داد صندوقچه جواهرات قيمتي را برايش بياورند صندوقچه را به او دادند و در صندوقچه را باز كرده و دانه دانه جواهرات را در آورده و به آب مي انداخت وقتي از او سؤال كردند كه با وجود ارزش زياد اين جواهرات چرا آنها را در درون آب مي اندازد جواب داد اعجبني قلبي يعني از صداي قلپه اي كه توسط برخورد جواهرات با آب به وجود مي آمد كيف مي كرد
شليد ما به كار اين خليفه بخنديم ولي از اين غافل هستيم كه ما خودمان نيز به همين مشكل گرفتار هستيم بنده خدايي مي گفت شايد بتوان اين جواهراتي كه از دست رفته را بواسطه غواصان بدست آورد اما اگر اين عمر با اين همه قيمتي كه براي آن قائل شده اند از دست رفت و استفاده از آن نشد آيا مي توان آن بدست آورد.
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
-
-
۱۳۸۷/۰۲/۲۸, ۱۴:۰۶ #4
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ارزش وقت ( 4)
در مورد آيت الله بروجردي نقل كرده اند كه ايشان را براي تفريح به جايي برده بودند نهر آبي درآنجا بود ايشان براي وضو كنار نهر رفتند بعد از لحظاتي اطرافيان مشاهده كردند كه شانه هاي آقاي بروجردي به لرزش در آمد بعد گريه كرد و داد زد و بي هوش شد ايشان را كنار كشيدند و آبي را به صورتش زدند وقتي به هوش آمد از او سؤال كردند كه چه مشكلي برايتان بوجود آمد ايشان فرمودند نگاه به آب كردم ديدم آبي كه در حركت است بر نمي گردد با خودم گفتم بروجردي هفتاد سال از عمرت گذشته ثانيه اي از عمرت قابل برگشت نيست و...
حضرت آيت الله بروجردي كه از لحظه لحظه عمرشان استفاده مي برند اينطور منقلب هستند پس ..........
هر نفس ز انفاس عمرت گوهري است
زان نفس سوي خدايت رهبري است.
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۲/۲۸ در ساعت ۲۲:۳۳
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۴, ۲۱:۰۰ #5
من یه سوالی مطرح میکنم
به نظر دوستان چه چیزی باعث میشه که ما از وقتمون بهتر استفاده کنیم؟
دوستان راهکارهایی رو که وجود داره که ما تو موقعیتهای مختلف از وقتمون درست استفاده کنیم رو بنویسن
دراین باره میتونید تجربیات خودتون رو هم بنویسید تا دوستان بهتر متوجه بشن
مدیر بخش فرهنگی
یگانه
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۱, ۰۹:۳۶ #6
هو العلیم
شاید ما هم باید فکر کنیم که مثل پروانه ها وقت زیادی نداریم و باید به بهترین نحو ازش استفاده کنیم.
مثل همین الان که ماه رمضان است و همه هر روز تقویم رو نگاه میکنن. ثانیه شمار مغز همه فعال شده! با خودشون میگن نکنه ماه رمضان تموم بشه و دست خالی اونو ترک کنید. باید تا فرصت داریم استفاده کنیم و از این جور حرفا!!!
کاش ما آدما همیشه همینجوری نگاه میکردیم!!! و فقط مختص به ایام های مبارک مثل ماه رمضان و محرم و فاطمیه نمیشد!!!
شهید محمد رضا موحد دانش
ای خواهران حجاب و عصمت و پاکدامنی را سرلوحه زندگی خودتان قرار دهید ،
و همیشه فاطمه وار و زینب گونه زندگی و مبارزه کنید .
-
۱۳۸۷/۰۶/۲۲, ۰۱:۱۱ #7
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
خب !
باید بگم که وقت نشناسی ما انسان ها از خصلت های بدمونه!
اینکه نمی دونیم باید کی چی کار کنیم!
اینکه سریع عادتی می شیم و مسلمونیمون هم شدن لحظه ای و ثانیه ای!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۷/۳۰, ۲۲:۵۰ #8
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ساعت را بگو بخوابد بيهوده زيستن را نياز به شمارش نيست ( شاملو )
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۷/۳۰ در ساعت ۲۲:۵۳
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۰, ۲۲:۲۰ #9
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
غفلت از عمر گرانبها
قال على عليه السلام : «فيالها حسرة على ذى غفلة ان يكون عمره عليه حجّة».
پس حسرت و ندامت و بىخبرى بر فردى سزا است كه در (قيامت) عمرش بر او حجت و دليل باشد.
(بحار / 91 / 337 ؛ نهجالبلاغه / خطبه 64)
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
-
۱۳۸۹/۰۱/۰۱, ۰۹:۵۵ #10
- نوشته
- 118
- مورد تشکر
- 372 پست
- حضور
- 3 روز 11 ساعت 26 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ارزش لحظه ها ... !
ارزش لحظه ها ... !To realize The value of a sister Ask someone Who doesn't have one.ارزش يک خواهر را، از کسي بپرس که آن را ندارد.To realize The value of ten years: Ask a newly Divorced couple.ارزش ده سال را، از زوج هائي بپرس که تازه از هم جدا شده اند.To realize The value of four years: Ask a graduate.ارزش چهار سال را، از يک فارغ التحصيل دانشگاه بپرس.To realize The value of one year: Ask a student who Has failed a final exam.ارزش يک سال را، از دانش آموزي بپرس که در امتحان نهائي مردود شده است.To realize The value of one month: Ask a mother who has given birth to a premature baby.ارزش يک ماه را، از مادري بپرس که کودک نارس به دنيا آورده است.To realize The value of one week: Ask an editor of a weekly newspaper.ارزش يک هفته را، از ويراستار يک مجله هفتگي بپرس.To realize The value of one hour: Ask the lovers who are waiting to meet.ارزش يک دقيقه را، از کسي بپرس که به قطار، اتوبوس يا هواپيما نرسيده است.To realize The value of one-second: Ask a person who has survived an accident.ارزش يک ثانيه را، از کسي بپرس که از حادثه اي جان سالم به در برده است.To realize The value of one millisecond: Ask the person who has won a silver medal in the Olympics.ارزش يک ميلي ثانيه را، از کسي بپرس که در مسابقات المپيک، مدال نقره برده است.Time waits for no one. Treasure every moment you have. You will treasure it even more when you can share it with someone special.زمان براي هيچکس صبر نمي کند. قدر هر لحظه خود را بدانيد. قدر آن را بيشتر خواهيد دانست، اگر بتوانيد آن را با ديگران نيز تقسيم کنيد.To realize the value of a friend: Lose one.براي پي بردن به ارزش يک دوست، آن را از دست بده.
-
تشکرها 10
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری