صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ❀◕ ‿ ◕❀ورود آزاد ، عبور مشکل❀◕ ‿ ◕❀

نوشته
    11,936
    مورد تشکر
    35,179 پست
    حضور
    33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    406
    آپلود
    94
    گالری
    278

❀◕ ‿ ◕❀ورود آزاد ، عبور مشکل❀◕ ‿ ◕❀

اهمیت توجه به مشکلات نوجوانی

توجه به ویژگیهای خاص نوجوانی، این دوران با مشکلات خاص خود نیز مواجه است.

برخی از این مشکلات شیوع بیشتری داشته و گاه نیازمند مداخله کمتری هستند، اما برخی دیگر در حد یک ناسازگاری، یک بیماری و یا اختلال روانی اجتماعی قابل توجه بوده و نیازمند اقدامات مداخله‌گرانه هستند.

فراهم نبودن شرایط تربیتی مناسب، عدم آشنائی اولیا و مربیان با نیازها و ویژگیهای نوجوان و کودکی مشکل‌ دار علل اساسی بوجود آمدن مشکلات دوران نوجوانی هستند.

حال به نظر شما مهمترین مشکلات این دوره چیست

و

چگونه می شود با آن برخورد کرد

ویرایش توسط ╫❀نیایش❀╫ : ۱۳۹۰/۰۲/۱۶ در ساعت ۲۱:۳۳

ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند

و

چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.

تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...

پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

توجه به اینکه این دوره نیز اهمیت شایان توجهی در زندگی آینده و بزرگسالی فرد دارد و بسیاری از انتخاب ها و تصمیم ها در این دوران انجام می‌شوند، پیشگیری از بروز مشکلات و درمان آنها به توجه و تاکید فراوانی نیاز دارد. شناخت این مشکلات شاید بعد از شناخت ویژگی ها و نیازهای مرحله نوجوانی اولین گام موثر در کمک به نوجوان برای داشتن یک مرحله رشدی سالم می‌باشد.

ویرایش توسط فاطمه جان : ۱۳۹۰/۰۲/۱۷ در ساعت ۱۱:۰۵
    کلافه ام از حس ناسپاس بودنم...

وقتی که دیدم پسر معلول خطاب به افریدگارش گفت:

خدایا شکرت،

مرا در مقامی خلق کرده ای که هرکس مرا می بیند،

تو را شکر میکند!!!

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

مهمترین مشکلات نوجوانی

افت تحصیلی

شاید بیش از همه مراحل دیگر در این مرحله افت تحصیلی مشاهده گردد. مسئولین مدارس راهنمایی تحصیلی و والدینی که فرزندانی در مقاطع راهنمایی دارند که با آغاز بلوغ و نوجوانی و تغییرات آن همراه است، معمولا چنین افتی را گزارش می‌کنند. هرچند شدت و ضعف افت تحصیلی در دانش آموزان مختلف متفاوت است، اما به هر حال و با توجه به فراوانی آن در این دوران نیاز به توجه ویژه دارد.

ویرایش توسط فاطمه جان : ۱۳۹۰/۰۲/۱۷ در ساعت ۱۱:۲۶

خدایا شکرت،

تو را شکر میکند!!!

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

انحرافات جنسی

با توجه به ویژگی های بلوغ جنسی در این دوران مشکلاتی از این قبیل می‌تواند اتفاق بیافتد. در بین انواع انحرافات جنسی ، خودارضایی شیوع بیشتری به ویژه در بین پسران داد که با کاربرد روشهای مناسب پیشگیرانه و رعایت آنها و استفاده از راهبردهای لازم (بعد از ابتلا به انحراف) قابل حل خواهد بود.

ویرایش توسط فاطمه جان : ۱۳۹۰/۰۲/۱۷ در ساعت ۲۲:۴۴

خدایا شکرت،

تو را شکر میکند!!!

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

دوستی با جنس مخالف
    به دنبال غلیان هیجانات و عواطف در این دوران از یک طرف و تحولات جنسی از سوی دیگر گرایش به برقراری روابط دوستی با جنس مخالف شیوع فراوانی می‌یابد. ارائه شناخت و آگاهیهای لازم به نوجوان در خصوص کنترل عواطف و هیجانات خود و جهت‌ دهی سالم مفید خواهد بود.

ویرایش توسط فاطمه جان : ۱۳۹۰/۰۲/۱۸ در ساعت ۱۰:۰۰

خدایا شکرت،

تو را شکر میکند!!!

نوشته
    203
    مورد تشکر
    402 پست
    حضور
    6 دقیقه
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0

ببخشید من چندتا سوال دارم در رابطه با موضوعاتی که گذاشتید، اگه این پست باعث میشه نظم تاپیک به هم بخوره لطفا حذفش کنید :

با توجه به ویژگی های بلوغ جنسی در این دوران مشکلاتی از این قبیل می‌تواند اتفاق بیافتد. در بین انواع انحرافات جنسی ، خودارضایی شیوع بیشتری به ویژه در بین پسران داد که با کاربرد روشهای مناسب پیشگیرانه و رعایت آنها و استفاده از راهبردهای لازم (بعد از ابتلا به انحراف) قابل حل خواهد بود.
    چند تا سوال دارم در این مورد.
    اول اینکه آیا امکان داره فردی باشه که در دوره ی نوجوانی و بلوغ هرگز دست به این کار نزنه ؟ منظورم خودارضاییه.
    طبق تحقیقایی که خودم کردم به این نتیجه رسیدم که این کار تقریبا غیر ممکنه که یک فرد در طول عمرش مخصوصا در دوران نوجوانی خودارضایی نکرده باشه !
    و سوال دوم من اینه که چرا از خودارضایی به عنوان یک انحراف جنسی نام برده میشه (با چه سند و مدرکی که ثابت بشه خودارضایی یک انحرافه !؟) ؟!!
    طبق پرسش ها و مطالعاتی که در این مورد داشتم به این نتیجه ها رسیدم که این کار یک کار کاملا طبیعی مخصوصا در سن نوجوانیه ! هیچ مریضی تا حالا نبوده که خود ارضایی مشکل خاصی براش ایجاد کرده باشه (مثل توانایی نداشتن در تولید مثل که از ضررات این کار در بعضی از مقاله ها نام برده شده) من این رو از یه دکتر سوال کردم.
    و در نهایت میخوام بگم که آیا به نظر شما در کشور ما که به هیچ وجه امکانات برطرف کردن نیاز جنسی جوونا حتی از راه درستش فراهم نیست (راه غلطش بیشتر از راه درستش فراهمه) واقعا یه جوون میتونه خودش رو تا حدی نگه داره که حتی خودارصایی نکنه ؟ پس چه جوری به نیاز جنسی خودش جواب بده ؟!
    در مقاله های روانشناسی با دلایل علمی تا الان اثبات شده که خودارضایی یه عمل طبیعیه و مثل خیلی کارای دیگه در حد متعادل مشکلی نداره ولی بیش از حد مشکلاتی از قبیل خستگی روحی و کسلی داره که میتونه خیلی مضر باشه و در مقاله های دینی از این امر به عنوان یک انحراف و گناه یاد میشه در صورتی که این غریزه رو خود خدا در وجود هر کسی قرار داده که در مواقعی لازمه جوون از این نظر تخلیه بشه !

لطفا راهنمایی کنید، حرفای من دلیل نمیشه که این کارو تایید کنم، من فقط دنبال حقیقتم.

به دنبال غلیان هیجانات و عواطف در این دوران از یک طرف و تحولات جنسی از سوی دیگر گرایش به برقراری روابط دوستی با جنس مخالف شیوع فراوانی می‌یابد. ارائه شناخت و آگاهیهای لازم به نوجوان در خصوص کنترل عواطف و هیجانات خود و جهت‌ دهی سالم مفید خواهد بود.
    فکر نکنم در این سن محروم کردن شخص از رابطه با جنس مخالف کار درستی باشه ؟!!!!
    باید حریم ها رو بهش یاد داد و به قول شما ارائه شناخت و آگاهیهای لازم به نوجوان در خصوص کنترل عواطف و هیجانات خود و جهت‌ دهی سالم مفید خواهد بود.

اي منتظران گنج نهان مي آيد

آرامش جان عاشقان مي آيد

بر بام سحر طلايه داران ظهور

گفتند که صاحب الزمان مي آيد

اللهم عجل لولیک الفرج

نوشته
    11,936
    مورد تشکر
    35,179 پست
    حضور
    33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
    دریافت
    406
    آپلود
    94
    گالری
    278

نقل قول نوشته اصلی توسط دل شکسته نمایش پست
    ببخشید من چندتا سوال دارم در رابطه با موضوعاتی که گذاشتید، اگه این پست باعث میشه نظم تاپیک به هم بخوره لطفا حذفش کنید :

چند تا سوال دارم در این مورد.
    اول اینکه آیا امکان داره فردی باشه که در دوره ی نوجوانی و بلوغ هرگز دست به این کار نزنه ؟ منظورم خودارضاییه.
    طبق تحقیقایی که خودم کردم به این نتیجه رسیدم که این کار تقریبا غیر ممکنه که یک فرد در طول عمرش مخصوصا در دوران نوجوانی خودارضایی نکرده باشه !
    و سوال دوم من اینه که چرا از خودارضایی به عنوان یک انحراف جنسی نام برده میشه (با چه سند و مدرکی که ثابت بشه خودارضایی یک انحرافه !؟) ؟!!
    طبق پرسش ها و مطالعاتی که در این مورد داشتم به این نتیجه ها رسیدم که این کار یک کار کاملا طبیعی مخصوصا در سن نوجوانیه ! هیچ مریضی تا حالا نبوده که خود ارضایی مشکل خاصی براش ایجاد کرده باشه (مثل توانایی نداشتن در تولید مثل که از ضررات این کار در بعضی از مقاله ها نام برده شده) من این رو از یه دکتر سوال کردم.
    و در نهایت میخوام بگم که آیا به نظر شما در کشور ما که به هیچ وجه امکانات برطرف کردن نیاز جنسی جوونا حتی از راه درستش فراهم نیست (راه غلطش بیشتر از راه درستش فراهمه) واقعا یه جوون میتونه خودش رو تا حدی نگه داره که حتی خودارصایی نکنه ؟ پس چه جوری به نیاز جنسی خودش جواب بده ؟!
    در مقاله های روانشناسی با دلایل علمی تا الان اثبات شده که خودارضایی یه عمل طبیعیه و مثل خیلی کارای دیگه در حد متعادل مشکلی نداره ولی بیش از حد مشکلاتی از قبیل خستگی روحی و کسلی داره که میتونه خیلی مضر باشه و در مقاله های دینی از این امر به عنوان یک انحراف و گناه یاد میشه در صورتی که این غریزه رو خود خدا در وجود هر کسی قرار داده که در مواقعی لازمه جوون از این نظر تخلیه بشه !

لطفا راهنمایی کنید، حرفای من دلیل نمیشه که این کارو تایید کنم، من فقط دنبال حقیقتم.

فکر نکنم در این سن محروم کردن شخص از رابطه با جنس مخالف کار درستی باشه ؟!!!!
    باید حریم ها رو بهش یاد داد و به قول شما ارائه شناخت و آگاهیهای لازم به نوجوان در خصوص کنترل عواطف و هیجانات خود و جهت‌ دهی سالم مفید خواهد بود.

سلام خدمت شما
    چرا پست را حذف کنیم ؟
    خب دوست گرامی سوالاتی که شما فرمودید به طور مفصل در تایپیکهای جداگانه پاسخ داده شده اند پیشنهاد می کنم آن تایپیکها را مطالعه بفرمایید قطعا جواب خود را پیدا خواهید کرد
    و اما تایپیکها

1-راهکارهاي مقابله با خود ارضائي
    2-نگاهي کوتاهي به روابط دخترو پسر از نظر اجتماعي و راه حل هاي پيشنهادي
    3- روابط دختر و پسر،حريم ها ،بايد ها و نبايد ها

موفق باشید
    یا علی

ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند

و

چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.

تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...

پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

فراهم نبودن شرایط تربیتی مناسب، عدم آشنایی اولیا و مربیان با نیازها و ویژگی های نوجوان و کودکی مشکل‌ دار

علل اساسی به وجود آمدن مشکلات دوران نوجوانی هستند

خدایا شکرت،

تو را شکر میکند!!!

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

انحرافات اجتماعی

با اینکه در بروز انحرافات اجتماعی عوامل مختلفی دخالت دارند، اما شرایط ویژه دوران نوجوانی مثل تمایل به توجه طلبی و استقلال شخصی، تمایل به عضویت در گروهها و ... باعث می‌شود که دوره مستعدی برای راه اندازی این انحرافات باشد. این انحرافات به صورت فرار از خانه ، انواع بزهکاری مثل دزدی ، اعتیاد و ... دیده می‌شود که اکثر این انحرافات در گروه اتفاق می‌افتد.

ویرایش توسط فاطمه جان : ۱۳۹۰/۰۲/۱۹ در ساعت ۱۱:۵۵

خدایا شکرت،

تو را شکر میکند!!!

نوشته
    3,467
    مورد تشکر
    11,315 پست
    حضور
    21 روز 22 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    69

اختلالات روانی در نوجوانی

در نوجوانی مساله بیماری روانی در آسیب شناسی نوجوانی حائز اهمیت زیادی است. مهمترین اختلالات روانی رایج عبارتند از:

- واکنش های سازگاری
    - روان رنجوری، شامل انواع اختلالات خلقی، مثل افسردگی، اضطراب
    - اختلالات روان _ فیزیولوژیک، مثل بی‌اشتهایی روانی
    - اختلالات شخصیت، مثل اختلال شخصیت هیستریک
    - اختلالات سایکوتیک که اسکیزوفرنی عمومی‌ترین آنهاست.
    از میان اختلالات روانی انواع افسردگی و اضطراب فراوانی بیشتری دارد. در صورتی که اطرافیان شناخت کافی از نوجوان داشته باشند و به موقع علائم او را تشخیص دهند، با انواع روان درمانی قابل درمان خواهند بود.

ویرایش توسط فاطمه جان : ۱۳۹۰/۰۲/۱۹ در ساعت ۱۴:۳۳

خدایا شکرت،

تو را شکر میکند!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری