جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: @@@@@ پرسش و پاسخهای کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)######
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۶, ۱۱:۰۸ #11
با سلام
علت این که پنجره های باز شده در دسکتاپ به صورت موجی بالا و پایین می روند(هنگام بالا پایین بردن ماوس ویا استفاده از اسکرول بار)چیست و چگونه می توان آن را به حالت عادی بازگرداند؟
مورد بعدی هم اینکه stand by من غیر فعال شده.ایراد از کجاست؟
با تشکر
هر که دلارام دید ازدلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هرکه دراین دام رفت
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۶, ۱۱:۱۵ #12
- نوشته
- 17,586
- مورد تشکر
- 14,342 پست
- حضور
- 4 ساعت 10 دقیقه
- دریافت
- 662
- آپلود
- 397
- گالری
-
32
با سلام خدمت شما دوست گرامی
در مورد سوال اول احتمالا ؛
درایور کارت گرافیگ شما نصب نیست سی دی آن را در داخل کامپیوتر گذاشته و نصب کنید.
در مورد سوال دوم اگر ویندوز را تازه عوض کردید ، خودش درست می شود در غیر اینصورت ایراد از ویندوزتان است .
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۶, ۱۱:۲۸ #13
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
هر دو مشكل با نصب كارت گرافيك حل مي شود
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۱۳:۱۸ #14
سلام مجدد
کامپیوتر من گاهی خود به خود و یا هنگامی که شروع به استفاده از یک وسیله ی برقی دیگر مکنیم،روشن می شود.علت آن چه می تواند باشد؟
هر که دلارام دید ازدلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هرکه دراین دام رفت
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۱۶:۴۹ #15
- نوشته
- 915
- مورد تشکر
- 1,699 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 219
- آپلود
- 14
- گالری
- 0
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۱۹:۴۵ #16
من یه جای مانیتورم که دو روزه گرفتم ترک خوردگی داره و تازه دیدمش گارانتیشم مادیرانه. ترک هم روی قابه آیا قاب را برای من عوض میکنند؟ مجانی یا با هزینه؟
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۲۰:۲۳ #17
ترک خوردگی در جای مانیتور
دوست عزیز اگر گارانتی مانیتور شما به اتمام نرسیده باشد که قاعدتا شما می توانید با مراجعه به نمایندگی های مادیران مشکل خود را حل کنید من خودم ازاین مانیتورها استفاده می کنم وبه نظر من برای تعمیر همانطور که گفتم در صورتی که گارانتی آن به پایان نرسیده باشد شما می توانید بدون هیچ هزینه ای آنرا تعمیر کنید.اگر مشکل حل شد که هیچ اما اگرحل نشده باز هم با من مکاتبه داشته باش
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۲۰:۳۷ #18
دوست عزیز این مشکل شما به احتمال قوی از پاور سیستمتان می باشد اما ممکن است عامل دیگری نیز درآن دخالت داشته باشد وآن برق منزل شماست به نظر من یکبار تاسیسات برقی خود را چک کنید اگر مشابه این اتفاق برای وسایل دیگر شما نیز اتفاق می افتد پس نشانه این است که اشکال از تاسیسات شماست که احتمال آن ضعیف است امادر غیر این صورت اشکال از پاور است.لطفا اگر پاسخ مشکل شما را حل کرده یا به عبارتی ضعیف می باشد آنرا مطرح کنید تا در رفع آن بر آیم
موفق باشید
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۲۰:۴۰ #19
روشن شدن کامپیوتر بصورت نا گهانی
دوست عزیز این مشکل شما به احتمال قوی از پاور سیستمتان می باشد اما ممکن است عامل دیگری نیز درآن دخالت داشته باشد وآن برق منزل شماست به نظر من یکبار تاسیسات برقی خود را چک کنید اگر مشابه این اتفاق برای وسایل دیگر شما نیز اتفاق می افتد پس نشانه این است که اشکال از تاسیسات شماست که احتمال آن ضعیف است امادر غیر این صورت اشکال از پاور است.لطفا اگر پاسخ مشکل شما را حل کرده یا به عبارتی ضعیف می باشد آنرا مطرح کنید تا در رفع آن بر آیم
موفق باشید
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۲۳:۰۸ #20
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
از مودم نشات مي گيرد اگر به تلفن متصل هست طبق موارد مشابهي كه برخورد داشته ام!!شما طبق تنظيماتي در بايوس سيستم ميتوانيد مودم را از حالت آن بودن خارج كنيد
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری