صفحه 3 از 22 نخست 1234513 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: @@@@@ پرسش و پاسخهای کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)######

نوشته
    44
    مورد تشکر
    65 پست
    حضور
    3 روز 4 ساعت 57 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام كامپيوتر من درايوهاي د اخل ماي كامپيوتر را باز نمي كنه و بعد از كليك راست و انتخاب گزينه اپن هم همه ي برنامه هاي نصب شده را مي آره كه با انتخاب هر يك برنامه مورد نظر اجرا مي شه ولي درايو باز نمي شه لطفا راهنمايي كنيد

نوشته
    1,379
    مورد تشکر
    3,222 پست
    حضور
    9 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    469
    آپلود
    263
    گالری
    97

نقل قول نوشته اصلی توسط rezvaneh نمایش پست
    با سلام كامپيوتر من درايوهاي د اخل ماي كامپيوتر را باز نمي كنه و بعد از كليك راست و انتخاب گزينه اپن هم همه ي برنامه هاي نصب شده را مي آره كه با انتخاب هر يك برنامه مورد نظر اجرا مي شه ولي درايو باز نمي شه لطفا راهنمايي كنيد
    سلام
    کاربر گرامی
    به نظر من رایانه شما ویروسی شده. و این یکی از علائم ویروس رایانه است.
    اگر آنتی ویروس مناسب دارید، بروز کرده و ویروس کشی کنید.
    و اگر آنتی ویروس مناسب ندارید از آدرسهای زیر استفاده نمایید

پیشنهاد من کاسپراسکای یا نود32 است.
    موفق باشید

ویرایش توسط [Kavir] : ۱۳۸۸/۰۱/۲۶ در ساعت ۱۱:۳۸

در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند

گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را

3. تشکر

نوشته
    44
    مورد تشکر
    65 پست
    حضور
    3 روز 4 ساعت 57 دقیقه
    دریافت
    57
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام وتشكر من جديدا انتي ويروس avgرا نصب كردم و بعد از نصب اين اتفاق افتاده ميگيد حالا چه كار كنم ؟ انتي ويروس حذف كنم بعد آنتي ويروس جديد نصب كنم؟درضمن سرعت كامپيوتر هم كم شده با تشكرمجدد كه اين سريع جوابم داديد

نوشته
    1,379
    مورد تشکر
    3,222 پست
    حضور
    9 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    469
    آپلود
    263
    گالری
    97

سلام دوباره

به هر حال آنتی ویروسی مثل avg هرگز به پای کسپراسکای و نود32 نمیرسد.
    پیشنهاد من اینست که اگر سیستم شما به انداره کافی قوی هست(از نظر سخت افزار) حتما کسپر اسکای استفاده کنید. در غیر اینصورت از نود32 استفاده کنید.

تذکر : آنتی ویروس خود را حتما آپدیت کنید وگرنه کارایی لازم را نخواهد داشت.

موفق باشید

در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند

گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط rezvaneh نمایش پست
    با سلام به شما دوست گرامی...
    راحت ترین راه اینه که با روش زیر سیستم را ری استور کنید..
    start - programs - accessories- system tools- system restore-
    دراینجا سیستمتون را به تاریخ قبل از این خرابی برگردوید... و اوکی کنید سیستم ریستور میشه و در حدود دو دقیقه درست میشه.. موفق باشید.
    الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد

نوشته
    827
    مورد تشکر
    4,051 پست
    حضور
    2 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    208
    آپلود
    7
    گالری
    71

خصومت با رنگ پس زمینه آیکون های دسکتاپ XP

يه چند روزي بود که بر اثر انگولک يکي از دوستان در سيستمم ،رنگ پس زمينه اي براي آيکونهاي دستکتاپم قرار گرفته بود که حسابي کلافم کرده بود.با اين که مثلاً مهندس نرم افزارم و کلي ادعام ميشد هر کاري کردم نتونستم برش دارم.تو اينترنت هم روشهايي که نوشته بودند کارامد نشد .تا اينکه امروز تو يه سايتي بالاخره راهش رو پيدا کردم .گفتم تو اين تاپيک بنويسم شايد به درد دوستان بخوره.(البته بگم در زير سه روش ذکر شده که روش سوم مشکل من رو حل کرد و تو هيچ سايتي به اين روش اشاره نشده بود)

متن مقاله :
    اگر شما هم مثل من با رنگ پس زمینه آیکون های دسکتاپ ویندوزتان خصومت دارید یا از رایانه اتان به صورت مشترک با چندین نفر استفاده می کنید که گاه و بی گاه دست به تغییر تنظیمات آن می زنند این آموزش برای شماست.
    در ویندوز XP گاهی اوقات به صورت پیش فرض، هوشمند (متناسب با والپیپر) و یا بر اثر برخی تغییرات سیستمی به آیکون های صفحه Desktop رنگ پس زمینه اضافه می شوند که غالبا بی فایده و بی قیافه اند و جلوی بهره بردن از تصویر Wallpaper را می گیرند.
    برای برداشتن این رنگ پس زمینه راه هایی وجود دارد که مرتبط با آلوده بودن سیستم به ویروس برخی از آن ها عمل نمی کنند. من در این مطلب سه روش برای کنار گذاشتن این خصومت شخصی! به شما پیشنهاد می کنم که در صورت بروز مخاصمه! می توانید به فکر رهایی و بالا بردن کیفیت والپیپر و مشاهده زیباتر تصویر آن شوید.
    پیشنهاد اول:
    روی دسکتاپ ویندوز XP خود کلیک راست کنید و در قسمت Arrange Icon By و پنجره جدید باز شده مطمئن شوید که Lock Web Items on Desktop چک مارک نشده است.
    پیشنهاد دوم: (مشابه اولی)
    روی دسکتاپ ویندوز خود کلیک راست کنید و سراغ Properties بروید و در پنجره Display Properties بر روی تب Desktop کلیک کنید و در قسمت Customize Desktop ... می توانید علاوه بر مدیریت آیکون های دسکتاپ به تنظیم Lock Desktop items هم برسید و چک مارک آن را بردارید.
    پیشنهاد سوم:
    بر روی My Computer کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید در تب Advanced هم می توانید به تنظیمات ظاهر ویندوز دست رسی یابید. طبق سلیقه خود آن را معین و در اینجا هم می توانید رنگ پس زمینه آیکون های دسکتاپ را بردارید.دکمه setting بخش Performace رو بزنيد و در ليست ظاهر شده تيک کنار گزينه يکي مونده به آخر يعني use drop shadows رو علامت بزنيد.
    ویرایش توسط goleleila : ۱۳۸۸/۰۲/۰۹ در ساعت ۰۸:۵۶

نوشته
    1
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    مدتی است هر فایل یا صفحه ای را باز می کنم یک short cut از آن در داخل درایوهایم خصوصا c درست می شود. نمی دانم ویروسی شده ام یا تنظیمات ویندوز به هم خورده . البته با آنتی ویروسهای آویرا و نود 32 آپدیت شده هیچ ویروسی پیدا نکردم. لطفا کمک کنید و در صورت امکان به ایمیل shahr9eshg@yahoo.com ارسال کنید.
    با سپاس

نوشته
    41
    مورد تشکر
    131 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    9
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    مدت زيادي است كه هرآنتي ويروسي نصب مي كنم،بعد از چند دقيقه شروع آپديت غيرفعال شذه و پيغام خطا ميدهد.دو مرتبه هم اقدام به نصب ويندوز جديد كرده ام ولي باز هم مشكل برطرف نشد.
    در ضمن آنتي ويروسهاي مختلفي رو امتحان كردم از جمله سيمانتيك،كاسپر و مك آفي.در حال حاضر هم از آنتي ويروس سيمانتيك استفاده مي كنم.ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.

نوشته
    100
    مورد تشکر
    267 پست
    حضور
    6 دقیقه
    دریافت
    14
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط عذرا نمایش پست
    سلام

مدت زيادي است كه هرآنتي ويروسي نصب مي كنم،بعد از چند دقيقه شروع آپديت غيرفعال شذه و پيغام خطا ميدهد.دو مرتبه هم اقدام به نصب ويندوز جديد كرده ام ولي باز هم مشكل برطرف نشد.در ضمن آنتي ويروسهاي مختلفي رو امتحان كردم از جمله سيمانتيك،كاسپر و مك آفي.در حال حاضر هم از آنتي ويروس سيمانتيك استفاده مي كنم.ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
    چیزی که به ذهن من میرسه اینه که شما لایسنستون مشکل داره یا اصلا ندارین و با حذف بعضی گزینه ها نصب میشه.
    پیشنهاد من:nod32 نصب کنین وقبل اینکه اپ دیت کنین برین تو این سایت و :http://www.nod321.com و اولین یوزر پس که دیدین رو به عنوان لیسانس یا همون لایسنس وارد کنین .فکر کنم بعده این اگه اپ دیت نشه مشکل از سیستمتون ممکنه باشه.(البته شاید)
    موفق باشین
    صبح که از خواب برمیخیز یم دوراه پیش روی ماست:باز بخوابیم و رو یاهایمان را ببینیم یا برخیزیم و رویاها را واقعیت بخشیم

هرچند حال و روز زمین و زمان بد است..یک تکه از بهشت در اغوش مشهد است..حتی اگر به اخر خط رسیده ای..اینجا برای عشق شروعی مجدد است

شروع کننده موضوع

نوشته
    915
    مورد تشکر
    1,699 پست
    حضور
    50 دقیقه
    دریافت
    219
    آپلود
    14
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط عذرا نمایش پست
    سلام
    مدت زيادي است كه هرآنتي ويروسي نصب مي كنم،بعد از چند دقيقه شروع آپديت غيرفعال شذه و پيغام خطا ميدهد.دو مرتبه هم اقدام به نصب ويندوز جديد كرده ام ولي باز هم مشكل برطرف نشد.
    در ضمن آنتي ويروسهاي مختلفي رو امتحان كردم از جمله سيمانتيك،كاسپر و مك آفي.در حال حاضر هم از آنتي ويروس سيمانتيك استفاده مي كنم.ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
    سلام به شما
    بهتر است ویندوز را یک بار از پایه نصب کنید (البته نسخه جدید و اپ دیت شده ویندوز)و انتی ویروس قدرتمند سیمانتیک را که نسخه اش در بخش دانلود انتی ویروس است دوباره نصب نموده سپس حتما" اپ دیت گردد البته حجم فایل اپ دیت این انتی ویروس حدود 48 مگا بایت هست که باید به سایت سیمانتک رفته (طبق ادرسی که نوشتم)بعد از اپ دیت نمودن انتی ویروس و اجرای ان یک بار کل سیستم را (از قسمت اسکن) چک نمایید.مشکل از انتی ویروس نیست چون این انتی ویروس(سیمانتیک) کاملا" تست شده است.باید مشکلتان حل گردد.

صفحه 3 از 22 نخست 1234513 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری