جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: @@@@@ پرسش و پاسخهای کامپیوتر(سخت افزار-نرم افزار)######
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۸, ۲۲:۲۹ #211
- نوشته
- 32,572
- مورد تشکر
- 43,481 پست
- حضور
- 137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
آیا برنامه هایی که باعث بالا بردن سرعت اینترنت می شوند با فایرفاکس هم کار می کنند
بله . هیچ مشکلی از این نظر وجود ندارد و نرم افزار هایی که سرعت اینترنت را بالا می برند با فایرفاکس هم کار می کنند .
مثلا خود من با نرم افزارهای زیادی از این دست کار کردم ولی نرم افزار Internet Real Speed دارای تاثیر بسیار خوبی بر فایرفاکس بوده.
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۸, ۲۲:۳۰ #212
- نوشته
- 32,572
- مورد تشکر
- 43,481 پست
- حضور
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
چگونه هیستوری و پسوردها و .. که در اینترنت اکسپلورر یا اپرا داریم ، به فایرفاکس منتقل کنیم
برای این کار به منوی File بروید و گزینه ی Import را انتخاب کنید.
حال مرورگر قبلی خود را در لیستی که می آید انخاب کنید و دکمه های Next و OK را تا پایان مراحل کار فشار دهید.
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۸, ۲۲:۳۲ #213
- نوشته
- 32,572
- مورد تشکر
- 43,481 پست
- حضور
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
چه طور می توان هنگام كار با فایر فاكس وقتی كه بر روی لینكی كه چیزی را Download می كند كلیك می كنیم ، به جای این كه با فایر فاكس download شود با برنامه ی كمكی Download كه روی كامپیوتر نصب است برنامه download شود.
شما باید از برنامه های مدیریت دانلودی استفاده کنید که فایرفاکس را پشتیبانی کنن مثل IDMAN یا GetRight .
شما می توانید این نرم افزارها را به همراه کرک آنها از سایتهای www.takdownload.com و یا www.p30world.com بدست آورید.
همچنین استفاده از برنامه ی کمکی Flash Got هم مفید است .
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۷/۰۶/۰۹, ۱۶:۱۳ #214
- نوشته
- 1,351
- مورد تشکر
- 9,826 پست
- حضور
- 35 روز 14 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
-
102
سلام مجدد
بنده احتمال زیاد میدم که شما ویرایش کرک شده فارسی فایرفاکس رو دریافت کردید. چون تا جایی که بنده وشاهده و وطالعه کردم، نتونستم محلی برای تغییر زبان فایر فاکس در تنظیمات پیدا کنم.
اگر براتون مقدور بود، از سایت rasekhoon.net ورژن اورجینال فایرفاکس رو دانلود کنید، اگر مشکل رفع نشد، تا راه حل بعدی و ذکر کنم
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۷/۰۶/۱۰, ۱۰:۲۷ #215
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری