-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۳:۴۹ #1
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 2 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
عوامل اضطراب در قرآن
سلام. کسی می تونه بگه قرآن چه عواملی رو به عنوان عامل اضطراب ذکر کرده و آیاتش رو برای من بگه.ممنون می شم. نیاز فوری بهش دارم.
ویرایش توسط Dokhtaroneh : ۱۳۸۷/۰۳/۰۳ در ساعت ۱۳:۵۱
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۶:۲۳ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
با سلامامیدوارم کمکی کرده باشم .موفق باشید-شهیدان
چون قبلا در این موضوع فیش برداری کرده بودم برخی ازموارد عوامل اضطراب درقرآن راخدمتتان بیان می کنم ...ولی آدرسهای آنها را به خاطر در دست نبودن فیشها به بعد موکول می کنم.
1-ریا2-خشم وغضب 3-نسیان وفراموشی4-وسوسه5-کبر6-عجب7-نفاق 8-ظلم9-گناه10-تحریف دین11-اتهام12-ترس 13-حسد و....
این طور که یادم می آید حدود 22 مورد ازقرآن استخراج کرده بودم....که انشاءالله اگر فیشها را دیدم کامل برایتان می گذارم
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۶:۲۴ #3
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
یک پیشنهاد:
دوستان علاقه مند می توانند در باره این موضوع وارد بحث شوند.تا کمکی به این دوستمان هم شده باشد.
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۸:۰۱ #4
براي شناخت و رفع عوامل اضطراب بايد عوامل ايجاد آرامش را شناخت . شما مي توانيد در اين زمينه مقالات و مطالب خوبي را پيدا كنيد. به عنوان نمونه لينك هاي زير كمك خوبي به شما مي كند :
www.arameshquran.parsiblog.com
http://www.bashgah.net/pages-11837.html
http://www.salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=10681&cat=6
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۹:۳۱ #5
دوست عزیز
در قرآن تعدادی آیات هست که توصیه هایی را در آیه فرمودند و در انتهای آیه آمده است که فلا خوف علیهم و لا یحزنون یعنی که اگر این توصیه انجام بشه برای آن فرد نه ترسی هست و نه اندوهی ( مفهومی نزدیک به آرامش )و ما می توانیم ، مفهوم مخالف را از عوامل اضطراب و نگرانی بدانیم .
بنده توانستم آیات زیر را استخراج کنم ، سعی کردم همه آیات را ذکر کنم ، ولی باز هم احتمال هست که آیاتی باشد و من ندیده باشم :
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۹:۴۹ #6
قُلْنَا اهْبِطُواْ مِنْهَا جَمِيعاً فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُم مِّنِّي هُدًى فَمَن تَبِعَ هُدَايَ فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [بقره-38]
گفتيم: «همگى از آن، فرود آييد! هرگاه هدايتى از طرف من براى شما آمد، كسانى كه از آن پيروى كنند، نه ترسى بر آنهاست، و نه غمگين شوند.»
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَالَّذِينَ هَادُواْ وَالنَّصَارَى وَالصَّابِئِينَ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وَعَمِلَ صَالِحاً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [بقره-62]
كسانى كه (به پيامبر اسلام) ايمان آوردهاند، و كسانى كه به آئين يهود گرويدند و نصارى و صابئان [= پيروان يحيى] هر گاه به خدا و روز رستاخيز ايمان آورند ، و عمل صالح انجام دهند، پاداششان نزد پروردگارشان مسلم است؛ و هيچگونه ترس و اندوهى براى آنها نيست. (هر كدام از پيروان اديان الهى، كه در عصر و زمان خود، بر طبق وظايف و فرمان دين عمل كردهاند، مأجور و رستگارند.)
بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [بقره-112]
آرى، كسى كه روى خود را تسليم خدا كند و نيكوكار باشد، پاداش او نزد پروردگارش ثابت است؛ نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند. (بنابر اين، بهشت خدا در انحصار هيچ گروهى نيست.)
الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ ثُمَّ لاَ يُتْبِعُونَ مَا أَنفَقُواُ مَنًّا وَلاَ أَذًى لَّهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [بقره-262]
كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، سپس به دنبال انفاقى كه كردهاند، منت نمىگذارند و آزارى نمىرسانند، پاداش آنها نزد پروردگارشان (محفوظ) است؛ و نه ترسى دارند، و نه غمگين مىشوند.
الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُم بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلاَنِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [بقره-274]
آنها كه اموال خود را، شب و روز، پنهان و آشكار، انفاق مىكنند، مزدشان نزد پروردگارشان است؛ نه ترسى بر آنهاست، و نه غمگين مىشوند.
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ وَأَقَامُواْ الصَّلاَةَ وَآتَوُاْ الزَّكَاةَ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [بقره-277]
كسانى كه ايمان آوردند و اعمال صالح انجام دادند و نماز را برپا داشتند و زكات را پرداختند، اجرشان نزد پروردگارشان است؛ و نه ترسى بر آنهاست، و نه غمگين مىشوند.
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۱۹:۵۰ #7
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَالَّذِينَ هَادُواْ وَالصَّابِؤُونَ وَالنَّصَارَى مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وعَمِلَ صَالِحًا فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [مائده-69]
آنها كه ايمان آوردهاند، و يهود و صابئان و مسيحيان، هرگاه به خداوند يگانه و روز جزا، ايمان بياورند، و عمل صالح انجام دهند، نه ترسى بر آنهاست، و نه غمگين خواهند شد.
وَمَا نُرْسِلُ الْمُرْسَلِينَ إِلاَّ مُبَشِّرِينَ وَمُنذِرِينَ فَمَنْ آمَنَ وَأَصْلَحَ فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [انعام-48]
ما پيامبران را، جز (به عنوان) بشارت دهنده و بيم دهنده، نمىفرستيم؛ آنها كه ايمان بياورند و (خويشتن را) اصلاح كنند، نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مىشوند.
يَا بَنِي آدَمَ إِمَّا يَأْتِيَنَّكُمْ رُسُلٌ مِّنكُمْ يَقُصُّونَ عَلَيْكُمْ آيَاتِي فَمَنِ اتَّقَى وَأَصْلَحَ فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [اعراف-35]
اى فرزندان آدم! اگر رسولانى از خود شما به سراغتان بيايند كه آيات مرا براى شما بازگو كنند، (از آنها پيروى كنيد؛) كسانى كه پرهيزگارى پيشه كنند و عمل صالح انجام دهند (و در اصلاح خويش و ديگران بكوشند)، نه ترسى بر آنهاست و نه غمناك مى شوند.
أَلا إِنَّ أَوْلِيَاء اللّهِ لاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ [یونس-62]
آگاه باشيد (دوستان و) اولياى خدا، نه ترسى دارند و نه غمگين مىشوند!
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ [احقاف-13]
كسانى كه گفتند: «پروردگار ما اللّه است»، سپس استقامت كردند، نه ترسى براى آنان است و نه اندوهگين مىشوند.
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۳, ۲۱:۴۱ #8
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 2 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
از جناب (elham) کمال تشکر رو دارم به خاطر آیات خوبی که استخراج کردن.
اگر باز هم مطلبی باشه در این زمینه و کسی در اختیار بنده بزاره ممنون می شم.
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۴, ۱۲:۵۹ #9
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 2 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
کسی دیگه ای نمی خواد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۴, ۱۵:۰۰ #10
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
همین مطالب عوامل آرامش را درتاپیک زیر می توانید ببینید.ودر صورت تمایل در این بحث هم شرکت کنید
http://www.askquran.ir/showthread.php?t=1465
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری