جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: اسلام به ذات خود ندارد عیبی ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۴, ۰۷:۴۷ #1
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
اسلام به ذات خود ندارد عیبی ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
بسم الله الرحمن الرحيم
شايد در بحث با كافران به اين نكته زياد برخورده باشيد كه شخصي دين خود را تغيير داده است وقتي با او به بحث مي نشيني متوجه مي شوي كه برخي از مسلمانان مشكلاتي براي او ايجاد كرده اند كه باعث شده او از دين اسلام زده شده و سراغ دين ديگر برود و يا اصلا به طور كل از دين خارج شده است
به نظر شما مشكل كجاست ؟
آيا مشكل مربوط به قوانين و دستورات دين است؟ يا مشكل از برخورد فردي است كه نام خود را مسمان ناميده اما رفتاري غير اسلامي داشته و باعث رنجش آن شخص شده است؟
موضوع اين تاپيك پرداختن به همين امر است اميدوارم كاربران گرامي نيز در اين امر ما را ياري كنند
اسلام به ذات خود ندارد عیبی ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۴, ۱۳:۵۵ #2
در زمینه حقوق زن و مرد درسته که ما قائل به تفاوت در این حقوق هستیم و معتقدیم که خداوند امکانات بیشتری به مردها داده چون تکالیف بیشتری متوجه اونهاست ، اما متاسفانه نه تنها بعضی از مردها بلکه دستگاه قضایی کشوردر بسیاری از موارد با سو ء عملکرد
موجبات زدگی از اسلام را برای بسیاری از خانم ها:Geryan: فراهم می کند و اونها رو به سمت افکار فمنیستی سوق می دهد
و این یک نمونه از بد عملکردن مسلمونها ست که موجبات گمانهای نادرست رو در مورد اسلام فراهم می کنه
ادامه دارد
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۳/۰۴ در ساعت ۱۳:۵۶
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۶, ۰۹:۳۶ #3
- نوشته
- 158
- مورد تشکر
- 300 پست
- حضور
- 1 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
اين امر اختصاص به اسلام ندارد
موضوعي كه اشاره كردم در همه اديان و پيروانشون مطرحه
يادم نمي ره يك روز يكي از جوان ها كه مسيحي بود پيشم اومده بود و داشت از دين اسلام تحقيق مي كرد لابلاي بحث ها به موضوع حجاب رسيديم
ازم پرسيد : واقعا شما نسبت به پوشش زن اين هم دستور داريد؟!
گفتم آره چطور مگه؟!
گفت: آخه مسلموناتون كه اينطوري نيستن
توي همين تهران خودمون كه نگاه كنيم مي بينيم: خيلي از خانم ها هستند كه پوششان اسلامي نيست
پس اين چه اسلاميه
من گفتم : دين اسلام امري است، و عمل كردن به دستورات آن امري ديگري است
بالاخره برخي مسلمانان توي عمل به دستورات ديني سست هستند و برخي از دستورات را عمل نمي كنن
اين جا بود كه اوهم اعتراف كرد و گفت:
البته اين موضوع در ميان ما مسيحيان هم مطرح است
خيلي ها اصلا كليسا نميان
مثلا در مورد گوشت خوك : من يادمه پدرم كه كشيش هستش گير مي داد و اجازه نمي داد مصرف كنيم اما الان توجه ي نداريم و...
بنابراين در ميان ديگر اديان هم بايد اعتراف كرد كه عمل به دستوراتشون نمي شه
در حال حاضر اگر شما لندن برويد مي بينيد خيلي از كليسا ها به خاطر خالي بودن و استقبال نكردن در معرض فروش قرار گرفته اند
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۴, ۱۵:۴۸ #4
با سلام و صلوات،
دوستان من با نظر شما مخالفم.
خانم سارا، منظور شما از تکالیف بیشتر مردان چیست؟ لطفا تکالیف مردان و زنان را با هم مقایسه کنید. به نظر من به دلیل ناقص بودن زنان در عقل و ایمان است که حقوق آنها کمتر از مردان است و این دقیقا مطابق عدالت الهی است. کما براینکه حضرت علی (ع) هم فرموده اند.
پس از آن لطف بفرمایید و مواردی را که قوه قضاییه بد عملکرده و یا خلاف اسلام عمل نموده را بیان کنید ما هم بدانیم.
جناب manteqi، اولا که اسلام دین کاملی هست و اصلا با مسیحیت قابل مقایسه نیست. پس اگر خدا اعلام کرده که این آخرین دین هست باید دستوراتش برای همیشه درست باشه و اجرا بشه. اگر کوچکترین ایرادی در هرجایی و به هر دلیلی بهش وارد باشه از طرف خدا نیست.
ثانیا اگر چند نفر مطابق اسلام پوشش نداشتند چه ربطی به اسلام داره؟ الحمدلله که حکومت اسلامی داریم و همه احکام و قوانین هم که مطابق اسلام هست. شما بفرمایید در حکومت و قوانین چه چیز غیر اسلامی می بینید؟
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری