-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۰۱:۵۱ #1
- نوشته
- 17
- مورد تشکر
- 24 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دوستم قاطی کرده
یکی از دوستان نزدیکم به تازگی دچار مشکلاتی شده مثلا میگه من دیگه به این نتیجه رسیدم که باید نمازهایم را فارسی بخوانم. یا به جای غسل های واجب می شه وضو گرفت. اعتقادات عجیب و غریبی پیدا کرده و میگه من از جانب خدا مامور شدم که این چیزا رو به شما بگم. هرچی باهاش بحث میکنم فایده ای نداره. چند سالی معلم دینی و قرآن بوده الان میگه خدا منو ببخشه که بچه های مردم رو گمراه کردم. تازه میگه من خیلی مطالب رو به تو نگفتم.مرجعیت و تقلید رو به هیچ وجه قبول نمی کنه.میگه همه مردم گمراهند و خدا به من عنایت کرده و منو هدایت کرده از آیات قرآن هم زیاد استفاده میکنه ولی در جهت حرفای خودش.مثلا از آیه: «ان تقوموا لله مثنی و ثلاث و رباع» این استفاده رو میگنه که من باید یکی یکی شماها رو هدایت کنم.وقتی من براش از قرآن دلیل می آرم، می گه قرآن تفسیر به رآی شده.وقتی هم که جوابی برای گفتن نداره میگه: این تقطه کور ذهن تو است.قضیه اش خیلی طولانیه سرتون رو درد نیارم. البته من فعلا به هیچ وجه تحت تاثیر حرفاش قرار نگرفتم.اما بد جوری اعصابم رو خورد کرده. با توجه به اینکه رفت و آمد و معاشرتم با ایشون زیاد بوده. میخواستم بدونم با شرایطی که پیدا کرده از نظر شرعی رفت و آمد با چنین فردی چه حکمی داره.
مرجع تقلیدم مقام معظم رهبری هستند.
در ضمن اگه راهنمایی خوبی به ذهنتون می رسه لطفا برام بنویسید. اگر شما جای من باشید چی کار میکنید؟؟؟:Geryan:با تشکر.
ویرایش توسط eshtiagh : ۱۳۸۷/۰۳/۰۹ در ساعت ۰۵:۳۲
«فسیکفیکهم الله و هو السمیع العلیم»
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۰۹:۳۷ #2
چه جالب به نظرم ایشون تحت تاثیر چیز خاصی این حالت براشون پیش اومده من یه نمونه اینطوری دیدم بعد از یه مدت متوجه شدیم که یه جن این ادم رو تسخیر کرده و تحت تاثیر اون جن این رفتار و حرکات عجیب رو انجام میده
نمیدونم حرفم درسته یا نه اما اون بنده خدا جریانش این بود
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۱۱:۳۶ #3
به نام خدا
به نظرم بهتر بود این مطلب در انجمن مشاوره مطرح می شد.
به هر حال بهترین کاری که میشه برای ایشون انجام داد اینه که با یه شخص مسلط و ماهر در مباحث رو روبروش کنین.
اما از جمله کارهایی که شما می تونین انجام بدین یکیش دعوت ایشون به همین کانونه.
یکیشم اینه که مسایلی رو که مطرح می کنه دونه دونه از این کانون یا هر منبع دیگه پاسخ مناسبشو دریافت کنین و به ایشون ارائه بدین بالاخره توی پاسخ ها که درموند ممکنه تجدید نظری در خودش بکنه.
مثلاً در باره ی فارسی خوندن نماز بهش بگو اشکال نداره فقط چندتا مسأله پیش میاد:
یکی اینکه مطمئن هستی اونچه به فارسی در نماز میگی همونه که در عربی می گی یعنی همون معنارو به طور کامل میرسونه؟
دیگه اینکه مطمئنی که خدا همین چیزایی رو که به فارسی می گی از تو می خواد؟
و دیگه اینکه با ناهماهنگی یی که بین ملیت های مختلف مسلمون به خصوص در زمان حج پیش میاد چکار می کنی؟
و...
در مورد وضو به جای غسل می تونی سؤال کنی که دلیل و مدرکت چیه؟ و...
در مورد اینکه میگه از جانب خدا مأمور شده بپرس نشونه مأموریتش چیه؟ چطور باور کنیم؟ و...
موفق باشید
ویرایش توسط khoshnazar : ۱۳۸۷/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۱:۳۹
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۱۱:۴۰ #4
جناب خوشنظر ظاهرا دوست این کاربر مرغش یه پا داره و تو بحث فقط حرف خودش رو میزنه و حرف کسی رو قبول نداره با این وضع چیکار میشه کرد؟
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۱۳:۳۷ #5
- نوشته
- 17
- مورد تشکر
- 24 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چه جالب به نظرم ایشون تحت تاثیر چیز خاصی این حالت براشون پیش اومده من یه نمونه اینطوری دیدم بعد از یه مدت متوجه شدیم که یه جن این ادم رو تسخیر کرده و تحت تاثیر اون جن این رفتار و حرکات عجیب رو انجام میده
نمیدونم حرفم درسته یا نه اما اون بنده خدا جریانش این بود
آره چه جالب با نظرتون موافقم به این نتیجه رسیده بودم که حالتهای عادی نداره و تحت تاثیر چیزی یا کسیه اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست. همین یه ساعت پیش میگفت با تو باید از سطوح پاییتنر شروع کنم. راستش بعضی وقتا که باهاش بحث می کردم حس میکردم دارم با خود شیطون بی واسطه حرف میزنم.شاید این حرفا برای بعضی ها مسخره باشه برای خودم هم اگه توی این شرایط قرار نگرفته بودم مسخره بود. اگه میشه بگید اون موردی که گفتید بالاخره چی شد. بر فرض که چنین مشکلی داشته باشه چه طور میشه برش گردوند؟
«فسیکفیکهم الله و هو السمیع العلیم»
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۱۳:۵۹ #6نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
۱۳۸۷/۰۳/۰۹, ۱۶:۲۳ #7
دوست عزیز من نمیگم دوست شما حتما مشکلش مثل اون بنده خداست
فقط وقتی تعریف کردین من یاد کارای اون افتادم
اون بنده خدا یه دختر خانوم بود که اینطور حرفهای عجیب غریب میزد ما بردیمش پیش یه عارفه ای که اون عارفه با توسل های زیاد به ائمه و خوندن قران باعث شد اون جن از بدن اون شخص بره اما اون خانوم اقاهارو نمیبینه
ان شاءالله که اینطوری نیست شما یه کم دیگه راههای دیگه رو امتحان کنید مثل فرمایشات جناب خوشنظر ان شاءالله مشکل حل میشه
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری