-
۱۳۸۷/۰۳/۱۹, ۱۷:۳۴ #1
- نوشته
- 7
- مورد تشکر
- 2 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
زندگی در قم
ویرایش توسط پری غمگین : ۱۳۸۷/۰۳/۲۲ در ساعت ۰۳:۴۰
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۰, ۱۷:۳۰ #2
به نام خدا
اگر بخواهید در جامعة الزهرا تحصیل کنید، تا اونجا که بنده خبر دارم نمی تونید چون یا باید خوابگاهی باشید که شما شرط سنی رو ندارید (سنتون بالاست) و یا باید بخش روزانه شرکت کنید که شرط اونم اینه که خانواده ی شما مقیم قم باشن.
از مراکز دیگه مثل حوزه علمیه خواهران باید با خودشون تماس بگیرید.
گذشته از این مسایل اساسی بقیه ی مطالب فکر نمی کنم چندان به تحصیلتون ربطی داشته باشه.
موفق باشید
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۰, ۲۱:۰۳ #3
جناب خوشنظر با کیفیت ترین حوزه علمیه خواهران جامعه الزهراست ؟
حوزه های علمیه قم از نظر کیفیت با تهران فرق دارند؟
کیفیت کلاسهای روزانه و شبانه حوزه متفاوته؟
اگه بخوایم تحصیلات حوزوی داشته باشیم چند سال باید درس بخونیم ؟
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۰, ۲۲:۲۸ #4
بنده از همسرم پرسيدم . ايشان كه فارغ التحصيل جامعه الزهراست جواب داد : جامعه الزهرا سلام الله عليها از حيث مدرك اعتبار بيشتري نسبت به ساير حوزه ها دارد. حوزه مكتب زينب هم معروف و خوب است كه اطلاعات دقيقي از آن نداريم. در مورد جامعه الزهرا مي توانيد از سايت اين حوزه نيز اطلاعات خوبي به دست بياوريد.
قم كلاس شبانه ندارد . اگر منظورتان پاره وقت است در اين طرح مدرك صادر نمي شه و كيفيت پايين تري هم داره . چون همه درس ها را هم نمي خوانند . اگر منظورتان نيمه وقت است ، طولاني تر از تمام وقت است ، شرط سني ندارد . مفهومي تر و بهتر ياد مي گيرند چون آهسته تر است.
در دوره هاي تمام وقت جامعه الزهرا اگر بخواهيد درس بخوانيد ، براي ليسانس ، چهار سال و بعد از آن هم بسته به رشته تخصصي اي كه انتخاب مي كنيد ، زمان متفاوتي را در بر خواهد گرفت.
اگر كسي براي صرفا خواندن دروس حوزوي و بدون لحاظ مدرك بخواهد دروس حوزه را بخواند مي تواند از طرح غير حضوري جامعه الزهرا كه طرح بسيار خوبي است استفاده كند . توضيحات اين طرح را مي توانيد از اينجا بخوانيد:
http://www.jz.ac.ir/web/content/section/17/79/
هُو بَس، ... ما بقی هَوَس، ... و انقَطَعَ النَفَس
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۰, ۲۲:۴۹ #5
باعرض سلام
در جواب خانم پری غمگین و یگانه باید عرض کنم که:
وقتی که قم شهری باشد که مرکز علوم دینی است مشخص است که دروس حوزوی آن قابل مقایسه با تهران نیست، اساتید مجرب تر با امکانات وسیع تری در قم است. دروس حوزوی محدود به حوزه علمیه نیست دانشگاه هایی مثل دانشگاه باقرالعلوم، مفید و غیره هم هستند که البته از شرایط و کیفیت آنها مطلع نیستم.
اما در مورد حوزه علمیه خواهران دو مرکز در قم است
1. دفتر تبلیغات (معصومیه) که مستقیما زیر نظر مرکز مدیریت حوزه علمیه قرار دارد
2. جامعه الزهراء که بیشتر حالت خصوصی دارد
دفتر تبلیغات شرایط سنی خاص دارد، ولی از نظر سطح علمی تا جایی که من می دانم جامعه الزهرا از سطح علمی بالاتری برخوردار است و برنامه ریز های دقیق تری هم دارد.
در جامعه بخش های مختلفی وجود دارد:
- تمام وقت 1 و 2 (دارا بودن حداقل مدرک دیپلم با معدل 14)
- نیمه وقت (صبح و عصر) که در هر دو باید حداقل مدرک دیپلم با معدل 14 داشته باشید
- پاره وقت (حداقل دارا بودن مدرک سوم راهنمائی)
- برنامه غیر حضوری
در تمام وقت شرط سنی است که موقع ورود 20 سال تمام بیشتر نداشته باشید و خوابگاه هم در اختیارتان می گذارند، ولی برنامه های دیگر شرایط سنی ندارد منتهی باید ساکن قم باشید بغیر از برنامه ی غیر حضوری که شرط سکونت ندارد و در هر کجا باشید سی دی و کتاب ها را در اختیارتان می گذارند و در ایام امتحان می توانید از خوابگاه استفاده کنید.
دوره تمام وقت: 4 ساله (صبح و برخی ایام بعد از ظهر هم کلاس می باشد)
دوره پاره وقت: 3 ساله است که بعد از اتمام آن اگر خواهان گرفتن مدرک لیسانس می باشید باید وارد برنامه نیمه وقت شوید
دوره نیمه وقت: 5/5 ساله (فقط صبح و یا عصر کلاس می باشد)
غیر حضوری: تا جایی که من اطلاع دارم 7 ساله است
چند سالی هم هست که طرح بچه های حکیم و تلاش گران آمده است اما آنها هم شرایط سنی دارند و شرایط خاص دگری که مطلع نیستم
این شرایط و مواردی که ذکر شد همگی مربوط به دوره عمومی یا کارشناسی است، برای فوق لیسانس تا سال گذشته بسته به رشته ها تعداد سال های آنها فرق می کرد، ولی از امسال کلیه رشته ها 4 ساله شده اند. و آزمون آنها در دو مرحله تستی و تشریحی و مصاحبه حضوری برگزار می گردد. (البته دوره عمومی فقط یک مرحله آزمون تستی دارد و بعد از قبول شدن باید در مصاحبه هم قبول شد)
ویرایش توسط Reihane : ۱۳۸۷/۰۳/۲۰ در ساعت ۲۳:۱۰ دلیل: اصلاح متن
روز وصلش می رسد ، ایام هجران می رود
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۱, ۰۹:۰۲ #6
سركار خانم پري غمگين
سلام
عزيزم با توجه به اين روحيه حساس شما و غمي كه شما رو داره رنج ميده و به خاطر اون مي خواهيد از اقيانوس آرام سفر كنيد و به جايي كه پرتلاطم باشه برين مطمنا نمي توانين دوام بيارين .
اميدوارم اول با مسائلي كه براتون پيش آمده كنار بياين ،خوب بالاخره همه انسانها روزي در زندگيشون پري غمگين مي شن و اين رسم زندگي ديگه چي كارش ميشه كرد. مهم اين كه بتوان از پس مشكلات براومد.
اميدوارم اين دفعه پستي كه مي فرستي شادي و خوشحالي شما را برسونه و پري شاد اين سايت باشين.
با تشكر - مليكا
ویرایش توسط مليكا : ۱۳۸۷/۰۳/۲۱ در ساعت ۰۹:۰۳
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۱, ۱۰:۴۱ #7نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۱, ۱۰:۵۹ #8
به نام خدا
در باره ی تنها بودن در قم گفته شد که برای خوابگاهی ها میسره که شما شرط سنی رو ندارین و دوره های دیگه که شرط سنی نداره باید با خانواده در قم ساکن باشید.
دوره غیر حضوری هم که نیازی به حضور در قم نداره.
به هرحال قیمت ها در قم ارزون تر از تهرانه، موارد دیگه رو باید از بنگاه ها سؤال کنید.
در آمد فوق زیادم هست. البته بستگی به مصرفتون داره.
شهریه هم نمی دن.
خانم ها هم بسیار محترمند و میزان امنیت یه خانم تنها بستگی به مراعات ها و رفتار خودش داره.
موفق باشید.
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۱, ۱۶:۳۱ #9
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
نوشته اصلی توسط پری غمگین
اولا اینکه در فرم پذیرش جامعة الزهرا یکی از شرایط چنین ذکر شده که سکونت با والدین یا همسر در شهر مقدس قم..!!
دوما اینکه آیا در قم و یا هر جای دیگر ایران اسلامی به یه خانوم تنها خانه اجاره دهند شکی نیست!! به هر صورتی پیدا خواهد شد، مهم حصول اطمینان از محل و منزل استیجاری است.!! الآن یکی از دوستان دوستان همسر اینجانب معلم می باشد، توانسته اتاقی در منزل یه پیرمرد و پیرزن مطمئن پیدا و زندگی در قم را تجربه کند...!!
ویرایش توسط Amoo Mehraboon : ۱۳۸۷/۰۳/۲۲ در ساعت ۱۷:۳۲
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۲, ۲۱:۲۴ #10
خواهر بزرگوار پری خانم سلام علیکم
سوالی که در خصوص زندگی در قم و شرایط فرهنگی و اجتماعی حاکم بر اون پرسیدید به عوامل بسیاری بستگی داره .
من جمله روحیات شخص شما ، فرهنگی که در اون بزرگ شدید ( چه خانواده و چه شهر ) .
فرهنگ حاکم بر هر شهری ویژگیهایی داره که تا شخصا تجربه نکنید ممکنه با شنیدن و پرسیدن ، تصور درستی نتونید از اون بدست بیارید ، البته متوجه شدم شما برای اینکه با دید باز تری اقدام به این کار بکنید از دوستان اطلاعات خواستید ولی واقعیت اینه که برداشتها متفاوته همونطور که برای وضع برخی مقررات و قوانین ، دلایل متفاوتی وجود داره که باید بیشتر دربارشون تحقیق کرد .
بعضی مواقع در زندگی آدم ، شرایطی پیش میاد که ممکنه یه سری چیزها براش ایده آل نباشه ولی چون هدف مهمتری داره از اون ایده آلها می گذره ، و چون ما شما و روحیات خاص شما رو نمی شناسیم نمی تونیم دقیقا بگیم شما شرایط فرهنگی شهرهای دیگه رو می تونید تحمل کنید یا خیر ؟
قم یک شهر کاملا مذهبی است، شما در این شهر با افرادی برخورد میکنید که به غایت دیندار و متدین هستند و به همین دلیل اونچه از اخلاقیات و برخوردهای اونها در همه جا می بینید جز انطباق با دستورات دین مبین نیست ، اما با برخی متدین نما ها هم برخورد میکنید .
بنده به شما پیشنهاد می کنم قبل از هر تصمیمی اگر براتون امکان داره با هدف بررسی فرهنگ این شهر (البته از جهاتی که برای شما مهمه ) چند مسافرت کوتاه مدت به قم داشته باشید ، مثلا برای کسب اطلاع از شرایط ثبت نام این کار رو تلفنی انجام ندید بلکه حضوری مراجعه کنید و در خصوص چرایی برخی شرایط از مسئولین توضیح بخواهید این مساله به شما کمک میکنه تا قضاوت صحیحی داشته باشید .
هدف من از این پیشنهاد این است که شما شخصا این فرهنگ را تجربه کنید .
هرچند دوستان لطف دارند و می خواهند به شما کمک کنند اما نا خواسته ممکن است نظریات و یا برداشتهای شخصی شان در قضاوتشان نسبت به فرهنگ شهر قم قدری تاثیر گذار باشد حال یا مثبت یا منفی .
پس خود شما با یکی دو سفر یکروزه بیشتر و بهتر قادر خواهید بود که تصمیم بگیرید می توانید در این شهر زندگی کنید یا خیر .
ضمنا بنده به عنوان یکی از خدمتگزاران شما شرمنده هستم از اینکه قدری دیر اقدام به پاسخگویی کردم اما تصور نمی کنم کاربر ملیکا مدیر باشند حداقل بنده اطلاع ندارم ایشان و همه دوستان از باب خیر خواهی در این تاپیک با شما وارد مباحثه شدند اما متاسفانه قدری تزاحم افکار بوجود آمده است ، تصور می کنم محیط دوستانه تر بحثها را هدفمند تر به پیش خواهد برد ، لطفا از میزان حساسیت خود در بحث ها بکاهیم و قدری با سعه صدر بیشتر سوال کنیم و مباحثه . این توصیه در وهله اول به شخص خودم بود و بعد به تمامی دوستان بزرگوار که همواره بحثها را همراهی می کنند و نیز شما پری عزیز .
شاد باشید
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۰۳/۲۲ در ساعت ۲۱:۲۸
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری