-
۱۳۸۷/۰۳/۲۴, ۰۰:۴۶ #1
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
وظايف شيعيان در عصر غيبت
اين تيتر سئوالي است كه شايد در ذهن بسياري از شما نيز نقش بسته باشد. واقعا مهمترين وظايف شيعيان در عصر غيبت آقا امام زمان چيست؟
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۴, ۰۰:۴۹ #2
:
اولین وظیفه ما در قبال امام زمان دعا برای ایشان هست.
ائمه هدي عليهم السلام هم دایمابر اين موضوع مهم تاکید داشته اند. امام صادق (ع ) دعايي به « زراره »یاد داده و مي فرمايند : « ... اگر زمان غيبت را درك كردي چنين دعا كن : اللهم عرفنی نفسک، فانک ان لم تعرفني نفسك لم اعرف حجتك . اللهم عرفني حجتك فانك ان لم تعرفني حجتك ضللت عن ديني » (منتخب الاثر ـ آيت الله صافي گلپايگاني حديث 1 ص 501 ـ به نقل از غيبت نعماني كافي كمال الدين ) همچنين دعاهاي ديگري كه در كتب ادعيه و زيارات به انها اشاره شده خصوصا دعاي معروف « اللهم كن لوليك الحجه ابن الحسن ... »كه در بين شيعیان معروف و مشهور است .
ویرایش توسط خداجو : ۱۳۸۷/۰۳/۲۴ در ساعت ۲۱:۳۱
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۴, ۱۲:۱۰ #3
مهمترین وظیفه شیعیان، انتظار فرج ایست
مهمترین وظیفه شیعیان انتظار فرج است، اما اینکه این انتظار فرج چیست، خودش مباحث زیادی دارد. به نظر می رسد که به صورت فهرست اگر بخواهیم اشاره ای به برخی از مهمترین اعمال شیعیان بکنیم می توانیم به اینها اشاره کنیم:
1. انجام وظایف عبادیمان به عنوان یک پیرو برای امام عصر، یعنی ترک معاصی و انجام واجبات، یعنی رفتن به راهی که امامان از ما خواسته اند.
2. دومین وظیفه، کسب معارف اسلام و شناخت اصولی دین اسلام و مکتب اهل بیت و نزدیک شدن به امام زمان از نظر فکری و عقیدتی
3. در مرحله بعد هم تبلیغ برای دین اسلام و شناساندن معارف اسلام و شناساندن اهل بیت و جایگاه آنها در دین اسلام به همه مردم جهان، به گونه ای که کام تشنگان معارف و حقایق الهی سیراب گردیده و در انتظار ظهور آن منجی امتها باشند و ظهورش را طلب کنند.
4. زمینه سازی برای ظهور آن حضرت، یعنی در مرحله اول خودمان را برای آمدن ایشان آماده کنیم، به گونه ای که وقتی ظهورش را از خداوند می خواهیم، این طلب ما از ته دل باشد و واقعا آمادگی ظهورش را داشته باشیم و در مرحله بعد هم با تبلیغ برای ظهورش، دلهای مردم جهان را آماده شنیدن سخنان آن حضرت و گرویدن به او بکنیم.
5. فأکثرو الدعاء بتعجیل الفرج ، وظیفه مهمتر دیگرمان هم دعا کردن برای ظهور آن حضرت است، که در صورت عمل کردن به همه مراحل قبلی، قطعا این دعا، تأثیر بیشتری خواهد داشت و زودتر به اجابت خواهد رسید.
علم خمینی بر زمین نمی ماند،مگر ما مرده ایم!
-
تشکرها 5
hh10ll, mino, قطره, یابن یاسین, خداجو
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۴, ۲۱:۲۹ #4
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
شناخت صفات و سيره امام (عج)
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۴, ۲۳:۱۷ #5
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
رعايت ادب در همه موارد
امامي كه واجب الاطاعه و حجت خدا بر تمامي اهل زمين است نامش محترم و يادش بسيار گرامي است . او پيشواي همه و چشم بيناي خدا در بين مخلوقات اوست . روزي اهل زمين به يمن وجود اوست و هر كسي كه به مرتبه اي از مراتب كمال مي رسد از پرتو عنايات حضرت حق است كه از مسير امامت به ما رسيده است .
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۵, ۰۱:۲۱ #6
فرمایشاتی که دوستان داشتند بیشتر جنبه شخصی داره و اجتماع رو در بر نمیگیره در حالیکه به نظر من ما باید جامعه ای منتظر داشته باشیم
که مهمترین چیزی که باید اغازگر این امر مهم باشه جلوگیری از تحریف محتوای دین و اشتباه جا افتادن دین برای مردمه
شناسوندن دین واقعی به مردم به هر طریقی از مهمترین وظایف ما در این عصره چون قائم برای زنده کردن دوباره دین برحق محمدظهور میکنه تا اسلام مرده و مهجور رو دوباره به قلبهای تشنه برگردونه و چشمهای زمین رو به روی این همه ناپاکی که از تحریفات ادیان الهی ایجاد شده ببنده
ما هم باید همین کار رو انجام بدیم
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۵, ۰۹:۲۵ #7
يك كلام ختم كلام، به جاي انتظار الكي (بلانسبت منتظران حقيقي) بياييم براي ظهور آقا دعا كنيم. دنبال وظايف در عصر غيبت نباشيم. بهع دنبال دعا براي فرج بهتر است. توجه داشته باشيم كه خداوند حضرت موسي(ع) رو بخاطر دعاي مردم بني اسرائيل 300 سال جلوتر فرستاد. پس براي دعاي ما هم اگه از ته دل باشه، اين امكان وجود داره كه خدا بپذيره!
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۵, ۰۹:۴۷ #8
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۱, ۰۱:۳۶ #9
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
عشق و علاقه نسبت به حضرت
مرحوم سيد عبدالكريم كفاش هفته اي يك مرتبه به محضر آن حضرت مشرف مي شد. او در ري در جوار حضرت عبدالعظيم حسني مي زيست . در يكي از تشرفاتش حضرت از او مي پرسند : سيد عبدالكريم ! اگر ما را نبيني چه خواهد شد پاسخ مي دهد : آقا حتما مي ميرم . حضرت در پاسخ فرمودند : « اگر چنين نبودي ما را نمي ديدي »
*مشعل هدايت ج 2 ص 129
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۱, ۰۱:۳۹ #10
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری