-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۱:۴۰ #1
- نوشته
- 125
- مورد تشکر
- 179 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
توبه نامه
با نام تو آغاز میکنم .. ای خدای مهربان !
شرمسارم از اینکه یکماه و اندی بطول انجامید تا توانستم چنین ساعتی را بیابم که در آن نه به غم خویش .. که فقط به تو فکر کنم . در این نیمۀ شب و در دل سکوت و تنهائیم اینک فقط تو هستی .. در خلوتم !
خداوندا آنگاه که میشنیدم تنها ماندگار این حیات تو هستی باورم نمیشد ! آنگاه که میگفتند لحظه ای خواهد رسید که جز او را نخواهی دید .. باورم نمیشد !
اما وعدۀ تو بر حق است ! اینک همه مرا رها کرده اند و فقط تو مانده ای !
اینک فقط منم و اشک .. من و عجز و نیاز .. من و یک دل بشکسته و دستانی که بدعا گشوده است !
و تو در قاب خیس چشمهایم هستی .. در دیدگانم !
خداوندا گفته ای اشک را حرمتی هست .... آیا اشک مرا نیز حرمتی مانده است ؟
اکنون این منم که از تو فقط یک چیز میخواهم .. مرا ببخش !
من جلوی هیچکس اینقدر پر رو نبوده ام ! اگر کسی را میرنجاندم رویم نمیشد عذر خواهی کنم ..
اما تو فقط مثل خودت هستی .. آدم با تو میتواند به بازگشت فکر کند .. زیرا خودم دیدم که مهربان هستی !
بیش از همه ...
اینک در این نیمه شب دیدم که مرا رها نکرده ای .. حضوری دست داد که هیچکس در آن راهی ندارد .. و من میتوانم با تمام وجود توبه کنم !
خدای مهربان : خواهش میکنم توبۀ مرا بپذیر ..
خداوندا تو میدانی که این اولین توبۀ من در زندگی است .. ناشی هستم .. نمیدانم چه باید گفت ! این اما صادقانه ترین چیزیست که کسی توانسته است از من بشنود .. خواهش میکنم توبۀ مرا بپذیر !
خداوندا من وکیل زبردستی گرفته ام که برای این گناهکار نادم شفاعت کند .. اسمش امام رضا است .. اگر به من نمی بخشی .. به حرمت او ببخش .. توبه ام را بپذیر !
باور نمیکنم شرمسار تر از من مخلوقی داشته باشی .. بیش از آن گناه کردم که کسی کرده باشد .. اما تو نیز خدای بزرگ مهربان هستی .. مرا رها نکن !
آمین .. ای خدای مهربان !
از تمام دوستان عزیز حلالیت میطلبم .. در شرایطی هستم که از خودم میترسم .. چنانچه لطف کنید و شما نیز مرا ببخشید ممنونتان خواهم شد .
امیدوارم عمری باشد که جبران مافات کنم . دعایم کنید .. شاید به حرمت شما توبه ام پذیرفتۀ درگاه حق شود !
شرمنده ام که در غلیان روحی عجیبم یارای چیزی گفتن بیش ازین در من نیست .
ویرایش توسط rasoul daramroei : ۱۳۸۷/۰۳/۲۷ در ساعت ۰۱:۴۸
-
تشکرها 13
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۴:۵۱ #2
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
رسول جان ،
می دونی امیدوار بخش ترین آیه قرآن چیه؟حالا که جرقه های امید دردلت پدیدار گشته ، امید بخش ترین آیه قرآن را تقدیمت می کتم.
قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ
( زمر/53)
بگو: «اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كردهايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مىآمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۶:۴۲ #3
رسول جان ،خوش آمديد. قبول باشد. اميدوارم خدا بهترين پاداش هايش را برايت در نظر گيرت.
رسول خوبم، مي دانم كه الان دوستان قديمت كه دشمنان جديد تو شده اند ، آنچه را نوشته اي ، بر نمي تابند و مانند گذشته خواهند گفت، اين را مديران كانون نوشته اند.
پيشنهاد مي كنم خودت اين متن را به شيوه اي كه فكر مي كني برايشان پذيرفتني باشد از توست ، براي آنها هم نمايش بده. در چت ، در پيام و ... . تا باور كنند كه هميشه آن طور كه مي انديشند نيست.
توبه يعني بازگشت و گاه لازمه اين بازگشت اين است كه انسان آنچه را خراب كرده ، از نو آباد كند. اميدوارم روحي آباد و انديشه اي آبادگر در جانت بنشيند و خداوند توفيقي روز افزون به تو عطا فرمايد.
وقتي اين نوشته ات را ديدم خيلي خوشحال شدم. به شما بنده خوب خدا تبريك مي گويم.
خداوندا به خاطر اين بنده خوبت ما را ببخش و توبه ما را هم بپذير .
آمين .
هُو بَس، ... ما بقی هَوَس، ... و انقَطَعَ النَفَس
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۶:۵۳ #4
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدايي كه بخشنده وآموزگار است
رسول آقا رسول عزيز
همه ما نياز به توبه وانابه به سوي درگاه حق تعالي داريم.هر كسي بايد از اشتابهات ريز ودرشتي كه انجام ميده در طول زندگي ،توبه كند.
به نوعي بايد عرض كنم هر شخص عادي بايد يك توبه نامه در طول زندگي خودش داشته باشه.
اما آقا رسول عزيزم:
تنها گناهي كه بخشيده نميشه نا اميدي از در گاه حق تعالي است.اينكه اينهمه لطف ورحمت الهي را ناديده بگيريم وچشمهامونو ببنديديم واميدي به بخشش نداشته باشيم.
يادته روز اولي چي بهت گفتم؟!
اونروز بهت گفتم :خوش اومدي.
امروز بهت ميگم :تولدت مبارك.
راهي را كه در اين دنياي جديد انتخاب كردي رو با صلابت واستواري ادامه بده كه استقامت خصلت مردان پاك و
با صفا ست.
حالا كه دلتو به نور ايمان وخداپرستي بيشتر جلا دادي سعي كن تمام تيره گيها رو از دلت بيرون كني ...
اين آيه شريفه رو تا حالا دقت كردي؟!
فَإِنَّ مَعَ الْعُسرِ يُسراً* إِنَّ مَعَ الْعُسرِ يُسراً* (الم نشرح/5.6)
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۷:۵۷ #5
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
امید
با نام تو آغاز میکنم .. ای خدای مهربان !اکنون این منم که از تو فقط یک چیز میخواهم .. مرا ببخش !.....خواهش میکنم توبۀ مرا بپذیر ..خداوندا تو میدانی که این اولین توبۀ من در زندگی است .. خداوندا من وکیل زبردستی گرفته ام که برای این گناهکار نادم شفاعت کند .. اسمش امام رضا است .. خدای بزرگ مهربان هستی .. مرا رها نکن ! .آمین .. ای خدای مهربان !
...............................
باسلام و درود بر جناب آقا رسول ...(هدایتی)رسول جان : گذشته ها گذشت.. زمان به عقب برنمیگردد لیک گذشته را میتوان آینه آینده قرارداد.امید وارم خداوند بزرگ و بخشنده و مهربان زندگی جدیدی برای شما ترسیم نمایدو با شفاعت امام رضا علیه السلام که هیچ دژی بمانند حصار حصین اهل بیت نیست شما را از عاشقان اهل بیت قراردهد.
هیچ امیدی بمانند قرآن و اهل بیت ؛ انسان را به سر مقصد هستی نزدیکتر نمیکند ...دعا میکنیم همچنان در امان قرآن و اهل بیت. به خواسته هایت برسی ...
میدانی که تمام مصالح و خیرو.. دردست اوست چرا که فقط از آینده انسان خبر دارد.پس تلاش ازبنده و نتیجه از خدا... که فرمود:
قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ( زمر/53)بگو: «اى بندگان من ..... از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مىآمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است.
دراین آیه خداوند مهربان : انسانهای خسته از دنیا و ره یافته به خود را چنین لیاقت و ارزش میدهید:
1- بگو..... شاید نمیخواهد بنده اش خجالت بکشد....
2- بنده گان من.... اینها را بنده و مطیع خود خواند...
3- زیاده روی را بجای گناه و بدی ذکرنمود.. چه ادبی.....
4- مایوس نشوید.... چه امیدی به چه کسی؟...
5- رحمت خدا انتها ندارد...
6- بخشنده فقط الله .... نه هیچ صفت دیگر...
7- اینجا دیگر خبر از اسراف نیست تصریح به الذنوب و گناه تا بنده بداند آنچه بود خطا بود....
8- بصیغه مضارع ..که دم بدم خدا بخشش دارد...
9- تعبیر به جمیعا ..که انسان پاک و معصوم میشود...
10- و بالاخره چه صفت نیکی ... نه تنها میبخشد ..بلکه مهربانی هم میکند.... یعنی با ده تاکید بر بخشش ومهربانی؟.........
پاینده باشی دوستارت
ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۷/۰۳/۲۷ در ساعت ۰۸:۰۶
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۸:۰۴ #6
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
جالبست بدانيد كساني كه در سر در سايت از صراحت وبي پردگي حرف مي زنند آيدي كسي كه عمري با آنها خو گرفته را از دسترسي او خارج نموده اند و اين نيست مگر ترس آنها از حقيقت براستي شما به كجا مي رويد ؟ فاين تذهبون ؟
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۸:۱۴ #7
- نوشته
- 125
- مورد تشکر
- 179 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من سعی میکنم بیش از آنکه ( به اشتباه ! ) در راه اشاعۀ تفکر غلط و خائن به انسان کوشیدم .. در راه حق بکوشم ! .. هر چند اگر نکات ریز آن بگور رفتۀ دیروزین را حلاجی کنند معلوم است که دید حق جوی من ( و نه جنگنده و یکدنده ) بارها بر سر نقاطی ایستاده بود که همان حرف اسلام را میزد و من خود نمیدیدم که فقط نتیجه گیریم از این یافته ها اشتباه است ! .. خدا را شکر میگویم که جرقه ای که میبایست خرمن هستیم را به آتش بکشد سیاهیم را به آتش کشید .. و از میان آن آتش تولد دیگر من رقم خورد !
من به لطف خدا امیدوارم که مرا میبخشد .
در ضمن از آن دوستان هنوز بمنزل نرسیده ام نیز تقاضا میکنم آیدی مرا بازگردانند .. زیرا اینبار میخواهم با آنان از حق بگویم . از آنچه یافتم .. شاید آنان نیز دمی بخود بیاندیشند !
موفقیت شما را در خدمت به خدا آرزومندم .
-
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۸:۱۶ #8
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
سلام آقا رسول عزيز
توبه ، بازگشت به سوى خدا ، رها شدن از آلودگى ها ، و پشيمانى از انجام گناه است ، و علامت پشيمانى اين است كه شخص در مورد عملكرد خود دچار اندوه و حسرت شود .آقا رسول عزيز ،توبه چند ين اثر در زندگي اين دنيا واون دنيا دارد.مانند:6 . سبب طول عمر ، وسعت رزق و رفاه در زندگى مى شود ; «و أن استغفروا ربّكم ثمّ توبوا إليه يمتّعكم مَتَـعاً حسناً إلى أجل مسمّىً... *(هود ، 3) و از پروردگارتان آمرزش طلبيد ، و به درگاه او توبه و انابه كنيد تا شما را تا مدتى معين هنگام مرگ بهره نيكو بخشد و.. .»
1 . شخص «تائب » رستگار مى شود ; «توبوا إلى الله جميعاً أيّه المؤمنون لعلّكم تفلحون* (نور ، 31) اى مؤمنان ! همگى به سوى خدا باز گرديد توبه كنيد شايد رستگار شويد .»
2 . سبب پاكى از هر آلودگى و طهارت روح است ; «إنّ الله يحبّ التَّوبينَ و يحبّ المتطهّرين*(بقره ، 222) خداوند ، توبه كاران و پاكيزگان را دوست مى دارد .»
3 . باعث مى شود كه سيئات و گناهان ، به حسنات تبديل شود ; «إلّا من تاب و ءامن و عمل عملا صلحاً فأُولـئك يبدّل الله سيئاتهم حسنـت و كان اللّه غفوراً رحيمًا *(فرقان ، 70) مگر كسى كه توبه كند و ايمان آورد و عمل صالح انجام دهد كه خداوند گناهان اين گروه را به حسنات تبديل مى كند ، و خداوند آمرزنده و مهربان است .»
4 . محبوب خدا مى شود ; «إن الله يحبّ التوّبين*(بقره ، 222) خداوند ، توبه كاران را دوست مى دارد .»
5 . باعث آمرزش گناهان مى شود ; «قل يـعبادى الذين أسرفوا .. . إنّ الله يغفر الذنوب جميعاً *(زمر ، 53) بگو : اى بندگان من ! از رحمت خدا نوميد مشويد ، در حقيقت ، خداوند همه گناهان را مى آمرزد .»
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۰۸:۲۹ #9
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام رسول جان
در برخي روايات آمده كه كسي كه توبه مي كند مثل كسى مى ماند كه در زندگى اش هيچ گناهى نكرده . پيامبر اكرم (ص)فرمود : «التائب من الذنب كمن لا ذنب له. كسى كه از گناه توبه كند ، همچون كسى است كه گناه نكرده».(1)
1 : ميزان الحكمه،ج 1، ص 540
-
۱۳۸۷/۰۳/۲۷, ۲۱:۰۴ #10
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
سلام آقا رسول عزیز
دیگه از این حرفها نداشتیم .
وقتی خدا می بخشه بنده خدا چکار هست؟!
اما:
یک خواهش کوچولو از آقا رسول عزیزم
دوست دارم اول هر پست آقا رسول خوبم نام خداوند متعالی که این روزها تمام فکر آقا رسول رو مشغول کرده باشه....
چون میدونم در روحیه آقا رسول دوست داشتنی من تاثیر گذار خواهد بود.
مگه میشه کسی با نام خدا کار رو آغاز کنه وخدا نگاهی بهش نیندازه؟؟
عمرا
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری