-
۱۳۸۷/۰۳/۲۹, ۲۲:۳۹ #1
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
آیا خدا عادل است؟
با سلام به دوستان گرامی
با توجه به اینکه سوالات متعددی در ذهن بعضی از دوستان پیش میاد که تطبیق آن با عدل الهی براشون مستبعد است. لذا از دوستان بخصوص کسانی که در عدل الهی مشکل دارند دعوت میگردد هر سوال یا ابهام یا ایرادی درزمینه عدل الهی یا عدالت خداوند در خلقت دارند را بصورت موردی مطرح کنند واز همه دوستان درپاسخ دهی استفاده میشود.
طبیعی است اگر این موضوع که از اصول دین و از برترین صفات خداست منقح و تبیین شود ، همه ابهامات در زمینه عادل بودن خدا در بین مخلوقات ، از جمله فرق معصوم با غیر معصوم - امور غیر طبیعی - سیل - بلا - زلزله - مخلوقات ناقص الخلقه - و... خود بخود حل شده مینماید.
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۰۹:۴۸ #2
به نام خدا
سلام
حقیر میگم عادل نیست اگه عادل بود باید امکانات و شرایط رو برای همه برای رسیدن به امامت و پیغمبری فراهم میکرد
از قبیل ظزفیت-وجود-عصمتتکوینی-نوع خوانواده و همه چیز عادل نیست چون مثلا یه حرام زاده هیچ وقت نمیتواند امام یا پیغمبر شود
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۰۹:۵۶ #3
بحث های مفصلی راجع به عدل الهی در این انجمن شده. البته باز هم نیاز به بحثهای جدید هست. اما از همه دوستانی که سوال دارند خواهش می کنم که جستجوی مختصری در انجمن انجام دهند.
یکی از مباحثی که در انجمن بحث شده این تاپیکه: نظر شیعه راجع به عدل الهی منو قانع نمیکنه
http://askquran.ir/showthread.php?t=...A7%D9%86%D8%B9
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۰۹:۵۸ #4
فیض با شما . عدل چیست؟ ( از نظر شما) . فکر نمیکنم خدا در مسائل جزئی ما درگیر باشد که بخواهیم عدالت او را بررسی کنیم
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۱۰:۳۵ #5
بعضی وقتها ما یه گناهی می کنیم که باعث می شه یه سری نعمت ها ازمون سلب شه ، بعد خدا رو مقصر می دونیم که تو به دیگری فلان نعمتو دادی ولی به من ندادی
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۱۲:۰۶ #6
سارا خانم ؛ من چی را ثابت کنم تا شما بپذیری عدالت در مورد خدا بی معنی است ؟
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۱۲:۳۲ #7
ثابت کنید که خداوند بیش از وسع هر کس از او حساب می کشد ؟
من می گم خداوند در قرآن می فرماید : که به اندازه وسع هر کس به او تکلیف می کنه
حالا شما عکسشو ثابت کن ، این عدالت خدا رو زیر سوال میبره
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۱۲:۴۱ #8
سارا خانم ؛ من چی را ثابت کنم تا شما بپذیری عدالت در مورد خدا بی معنی است ؟
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۱۳:۳۵ #9
-
۱۳۸۷/۰۴/۰۴, ۱۴:۵۴ #10
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری