صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: مظلوميت از بهشتي تا مصباح

شروع کننده موضوع

نوشته
    348
    مورد تشکر
    1,058 پست
    حضور
    9 ساعت 5 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    9

مظلوميت از بهشتي تا مصباح

با نگاهي به سير تحولات ده سال گذشته مي توان به جرات ادعا كرد كه هيچ شخصيتي همچون علامه مصباح يزدي با چنين گستردگي و ابعاد وسيعي مورد حمله و اهانت و تهمت و افترا از سوي مدعيان اصلاحات قرار نگرفته است اخيرا و به بهانه مراسم سالگرد حضرت امام (ره ) آقاي محتشمي كه در كارنامه خود همراهي با ساختارشكنيهاي اصلاح طلبان و تلاش براي تطهير آنها و همفكران آنها از جمله نهضت آزادي را دارد در اظهارات كم سابقه اي شديدترين اهانت ها و تهمت ها را به آيت الله مصباح يزدي روا داشت
    اين موضوع كه همچون هميشه با سكوت و بعضا همراهي اصلاح طلبان همراه شد فورا با واكنش گسترده مردم و محافل مذهبي ، دانشگاهي و ... روبرو شده و همگان با بيانيه ها و مواضع خود بر لزوم برخورد با عوامل اين اهانت وهتاكي ها تاكيد نمودند .
    اما براستي گناه و جرم آقاي مصباح چه بود؟
    چرا اين حجم از تبليغات و هتاكي ها عليه ايشان در داخل و خارج از كشور سازماندهي مي شود ؟
    پاسخ اين سؤال را مي توان با نگاهي به مواضع و سخنان و تنشهاي اين عالم بزرگ ديني در راستاي دفاع از راه و خط امام ( ره ) انقلاب و ولايت فقيه و افشاگري و صراحت در مقابله با دشمنان نظام و اسلام جستجو كرد .
    البته در اين روزها كه ايام شهادت مظلومانه آيت الله دكتر بهشتي است بازخواني تاريخ انقلاب براي ما ضرورت دارد تا بدانيم كه افراد ديگري نيز با چنين طرز تفكرهايي امروز لبه تيز حملات و تهمتهاي خود را به سمت آيت الله مصباح نشانه رفته اند در سالهايي نه چندان دور هم بدترين حملات و اهانت ها را به آيت الله دكتر بهشتي روا مي داشتند ....
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  23[1].jpg
مشاهده: 167
حجم:  30.9 کیلو بایت  
    ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۴:۵۵
    حدیث قدسی
    عبدی اطعنی اجعلک مثلی
    بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
    عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی

آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com

2. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    348
    مورد تشکر
    1,058 پست
    حضور
    9 ساعت 5 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    9

لينك سايت حضرت آيت الله مصباح يزدي

http://www.mesbahyazdi.org
    ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۴:۳۲
    حدیث قدسی
    عبدی اطعنی اجعلک مثلی

شروع کننده موضوع

نوشته
    348
    مورد تشکر
    1,058 پست
    حضور
    9 ساعت 5 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    9

آينه

از فرمايشات حضرت امام خمينى (قدس الله نفسه الزكية) به نقل از آيت الله مسعودى خمينى:

"آقاى مصباح ذوشهادتين است".

مقام معظم رهبرى:
    بنده نزديك به چهل سال است كه جناب آقاى مصباح را مى شناسم و به ايشان به عنوان، يك فقيه، فيلسوف، متفكر و صاحب نظر در مسايل اساسى اسلام ارادت دارم. "

اگر خداى متعال به نسل كنونى ما، اين توفيق را نداد كه از شخصيت هايى مانند علامه طباطبائى و شهيد مطهرى استفاده كند، اما به لطف خدا اين شخصيت عزيز و عظيم­القدر، خلاء آن عزيزان را در زمان ما پر كرده است. "

من خدا را شكر و حمد مى­كنم كه نسل جوان ما در سراسر كشور به ايشان (آيت­الله مصباح يزدى) شديداً علاقمند و قدردان است.

به نظر من يكى از چيزهايى كه مى تواند خيلى كمك كند به اين قضيه، اين است كه از كتابهاى شهيد مطهرى، از معارفى كه امروز بزرگانى بحمدالله هستند; از قبيل آقاى مصباح و ديگران كه واقعاً مبانى فكرى اسلامى دست اين هاست از اين ها استفاده كنند. حتى مي شود اين ها را ساده كرد. شما مى توانيد اين كار را بكنيد
    در ديدار با جمعى از نونهالان و نوجوانان حافظ و قارى قرآن كريم5/4/80

«مجموعه‌اى از متفكران، علما، و سابقه‌دارها در امر دين ...عقبه تئوريك نظام هستند و آن را تشكيل مى‌دهند. ... الان ما در حوزه قم علمايى داريم‌، بزرگانى داريم، صاحب‌نظرانى داريم، انديشه‌پردازان يا تئوريسين‌ها و ايدئولوگ‌هايى داريم،... ما شخصيت علمىِ فكرىِ روشنفكرىِ برجسته‌اى مثل آقاى مصباح يزدى را در قم داريم...»

از فرمايشات مقام معظم رهبرى (دام ظله العالي) در ديدار مسؤولان دفتر تبليغات اسلامى حوزه علميه قم 28/06/1384

علامه طباطبايى(قدس سره) (به نقل از حجة الاسلام آقاى شيخ اصغرمرواريد):

"آقاى مصباح از بين شاگردان من مثل انجير مى ماند كه هيچ چيز آن دور ريخته نمى شود".

شهيد آيت الله بهشتى:

دوست عزيز و دانشمند محترم ... خيلي زودتر از اين مي خواستم براي شما نامه بنويسم ولى در پى ساعت دنجى بودم كه بتوانم با آقاى مصباح كه « مصباح دوستان »‌است با فكرى فارغ گفتگو كنم و از اينگونه ساعت ها كم بهره برده‌ام.

حوزه علميه‌ى قم، علاوه بر [امام] خمينى، اشخاصى چون محمد حسين طباطبايى، مرتضى مطهرى، و محمد تقى مصباح يزدى را پرورش داده است كه با تفكر مؤثر خود به مبارزه با چالشى برخاستند كه از سوى غرب متوجه فلسفه اسلامى شده بود. اين كار نبايد اصولاً يك راهبرد انفعالى و عكس العملى در برابر غرب تلقى شود؛ چرا كه مصباح بسيارى از شاگردان خود را براى تحصيل در غرب و جدى گرفتن افكار علمى و منطقى، آنگونه كه در غرب بدان پرداخته مى شود، ترغيب نموده است. همچنين، گرچه بيشتر فعاليتهاى علمى مصباح بر آراء ملاصدرا متمركز بوده، ولى چنين نيست كه نظريات وى را غير منتقدانه بپذيرد. به طور خاص، وى مفهوم هيولاى اولى را كه ملا صدرا آنرا به عنوان قوه‌ى محض براى موجودات تلقى مىكند مورد نقد قرار مىدهد. او اين اصل را كه «قوه‌ى وجود» قبل از خود موجودات وجود داشته باشد زير سؤال مى برد؛ چرا كه جز موجودات، چيز ديگرى وجود ندارد. به علاوه، مصباح معتقد است بسياري از «نسبت» ها ماهيت حقيقى نيستند. براى نمونه، در قلمرو امور ذهنى، ممكن است مفهوم «زير» را به رابطه‌ى ميان يك ميز با كتاب اطلاق كنيم اما اطلاق اين مفهوم كه وابسته به فاعل شناسا (و نتيجه‌ى انتزاع ذهنى) بوده، مستلزم آن نيست كه «زير» در عالم واقع هم واجد ماهيتى باشد

دايرة المعارف فلسفه راتلج، نسخه ديجيتالي(CD)، لندن: راتلج (تحت عنوان فلسفه اسلامى مدرن)

ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۴:۵۳
    حدیث قدسی
    عبدی اطعنی اجعلک مثلی

شروع کننده موضوع

نوشته
    348
    مورد تشکر
    1,058 پست
    حضور
    9 ساعت 5 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    9

آيت الله خاتمي:
    توهين به آيت الله مصباح آغاز پروژه تخريب روحانيت است.

نماينده مجلس خبرگان رهبري توهين‌هايي که به آيت الله مصباح يزدي شده را آغازي براي پروژه تخريب روحانيان دانست و گفت: اميدواريم قوه قضاييه به دنبال سرنخ ها رفته و مبادي اين تخريب ها را شناسايي کند.
    به نقل از سايت تبيان
    ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۵:۱۷
    حدیث قدسی
    عبدی اطعنی اجعلک مثلی

نوشته
    1,045
    مورد تشکر
    4,260 پست
    حضور
    2 ساعت 1 دقیقه
    دریافت
    191
    آپلود
    52
    گالری
    45

اتهاماتی که به جناب مصباح وارد است نه به خاطر شخصیت علمی , که به جهت درگیری وی در بطن سیاست و تخریب شخصیتهایی از قبیل دکتر سروش هاست
    پس شما قايليد كسي كه شخصيت علمي است واردصحنه سياست نشه
    درضمن ازكي تاحالا مخرب سروش ايشون بوده
    اگه يه كم سيرمطالعاتي رودراين زمينه زياد كنيد مي بينيد كه شخصيت سروش متزلزل بوده
    (نمونه اش مسايلي كه جديدا بهش دامن زد والحمدلله توسط نگاهبانان دين خنثي شد)
    هرچند اينا قديمي است
    چراغي راكه ايزد برفروزد هرآن كس پف كند ريشش بسوزد
    نه تنها ريش (دودمانش هم بسوزد)
    Online + mp3

انجمن گفتگوی دینی
    www.askdin.com

7. تشکر

نوشته
    1,045
    مورد تشکر
    4,260 پست
    حضور
    2 ساعت 1 دقیقه
    دریافت
    191
    آپلود
    52
    گالری
    45

اين فيلم روحتما دانلود كنيد
    ازعلامه مصباح(دامت توفيقاته)
    وقتي رهبري نمي ذارن ايشون دست آقاروببوسند روي پاي آقا مي افتندو....
    ببينيد...
    _______
    خب متاسفانه به اينترنت پرسرعت وصل نيستم
    اگه كسي اينترنت پرسرعت داره واين فيلمه روداره زحمتشو بكشه
    درضمن اگه تواينترنت لينكش روپيداكردم حتمامي ذارم
    موفق
    ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۷/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۸:۱۶
    Online + mp3

انجمن گفتگوی دینی
    www.askdin.com

9. تشکر

نوشته
    9
    مورد تشکر
    15 پست
    حضور
    44 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

این هم لینک فیلم دیدارآیت الله مصباح (دامت برکاته) با مقام معظم رهبری
    http://www.bornanews.com/Flv/new/rahbar(1)/index.htm

11. تشکر

نوشته
    9
    مورد تشکر
    10 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آقاي محتشمي متأسفانه گاهي جوگير ميشوند و حرفهاي وحدت شكن مي‌زنند. البته اين كارها در پرونده ايشان ميبوق به سابقه است! درگيري دو گروه شيعي حزب‌الله و جنبش امل در لبنان كه از وقايع تلخ تشيع در لبنان است و به كشته شدن دهها نفر از دو طرف انجاميد، حاصل سوء رفتار و اختلاف افكني ايشان در مدت حضور در لبنان بود كه البته به اخراج ايشان از لبنان انجاميد...

نوشته
    9
    مورد تشکر
    10 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

در جواب آقاي محتشمي عرض مي کنم:
    الف :ما يلفظ من قول الا لديه رقيب عتيد . (سوره 50/17 و 18) آنگاه كه آن دو ماءمور دريافت اعمال ، از راست و چپ براى ثبت و ضبط اعمال شما بنشينند. هيچ سخنى چه خبر و چه شر بر زبان جارى نگردد، جز آنكه هماندم آن دو فرشته رقيب و عتيد براى نوشتن آن آماده اند. و بدانيد که اين آيه بر همه ما صدق مي کند
    ب: الغيبه جهدالعاجز (نهج البلاغه حكمت 461) و مرد حرفش رارودررومي زند. اگر شما انتقادي داريد رودرو و در يک مناظره علمي بيان کنيد

نوشته
    9
    مورد تشکر
    10 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

واکنش سخنگوی جامعه روحانیت به هتاکی محتشمی

حمله به آیت‌الله مصباح بخاطر افشای لیبرال‌ها مسبوق به سابقه است

مظلوميت از بهشتي تا مصباح
    سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به هتاکی اخیر علی اکبر محتشمی علیه آیت الله مصباح یزدی گفت: کسانی که ادعا می کنند چندین سال در محضر امام(ره) بوده اند، طبیعتاً می بایست بیش از دیگران از اندیشه های امام آگاه باشند و از ایشان درس گرفته باشند.

حجت الاسلام احمد سالک در گفتگو با رجانیوز، با بیان اینکه به یاد نداریم امام به کسی اینگونه توهین کرده باشند، اظهار داشت: اگر مواضع امام(ره) را درباره افراد مختلف مورد مطالعه قرار دهیم، خواهیم دید که موضع ایشان نسبت به افراد خدوم و دانشمند بسیار نیکو بود.

وی همچنين تأکيد کرد: آیت‌الله مصباح شخصیتی است که عمر خود را صرف خدمت به اسلام و حوزه های علمیه و تربیت طلاب فاضل کرده است و جسارت به چنین شخصیتی شایسته افرادی که مدعی هستند از نزدیکان امام(ره) بوده اند، نیست.

سالک در ادامه با تأکید بر اینکه محتشمی باید در قبال اتهاماتی که به آیت الله مصباح یزدی نسبت داده در محضر خداوند پاسخگو باشد، تصریح کرد: امیدوارم آقای محتشمی درباره این حرکتی که در پیش گرفته اندیشه کرده و در رویه خود تجدید نظر کند.

وی با اشاره به تعابیر ارزشمند رهبر انقلاب درخصوص آیت الله مصباح مبنی بر اینکه ایشان خلأ علامه طباطبایی و شهید مطهری را جبران می کند، ادامه داد: با دقت در بیانات رهبر انقلاب می توان جهت حرکت آیت الله مصباح را یافت.

سالک با بیان اینکه اینگونه سخن گفتن باعث خدشه در وحدت میان علما و بزرگان و در نهایت جامعه می شود، یاد آور شد: چقدر خوب بود اگر آقای محتشمی انتقادی هم داشتند، پیش از طرح در مجامع عمومی، حضوراً مباحث خود را عنوان می کردند.

وی حمله و هجمه علیه آیت الله مصباح را مسبوق به سابقه خواند و افزود: مباحث علمی و منطقی که آیت الله مصباح مطرح می کردند، به خصوص سلسله سخنرانی های ایشان در نماز جمعه که به افشای حرکت لیبرال ها و متحجرین داخلی اختصاص داشت، موجب پریشانی مخالفین ایشان شده بود.

سالک با اشاره به حرمت شکنی هایی که اخیراً علیه امام(ره) صورت گرفت، ادامه داد: جای تعجب است که این آقایان دربرابر کسانی که اینگونه به امام(ره) توهین کردند، سکوت کردند اما نسبت به شخصیتی که خدمات فراوانی به اسلام و انقلاب کرده و مورد تایید و محبت ولی فقیه و همه علماست، اینچنین هجمه وحمله می کنند.

وی در پایان گفت: بنده نمی دانم چه سودی از این کارها می خواهند ببرند اما مرور زمان حقایق را روشن خواهد کرد.

گفتني است محتشمي که هفته گذشته به مناسبت ارتحال امام(ره) در حسينيه اعظم اصفهان به دعوت طاهري اصفهاني سخنراني مي کرد با حمله و هتاکي به آيت الله مصباح ادعا کرده بود: فردی مطرح می کند که این جمهوریت که امام از آن دم می زند، بر اساس مقتضیات قبل از انقلاب مطرح شده است و گرنه رأی مردم ملاک نیست و در اسلام جمهوری نداریم، یعنی این آقا که در راس فرقه مصباحیه قرار گرفته است، به دنبال ریشه کن کردن افکار امام است. متأسفانه امروز افرادی که مسائل اولیه اسلام را درک نکرده اند، ایدئولوگ یک جریان تندرو شده اند و هیچ تفاوتی بین فرقه مصباحیه و طالبان و جاهلان صدر اسلام وجود ندارد و افرادی که هیچ اهمیتی برای مردم، ملت ایران و جوانانی که به عنوان یک رکن از ارکان انقلاب برای امام مطرح بودند، قائل نیستند، از افکار امام پیروی نمی کنند.

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری