جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: اسلام از ديدگاه اسلام آورندگان

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما اسلام از ديدگاه اسلام آورندگان

بنام خدا
    با مراجعه به سخنان و نوشته هاي غربي هايي كه اسلام آورده اند به اين نكته پي مي بريم كه آنان ديدگاه مثبتي به اسلام وتعليمات ملكوتي آن داشته اند وهمين جهت بوده كه آنها را به اسلام سوق داده است.اين موضوع را به اين جهت ايجاد كردم كه نگاهي به برخي عبارات آنان داشته باشيم واسلام را از منظر آنان بررسي كنيم.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما مستر ولز،مورخ مشهور انگليسي

نقل قول نوشته اصلی توسط meshkaat نمایش پست
    بنام خدا
    نقل قول نوشته اصلی توسط meshkaat نمایش پست
    با مراجعه به سخنان و نوشته هاي غربي هايي كه اسلام آورده اند به اين نكته پي مي بريم كه آنان ديدگاه مثبتي به اسلام وتعليمات ملكوتي آن داشته اند وهمين جهت بوده كه آنها را به اسلام سوق داده است.اين موضوع را به اين جهت ايجاد كردم كه نگاهي به برخي عبارات آنان داشته باشيم واسلام را از منظر آنان بررسي كنيم.

بنام خدا
    مستر ولز،مورخ معروف انگليسي نظر خود را درباره اسلام اينطور بيان مي كند:
    هر ديني كه با مدنيت در تمام شئونات زندگي همراهي نداشته باشدآن را بر ديوار زده و هرگز در آن تأمل نكنيد.زيرا ديني كه هم پاي مدنيت وجامعه ودر كنار آن نباشد شرّي است بر اصحاب آنكه آن را به هلاكت خواهد كشاند.
    تنها دينانت حقي را كه من مشاهده كردم با مدنيت همراهي دارد همان ديانت اسلامي است.و هرگاه كسي خواست از اين مطلب آگاهي پيدا نمايد بايد قرآن را مطالعه كند و در آنچه از نظريات علمي وقوانين ونظامهاي مربوط به مجتمع آمده تامل كند؛زيرا قران كتاب ديني،علمي،اجتماعي،تهذيب اخلاقي وتاريخي است وبسياري از نظامها وقوانين آن حتي در اين زمان قابل استعمال وپياده شدن است،ونيز تا روزقيامت قابل اجرا خواهد بود.واگر كسي از خوانندگان از من طلب كند تا براي او دين اسلام را تعريف كنم آن را اينگونه تعريف مي نمايم:اسلام دين مدنيت است.آيا در توان كسي است تا براي من موردي را ذكر كند كه دين اسلام مغاير با مدنيت و پيشرفت ،ظهور پيدا كرده است؟
    جناب مستر ولز بازهم نظرات جالبي در باره اسلام دارد مانند:
    پيامبر محمد(ص) ،شخصي زراعت كار وطبيب و قانون دان و رهبر بود.واگر آنچه را كه در احاديثش آمده مطالعه نمايي به صدق گفتار من واقف خواهي شد.تورا بس است آنچه از او رسيده كه فرمود:‹‹نحن قوم لأناكل حتي نجوع واذا اكلنا لانشيع››ما قومي هستيم كه تا گرسنه نشويم غذا نمي خوريم وهنگامي كه غذا مي خوريم به حدّ سيري نمي خوريم.››
    اين كلام اساسي است كه علم صحت وطب برآن استوار است.و طبيبان با كثرت مهارتي كه دارند تا كنون نتوانسته اند نصيحتي بهتر از اين را بياورند.
    مجله المرشدج3

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما لورد هیدلی

بنام خدا
    لورد هیدلی؛رییس جمعیت اسلامی انگلستان و از شخصیتهای درخشانی است که بعد از مطالعات و بحثهای طولانی در دو دین معروف اسلا م و مسیحیت ؛اسلام را انتخاب کرد.
    لورد هیدلی در کتابی که بعد از مسلمان شدنش در مورد توجه غرب به اسلام نوشته است می گوید:احتمال دارد برخی از دوستانم گمان کنند که امر بر من غالب شده یا مسلمانان بر من سیطره پیدا کرده باشند ؛ ولی این گمان درستی نیست ,زیرا اعتقاد کنونی من تنها در نتیجه بحثهای سالهای متمادی است.....
    من باید این مطلب را اعتراف کنم که بسیار خوشحال شدم هنگامی که دریافتم تمام نظریات وتجربیاتم به طور تمام ؛مطابق با اسلام از کار در آمد.....
    محبت و الفت و تسامحی که در اسلام است بسیار نزدیکتر و بیشتر است از انچه را که مسیح آورده؛آنگونه که رجال مسیحیت در کنیسه های متنوع می گویند.
    ایقاظ الغرب للاسلام؛لورد هیدلیغترجمه اسماعیل حلمی

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با تشکر از شما
    نظر مورخ انگلیسی غیر مسلمان رو شنیدیم
    حاا اگه امکانش هست نظر غربی هایی که مسلمان شده اند را هم بشنویم
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری