صفحه 2 از 2 نخست 12
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

نرم افزار آزمایشگاه مجازی علوم پایه PhET

نرم افزار آزمایشگاه مجازی علوم پایه PhET

نرم افزار رایگان PhET آزمایش های علوم پایه به نحوی جالب و بر مبنای آخرین دستاوردهای محققان طراحی و شبیه سازی شده است و بر پایه نرم افزارهای فلش و جاوا برنامه نویسی و اجرا می شود.
    این نرم افزار به دانش آموزان کمک می کند تا بتوانند مسائل علمی که نمی توان با چشم مشاهده کرد را در محیطی پویا و با استفاده از گرافیک و کنترل های حسی مثل کلیک و درگ کردن یا فشردن دکمه که باعث تغییر پارامترهای آزمایش میشوند ، نتایج را مستقیما مشاهده نمایند تا درک درست و تصویر ذهنی ماندگارتری از موضوع آموزشی مورد نظر داشته باشند. حجم این نرم افزار 523 مگابایت و از طریق لینک زیر قابل دانلود می باشد.

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

منبع :

hoomad.teo.ir

ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۲/۱۶ در ساعت ۰۴:۳۹

حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...
    امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

نرم‏ افزار قرآنی دو فرشته آسمانی

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭نرم‏ افزار قرآنی دو فرشته آسمانی٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

نماز ، وضو ، تیمم ، بازی و نقاشی به کودکان به بهترین و ساده ترین روش و به زبان فارسی ساخته و منتشر شده است. شما توسط این نرم افزار می توانید یک سرگرمی مفید برای کودکانتان تهیه کنید. نرم افزار بسیار زیبا و کاربردی دو فرشته آسمانی نیازی به نصب ندارد و بصورت یک فایل اجرایی می باشد.

نرم‏ افزار قرآنی دو فرشته آسمانی ، برنامه بسیار مناسبی برای آشنایی و علاقه‏ مند کردن کودکان با قرآن و دیگر فرایض دینی می باشد. بازی‏های و سرگرمی‏های فراوان این مجموعه، یادگیری قرآن را برای کودک لذت‏بخش می‏کند.

فرمت: EXE
    حجم: 8.6 مگا بایت

برای دانلود به فایل ضمیمه کلیک کنید .
    هزینه دانلود یک صلوات هدیه به علی اصغر امام حسینمی باشد .

فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

نرم افزار رنگ آمیزی برای پیش از دبستان

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭نرم افزار رنگ امیزی برای کودکان پیش دبستانی٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭هزینه دانلود یک صلوات هدیه به علی اصغر امام حسین می باشد .٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭
    برای دانلود به فایل ضمیمه مراجعه کنید .

فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۰۴ در ساعت ۰۷:۱۷

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

نرم افزار فارسی ریحانه 1 آموزش زبان انگلیسی به کودکان

نرم افزار آموزش زبان انگلیسی برای کودکان ( ریحانه ۱ ) تولید و اهدایی اتاق وب ایران است که با استفاده از این نرم افزار می توانید آموزش حروف ، اعداد ، کلمات ابتدایی و رنگ ها را به کودکان خود آغاز کنید. این نرم افزار کاملا فارسی است و با محیط کودکانه ای که دارد منجر به یادگیری سریع کودک میشود.

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

دانلود با لینک مستقیم :
    ٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭کلیک کنید ٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭
    پسورد فایل:www.3sotdownload.com
    لینک منبع

خوب امیدوارم این نرم افزار مفید را دانلود کرده البته هزینه دانلود یک صلوات هدیه فاطمه الزهرا سلام الله است . منتظر نرم افزارهای بعدی ما باشید ان شاالله در خدمتتان هستیم.

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

نوشته
    1,910
    مورد تشکر
    9,184 پست
    حضور
    58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    45
    آپلود
    0
    گالری
    288

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭اموزش زبان انگلیسی به کودکان ٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

شامل:
    شعر آموزش زبان انگلیسی
    شعر آموزش اعداد انگلیسی

چند جمله ساده برای آموزش به کودکپازل
    بازی جورچین
    دوتا کارتون

٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭دانلود بفرمایید با ذکر صلوات٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭

دانلود

حجم نرم افزار 43 مگابایت
    منبع

ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۱۵ در ساعت ۰۴:۲۴

صفحه 2 از 2 نخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری