جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ٭▄♥▄٭دانلود نرم افزارهای آموزشی رایگان برای کودکان٭▄♥▄٭
-
۱۳۹۴/۰۱/۲۵, ۰۹:۳۰ #11شروع کننده موضوع
- نوشته
- 6,039
- مورد تشکر
- 19,923 پست
- حضور
- 120 روز 1 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 47
- آپلود
- 19
- گالری
-
72
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۴/۰۲/۱۶, ۰۴:۲۸ #12
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
نرم افزار آزمایشگاه مجازی علوم پایه PhET
نرم افزار آزمایشگاه مجازی علوم پایه PhET
نرم افزار رایگان PhET آزمایش های علوم پایه به نحوی جالب و بر مبنای آخرین دستاوردهای محققان طراحی و شبیه سازی شده است و بر پایه نرم افزارهای فلش و جاوا برنامه نویسی و اجرا می شود.
این نرم افزار به دانش آموزان کمک می کند تا بتوانند مسائل علمی که نمی توان با چشم مشاهده کرد را در محیطی پویا و با استفاده از گرافیک و کنترل های حسی مثل کلیک و درگ کردن یا فشردن دکمه که باعث تغییر پارامترهای آزمایش میشوند ، نتایج را مستقیما مشاهده نمایند تا درک درست و تصویر ذهنی ماندگارتری از موضوع آموزشی مورد نظر داشته باشند. حجم این نرم افزار 523 مگابایت و از طریق لینک زیر قابل دانلود می باشد.
ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۲/۱۶ در ساعت ۰۴:۳۹
حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۳, ۱۵:۳۱ #13
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
نرم افزار قرآنی دو فرشته آسمانی
نرم افزار قرآنی دو فرشته آسمانی
نماز ، وضو ، تیمم ، بازی و نقاشی به کودکان به بهترین و ساده ترین روش و به زبان فارسی ساخته و منتشر شده است. شما توسط این نرم افزار می توانید یک سرگرمی مفید برای کودکانتان تهیه کنید. نرم افزار بسیار زیبا و کاربردی دو فرشته آسمانی نیازی به نصب ندارد و بصورت یک فایل اجرایی می باشد.
نرم افزار قرآنی دو فرشته آسمانی ، برنامه بسیار مناسبی برای آشنایی و علاقه مند کردن کودکان با قرآن و دیگر فرایض دینی می باشد. بازیهای و سرگرمیهای فراوان این مجموعه، یادگیری قرآن را برای کودک لذتبخش میکند.
فرمت: EXE
حجم: 8.6 مگا بایت
برای دانلود به فایل ضمیمه کلیک کنید .
هزینه دانلود یک صلوات هدیه به علی اصغر امام حسینمی باشد .
حدیث قدسی : برای من باش تا من با همه ربوبیتم برای شما باشم. ...امام صادق(ع) : : «العبودیه جوهره کنهها الربوبیه؛ ما فقد فی العبودیه وجد فی الربوبیه؛ عبودیت و بندگی حق، جوهری است که کنه و حقیت آن ربوبیت است، آن چه انسان در عبودیت از دست می دهد در ربوبیت به دست می آورد.( مصباح الشّریعه، صفحه ۵۳۶ ، طبق نقل میزان الحکمه، واژه ی عبد).
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۴, ۰۷:۰۰ #14
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
نرم افزار رنگ آمیزی برای پیش از دبستان
نرم افزار رنگ امیزی برای کودکان پیش دبستانی
هزینه دانلود یک صلوات هدیه به علی اصغر امام حسین
می باشد .
برای دانلود به فایل ضمیمه مراجعه کنید .
منبع : moralschool.mihanblog.com
ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۰۴ در ساعت ۰۷:۱۷
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۴/۰۳/۰۶, ۱۵:۲۴ #15
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
نرم افزار فارسی ریحانه 1 آموزش زبان انگلیسی به کودکان
نرم افزار آموزش زبان انگلیسی برای کودکان ( ریحانه ۱ ) تولید و اهدایی اتاق وب ایران است که با استفاده از این نرم افزار می توانید آموزش حروف ، اعداد ، کلمات ابتدایی و رنگ ها را به کودکان خود آغاز کنید. این نرم افزار کاملا فارسی است و با محیط کودکانه ای که دارد منجر به یادگیری سریع کودک میشود.
دانلود با لینک مستقیم :
کلیک کنید
پسورد فایل:www.3sotdownload.com
لینک منبع
خوب امیدوارم این نرم افزار مفید را دانلود کرده البته هزینه دانلود یک صلوات هدیه فاطمه الزهرا سلام الله است . منتظر نرم افزارهای بعدی ما باشید ان شاالله در خدمتتان هستیم.
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۴/۰۳/۱۵, ۰۴:۲۱ #16
- نوشته
- 1,910
- مورد تشکر
- 9,184 پست
- حضور
- 58 روز 1 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 45
- آپلود
- 0
- گالری
-
288
ویرایش توسط بهار ♥ها : ۱۳۹۴/۰۳/۱۵ در ساعت ۰۴:۲۴
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری