-
۱۳۸۷/۰۴/۱۲, ۱۴:۴۶ #1
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۷
- نوشته
- 205
- مورد تشکر
- 374 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بيراهه هاي انتخاب همسر
خيلي از ما قبل از ازدواج باديدن نشانه هايي به راحتي چشم خود را بر واقعيت ميبنديم و با خود يك جمله معروف را تكرار ميكنيم. “بعد ازدواج درست خواهد شد!” منكر اين نيستم اما گاهي برخي ناهنجاري ها بعد از ازدواج آسيبرسانتر و مخربتر هم ميشود.
به طور مثال:
آدمهاي خودخواه!
اينها به شدت كنترل كنندهاند. اصرار دارند همه تصميمها را خودشان بگيرند و براي همه تكليف معين كنند. اغلب بيصبر و عجولاند و احساسات خود را بروز نميدهند. حسودند و حس مالكيت زيادي دارند. اصرار دارند كه خودشان از عهده هر كاري برميآيند.
بچههايي با هيكل بزرگ!
آيا كساني را ديدهايد كه حساب كارهايشان را ندارند، وسائلشان راگم ميكنند، به همه مقروضاند و خلاصه دوست دارد كسي را پيدا كنند تا به او تكيه كنند؟ همسر اين افراد نقش پدر يا مادر را براي آنها بازي كنند و آنها، همچنان يك كودك وابسته باقي بمانند!
اينها يك پوستين كلفت بر تن دارند!
اين افراد از نظر عاطفي بيش از حد بسته و بي اعتمادند و با كسي ارتباط برقرار نمي كنند. اينها نميتوانند و نميخواهند احساسات و عواطف خود را نشان دهند در نتيجه روابط آنها با همسرشان به صورت يك قرارداد زندگي مشترك است نه يك رابطه عميق و صميمانه!
طلبكارهاي مظلومنما!
اينها همانهايي هستند كه هميشه از رنج و دردلذت مي برند و مستقيما از دست كسي عصباني نميشود، در عوض مدام گله و شكايت ميكنند. هميشه ديگران را مسئول بدبختيهاي خود ميدانند و به خوشحالي و خوشبختي ديگران حسادت ميكنند.
مينهاي خطرناك!
در واقع اين افراد در مقابل هر چيزي كه مطابق ميلشان نباشد از كوره در ميروند. به شدت كم حوصلهاند و اطرافيانشان را تحقير مي كنند. اينها در عرض چند ثانيه از حالت گرم و صميمي به حالت خشمگين و عصباني تغيير وضعيت مي دهند.
زخميها
افرادي كه به هر دليل از فرد مورد علاقه خود جدا شدهاند ولي هنوز زخمشان التيام نيافته ، مناسب ازدواج نيستند.
بردهها!
ارباب اينها، مواد مخدر است ! در اين حالت در يك مثلث عشقي قرار ميگيرد: شما، او و مادهاي كه بردهي آن است! وقت، توجه و روح او را از شما منحرف ميكند وبه خود اختصاص ميدهد. به خودتان دروغ نگوييد و با آتش، بازي نكنيد چون به احتمال قوي خواهيد سوخت.
استعداد براي استرس!
آيا شما ازلحاظ ويژگيهاي فردي، مستعد استرس هستيد؟
بعضي از ما در مقابل سختيها از خود مقاومت بيشتري نشان ميدهيم و برخي ديگر شكنندهتريم و برخوردهاي سفت و سختتري داريم.
نردبانهاي منظم!:
از اين اسم، تعجب نكنيد. اينها همان تيپهاي كمالگرا هستند كه به نظم و ترتيب زياده از حد بها ميدهند، از نظر اينها جزئيات بسيار بااهميت بوده وتا زماني آرامش دارند كه همهي كارهاي ثابت و قابل پيشبيني باشند.
بلندپروازان ناآرام!: افراد اين گروه كه همان تيپ جاه طلباند، خشن و پرخاشگرند و تمام انرژي خود را صرف انجام كارشان ميكنند و اغلب براي تفريح و سرگرمي، زمان ندارند. آنها نميتوانند مسووليتها را به ديگران محول كنند زيرا از خود و ديگران بسيار انتقاد ميكنند .
حالا نظر خودتون در اين خصوص بيان كنيد و بفرماييد آيا شما جزو اين گروهها هستيد و آيا براي انتخاب همسر به سراغ همچين كسايي ميريد و اگه رفتيد براي تداوم زندگيتان چه تدبيري انديشيده ايد؟
متشكرم
ویرایش توسط ملیکا : ۱۳۸۷/۰۴/۱۲ در ساعت ۲۳:۳۹
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۲, ۱۵:۱۰ #2
یه جمله معروفی می گه
قبل از ازدواج کاه رو باید کوه دید و بعد از ازدواج کوه رو کاه
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۲, ۲۳:۵۵ #3
پیرو مطالب فوق الذکر لازم است یادآور شوم اعتقاد به اینكه من فقط می توانم عاشق یك نفر باشم. شخصی كه دارای این عقیده است گمان می كند كه تنها یك نفر در دنیا برای ازدواج با او مناسب است. این تفكر بسیار شبیه این عقیده است كه ما جایی در دنیا همزاد و یا نیمه دومی داریم كه با ازدواج با او همه چیز به تكامل می رسد.
همسر كامل. اعتقاد به این تفكر «تا زمانی كه فردی كامل برای زندگی پیدا نكنم، نباید ازدواج كنم». كسی كه این اعتقاد را داشته باشد شاید برای تصمیم گرفتن برای ازدواج دچار محدودیت شود چرا كه هیچ فردی كامل نیست و شاید برای پیدا كردن چنین فردی باید زمانی طولانی صرف شود.
تكامل خود. كسی كه اینگونه فكر می كند می گوید: «تا زمانی كه نتوانم به خودم به عنوان یك همسر اعتماد كنم، نباید ازدواج كنم.»
عشق كافی است. فرد دارای این عقیده شاید چنین بگوید: «عاشق كسی شدن برای من دلیل كافی برای ازدواج است.» در واقع، اشخاص كمی هستند كه ازدواج را بدون عشق تصور كنند.
فرد مكمل و تضاد. در این نگرش شخص اینگونه می اندیشد: «من باید با كسی ازدواج كنم كه خصوصیات شخصیتی او متضاد با خصوصیات من باشد.» اگرچه تفكر رایج مبنی بر آنكه افراد با خصوصیات كاملا متفاوت می توانند كامل كننده ضعف ها و قوت های یكدیگر باشند، اما فاكتورهای پیش بینی كننده موفقیت در ازدواج نشان می دهند كه قوی ترین عامل خوشبختی، همانندی در ارزش ها، نگرش ها و خصوصیات شخصی است.
انتخاب باید آسان باشد. این عقیده كه انتخاب یك همسر باید ساده باشد و این انتخاب حاصل یك شانس و یا اتفاق است. بنابراین فرد شاید تصور كند كه برای انتخاب همسر به جای عمل كردن باید در انتظار یك اتفاق بماند. چنین فردی در انتظار شانسی برای دیدار و عشق در اولین نگاه است بدون آنكه از تفكر محتاطانه، آمادگی لازم، یا انجام عملی برای نزدیك تر شدن به هدف ازدواج كمك گرفته شود.مواردی كه عنوان شدند فقط تعدادی از نگرش ها و باورهای غیرمنطقی افراد نسبت به انتخاب همسر هستند.
در صورتی كه این نگرش ها و عقاید نادرست و غیرمنطقی افراد تغییر یابند و در جهت صحیح هدایت شوند، شاهد افزایش ازدواج های موفق در جامعه خواهیم بود و همچنین با توجه به مشكل ساز بودن نگرش های نادرست، می توان به افراد كمك كرد تا برای ازدواج بهتر آماده شوند.
با تشکر
ویرایش توسط ملیکا : ۱۳۸۷/۰۴/۱۳ در ساعت ۰۰:۰۷
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۲/۰۷/۱۹, ۱۶:۱۴ #4
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۹۰
- نوشته
- 276
- مورد تشکر
- 786 پست
- حضور
- 20 روز 14 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تكامل خود. كسی كه اینگونه فكر می كند می گوید: «تا زمانی كه نتوانم به خودم به عنوان یك همسر اعتماد كنم، نباید ازدواج كنم.»
ببخشید میشه لطفا یه کارشناس جواب بده که این دیدگاه چه اشکالی داره؟ اگه این طرز فکر غلطه باید چطوری فکر کرد؟
ویرایش توسط آسمان ... : ۱۳۹۲/۰۷/۱۹ در ساعت ۱۸:۵۶
کسی که نگاهت را نفهمد توضیح های طولانی ات را هم نخواهد فهمید!
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۲/۰۷/۱۹, ۱۷:۱۸ #5
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۹۴
- نوشته
- 123
- مورد تشکر
- 815 پست
- حضور
- 3 روز 23 ساعت 32 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بسمهتعالي
با عرض سلام و تحيت
ضمن تشكر از شما و سركار مليكا
طبعا تجربه يك ازدواج موفق مرهون كسب آمادگيهاي لازم است، كه البته اين آمادگيها نسبي است و به فراخور شرايط و شخصيت هر كسي متفاوت خواهند بود. لذا نبايد دنبال به دست آور دن آمادگي مطلق بود. چرا كه چنين رويكردي كه يكي از مصاديق آن در " تكامل خود "، نمود پيدا ميكند ناشي از خصوصيت كمالزدگي، سختگيري و وسواس است. و از آنجا كه قاعده بر اين است كه افراد عادي همزمان داراي نقاط قوت و ضعف هستند، تصور اينكه شخص، ازدواج خود را منوط به رسيدن به تكامل نمايد، باور و تصوري غلط است.
اصولا اين سوال مطرح ميشود كه اگر قرار است كسي پيش از ازدواج به كمال برسد، پس كاركرد و ثمره ازدواج چيست؟
و آخر دعوانا ان الحمدالله رب العالمين
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری