صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: پروژه طراحي نرم‌افزار قرآني

شروع کننده موضوع

نوشته
    14
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

عصبانی پروژه طراحي نرم‌افزار قرآني

با عرض سلام و درود خدمت دوستان عزيزم.

اينجانب نيما ( نعيم ) طاهري قصد طراحي و تكميل يك نرم افزار قرآني جامع با قابليت جستجوي پيشرفته و گزارشگيري جامع و با دقت براي محققان و قاريان محترم را دارم.

و همچنين در راستاي تحقق اين هدف قصد دارم وقتي نرم‌افزار به شرايط و كمال معيني رسيد آن را به صورت يك پروژه OpenSource ارائه دهم تا در اختيار عاشقان كلام الهي روز به روز تكميل‌تر گردد.

بنابراين از تمامي دوستان و صاحب‌نظران گرامي خواهش دارم هرگونه :

1 - مشكلات فني / گرافيكي
    2 - پيشنهادات فني / گرافيكي
    را به سمع بنده حقير برسانند تا اصلاحيات لازم را در نرم افزار اعمال كنم.
    پيشاپيش از مساعدت‌اي تمامي دوستان تشكر مي‌نمايم.

در پرانتز بايد عرض كنم در ساخت برنامه از دو بانك اطلاعاتي مستخرج بهره‌برده ام :
    ( بدين جهت نامه‌اي براي دو بزرگوار سازنده نرم‌افزار جهت كسب اجازه فرستاده‌ام؛ كه البته تا كنون جوابي دريافت نكرده‌ام. انشاءالله كه اجازه دهند )
    متن قرآن کريم و متن ترجمه قرآن کريم ( استاد فولادوند )
    برگرفته از "نرم افزار قرآن مجيد" کاري از "علي احمدوند - شرکت اهورا پردازش" ( Ahura5s@gmail.com )

متن قرآن كريم بدون اعراب
    برگفته از "نرم المبين 2" کاري از (www.almobin.ir )
    انشاءالله بتوانم سهم كوچكي در ارائه اين كلام پرارزش الهي داشته باشم.
    با تشكر نيما طاهري.

راهنمايي‌ها :

1 - سيستم‌عامل بايد WindowsXP و بالاتر باشد.
    2 - حتما زبان فارسي روي سيستم نصب، و Language.For.Non.Unicode.Programs در Control.Panel>Regional And Options>Advanced روي زبان فارسي تنظيم شده باشد.

3 - فايل Database.zip را باز كرده ( شامل يك Folder با نام Database مي‌باشد محتوي بانك‌اطلاعاتي ) و در كنار فايل اجرايي OpenQuran.exe قراردهيد.
    4 - براي مشاهده بهتر نيكوست تمامي قلم‌هاي پارسي B Fonts را روي سيستم داشته باشيد. ( دريافت )

5 - فيلم‌هاي آموزشي نرم‌افزار جهت آموزش استفاده به زودي ضميمه مي‌گردد.
    6 - منتظر نظرات و پيشنهادات دوستان هستم.

فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

شروع کننده موضوع

نوشته
    14
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آموزش‌ها

نكات :
    1 - براي مشاهده آموزش‌ها نياز به قلم "ايران نستعليق" داريد. ( دريافت )
    2 - همچنين بايد روي مرورگر اينترنت خود FlashPlayer نصب داشته باشيد. ( لينك براي دريافت و نصب )
    آموزش گزارشگيري / ذخيره گزارش / نمايش گزارش
    کد:
    در فايل ضميمه با نام ( Create_Save_Show_Reports )
    آموزش تغيير قالب و ذخيره كردن متن در قالب فايل RTF و وارد‌كردن آن به MsWord
    کد:
    در فايل ضميمه با نام ( StyleChange_RTFSave )
    آموزش جستجوي پيشرفته
    کد:
    در فايل ضميمه با نام ( Search )

ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۴/۱۳ در ساعت ۱۱:۱۳

نوشته
    259
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام
    من از سایت المبین هستم و اولا رضایت خودم در مورد استفاده از دیتابیس رو اعلام میکنم

ظاهرا برنامه خوبی در دست ساخت دارید
    اما برای من کار نکرد
    تنها این صفحه اومد:
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  untitled.jpg
مشاهده: 111
حجم:  6.9 کیلو بایت  

4. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    14
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با تشكر از نويسنده محترم نرم‌افزار « المبين 2 » ؛ عرض به حضورتان نرم‌افزار همانطور كه عرض كرده بودم در مرحله مقدماتي است و از نظر ظاهري كاربر رهنما نيست بنابراين توصيه ميكنم حتما آموزش تهيه گزارش را حتما ببينيد.

بعد از مدتي هم‌اكنون نسخه‌ي 1.1 نرم‌افزار OpenQuran با اصلاحيات و امكانات وسيعتر تهيه گرديده است؛ اين نسخه كه حامل فايل نصب مي‌باشد و ساده‌تر قابل بهره‌برداري ميباشد تقديم حضورتان ميگردد.

در حاشيه :
    سيستم صوتي آماده و روي نرم‌افزار تعبيه شده است.
    هم اكنون تهيه بانك اطلاعات صوتي در دستور كار است.
    مرجع صوتي استاد شهريار پرهيزگار : http://www.aviny.com/voice/quran/tar...hizgar_01.aspx
    جهت پيشبرد سريعتر نيازمند گزارش اشكالات فني، پيشنهادات و انتقاداتتان و پاسخ‌هايتان هستم.
    با تشكر نعيم (نيما) طاهري
    ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۴/۲۳ در ساعت ۰۸:۳۷

6. تشکرها 2

نوشته
    213
    مورد تشکر
    303 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    16

با سلام به شما دوست عزيز م آقاي نيماي گل گلاب

كار بسيار عالي و خوبي را داريد انجام مي دهيد . بسيار بسيار عالي است. من هم نرم افزار هايي نيمه كاره در اين زمينه دارم كه حاضرم طرح آن را خدمتتان ارائه دهم تا براي تكميل آن اقدام كنيد. يكي از طرح هاي براي نرم افزار حفظ قرآن كريم است. هم به صورت كلاينت هم به صورت سرور.

البته انچه بيشتر مد نظر من بوده ، طراحي يك سايت براي حفظ قرآن به صورت هوشمند بوده. براي اين طرح ساعت ها كار كارشناسي با مشورت با اساتيد حفظ قرآن ، حافظان كل ، مديران موسسات حفظ و ... صورت گرفته.

من اين طرح را در قالب يك فايل ورد خدمت شما ارائه مي دهم . هر عزيزي كه توانايي اين كار را براي انجام رايگان نرم افزار در خود مي بيند ، خوشحال مي شوم براي انجام آن اقدام كند. اما به شرط اين كه با اين طرح نرود جاي ديگر كاسبي كند كه در اين صورت راضي نيستم.

شروع کننده موضوع

نوشته
    14
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

جناب طباطبایی از لطف شما سپاسگذارم ولی هسته برنامه را نوشته ام و فرصت تغییر اساسی در آن را ندارم.

هم اکنون نسخه 1.3 نرم افزار به همراه سورس ( کد ) تقدیم حضور شما دوستان عزیز قرار میگیرد.

در حاشیه :
    شرمنده خدا و همه دوستان هستم - که به علت مشکلاتی که برایم پیش آمد - نتوانستم بانک اطلاعاتی صوتی را تهیه کنم.اگر دوستی/شرکتی حاضر شد بانک اطلاعاتی صوتی در اختیارم بگذارد اجرش با خدا !

در همینجا اعلام می دارم تمامی افراد حق استفاده و هر گونه تغییر در نرم افزار را دارا می باشند.
    ( همچنین میتوانند پس از تغییر "درباره نرم افزار" را نیز به نام خود تغییر دهند. )

1. فایل نصب برنامه :
      http://rapidshare.com/files/13452638...Setup.zip.html
    2. فایل سورس نرم افزار :
      http://rapidshare.com/files/13452638...ource.zip.html

درباره سورس :

• تهیه شده توسط Delphi 2006 - بدون استفاده از Component خارجی
    • بانک اطلاعاتی Microsoft Access

جهت اطلاع از بروز رسانی نرم افزار به وبلاگ رسمی آن مراجعه فرمایید : http://openquran.blogfa.com

موفق و موید باشید.
    خداحافظ - نیما (نعیم) طاهری.

نوشته
    213
    مورد تشکر
    303 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    16

با سلام به آقاي نيما يا آقا نعيم عزيز

يك طرح ديگري هم دارم كه با برنامه شما بيشتر جور در مي آيد . به محض اين كه فايل هايش را پيدا كردم(هاردم خراب شد و پريد بايد بگردم ببينم توي سيستم ديگري كپي كرده ام يا نه) ،‌ سورس آن را آپلود مي كنم تا اگر خواستيد تكميلش كنيد.

طرح خيلي كاربردي و خوبي است.

در مورد برنامه اي كه شما گذاشتيد آن را دانلود و نصب كردم . خيلي چيز جالبي بود.

منتها اگر كاربردهاي آن را هم بنويسيد خيلي عالي مي شود.

مساله ديگر اين كه كليد هاي ميانبر براي برنامه تعريف نشده در حالي كه اگر باشند خيلي به كار سرعت مي بخشند. مانند كنترل + اف براي سرچ .

شروع کننده موضوع

نوشته
    14
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

طرح خيلي كاربردي و خوبي است.
    به نظر بنده حقیر با وجود مشغولیات فکری زیاد در جوامعه امروزی و همچنین غیر ضروری بودن حفظ قرآن کریم کمتر کسی فرصت حفظ قرآن کریم را دارد ... و اکثریت مردم به قرات متن / ترجمه قرآن بسنده میکنند.

اما اگر فکر میکنید طرحتان واقعا کاربردی و مورد نیاز است خوب بسم الله !
    سورس ها که تقدیم حضورتان شد یا خودتان شروع کنید / یا یکسری امکانات که فکر میکنید برای حفظ کردن قرآن نیاز یا کاربردی است بفرمایید بنده در خدمتم.

در ضمن قابل توجهتان باشد که هنوز بانک صوتی قرآن را نتوانسته ام تهیه کنم !
    تا کنون نرم افزارهای متعددی برای قرآن کریم ساخته شده ولی هرکدام با قیمت بالای 10،000 تومان به فروش میرسد و سازنده هم با گرفتن هزار قسم و تعهد از کاربر اجازه استفاده بدون خرید را نمیدهد.
    چه برسد به اینکه بانک صوتی بخواهند در اختیار بنده قرار دهند !
    واقعا برایم سخت است که چندین ماه دوباری کاری انجام دهم تا یک بانک صوتی درست کنم ...

مساله ديگر اين كه كليد هاي ميانبر براي برنامه تعريف نشده در حالي كه اگر باشند خيلي به كار سرعت مي بخشند. مانند كنترل + اف براي سرچ
    ( در اینجا کلید f3 را گذاشتم. )
    من بارها از دوستان درخواست همفکری کردم ولی کسی در تاریکی نبود تا دستی بگیرد.
    ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۵/۱۴ در ساعت ۰۸:۴۱

نوشته
    213
    مورد تشکر
    303 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    16

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_subzero نمایش پست
    به نظر بنده حقیر با وجود مشغولیات فکری زیاد در جوامعه امروزی و همچنین غیر ضروری بودن حفظ قرآن کریم کمتر کسی فرصت حفظ قرآن کریم را دارد ... و اکثریت مردم به قرات متن / ترجمه قرآن بسنده میکنند.

اما اگر فکر میکنید طرحتان واقعا کاربردی و مورد نیاز است خوب بسم الله !
    سورس ها که تقدیم حضورتان شد یا خودتان شروع کنید / یا یکسری امکانات که فکر میکنید برای حفظ کردن قرآن نیاز یا کاربردی است بفرمایید بنده در خدمتم.

در ضمن قابل توجهتان باشد که هنوز بانک صوتی قرآن را نتوانسته ام تهیه کنم !
    تا کنون نرم افزارهای متعددی برای قرآن کریم ساخته شده ولی هرکدام با قیمت بالای 10،000 تومان به فروش میرسد و سازنده هم با گرفتن هزار قسم و تعهد از کاربر اجازه استفاده بدون خرید را نمیدهد.
    چه برسد به اینکه بانک صوتی بخواهند در اختیار بنده قرار دهند !
    واقعا برایم سخت است که چندین ماه دوباری کاری انجام دهم تا یک بانک صوتی درست کنم ...

( در اینجا کلید f3 را گذاشتم. )
    من بارها از دوستان درخواست همفکری کردم ولی کسی در تاریکی نبود تا دستی بگیرد.
    با سلام به شما دوست عزيزم

در مورد كمك براي ساخت برنامه جديدتان ، فايل پيش ساخته شما را دانلود كردم كه بررسي كنم ولي متاسفانه در سيستم من اجرا نشد.

الان برنامه اي كه ساخته ايد بسيار عالي و خوب طراحي شده است . كار قوي و خوبي است .

در مورد برنامه پيشنهادي هم كه گفتم منظورم طرح قبلي (برنامه حفظ قرآن) نبود.

اين يك طرح ديگري است . يكي از مشكلاتي كه تايپيست ها و كساني كه بايد آيات قرآن را با اعراب يا ترجمه به صورت دقيق تايپ كنند با آن مواجه هستند اين است كه برنامه اي سبك و كم حجم و سهل الاستفاده براي درج آيات همراه با ترجمه وجود ندارد . البته برنامه هايي مثل فراخوان ساخته شده كه فقط در ورد عمل مي كند. اين كه من مد نظرم است برنامه اي است كه در تسك بار هميشه آماده به خدمت باشد. قابليت كپي آيه و پيست آن در تمام محيط هاي مختلف ويندوز را هم داشته باشد. با قابليت جستجو . يك برنامه را عرب ها ساخته اند به نام قرآن سرچر يا ذكر . اين برنامه كار قشنگي است كه در همين سايت هم آپلود شده ولي مشكلش اين است كه اولا به زبان عربي است ، ثانيا وقتي كه اجرا مي شود صفحه كليد را عربي مي كند و اين براي كسي كه تايپيست باشد آزار دهنده است.

اگر شما بتوانيد همين برنامه را دستكاري كنيد و با فارسي كردن و حل مشكلاتش ، خدمت بسيار بسيار بزرگي به جامعه پژوهش هاي قرآني كرده ايد.

شروع کننده موضوع

نوشته
    14
    مورد تشکر
    9 پست
    حضور
    23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ورژن 1.3.1 ( غیررسمی ) :

1 - کوچکتر شدن محیط کار ( مناسب برای استفاده در مانیتورهای کوچکتر )
    2 - امکان نمایش تنها بخشی از موارد موجود در گزارش
    3 - قابلیت کپی در حافظه کلیپ بورد در نمودار درختی / نمایشگر
    4 - امکان جابجایی پنجره جستجو / بزرگنمایی
    5 - امکان شمارش دفعات تکرار یک عبارت در متن ( در بخش جستجو )

با تشکر از جناب آقای طباطبایی بابت پیشنهادات سازنده.
    کد:
    http://rapidshare.com/files/134953617/OQSetup1.3.1_Setup.zip.html

ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۵/۱۵ در ساعت ۱۰:۵۱

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری