-
۱۳۸۷/۰۴/۱۳, ۱۶:۲۲ #1
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 3,425
- مورد تشکر
- 1,987 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دانستنیهای پزشکی
آنچه بايد درباره روي بدانيم
مدتهاست که روي به عنوان يک ماده ضروري در ميکرو ارگانيزم ها شناخته شده است اما کمبود آن در انسان اخيراً بررسي گرديده است . روي در همه گياهان و جانوران وجود دارد . در بدن يک فرد بالغ ۳-۲ گرم روي موجود است که بيشتر در کبد ، لوزالمعده ، کليه ، استخوان و ماهيچه هاي ارادي وجود دارد . بافت هاي ديگري که غلظت روي در آنها نسبتآً زياد است شامل قسمتهاي مختلف چشم ، غده پروستات ، پوست و ناخن ها مي باشد .
تعادل روي توسط جذب و دفع آن از روده حفظ مي شود جذب به وسيله عمل انتشار و توسط يک حامل انجام مي گيرد اين عمل تحت کنترل هموستاتيک مي باشد و ميزان روي موجود در رژيم غذايي و حضور مواد دخالت کننده در جذب آن مؤثر است . بيماري هاي روده اي مانند بيماري کرون باعث اختلال در جذب روي مي شود . حامل اصلي روي در پلاسما آلبومين مي باشد . مکمل ياري آهن و روي با يکديگر کمتر بر وضعيت روي و آهن مؤثر است و لاکتوز و گلوکز جذب روي را افزايش مي دهند فيبر يا فيتات جذب روي را کاهش مي دهند اما ترکيباتي مانند تانن ها اين خاصيت را ندارند . دوز بالاي مس نيز مانع جذب روي مي شود . آهن با روي در جذب رقابت مي کند نسبت ۲ به ۱ يا ۳ به ۱ آهن و روي منجر به کاهش چشمگير دريافت روي مي شود .
کمبود روي اولين بار در جوانان ايران و مصر بررسي شد و علائم آن شامل هيپوگناديسم ، کم خوني در حد متوسط ، کوتاهي قد ، کاهش مقاومت بدن در برابر بيماري ها ، نقص سيستم ايمني و پائين بودن ميزاي روي پلاسما مي باشد . اين کمبود به علت مصرف رژيم هاي غني از غلات تصفيه شده و نان هايي که خمير آنها به خوبي ورنيامده باشد ديده شده است .
گوشت ، ماهي ، ماکيان ، شير و لبنيات ، ۸۰٪ روي رژيم غذايي را فراهم مي نمايند . جگر ، پنير ، تخم مرغ ، غلات ، جوانه گندم ، حبوبات و مغزها نيز از منابع غذايي روي هستند .اسيد اگزاليک موجود در سبزي ها به خصوص اسفناج ، چاي وانواع توت جذب روي را کاهش مي دهند . غذاهاي سرشار از سبزي ها نيز جذب روي را مختل مي کنند .
مصرف بيش از حد روي و مسموميت با آن ( ۳۰۰-۱۰۰ ميلي گرم در روز ) به ندرت مشاهده شده است . با اين حال ،مصرف بيش از حد مکمل هاي روي جذب مس را مختل مي کند . مصرف مکمل هاي روي ۵۰ ميلي گرمي باعث کاهش HDL در مردان مي شود . همچنين مصرف سولفات روي به ميزان ۲ ميلي گرم در روز يا بيشتر منجر به التهاب دستگاه گوارش و حالت تهوع و استفراغ مي شود .
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۳, ۱۶:۲۶ #2
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 3,425
- مورد تشکر
- 1,987 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بیماری تنفسی سارس- SARS
بیماری Severe Acute Respiratory Syndrome اولین بار در ناحیه Guandnong چین - هانوی ویتنام و هنگ کنگ گزارش شده - سپس در کشورهای تایوان و سنگاپور و کانادا گسترده شده است. در حال حاضر تعداد کمی در استرالیا مشکوک به بیماری SARS بوده و مورد معاینه پزشکی قرار گرفته اند.
نشانه های SARS
معمولا SARS با تب بالا تر از ۳۸ درجه شروع می شود. همینطور سردرد و نا آرامی وبیماری خفیف تنفسی می توانند از نشانه های دیگرSARS باشند. بیماران مبتلا به SARS پس از ۲ تا ۷ روز ممکن است که شروع به سرفه های خشک کرده و به سختی تنفس کنند. عده ای نیز ممکن است مبتلا به سینه پهلو pneumonia شوند. افراد مبتلا به pneumonia و مشکل حاد تنفسی باید به بیمارستان رجوع کنند.
SARS چگونه پخش می شود؟
متخصصین براین باورند که SARS از راه تماسهای نزدیک close contact بین افراد پخش می شود. SARS به احتمال زیاد از طریق تنفس هوای آلوده - یعنی هوایی که ذرات آن بوسیله سرفه افراد مبتلا به SARS آلوده شده است - پخش می شود. این بیماری همچنین ممکن است از طریق دست زدن و تماس با اشیاء آلوده پخش شود.
چه کسانی در معرض خطر SARS هستند؟
گزارشات تا کنون نشانگر آنند که غالب افراد مبتلا به SARS کسانی هستند که با فردی مبتلا به این بیماری ارتباط مستقیم و نزدیک direct close contact داشته اند- از قبیل اعضای یک خانواده و کارکنان موسسات درمانی که نسبت به امور مربوط به ضد عفونی بی توجهی کرده اند .
در مورد جلوگیری از SARS چه باید کرد؟
اگر شما در ارتباط با کسی بوده اید که در زمینه بیماری SARS مورد معاینه و معالجه قرار گرفته - ممکن است که شما هم دچار این بیماری بشوید.
اگر می بینید که سر حال هستید - می توانید به کارهای عا دی و فعالیت ها ی همیشگی خودتان ادامه دهید.
درجه حرارت بدن خودتان را هر روز آزمایش کنید.
مطمئن شوید که همه ساکنان خانه اصول مربوط به بهداشت و ضد عفونی رارعایت می کنند. - ازقبیل شستن دست ها بطور مرتب بعد از تماس با مایعات مربوط به بدن .
فقط از ظروف غذاخوری و حوله خودتان استفاده کنید.
روی دهان وبینی خود را موقع سرفه و عطسه بپوشانید.
اشیاء مورد استفاده خودتان را با ماده ضد عفونی خانگی-sodium hypochlorite - ضد عفونی کنید.
اگرطی ده روزگذشته با کسی که مشکوک به بیماری SARS بوده تماس داشته اید و نشانه ای از تب و یا مشکلات تنفسی را در خود مشاهده می کنید-فورا با مسئولین درمانی و یا پزشک خانواده خود- تلفنی تماس بگیرید.
ترجمه ازداده های منتشره توسط CDC- Centers for Disease Control and Prevention آدرس های زیر اطلا عات مربوط به SARS را هرروزه تجدید کرده و دربردارنده اطلاعات مفصلی در مورد SARS می باشند.
http://www.who.int/en/
http://www.cdc.gov/
http://www.health.gov.au
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۳, ۱۶:۲۷ #3
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 3,425
- مورد تشکر
- 1,987 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مراحل مختلف کمبود ویتامین هاعوارض مربوط به کمبود ویتامین ها را در بدن میتوان به درجات و مراحل مختلف زیر تقسیم کرد.
مرحله نخست: بدن سعی می کند از ویتامین هایی که قبلا ذخیره کرده استفاده کند. در این مرحله هنوز ویتامین در خون موجود می باشد.
مرحله دوم: ویتامین های ذخیره شده کاملا مصرف شده و از بین رفته اند طوری که کاهش ویتامین در خون و ادرار مشخص می شود.
مرحله سوم: کم کم - کاهش بنیه ذهنی وجسمی - بی اشتهایی و خستگی پدیدار شده و همچنین امکان بیماری های غفونی افزایش پیدا می کند.
مرحله چهارم: نخستین تغییرات روحی وروانی پدیدار می شوند.
مرحله پنجم: بعضی ازنشانه های کمبود ویتامین، مثل بیماری شب کوری بروز می کند. غالبا این بیماری ها ناشی از کمبود چندین ویتامین می باشند. در این مرحله هنوز بیماری های ناشی از کمبود ویتامین، با رساندن ویتامین های لازم به بدن قابل درمان می باشند.
مرحله ششم: کمبود ویتامین ها بحدیست که بیماری های ناگواری را با خود به همراه می آورد. برخی از این بیماری ها- خطرناک و غیر قابل بهبود می باشند.
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۳, ۱۶:۲۸ #4
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 3,425
- مورد تشکر
- 1,987 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خواص طبي سيرسير از مدتها پيش، براي كاربردهاي پزشكي مورد استفاده قرار گرفته است و بيشترين مورد استفاده آن در سالهاي اخير براي موارد قلبي - عروقي و خاصيت ضد ميكروبي آن بوده است.
تركيبات سولفور شامل آليسين، ظاهرات تركيبات فعالي در ريشه پياز گياه سير است. مطالعات نشان دهنده تاثيرات مهم اما علائم كاهش دهنده چربي و فعاليت ضد پلاكتي هستند. معمولا اثرات جانبي مصرف سيرخفيف و غير متداول است.
سير ظاهرا تاثيري بر متابوليسم داروها ندارد، اما بيماراني كه از داروهاي ضد انعقاد استفاده ميكنند، بايد در مصرف سير احتياط كنند. از اين رو افرادي كه جراحي ميكنند بايد ٧ تا ١٠ روز پيش از جراحي از خوردن سير خودداري كنند چرا كه سير زمان خونريزي را طولانيتر ميكند.
سير هزاران سال براي اهداف پزشكي مورد استفاده داشته است. اين گياه حداقل ٣٠٠٠ سال در طب چين كاربرد داشته است.
مصريان، بابليها، يونانيها و روميها از سير براي موارد شفابخش استفاده ميكردهاند. در جنگهاي جهاني اول و دوم نيز از سير بعنوان ماده ضد عفوني كننده براي پيشگيري از قانقاريا استفاده ميشود.
در طول تاريخ، سير در سرتاسر دنيا براي درمان ناراحتيهاي مختلف شامل فشار خون بالا، عفونتها و مارگزيدگيها استفاده شده و برخي فرهنگها از آن براي دفع ارواح شيطاني استفاده ميكردند.
در حال حاضر از سير براي كاهش ميزان كلسترول و كاهش خطر بروز بيماريهاي قلبي - عروقي و نيز براي بهره مندي از خواص ضد ميكروبي آن استفاده ميشود.
پياز ريشه گياه سير مصرف پزشكي دارد. از آن ميتوان به صورت تازه، خشك و يا روغن گرفته شده استفاده كرد. از آنجا كه برخي تركيبات مفيد در اين گياه در اثر حرارت ديده غير فعال ميشوند، لذا سير پخته قدرت طبي كمتري دارد.
سير تاكنون در سطح وسيعي در آزمايشهاي باليني بر روي حيوانات و انسان و در لوله آزمايش و در بررسيهاي اپيدميولوژيك براي خواص چندگانه پزشكي آن مورد مطالعه قرار گرفته است. كيفيت آزمايشها بر روي انسان متفاوت بوده است كه مقايسه را در آزمايشهاي مختلف دشوار كرده است.
در بسياري از آزمايشهاي كلينيكي متنوع و اتفاقي تاثيرات سير برروي سطح ليپيد (چربي) مطالعه شده است.
در آزمايشاتي در سالهاي ١٩٩٣ تا ١٩٩٤ صورت گرفت، مشخص شد كه مصرف سير در كاهش سطح كلسترول خون نقش اساسي دارد. بر اساس توصيههاي مهم كلينيكي، به بيماران گفته ميشود كه سير تاثير خفيف و كوتاه مدت در كاهش چربي خون دارد.
بيماراني كه سابقه ابتلا به بيماري ترومبوس (تشكيل لخته خوني در عروق يا قلب) را دارند بايد بدانند كه سير ميتواند تاثير اندك اما مهم به روي تجمع پلاكتها داشته باشد. به علاوه بايد به بيماران توصيه شود كه اين گياه خاصيت كاهش خطر ابتلا به سرطان بويژه سرطان معده و روده را دارد.
-
-
۱۳۸۷/۰۴/۱۳, ۱۶:۳۲ #5
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 3,425
- مورد تشکر
- 1,987 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
كشف درمان جديد براي پوکي استخوان
دانشمندان ميگويند درمان جديدي را براي مبتلايان به پوکي استخوان کشف کردهاند.
محققاني از 27 کشور جهان اين درمان جديد را براي سه سال مورد ارزيابي قرار دادهاند و نتيجه آن را در مجله معتبر پزشکي نيواينگلند (New England Journal of Medicine) منتشر كردهاند. مهمترين مزيت اين دارو اين است كه يك بار مصرف آن در سال كافي است، درحاليكه داروهاي فعلي اغلب بايد بصورت روزانه مصرف شوند.
محققان دانشگاه کاليفرنيا بيش از 7 هزار و 500 زن بالاي 65 سال را مورد مطالعه قرار دادند و به نيمياز آنها داروي تزريقي زولدرونيک اسيد (Zoledronic acid) و به نيميديگر دارونما دادند.
يافتهها حاکي بود که اين درمان تزريقي خطر شکستگي لگن خاصره را تا 40 درصد و شکستگي در ستون فقرات را تا 70 درصد کاهش ميدهد و به اين ترتيب اثر درماني زولدرونيک اسيد (که نام تجاري آن آکلاستا است) به اثبات رسيد.
توليدکنندگان اين دارو اميدوارند مقامات اروپا در طي سال جاري ميلادي مجوز توزيع زولدرونيک اسيد را صادر کنند.
اين دارو فقط يک بار در سال بايد تزريق شود و تزريق آن نيز 15 دقيقه بيشتر طول نميکشد.
داروهايي که تاکنون براي پوکي استخوان تجويز ميشده به صورت قرص بوده و هر روز بايد مصرف شود و تحقيقات نشان داده که بيماران پوکي استخوان به طور منظم داروهاي خود را مصرف نميکنند؛ عوارض جانبي اين داروها، از جمله تورم لوله مري که بلع را دشوار ميکند، باعث ميشود بيمار پس از 6 ماه مصرف آن را رها کند.
بهاي آلکاستا، حدود 600 دلار است و مهمترين عارضه آن افزايش خطر نوسان غيرطبيعي ضربان قلب است.
پروفسور ديويد ريد، از دانشگاه آبردين بريتانيا که گروه وي در اين تحقيق شرکت داشته، جلوگيري از شکستگي لگن خاصره، که مهمترين عارضه پوکي استخوان در سالمندان است، را امري حياتي دانسته چراكه حتي در پيشرفتهترين كشورها حدود 20 درصد از بيماراني که لگن آنها دچار شکستگي شده، در عرض 6 ماه ميميرند.
با اين که بسياري بر اين تصور هستند که پوکي استخوان يکي از بيماريهاي دوران سالمندي است اما گفته ميشود که ابتلا به آن در دوران نوجواني آغاز ميشود.
بيمارياي که در آن استحکام نسج استخوان افت كرده و احتمال شکستگي چند برابر ميشود. نيمياز زنان بالاي 50 سال دچار شکستگي استخوان ميشوند که دليل اصلي آن پوكي استخوان يا «استئوپروز» است.
سن بالا، رفتارهاي ماشيني، فعاليت بدني كم و سابقه ژنتيكي از جمله علل ايجاد پوكي استخوان هستند.
پزشكان ميگويند با توجه به اين كه از 30 سالگي به بعد بافت استخواني تحليل ميرود احتمال بروز پوكي استخوان نيز در سنين ميانسالي و كهنسالي افزايش مييابد كه برخي از عوامل از جمله يائسگي در زنان به دليل كاهش سطح استروژن منجر به تسريع اين عامل قبل از زمان مذكور است.
با اينحال با تغذيه مناسب، يعني غذاهايي كه حاوي ويتامين D و كلسيم باشد و نيز فعاليت بدني مناسب ميتوان دانسيته استخوان را افزايش داد.
-
-
۱۳۹۲/۰۲/۱۵, ۱۸:۱۵ #6
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۸
- نوشته
- 2,352
- مورد تشکر
- 7,541 پست
- حضور
- 28 روز 19 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
-
14
” دست ها ” دستگاه سنجش سلامتی بدن است
پژوهشگران علوم پزشکی تاکید می کنند که سلامت افراد در دستانشان قرار دارد و دستان همچون دستگاه های سنجش سلامتی عمل می کنند
و کوچکترین تغییر در آن ها می تواند نشان دهنده بیماری باشد. و باید گفت دست ها نمایشگاه سلامت انسان هستند .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، پزشکان توصیه می کنند که کوچکترین تغییرات غیرعادی در کف دست ها، ناخن ها و انگشتان را باید جدی گرفت چون در بسیاری
از موارد این تغییرات می تواند شاخصی از وجود یک نوع بیماری یا مشکل جدی در سیستم بیولوژیک بدن باشد.برخی از این تغییرات که می توانند به ما کمک کنند تا وجود یک بیماری
یا نارسایی را در بدنمان سریعتر پیش بینی کنیم به شرح زیر است:
● رنگ پریدگی ناخن ها :
ناخن ها باید سالم باشند و رنگ مایل به صورتی داشته باشند. اگر رنگ ناخن ها زرد مایل به سبز باشد، نشان دهنده وجود عفونت های قارچی است. همچنین زرد شدن ناخن ها می تواند شاخص ابتلا به بیماری های ریوی باشد.
● ناخن های قاشقی شکل :
اگر ناخن ها به شکل قاشق هستند، نشان دهنده کمبود آهن و کم خونی است که می توان با مصرف مکمل های آهن و مصرف گیاهان سبز آن را برطرف کرد.همچنین زمانی که ناخن ها به شکل توپ درمی آیند
این تغییر شکل می تواند علامت هشدار دهنده ابتلا به بیماری های درونی مثل سرطان ریه یا بیماری های قلبی باشد.
وجود کبودی های کوچک روی ناخن نیز نخستین علائم ابتلا به آرتریت (عارضه التهاب مفاصل) و فاصله گرفتن مفاصل از یکدیگر است.
کمرنگ شدن بسیار زیاد ناخنها و سفیدی آنها، گاهی اوقات در اثر پیری به وجود میآید؛ اما علاوه بر پیری میتواند نشاندهنده برخی بیماریهای جدی نیز باشد این بیماریها عبارتند از:
کمخونی ،نارسایی قلبی ، بیماری کبد ،سوءتغذیه
● ناخنهای سفید :
اگر ناخنهای سفید و اطراف آنها کمی تیرهتر باشد، نشاندهنده مشکلات کبدی است؛ مثلاً تورم کبد.
● ناخنهای زرد :
یکی از دلایل اصلی زردی ناخنها، عفونت قارچی است. وقتی که عفونت زیاد میشود، ناخنها کلفتتر و خرد میشوند. در برخی موارد نادر، زردی ناخنها میتواند علامت
یک وضعیت بحرانی مثل بیماری شدید تیروئید، بیماری ریه، دیابت و یا پسوریازیس نیز باشد.
● ناخنهای کبود :
ناخنهایی که متمایل به رنگ آبی هستند، نشان میدهند که بدن ما به اندازه کافی اکسیژن دریافت نمیکند و البته میتواند علامت وجود عفونت در ریهها و ذاتالریه نیز باشد.
آبی بسیار کمرنگ و ملایم ناخنها، دیابت را نیز نشان میدهد.
● ناخنهای ناهموار :
اگر سطح ناخن ناهموار و موجیشکل باشد، میتوان آن را نشانهای از پسوریازیس یا ورم مفاصل دانست.
تغییر رنگ ناخنها در چنین مواقعی بسیار شایع است؛ به طوری که پوست زیر ناخنها قرمز مایل به قهوهای میشود.
پسوریازیس نوعی بیماری پوستی است که در ۱۰ درصد موارد از ناخنها شروع میشود.
● ناخنهای ترکخورده و شکاف دار :
ناخنهای خشک و شکننده معمولاً به بیماری تیروئید نسبت داده میشوند و اگر به رنگ زرد نیز متمایل باشند، میتوانند نشاندهنده عفونت قارچی باشند.
● ناخنهای پیچخورده و تاب دار :
اگر پوست اطراف ناخنها قرمز و پف کرده باشند، میتوان آن را نشانه التهاب ناخنها دانست. این مسأله در صورت وجود بیماری سل جلدی یا سایر اختلالات بافتی رخ میدهد.
● خطوط تیره زیر ناخنها :
خطوط تیره زیر ناخنها باید مورد توجه ویژه قرار گیرند؛ زیرا تومور سیاهرنگ قشر عمیق پوست میتواند با این نشانهها بروز کند. این نوع از سرطان خطرناکترین نوع سرطان است.
● ناخنهای جویده شده :
ناخن جویدن ممکن است گاهی اوقات نشانه ای از نگرانی و دلهره مزمن است. این رفتار میتواند به یک نوع اختلال پیچیده مربوط باشد. اگر نمیتوانید این عادت را ترک کنید، حتماً به پزشک مراجعه نمایید.
● لکههای سفید روی ناخنها :
در اثر کمبود روی در بدن ایجاد میشوند؛ ولی مسأله مهمی نیستند و خود به خود برطرف میشوند.
● قاشقی شکل شدن ناخنها :
کمکاری تیروئید، کمبود آهن و کم خونی میتواند علت قاشقی شکل شدن ناخنها باشد.خشکی پوست نیز یکی از علایم کم کاری تیروئید است که باعث می شود تا پوست رطوبت خود را از دست دهد.
همچنین گاهی نیز خشکی پوست نشان دهنده حساسیت به صابون و لوازم آرایشی است.
تعریق بیش از حد کف دست نیز می تواند حاکی از وجود مشکل در غده تیروئید باشد. فعالیت بیش از حد غده تیروئید موجب می شود تا بدن کالری بیشتری بسوزاند و به تعریق زیادتر و غیرمعمول بیانجامد.
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۲/۰۶/۱۴, ۱۲:۵۵ #7
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۹
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- 36 روز 23 ساعت 45 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مغز ما دارای 100 میلیارد عصب است که هرکدام میلیاردها محاسبه در ثانیه انجام میدهد که به ندرت میتوان آن را به یک رایانه تشبیه کرد. از این رو مغز رایانه دانشمندان باید بتواند میلیاردها میلیارد محاسبه را انجام دهد و ابر رایانهای که این اقدام را انجام میدهد نیازمند انرژی یک نیروگاه هستهای است. پیدا کردن راه تغذیه این ابررایانه یکی از مهمترین چالشهای محققان خواهد بود.
http://hamshahrionline.ir/details/166628
/////////////////////////
• قلب 3 میلیارد مرتبه در عمر متوسط انسان میتپد.
• نوزاد تازه متولدشده 350 استخوان دارد اما این تعداد برای یک بزرگسال 206 عدد است.
• خون یک عضو مایع بدن انسان است.
• همه انسانها در زمان تولد کوررنگی دارند.
• ریههای ما بیش از 15000 لیتر هوا را هر روز تنفس میکند. سطح ریهها تقریباً هماندازه یک زمین تنیس است.
• غذا حتی اگر روی سرتان ایستاده باشید به معده شما خواهد رسید.
• پوست بزرگترین عضو بدن است.
• بدن یک انسان بزرگسال از 100 تریلیون سلول تشکیل شده است.
ادامه در
http://www.ashi001372.blogfa.com/cat-5.aspx
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
یک آدرس مهم : آدرس عکسهای متحرک و زیبا برای وبلاگها
http://www.askquran.ir/group225-discussion2066.html
-
-
۱۳۹۲/۰۶/۲۱, ۰۸:۲۰ #8
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۸
- نوشته
- 2,352
- مورد تشکر
- 7,541 پست
- حضور
- 28 روز 19 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
-
14
با سلام
بحث سلامت پوست و همینطور مسئله ی پرمویی مطرح شده بود که این پست بدین جهت ارائه میشود .
ابتدا در مورد پرمویی
بعض از دختر خانم ها با پرمویی نامناسبی مواجه هستند که البته اصطلاحا به آن هیرسوتیسم میگویند
خیلی وارد اصطلاحات تخصصی نمیشویم و بسیار عامیانه به این مورد اشاره میکنیم :
علت پرمویی ترشخ هورمون آندروژن که هورمونی مردانه ست می باشد و در نواحی حساس به ترشح این هورمون ما با پرمویی مواجه میشویم ،
کجا؟ناحیه ریش و سبیل
ولی آنچه مهم ست ریشه یابی علت ترشح غیر متعارف این هورمون ست که نیاز به بررسی کامل توسط متخصص دارد
در این مورد میتواند توموری باشد که باعث افزایش ترسح این هورمون شده باشد
می تواند ریشه در خانواده یعنی ژنتیک داشته باشد
میتواند ریشه در مصرف بعضی دارو ها داشته باشد که فرد مورد نظر با دادن شرح حال مناسب میتواند پزشک را در شیوه ی درمان یاری دهد
و چون این هورمون از غدد فوق کلیوی و تخمدان ها ترشح میشود هر اختلالی در کارکرد آنها میتواند تنظیم ترشح این هورمون را به هم ریزد
طبیعتا پزشک با دادن تعدادی آزمایش برای سنجش میزان هورمون ها اعم از هورمون های جنسی و تیروییدی و بررسی تخمدان ها به وسیله ی سونوگرافی
به تشخیص می رسدو با توجه به نتیجه، درمان هورمونی را شروع میکند و در کنار آن ممکن ست نیاز به درمان های موضعی هم باشد .
بحث پوست و سلامت آن را در پست بعد ارائه میدهم. ان شاءالله
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری