صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: بازگشت رسول دارامروئی

نوشته
    125
    مورد تشکر
    179 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پرسش بازگشت رسول دارامروئی

سلام
    افسوس که وقتی به حقیقت پی بردم که دیر شده بود . من اکنون عزادارم و جز شما دوستان کسی برایم نمانده است که دلداریم دهد . من اشک میریزم و مینویسم و اینجا توی کافی نت همه نگاهم میکنند اما من تا ابد اشک خواهم ریخت . آنقدر اشک میریزم تا همۀ گناهانم به اشک تبدیل شود و آتش جهنم را خاموش کند . زن و فرزندم از من جدا شدند و اکنون از من جز سایه ای باقی نمانده است که آنهم رو به فناست .
    اشکها یارای نوشتن به من نمیدهند .. دوستتان دارم و خواهش میکنم برایم دعا کنید .
    من دردم را می برم پیش امام رضا .. درستش میکند . آنقدر اشک میریزم تا نازنینان من برگردند .

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

هر كار از دستمان بيايد دريغ نمي كنيم

نقل قول نوشته اصلی توسط rasoul daramroei نمایش پست
    سلام
    افسوس که وقتی به حقیقت پی بردم که دیر شده بود . من اکنون عزادارم و جز شما دوستان کسی برایم نمانده است که دلداریم دهد . من اشک میریزم و مینویسم و اینجا توی کافی نت همه نگاهم میکنند اما من تا ابد اشک خواهم ریخت . آنقدر اشک میریزم تا همۀ گناهانم به اشک تبدیل شود و آتش جهنم را خاموش کند . زن و فرزندم از من جدا شدند و اکنون از من جز سایه ای باقی نمانده است که آنهم رو به فناست .
    من دردم را می برم پیش امام رضا .. درستش میکند . آنقدر اشک میریزم تا نازنینان من برگردند .

آنان كه خاك را به نظر كيميا كنند
    آيا شود كه گوشه چشمي به ما كنند
    دستم گرفته به زطبيبان مدعي
    باشد كه از خزانه غيبم دوا كنند.

درود بر شما
    رسول گرامي!
    نمي دانم چه مشكلي پيش آمده است ، فقط مي خواهم بگويم: خوب جايي پناه بردي، با تجربه اي كه من در طول عمرم دارم تاكنون مشكلات بسيار لاينحلي داشتم كه امام رضا عليه السلام آن ها را حل كرده است.
    در اين امر هرچه از دستم بربيايد دريغ نخواهم كرد.
    برايت آرزوي موفقيت دارم.
    ارادتمند: مديريت كانون گفتمان قرآن
    ویرایش توسط saeed623 : ۱۳۸۷/۰۳/۰۷ در ساعت ۱۲:۱۵

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

راهنما

سلام
    بنام خداي مهربا ني ها
    سلام جناب دارامويي
    همين چند وقت پيش بود كه به يكي از دوستان مي گفتم ديگه از آقا رسول خبري نيست.
    راستش كمي نگران شده بودم كه نكنه اتفاقي افتاده باشه . اما امروز خوشحالم كه بالاخره آقا رسول اومده وبازم نگرانم كه نكنه هنوز هم آقا رسول .....
    ولي بازهم ما مسلمانان معتقديم كه حتي اگه لب پرتگاه هم بري بازم راهي هست كه بر گردي و گذشته را جبران كني.
    اما آقا رسول !!
    نمي دانم چه اتفاقي براتون افتاده باشه .اما ان شاء الله كه هرچي بوده خير باشه.
    گاهي اوقات خداوند متعال تلنگري به آدم وارد مي كند تا اون رو متوجه خطا واشتباهش كنه .هرچند كه از نظر ما شايد اون تلنگر ناخوشايند وتلخ باشه.
    اميدوارم در راهي كه پيش گرفتي ثابت قدم واستوار باشي وبا هر بادي به خود نلغزي.
    بازم حضور مجدد و ان شاء الله با خير و بركت شما را تبريك مي گويم.

نوشته
    46
    مورد تشکر
    69 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

راهنما

سلام
    سلام آقا رسول
    من تازه گيها اومدم وارد اين سايت شدم .راستش چند تا از نوشته هاي شما رو خوندم.يك جورائي از تون ناراحت بودم .اما حالاكه اين نوشته تان را خوندم خيلي خدا رو شكر كردم .
    مطمئن باش خداي مهربون خيلي دوستتون داره كه توي همين دنيا خواسته شما رو متوجه اشتباهتون كنه . قدر خودتونو بدونيد و خداي مهربون رو براي اين فرصتي كه بهتون داده شكر كنيد.
    منهم خيلي براتون دعا مي كنم.
    ویرایش توسط خداجو : ۱۳۸۷/۰۳/۰۷ در ساعت ۱۲:۴۳

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

دوستان عزیز:
    با دیدن این گونه اتفاقات
    همیشه باید این دعا را بخوانیم وازخدا عاجزانه طلب کنیم که:

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
    و
    الهی لا تکلنی الی نفسی طرفه عین ابدا

امیدوارم خداوند مشکل همه بندگانش را رفع کند

ویرایش توسط شهيدان : ۱۳۸۷/۰۳/۰۷ در ساعت ۱۳:۲۵
    زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم

نوشته
    513
    مورد تشکر
    1,094 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا
    با عرض سلام آقا رسول چی شده از خوندن پستتون نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت از این جهت که می بینم راه حق و حقیقت را یافته اید خوشحالم اما از جهت مشکلات خانوادگیتون واقعا ناراحت انشاء الله به حق محمد و آل محمد (ص)هر چه زودتر مشکلات شما رفع بشه .
    ضمنا رفتی حرم امام رضا ما رو هم دعا کن من هم حتما در حرم خواهرش حضرت فاطمه معصومه دعاگو خواهم بود
    یا حق

نوشته
    2,483
    مورد تشکر
    6,391 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    22
    آپلود
    0
    گالری
    51

باسلام و عرض ادب و احترام

در ابتدا متنبه شدن شما را به فال نیک می گیریم!! و اما بعد...

کاربر رسول دارامرویی گرچه دوری همسر و فرزند بسیار سنگین و مشکل است، و الفاظ و ادبیات شاید یارای تسکین دل غمبار شما نباشد.! اما هرگز فراموش نکنید و نکنیم که : ألا بذکر الله تطمئن القلوب

ویرایش توسط Amoo Mehraboon : ۱۳۸۷/۰۳/۰۷ در ساعت ۱۵:۲۲

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

یاهو....

سلام افسوس که وقتی به حقیقت پی بردم که دیر شده بود
    من اکنون عزادارم و جز شما دوستان کسی برایم نمانده است که دلداریم دهد . ....
    اشکها یارای نوشتن به من نمیدهند .. دوستتان دارم و خواهش میکنم برایم دعا کنید . ...
    وخدارا شکر که زنده ماندید و به حقیقت پی بردید. اما...
    واما افسوس که بدنبال آن خبرناخوش و مبهمی برامون آوردیدو....
    همگی را دردردت شریک بدان و دعا میکنیم امام رضا علیه السلام مشکل شما را عاجلا بر طرف نماید....
    درود بر ابراز ایمانتان و اطمینان خاطرتان به حلال مشکلات امام رضا ...
    یا امام رضا به احترام نامت همه بی پناهان را پناه ده و این نازنینان را به صاحبشان برگردان و....
    امید خبر بعدیتان خوش باشد..
    یا هو یامن هو یامن لا هو الا هو...
    هرکس مایل است 14 صلوات بنام 14 معصوم برای رفع مشل خانواده دارامرویی هدایت یافته اهدا ء نماید. (من قبول نمودم)
    قلم بیش از این یارای نوشتن ندارد..........
    ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۷/۰۳/۰۷ در ساعت ۱۵:۱۰
    الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

وای خدا چقدر صحنه قشنگیه ، تا حالا همه ما با آقا رسول داد و دعوا می کردیم ولی همین که پای خدا وسط اومد همه داریم براشون غصه می خوریم و برای رفع مشکلشون دعا می کنیم ، آدم یاد اون آیه شریفه می افته که خدا به پیامبر گفته و میان دلهای ایشان الفت انداخت که اگر آنچه در روی زمین است همه را خرج می کردی نمی توانستی میان دلهایشان الفت برقرار کنی ولی خدا بود که میان آنان الفت انداخت چرا که او توانای حکیم است (انفال ،63)
    آقای دارامروئی ، امیدوارم این ورود متفاوت شما به کانون گفتمان قرآن ورودی دوستانه ، و حق گرا باشد و دوستانی که برای حل مشکل شما دعا می کنند تا پایان عمر دوست و برادر و دعاگویتان بمانند
    کاش می فرمودید چه مشکلی پیش آمده ، بهر حال امام رضا (ع) امام رئوف هستند ، انشاءالله که با توسل به ایشان مشکل شما هم بزودی زود حل شود
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

نوشته
    17
    مورد تشکر
    22 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

جناب رسول خان .
    باسلام
    نمی دانم اما نیک می دانم این ندای یک مرد شکست خورده است . از چه شکست خوردید .؟آیا بین عقاید خود و اتفاقی که افتاده رابطه علت و معلولی را درک کرده ای ؟ به هر حال اگر این نوشته را برای جذب دعا تایپ نموده ای من هم به سهم خویش از خداوند بزرگ خواهانم مشکلات شما و همه را حل نماید .
    آمین یا رب العالمین محتاج رحمت و لطف بیکرانش هستیم .

11. تشکرها 2

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری