صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: چرا عالمان مذاهب اهل تسنن از شاگردان امامان مذهب شیعه بوده اند ؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    367
    مورد تشکر
    927 پست
    حضور
    20 روز 21 ساعت 16 دقیقه
    دریافت
    114
    آپلود
    0
    گالری
    0

دعوت چرا عالمان مذاهب اهل تسنن از شاگردان امامان مذهب شیعه بوده اند ؟

با عرض سلام و احترام

پایه گذاران مذاهب اهل تسنن از شاگردان امامان بوده اند ولی چرا یک مذهب جدید پایه گذاری کردند و شیعه نبوده اند ؟

ممنون از پاسخگویی

کارشناس:
    پاسخگوی اعتقادی14

ویرایش توسط حکمت : ۱۳۹۱/۱۱/۱۴ در ساعت ۲۰:۳۴

نوشته
    538
    مورد تشکر
    1,662 پست
    حضور
    13 روز 11 ساعت 59 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط zohree-jOon نمایش پست
    پایه گذاران مذاهب اهل تسنن از شاگردان امامان بوده اند ولی چرا یک مذهب جدید پایه گذاری کردند و شیعه نبوده اند ؟
    با سلام
    همانطور که در کتابها محمد ابوزهره مانند:الامام الصادق حیاته وعصره،الامام مالک حیاته وعصره ودیگر کتب معتبر اهل سنت آمده است،مالک بن انس وابوحنیفه وبزرگان مورد قبول اهل سنت مثل:سفیان بن عیینه وسفیان ثوری از شاگردان امام صادق(ع)بوده اند.اما در اینکه چرا شیعه نشده ومذهب جدیدی پایه گذاری کردنددلایل متعددی وجود دارد از جمله دلایل زیر:
    1-امام صادق ودیگر ائمه بخاطر اینکه اهل بیت پیامبر بودند برای همه فرق مسلمانان مورد احترام بوده وبرای کسب علم از محضر آنان حضور پیدا می کردند چنان که در کتابهایی مثل:تهذیب التهذیب ذهبی وتذکرةالحفاظ به این مساله اشاره شده است.امام باقر وصادق(ع)به عنوان عالمانی از دودمان نبی مکرم اسلام(ع)برای همه قابل احترام بودند.
    2-در کتاب امام صادق ومذاهب اربعه مولف تحلیلی دارد در همین رابطه که ما خلاصه آنرا خدمت شما عرض می کنیم.
    ایشان می فرمایند:حکام عباسیه برای جلوگیری از محبوبیت اهل بیت بالاخص امام صادق (ع)مذهب تراشی کردند تا مکتب درسی امام کم رونق شده وبه مرجعی علمی برای همه علماءتبدیل نگردند،ومردم مخصوصا علماءوخواص برای کسب علم وحدیث زیاد به بیت امامت ومدینه رفت وآمد نکنند،لذا در عصر آنحضرت 16 مذهب در شهرهای مهم به وجود آوردندوبه طور علنی یا در خفااز آنها حمایت کردند.در مدینه مالک بن انس(مالکیه)،در کوفه ابوحنیفه وسفیان ثوری ودر مناطقی مثل بصره ودیگر شهرهای مهم چنین مذاهبی را حمایت کردند وعلمایی که به نوعی دنبال شهرت بودند ویا دنیا زده در این مذهب تراشی نقش اصلی را بازی کردند.هر چند خود قبول داشتند شاگرد امام صادق بوده واز آنحضرت تمجید می کردند ولی با حمایت منصور عباسی رهبری مذهبی را قبول کردند تا رفت وآمدمحضر امام کم گشته وشاگردانش پراکنده شوند.
    3-نکته سوم اینکه در عصر امام صادق علیه السلام خیلی علاقه داشتند احادیث رسول خدا(ص)را یاد بگیرند ودنبال افرادی می گشتند که آشنا به احادیث آن حضرت بوده ومورد اعتماد باشند،ودر راس این افراد امامن شیعه بودند که دوست ودشمن صداقت واعلمیت آنها را قبول داشتند.
    برای مطالعه بیشتر می توانید به کتا امام صادق ومذاهب اربعه از حیدر اسد مراجعه کنید.

نوشته
    28
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    1 روز 10 ساعت 41 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسم الله الرحمن الرحیم

جوابش اینه انّ الکافرون بعضهم اولیاء بعض

لا اله الا الله

صادق ودیگر ائمه بخاطر اینکه اهل بیت پیامبر بودند
    عجب اگر جعفر بن محمد از اهل بیت محمد رسول الله بوده؟ پس لابد من هم از اهل بیت آدمم؟جعفر بن محمد بعد از 3 نسل به دختر رسول الله میرسد آن هم اگر تاریخ درست باشد ولی من از هردو طرف به آدم میرسم و نوح و ابراهیم

ویرایش توسط عبدالله- : ۱۳۹۱/۱۱/۱۶ در ساعت ۱۴:۱۱

نوشته
    845
    مورد تشکر
    2,548 پست
    حضور
    19 روز 22 ساعت 32 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    1
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله- نمایش پست
    بسم الله الرحمن الرحیم

جوابش اینه انّ الکافرون بعضهم اولیاء بعض

لا اله الا الله

عجب اگر جعفر بن محمد از اهل بیت محمد رسول الله بوده؟ پس لابد من هم از اهل بیت آدمم؟جعفر بن محمد بعد از 3 نسل به دختر رسول الله میرسد آن هم اگر تاریخ درست باشد ولی من از هردو طرف به آدم میرسم و نوح و ابراهیم

جناب مثلاعبدالله

چه مقایسه غلطی!

امام صادق(ع)به نقل شیعه وعامه(اهل سنت)اراهل بیت پیامبرهستند.

علمای اهل سنت تنهاشاگردقسمت اندکی ازعلم امام بوده اند.

اهل بیت خاندان نزدیک رامیگویندنه کسی که هزاران سال بااجدادش فاصله دارد.

برفرض هم که شماخودرااهل بیت نوح بدانی .حضرت نوح کجاوجضرت خاتم کجا؟

درباره کفرهم بایدبگویم کافرهمه رابه کیش خودپندارد.

اول نوشتن آیه رادرست یادبگیربعدبیااینجانقل کن.شماحتی آیه راهم درست ننوشته ای.

آیة الله العظمی بهجت:

تا رابطه ما با ولیّ امر، امام زمان (عج) قوی نشود، کار ما درست نخواهد شد.

و قوّت رابطه ما با ولیّ امر (عج) هم در اصلاح نفس است.

راه خلاص از گرفتاری ها، منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولیّ عصر (عج)؛

نه دعای همیشگی و لقلقه زبان... بلکه دعای با خلوص و صدق نیّت و همراه با توبه.

5. تشکر

نوشته
    28
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    1 روز 10 ساعت 41 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط خادمة المهدی نمایش پست
    جناب مثلاعبدالله

چه مقایسه غلطی!

امام صادق(ع)به نقل شیعه وعامه(اهل سنت)اراهل بیت پیامبرهستند.

علمای اهل سنت تنهاشاگردقسمت اندکی ازعلم امام بوده اند.

اهل بیت خاندان نزدیک رامیگویندنه کسی که هزاران سال بااجدادش فاصله دارد.

برفرض هم که شماخودرااهل بیت نوح بدانی .حضرت نوح کجاوجضرت خاتم کجا؟

اول نوشتن آیه رادرست یادبگیربعدبیااینجانقل کن.شماحتی آیه راهم درست ننوشته ای.
    اهل بیت هر... باشی وقتی ظلم کنی جزایش را میگیری.

عجب پس شما که هندی های گاو پرست را کافر و مشرک میدانید یعنی خودتان کافر و مشرکید؟
    کفی بالله شهیدا بینی و بینکم یوم القیامة لی اعمالی و لکم اعمالکم فتربصوا انا معکم متربصون

نوشته
    11,627
    مورد تشکر
    20,268 پست
    حضور
    66 روز 15 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    13

نقل قول نوشته اصلی توسط خادمة المهدی نمایش پست
    عجب پس شما که هندی های گاو پرست را کافر و مشرک میدانید یعنی خودتان کافر و مشرکید؟
    بسم الله
    يا محمد ص
    عجب جوابي چند سال توي اين سايت هستم اينگونه را نديده بودم كه ديدم.
    منظور خادمه المهدي :اينه كه كسي كه كافر هست فكر ميكنه همه كافر هستن.
    يا حق

رفيق بي كلك مادر

قويترين درختان در كوير ميرويند من يك كويريم

نوشته
    124
    مورد تشکر
    376 پست
    حضور
    2 روز 19 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    23

سلام
    اولا در اینکه امامان دوازده گانه همه از نسل پیامبر صلی الله علیه و آله هستند و اهل بیت ایشونن شکی نیست . این قضیه اینقدر روشن و واضحه که لزومی نداره در موردش بحث بشه
    اینکه شما به پیامبری میرسین از کجا معلوم تاریخ در مورد شما درست باشه ؟؟؟ همه ما به حضرت آدم علیه السلام میرسیم . از نسل پیامبر بودن ارزش نیست راه پیامبر رفتن ارزشه . امامان دوازده گانه ما هر دو برتری رو داشتن هم اهل بیت پیامبر بودند و هم فرزندان خلف و دنباله ایشون .
    حالا شما اصل صحبتتون چیه ؟ در اینکه امامان اهل بیت و فرزندان پیامبرند بحث دارین یا در اینکه امام هستند یا نه ؟ موضع خودتونو مشخص کنین تا آیات و روایات قرآن رو درباره اش براتون ذکر کنیم .
    امیدوارم شما جزء افراد حق طلب باشین و بعد از روشن شدن حقیقت اونو بپذیرین نه مثل بعضی ها که بعد از مدت ها بحث و دلیل و آیه آوردن آخر هم حقیقت رو قبول نمیکنن و فقط برای عدم قبول حق بهانه تراشی میکنن .

ضمنا در مورد ظلم شما نمونه ای از ظلم که امامان در حق کسی کرده باشن از کتب معتبر و مورد قبول علمای شیعه و سنی بیارین . ما که تا بحال چنین چیزی نه دیدیم و نه شنیدیم !!!!!!! تا باهم مستند بحث کنیم
    موفق باشین
    ویرایش توسط یاعلی اکبر(ع) : ۱۳۹۱/۱۱/۱۸ در ساعت ۱۲:۰۰
    مراقب خوبیهاتون باشین دوستای گل قرآنی
    التماس دعای مخصوص ...

9. تشکرها 2

نوشته
    538
    مورد تشکر
    1,662 پست
    حضور
    13 روز 11 ساعت 59 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوست عزیز چه ربطی به بحث دارد ؟شما از اهل بیت حضرت آدم باشید چه ربطی به بحث دارد؟!اگر جواب را با دقت نگاه می کردید وهمه جوابها را نگاه می کردید،دیگر از یک مساله واضح وروشن تعجب نمی کردید.
    در آیه 84سوره انعام آمده است که ووهبنا له اسحاق ویعقوب کلا هدینا ونوحا هدینا من قبل ومن ذریته داود وسلیمان وایوب ویوسف وموسی وهارون وکذلک نجزی المحسنین،وما به ابراهیم اسحاق ویعقوب را عطا کردیم وهمه را به راه راست هدایت کردیم،ونوح را نیز پیش از ابراهیم وفرزندانش داوود وسلیمان وایوب ویوسف وموسی وهارون هدایت نمودیم وهمچنین نیکوکاران را پاداش نیک خواهیم داد.
    در این آیه حضرت سلیمان وموسی وهارون را از فرزندان حضرت ابراهیم معرفی کرده است در حالی که بین حضرت موسی وحضرت ابراهیم حداقل بیش از ده نسل فاصله است.حال شما حضرت صادق علیه السلام را بخاطر فاصله سه نسل جزءذریه پیامبر حساب نمی کنید؟!
    سوای این مساله به سه جواب دیگری که دادیم دقت کنید.

11. تشکر

نوشته
    28
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    1 روز 10 ساعت 41 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط پاسخگوی اعتقادی 14 نمایش پست
    دوست عزیز چه ربطی به بحث دارد ؟شما از اهل بیت حضرت آدم باشید چه ربطی به بحث دارد؟!اگر جواب را با دقت نگاه می کردید وهمه جوابها را نگاه می کردید،دیگر از یک مساله واضح وروشن تعجب نمی کردید.
    در آیه 84سوره انعام آمده است که ووهبنا له اسحاق ویعقوب کلا هدینا ونوحا هدینا من قبل ومن ذریته داود وسلیمان وایوب ویوسف وموسی وهارون وکذلک نجزی المحسنین،وما به ابراهیم اسحاق ویعقوب را عطا کردیم وهمه را به راه راست هدایت کردیم،ونوح را نیز پیش از ابراهیم وفرزندانش داوود وسلیمان وایوب ویوسف وموسی وهارون هدایت نمودیم وهمچنین نیکوکاران را پاداش نیک خواهیم داد.
    در این آیه حضرت سلیمان وموسی وهارون را از فرزندان حضرت ابراهیم معرفی کرده است در حالی که بین حضرت موسی وحضرت ابراهیم حداقل بیش از ده نسل فاصله است.حال شما حضرت صادق علیه السلام را بخاطر فاصله سه نسل جزءذریه پیامبر حساب نمی کنید؟!
    سوای این مساله به سه جواب دیگری که دادیم دقت کنید.
    من دارم از اهل بیت حرف میزنم رسول الله محمد 10هاسال قبل از جعفر ک بن محمد وفات یافته
    اهل بیت = اهل خانه جواب بحث را هم دادم ان الکافرون بعضهم اولیاء بعض

نقل قول نوشته اصلی توسط یاعلی اکبر(ع) نمایش پست
    سلام
    اولا در اینکه امامان دوازده گانه همه از نسل پیامبر صلی الله علیه و آله هستند و اهل بیت ایشونن شکی نیست . این قضیه اینقدر روشن و واضحه که لزومی نداره در موردش بحث بشه
    اینکه شما به پیامبری میرسین از کجا معلوم تاریخ در مورد شما درست باشه ؟؟؟ همه ما به حضرت آدم علیه السلام میرسیم . از نسل پیامبر بودن ارزش نیست راه پیامبر رفتن ارزشه . امامان دوازده گانه ما هر دو برتری رو داشتن هم اهل بیت پیامبر بودند و هم فرزندان خلف و دنباله ایشون .
    حالا شما اصل صحبتتون چیه ؟ در اینکه امامان اهل بیت و فرزندان پیامبرند بحث دارین یا در اینکه امام هستند یا نه ؟ موضع خودتونو مشخص کنین تا آیات و روایات قرآن رو درباره اش براتون ذکر کنیم .
    امیدوارم شما جزء افراد حق طلب باشین و بعد از روشن شدن حقیقت اونو بپذیرین نه مثل بعضی ها که بعد از مدت ها بحث و دلیل و آیه آوردن آخر هم حقیقت رو قبول نمیکنن و فقط برای عدم قبول حق بهانه تراشی میکنن .

ضمنا در مورد ظلم شما نمونه ای از ظلم که امامان در حق کسی کرده باشن از کتب معتبر و مورد قبول علمای شیعه و سنی بیارین . ما که تا بحال چنین چیزی نه دیدیم و نه شنیدیم !!!!!!! تا باهم مستند بحث کنیم

موفق باشین
    اگر احادیث شما در مورد امامانتان درست باشد و کسی جعل نکرده باشه بزرگترین ظلم ها را امامان شما کرده اند حدیث شریف کساء حدیث سلسلة ذهب حدیث ثقلین احادیث اصول کافی بحار الانوار و...... بخواهم جمع آوری کنم هزاران افترا جمع میشود که در احادیث منصوب به امامان شماست.

نوشته
    124
    مورد تشکر
    376 پست
    حضور
    2 روز 19 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    23

اگر احادیث شما در مورد امامانتان درست باشد و کسی جعل نکرده باشه بزرگترین ظلم ها را امامان شما کرده اند حدیث شریف کساء حدیث سلسلة ذهب حدیث ثقلین احادیث اصول کافی بحار الانوار و...... بخواهم جمع آوری کنم هزاران افترا جمع میشود که در احادیث منصوب به امامان شماست.

در احادیثی که شما ذکر فرمودید نمونه ای از ظلم به چشم نمیخوره . مثلا حدیث سلسله الذهب میگه : کلمه لااله الا الله دژ محکمی است که هرکس وارد این دژ بشه از عذاب خدا در امانه . بشرطها و شروطها و من یکی از شرط های اون هستم . (البته این حدیث از امام رضا علیه السلام نقل شده و بعد از بشرطها و شروطها جمله ی و انا من شروطها ذکر شده . ) به نظر شما کجای این حدیث از ظلم امامان ما سخن میگه ؟ من که متوجه ظلمی نمیشم . لطفا دوستان اگر ظلمی به چشمشون میخوره بگن بنده هم آگاه بشم !!!
    مراقب خوبیهاتون باشین دوستای گل قرآنی
    التماس دعای مخصوص ...

14. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری