صفحه 3 از 9 نخست 12345 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )

نوشته
    742
    مورد تشکر
    10,905 پست
    حضور
    97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    16
    ویرایش توسط مدیر سابق : ۱۳۹۲/۰۲/۰۸ در ساعت ۰۶:۳۰

نوشته
    7,449
    مورد تشکر
    25,951 پست
    حضور
    61 روز 5 ساعت 30 دقیقه
    دریافت
    43
    آپلود
    0
    گالری
    281

اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )

دیــدار بـه قـیـامـت

نوشته
    742
    مورد تشکر
    10,905 پست
    حضور
    97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    16

کلبه سبز کانونی ها اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )

بزودی
    منتظر باشید

سلام و عرض ادب

به اطلاع کاربران فرهیخته و فهمیم کانون گفتگوی قرآنی میرساندبه زودی تاپیک گپ و گفت کاربران با عنوان «کلیه سبز کانونی

ها»
    و همکاران سایت در انجمن فرهنگی و خدمات آموزشی به مناسبت سیزده رجب میلاد مولی الموحدین علی بن ابی طالب
    علیه
    السلام رونمایی خواهد شد .
    ویرایش توسط مدیر سابق : ۱۳۹۲/۰۲/۲۹ در ساعت ۲۳:۰۸

نوشته
    742
    مورد تشکر
    10,905 پست
    حضور
    97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    16

سلام و عرض ادب
    با تبریک ایام میلاد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و میلاد حضرت امام صادق علیه السلام به همه شما بزرگواران

و ضمن تشکر از زحمات مدیر محترم فنی جناب معصومی عزیز

نسخه بومی و تولید شده صلوات شمار ویژه کانون گفتگوی قرآن با همت و تلاش مدیر محترم فنی آماده شد
    اکنون کاربران و همکاران بزرگوار می توانند ببینند

لطفا همکاران و دوست داران انجمن گفتگوی قرآنی محترم به کاربران و عموم مخاطبان فضای نت اطلاع رسانی کنند

با تشکر

مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی

سامانه پاسخگویی آنلاین

انجمن گفتگوی دینی

قوانین سایت

نوشته
    742
    مورد تشکر
    10,905 پست
    حضور
    97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    16

اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )بسم الله الرحمن الرحیم اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )
    سلام و عرض ادب

با لطف خداوند مهربان و با لطف و محبت اهل بیت عزیز و با دعای دوستان و همکاران بزرگوارم توفیق سفر معنوی به مدینه منوره و مکه معظمه رفیق شد و انشا الله به زودی عازم سر زمین نور و وحی هستم .
    اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )
    به عنوان وظیفه و تکلیف در مسجد النبی و مسجد الحرام و در کنار بقیع غریب دعا گوی همه همکاران عزیزم و کاربران دوست داشتنی سایت هستم .

امیدوارم اگر بدی و جسارت و یا کاستی از این جانب دیدید به لطف و بزرگواری خودتان و با دیده اغماض و بخشش ببخشایید.
    اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )

در مدتی که بنده توفیق حضور در سایت ندارم انشا الله برادر عزیزم کارشناس عزیز جناب
    میقات
    که یکی از با سابقه ترین کارشناسان کانون گفتگوی قرآنی هستند سکان هدایت امور انجمن را بر عهده خواهد داشت .
    از کارشناسان عزیز و مدیران و خادمان ارشد و کلیه همکاران مخلص سایت و کاربران فرهیخته و فهمیم انجمن گفتگوی قرآنی می خواهم که هماهنگی های لازم را با این برادر بزرگوار داشته باشند

دعا گوی همه شما عزیزان هستم

مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی

سامانه پاسخگویی آنلاین

انجمن گفتگوی دینی

قوانین سایت

نوشته
    4,103
    مورد تشکر
    13,069 پست
    حضور
    41 روز 21 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    71
    آپلود
    0
    گالری
    171

سلام علیکم

در محل وحی از خدا برایمان بخواهید با قرآن زندگی کنیم و با قرآن بمیریم.(درهمه حال قرآنی باشیم)نائب الزیاره کانونی ها باشید.

اللهم لک لبیک التماس دعای فرج

نوشته
    4,908
    مورد تشکر
    20,031 پست
    حضور
    57 روز 19 ساعت 44 دقیقه
    دریافت
    217
    آپلود
    104
    گالری
    16

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیر سایت نمایش پست

اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )بسم الله الرحمن الرحیم اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )
    سلام و عرض ادب

با لطف خداوند مهربان و با لطف و محبت اهل بیت عزیز و با دعای دوستان و همکاران بزرگوارم توفیق سفر معنوی به مدینه منوره و مکه معظمه رفیق شد و انشا الله به زودی عازم سر زمین نور و وحی هستم .
    به عنوان وظیفه و تکلیف در مسجد النبی و مسجد الحرام و در کنار بقیع غریب دعا گوی همه همکاران عزیزم و کاربران دوست داشتنی سایت هستم .

امیدوارم اگر بدی و جسارت و یا کاستی از این جانب دیدید به لطف و بزرگواری خودتان و با دیده اغماض و بخشش ببخشایید.

در مدتی که بنده توفیق حضور در سایت ندارم انشا الله برادر عزیزم کارشناس عزیز جناب
    میقات
    که یکی از با سابقه ترین کارشناسان کانون گفتگوی قرآنی هستند سکان هدایت امور انجمن را بر عهده خواهد داشت .
    از کارشناسان عزیز و مدیران و خادمان ارشد و کلیه همکاران مخلص سایت و کاربران فرهیخته و فهمیم انجمن گفتگوی قرآنی می خواهم که هماهنگی های لازم را با این برادر بزرگوار داشته باشند

برادر بزرگوار جناب مدیر سایت
    با سلام و عرض ادب و احترام
    از اینکه به سفر حجّ مشرّف می شوید بسیار خوشحال شدم.
    از پروردگار متعال عاجزانه خواستارم که حجّتان را حجّ ابراهیمی قرار داده و با معارف ناب و نعمات خاصّه الهی سیراب گرداند.
    زیارتی بی خطر برایتان آرزومندم و نیز برای دوستان بزرگوار کانون که مشکلی دارند دعا نمایید.
    با احترام
    التماس دعا
    اين الفاطميون
    مدعي گويد كه با يك گل نميگردد بهار

من گلي دارم كه عالم را گلستان ميكند
    مینوی من مینای من پیدا و ناپیدای من
    ای منجی گیتی بیا
    مهدی بیا مهدی بیا

نوشته
    11,627
    مورد تشکر
    20,268 پست
    حضور
    66 روز 15 ساعت 33 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    13

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام و عرض ادب

بسم الله
    يا محمد ص
    سلام به مديريت محترم.
    ان شالله بسلامتي رفتيد اونجا مارو هم دعا كنيد .
    التماس دعا داريم.دعا ويژه.
    سفر خوش.

ممنون

بدي نديديم .
    بخشيديم.

در مدتی که بنده توفیق حضور در سایت ندارم انشا الله برادر عزیزم کارشناس عزیز جناب میقات
    ما نوكر ميقات هم هستيم .
    ان شالله دفعه بعد خود ميقات بره.

چشم موردي بود هماهنگ ميشيم.

تشكر .
    موفق باشيد
    التماس دعا
    يا حق

رفيق بي كلك مادر

قويترين درختان در كوير ميرويند من يك كويريم

نوشته
    1,539
    مورد تشکر
    6,430 پست
    حضور
    27 روز 4 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    5

با عرض سلام وادب واحترام خدمت برادربزرگوارجناب مدیرکل سایت.پیشاپیش ضمن آرزوی قبولی زیارت وطاعاتتان درپیشگاه الهی «انشاءالله»امیدکه سفری پربارازکسب مدارج وبرکات معنوی پیش روداشته باشیدانشاءالله.خواهشمندم نائب زیاره در سرزمین وحی الهی وقبورمطهرامامان غریب(صلوات الله عجمعین)درقبرستان بقیع باشید.ملتمس دعای خیرتانم.باسپاس وتشکر بی شائبه از حضرتعالی.درسایه لطف لایزالی برقرارباشیدانشاءالله

خدایا! به من زیستی عطاکن که درلحظه مرگ،بربی ثمری لحظه ای که برای
    زیستن گذاشته است،حسرت نخورم،ومردنی عطاکن که،بربیهودگیش،سوگوار
    نباشم بگذارتاآنرا من؛ خود؛انتخاب کنم؛اماآنچنان که تو دوست میداری..

دکترعلی شریعتی

نوشته
    453
    مورد تشکر
    1,042 پست
    حضور
    4 روز 5 ساعت 10 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    سفر بخیر بزرگوار ممکن هست اسم بنده حقر را نیز یاد کنید
    در پناه حق
    بهروز

صفحه 3 از 9 نخست 12345 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری