صفحه 9 از 9 نخست ... 789
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )

نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیر سایت نمایش پست
    ایشون داره به من میگه التصویر ممنوع !!!!
    شماهم ميخواستيدبهشون بگيد الفضولو البردن الجهنم الگفت الهيزمت التره...

اما ما ايرانيا خيلي مظلوميم به قانون هر كشوري احترام ميزاريم ما كه رفته بوديم مكه واجب به احترام قانونشون واسه نمازاز مهر استفاده نميكرديم بچه خبي بوديم

نوشته
    6,465
    مورد تشکر
    25,240 پست
    حضور
    71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    11

سلام و عرض ادب

خاطره که زیاد دارم
    مدینه که بودیم هر روز بعد از نماز صبح میرفتیم قبرستان غریب بقیع
    کنار قبرها را نرده و جدول کشی کرده اند و طلبه ها و شرط های وهابی نمیذارند زائران خصوصا زائران ایرانی نزدیک شوند
    کنار قبرها یه عده ایستادند و مثل ضبط صوت آیات میخوانند و به زعم خودشون افراد را از اعمال شرک آلود بر حذر می دارند و فارسی و عربی را بلغور میکنند

وقتی خوب به حرفاشون گوش میدی سراسر دروغ و خدعه و انجماد در آنها نهفته است

به راحتی و بدون این که به کسی اجازه اظهار نظر دهند بر ضد شیعیان و ایرانیان جو سازی میکنند جالبه که خیلی از شیعیان بدون توجه به حرفای آنها با زبان دل مخلصانه دلشون را به چهار امام مظلوم بقیع می دهند و کمترین توجهی به آنها ندارند

اطلاعیه و پیام های مدیر سایت (امکان گفتگوی زنده با کارشناسان ) )

سلام!!!
    اما من رفتم چهار تا مزار را بغل کردم.خودم را انداختم روی مزار.پنج دقیقه گریه کردم.بعد دیدم یکی داره نعره می زنه.سرم را برگرداندم سمت چپ دیدم یکی داره با شمشیر می دود.بلند شدم دویدم سمتش دیدم یک خانم از پشت بغلم کرد.خدا می دونه من را با چه زوری بلند کرد.یک لحظه دیدم وهابی زیر پاهایم است داره می پره بالا با شمشیر بزنه ولی نمی تونه شمشیرش دقیقا از زیر پایم رد می شد.باد شمشیر را حس می کردم.بعد اون خانم من را از قبرستان برد بیرون وبهم گفت پسرم دیگه اینجا نیاد به خدا تو را می کشند.سه بار تکرار کرد.
    اون خانم مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها بود.
    بگذریم قصه ما دراز می شود.
    حاجی چقدر گریه کردم خیلی به خدا مثل مادر مرده ها مثل زن های بچه از دست داده گریه کردم.دیدی زن ها چطور گریه می کنند من از زن ها هم بدتر گریه می کردم.
    من مادرم را که ندیدم مادرم اومد پیشم.
    به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.

نوشته
    6,465
    مورد تشکر
    25,240 پست
    حضور
    71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    11

این هم مرقد مطهر ام البنین مادر حضرت ابوالفضل العباس که نمیذارند کسی به اون نزدیک بشه

سلام!!!
    مادر حضرت عباس علیه السلام
    مادر دوم ما هم هست.عجیب خانمی هست شما نمی دانید ولی من می دانم.
    *گریه غروب*
    تنها چرا نشسته,مگر گریه می کند؟ چون شمع شعلهوربه نظرگریه می کند,
    ازمردم مدینه شنیدم که روزها می آید و ز داغ پسر گریه می کند
    بالای چار صورت قبری که ساخته با دیده های سرخ جگر گریه می کند
    با ذکر جانگداز -حسینم غریب- بوددائم زند به سینه و سر گریه می کند
    از سوز روضه خواندن این مادر شهیدهرعابری میان گذر گریه می کند
    گاهی دلش برای علی تنگ می شودگاهی برای روضه ی در گریه می کند
    بغض نگاه باد صبا گفت با دلم دیگر غروب شد, چقدر گریه می کند!!

ویرایش توسط سلمان فارسی : ۱۳۹۳/۰۲/۳۱ در ساعت ۱۸:۰۷
    به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.

نوشته
    6,465
    مورد تشکر
    25,240 پست
    حضور
    71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    11

این هم مرقد مطهر ام البنین مادر حضرت ابوالفضل العباس که نمیذارند کسی به اون نزدیک بشه

ای بــه بنیــن تــو درود همـه
    فاطمـه یا "فاطمـه یا فاطمـه
    بــاغ گــل یــاس سـلام علیک
    مـــادر عبــاس ســلام عـلیک
    !
    ای همه از خود سفرت تاحسین
    !
    اذن دخـول حــرمت یاحسین
    سایـــه‌نشین حـــرم آفتــاب
    غــرق شــده در کــرم آفتاب
    فـــاطمه دوم حیــدر شــدی
    مادر یک ماه و سه اختر شدی
    طوبـی، طوبـی لک زیـن احترام
    دختـر زهـرا بـه تو گوید سلام
    قـدر تـو گـوی شرف از ناس برد
    ارث ادب را ز تــو عبــاس بــرد
    جز تو کـه بـر شیـرخدا شیـر زاد؟
    جز تو کـه بـر شیـر علی شیر داد
    !
    جز تو که در کرب و بلای حسین
    چـار پسـر کــرده فـدای !حسین
    چـار پســر دادی و زیــن افتخــار
    شــد حــرم چــار امــامت مــزار
    پــاسخ آن وفــا و احســاس تــو
    فاطمــه شــد مــادر عبـاس تــو
    چـار پسـر داشتـی ای جـان پاک
    رفـت غریبانــه تنـت زیـر خـاک
    لیـک جوانــان عــرب ره سپـــر
    در پـی تابـوت تــو همچـون پسر
    بــر لبشـان نالـه یا فاطمه
    اشـک فشاندنـد بــرایت همـه
    دیــده اوتـاد بــرایت گـریست
    سیــدسجّاد بــرایت گــریست
    نیست عجب اینکه به ترفیع تو
    فاطمـه آیــد پــی تشییـع تو
    بـه غیـرت و وفا و احساس تو
    بـه خـون پیشانـی عبـاس تو
    ناله جانسوز تو در گوش ماست
    چوب? تابوت تو بر دوش ماست
    بـاز هـم آی ماه شهادت فروز
    مراسـم دفـن تـو مـی‌بود روز
    بـر در بیـت تـو شـرارت نشد
    بر گل روی تـو جسـارت نشد
    ضربــه بـه بـازوت نزد هیچکس
    لگــد بـه پهلـوت نـزد هیچکس
    کـاش شـود جـاری اشـک همه
    "
    از حـرمت تــا حـرم فاطمه
    «
    میثــم» آلـــوده دل ســوخته
    چشم بـه سـوی حـرمت دوخته
    ذکر دل اوست به هر صبح شام
    تـا کـه دهـد بـر تو مکرر سلام
    بــاغ گــل یــاس سلام علیک
    مــادر عبـــاس ســلام علیک
    غلامرضا سازگار

نوشته
    6,465
    مورد تشکر
    25,240 پست
    حضور
    71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    11

دل از غمش احساس شکستن دارد
    عباس اگر ماه بنی هاشم شد
    نور از رخ تابان همین زن دارد
    مي خورد آب ز چشمان تو صد رود فرات
    چشمه اشک تو بی بی شده است آب حیات
    کربلا تاز بقیع و ز بقیع تا ز خدا
    بر تو ای ام بنین مادر روضه صلوات

نوشته
    742
    مورد تشکر
    10,905 پست
    حضور
    97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    16

سلام و عرض ادب

به اطلاع کاربران عزیز و همکاران و مدیران بزرگوار می رسانم به زودی امکان پاسخگویی زنده و به صورت آنلاین در انجمن های گفتگوی دینی و قرآنی فراهم خواهد شد .

با این امکان کاربران عزیز می توانند سئوالات خود را در ساعاتی که کارشناسان آنلاین هستند بپرسند

به زودی جزئیات این مساله تشریح خواهیم کرد

مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی

سامانه پاسخگویی آنلاین

انجمن گفتگوی دینی

قوانین سایت

نوشته
    4,166
    مورد تشکر
    16,141 پست
    حضور
    91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    18
    آپلود
    0
    گالری
    1001

سلام و عرض ادب

به اطلاع کاربران عزیز و همکاران و مدیران بزرگوار می رسانم به زودی امکان پاسخگویی زنده و به صورت آنلاین در انجمن های گفتگوی دینی و قرآنی فراهم خواهد شد .

با این امکان کاربران عزیز می توانند سئوالات خود را در ساعاتی که کارشناسان آنلاین هستند بپرسند

به زودی جزئیات این مساله تشریح خواهیم کرد
    سلام

خیلی خوب و عالیه مدتها این امکان رو سایتهای کانون و اسک دین کم داشتن ... من به شخصه بسیار استقبال میکنم ... اجرتون با صاحب الزمان عج

التماس دعا

»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««

دانلود کنید تا زندگیتون
    (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
    »»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
    جلد 1
    جلد 2

جلد 3

۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
    »»» جوانها کلیک کنند ««

نوشته
    6,465
    مورد تشکر
    25,240 پست
    حضور
    71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    11

سلام و عرض ادب

خاطره که زیاد دارم
    مدینه که بودیم هر روز بعد از نماز صبح میرفتیم قبرستان غریب بقیع
    کنار قبرها را نرده و جدول کشی کرده اند و طلبه ها و شرط های وهابی نمیذارند زائران خصوصا زائران ایرانی نزدیک شوند
    کنار قبرها یه عده ایستادند و مثل ضبط صوت آیات میخوانند و به زعم خودشون افراد را از اعمال شرک آلود بر حذر می دارند و فارسی و عربی را بلغور میکنند

وقتی خوب به حرفاشون گوش میدی سراسر دروغ و خدعه و انجماد در آنها نهفته است

به راحتی و بدون این که به کسی اجازه اظهار نظر دهند بر ضد شیعیان و ایرانیان جو سازی میکنند جالبه که خیلی از شیعیان بدون توجه به حرفای آنها با زبان دل مخلصانه دلشون را به چهار امام مظلوم بقیع می دهند و کمترین توجهی به آنها ندارند

طرح خطرناک سعودی برای نبش قبر پیامبر(ص)
    روزنامه «ایندیپندنت» گزارش داده است که «علی بن عبدالعزیز الشبل» طرحی را برای تخریب کامل مسجد النبی و نبش قبر پیامبر اسلام، به مقامات سعودی ارائه کرده است

به گزارش پیک دانشجوبه نقل از فارس، روزنامه «ایندیپندنت» روز دوشنبه گزارش داد که یکی از مفتی‌های برجسته عربستان سعودی طرحی را برای تخریب کامل مسجد النبی و نبش قبر پیامبر اسلام به مقامات عربستانی ارائه کرده است.
    این طرح بخشی از سند پیشنهادی است که «علی بن عبدالعزیز الشبل» مفتی برجسته وهابی و استاد دانشگاه «محمد بن سعود» در اختیار متولی‌های مسجد النبی ارائه کرده کرده است.
    این سند ۶۱ صفحه‌ای که دکتر «عرفان العلوی» از اساتید عربستانی از آن پرده برداشته است، به ریاض توصیه کرده است که مسجد النبی تخریب شده و پیکر پیامبر پس از نبش قبر، به قبرستان بقیع منتقل شده و به صورت گمنام دفن شود.
    به نوشته «ایندیپندنت»، البته هنوز هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه عربستان این پیشنهاد را پذیرفته و قصد اجرا آن را دارد، وجود ندارد. روزنامه ایندیپندنت نتوانسته است در این رابطه با مقامات عربستانی در سفارت این کشور در لندن، گفت‌وگو کند.
    این گزارش تصریح کرده است که با توجه به اهمیت فوق‌العاده‌‌ای که این مسئله هم برای شیعیان و هم اهل سنت دارد، هرگونه اقدامی برای تخریب مسجد النبی می‌تواند با خشم شدید مسلمانان مواجه شود.
    علوی که ریاست بنیاد تحقیقات میراث اسلامی را بر عهده دارد، با بیان اینکه تفکر وهابیت احترام قائل شدن برای قبور را شرک می‌داند، می‌گوید: «آن‌ها می‌خواهند از حضور زوار در حرم و احترام گذاشتن به آن جلوگیری کنند، چراکه آن را شرک و بت‌پرستی می‌دانند. اما تنها راهی که می‌توانند برای جلوگیری از زیارت پیامبر توسط زائران انجام دهند، این است که وی را به قبرستان دیگری منتقل کنند. »
    به گفته علوی، بر اساس طرح‌های ارائه شده، تمامی معماری اسلامی به جا مانده از قرن‌های گذشته در مدینه به همراه گنبد خضرا مسجد باید تخریب شود.
    «موسسه خلیج» پیشتر اعلام کرده بود که طرح‌های عربستان برای نوسازی مدینه، تاکنون به نابودی ۹۵درصد از بناهای اسلامی با قدمت بیش از ۱۰۰۰ سال منجر شده و اکنون آپارتمان‌ها نوساز و هتل‌های لوکس جای آن‌ها را گرفته‌اند.
    بخش دیگری از طرح پیشنهادی که به کمیته ریاست حرمین ارائه شده، خواستار تخریب ساختمان‌های اطراف مسجد النبی که محل زندگی اهل بیت پیامبر بوده است، شده است.
    علوی با بیان اینکه عربستان پیش از این هم سابقه چنین اقداماتی را دارد، می‌گوید: «محل دفن پیامبر ناشناس خواهد بود. الان هرچه اطراف مسجد النبی بوده، تخریب شده است. مسجد را بولدوزها احاطه کرده‌اند. وقتی همه‌چیز را تخریب کردند، ممکن است سراغ مسجد بروند. ممکن است که امام مسجد عنوان کند که مسجد نیاز به گسترش دارد و در حالی که همه نگاه‌ها متوجه عراق و سوریه است، این کار را پیش ببرد. »

نوشته
    742
    مورد تشکر
    10,905 پست
    حضور
    97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    16

سلام و عرض ادب
    همکاران عزیز و کاربران بزرگوار می توانند سئوالات خود را با برخی از کارشناسان انجمن به صورت زنده و آنلاین مطرح نمایند

برای فعال شدن چت روی متن ( برای گفتگو با پاسخگوهای آنلاین ) که در سمت راست و قسمت پایین صفحه انجمن می باشد کلیک کنید و سئوالات خود را مطرح نمایید.

متشکرم

مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی

سامانه پاسخگویی آنلاین

انجمن گفتگوی دینی

قوانین سایت

صفحه 9 از 9 نخست ... 789

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری